30
nov
Seneste opdatering: 1/12-12 kl. 0816
7 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

(Islamophobia Awareness Month.) – Jeg tænkte netop på i dag: Når islam på kun 30 år har gjort sig så bredt upopulær i Europa, som store engelske og franske undersøgelser (gengivet her i år) viser, er det så fordi de adspurgte har ‘fordomme’ eller bagdomme, fordi de er ‘islamofober’, som OIC, Press TV, Islam Online, svenske politikere og medier fortæller deres indtil videre godtroende befolkning, – og som danske islamofobi-Mogens Jensen tror, eller er det fordi islam har slået europarekord i upopularitet helt af egen kraft? Tjah, danskerne synes at mene det sidste, eftersom ordet ‘islamofobi’ knapt bliver brugt her i landet. Vi har set islam, og vi har set rigeligt.

Hvis jeg var muslim, ville jeg stikke fingeren i jorden og piben ind for ikke at forværre situationen. Kokkedalmodellen, mord, voldtæger og røverier kan ikke anbefales. Muslimer i Europa forstår os ikke, de forveksler os med vore socialrådgivere, journalister og politikere. Det er en fatal fejl, og det er en velgerning at advare dem om, at de leger med ilden. Det er også en fejl at dukke hovedet og være tavs, jævnfør klassikkerartiklen om det emne: Why the Peaceful Majority is Irrelevant

“The Freest Journalist in Canada”: An Interview with Ezra Levant

Ezra Levant is not your typical Canadian. He is outspoken and driven to seek out the truth about dangers to free speech and homeland security in our neighbor to the north. Fortunately for Canadians his truth telling appears nightly on his program, The Source on the Sun News Network. His opinion pieces frequently appear as columns in Sun Media publications. Starting in law school in the Province of Alberta in the 1990’s Levant was involved in the Reform Party and the “unite on the right” that morphed into the Canadian Alliance with the Progressive Conservatives. The Party is now led by incumbent PM Stephen Harper. Levant had filed to run in a West Calgary riding as a Conservative candidate in 2002. He withdrew at the behest of party leaders in favor of Stephen Harper who ultimately became Canada’s Prime Minister in 2006. Levant maintains cordial relations with the Harper family and was a volunteer in the Harper 2008 election.

In February 2006, he had the courage to publish the Mohammed cartoons from the Danish newspaper, the Jyllands-Posten, in The Western Standard. That action, while lauded by many Canadians, became the subject of complaints brought before the Alberta Human Rights and Citizenship Commission (AHRCC) by Syed Soharwardy of the Islamic Supreme Council of Canada (ISCC) and the Edmonton Council of Muslim Communities (ECMC) by Jerry Gordon, New English Review (December 2012)


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Elefanten

Posted: 30 november 2012 - 19:19 - Svar

Juletræssagen fra Kokkedal kan dårligt undervurderes. Den danske befolkning har i 30 år fået at vide, at det var ganske problemløst at modtage folk fra fjerne lande og kulturer og at de tilrejste hurtigt ville tilpasse sig dansk levevis.
Enhver kan nu se, at det ikke passer og at vi er blevet narret og bedraget.
Juletræssagen kan ikke bortforklares med dårlige danskkundskaber, sociale problemer eller som et enkeltstående tilfælde.
Tilbage er at beskylde julens venner for at være udemokratiske. Beskyldningerne kommer fra de kredse, der i 10 år systematisk har kritiseret hver eneste lovparagraf, som VKO-flertallet fik vedtaget.

  steen

  Posted: 30 november 2012 - 19:33 - Svar

  den har de nødvendige ingredienser. NU mangler vi bare, at den kommer til at handle om noget mere vitalt end et juletræ, så triller poletten ned hos flere af de slumrende – undtagen på Christiansborg og omegn.

  Præsten Massoud sagde i forgårs (efter min hukommelse):

  Hvis danskerne ikke lærer sig visse muslimers dominans- og salamiteknik, og lærer at sætte hårdt mod hårdt – det eneste de forstår -, inden 20 år, så frygter jeg, det bliver for sent.

  Man kunne også sige det sådan: Hvis vi ikke gør dem klart, hvem vi er, og hvad vi finder os i, baner vi selv vejen for en voldsom konflikt. Demokratier lærer langsomt, men de lærer som regel. -Desværre betyder langsomheden, at opgør når de endelig tages, bliver langt værre end de behøvede blive.

Erling

Posted: 1 december 2012 - 01:21 - Svar

Tjah, danskerne synes at mene det sidste, eftersom ordet ‘islamofobi’ knapt bliver brugt her i landet.

Det har jeg også bemærket. Hvis jeg var blogger, ville jeg arbejde på at erobre ordet, så det ikke længere behøvedes anførselstegn for at blive læst ironisk, eller helt og holdent blev det gængse og ukontroversielle ord for ‘lede ved islam’. Der skal bare et lille nøk til, for i grunden er det et ganske udmærket og malende ord, meget bedre end det klodsede og lidt studentikose ‘islamonausea’.

steen

Posted: 1 december 2012 - 07:21 - Svar

@Erling:

det gør jeg også i det små, men ideer modtages med tak. Man bemærker, at jeg bruger ord som ‘udlænding” “fremmed(lovgivning)” – der renset ud af svensk – “rettroende” i stedet for ‘islamist’ osv.

Allan Hansen

Posted: 1 december 2012 - 11:56 - Svar

Islamofobi eller kognitiv dissonans?

Hidtil har man fuldstændig misforstået
ordet “islamofobi,, det betyder folk
med en sygelig angst for saglig VIDEN om
islam!!!! også kaldet kognitiv dissonans dvs.
“når virkeligheden ikke svarer til det billede man ønsker at se.
Det hedder kognitiv dissonans.

Mvh. Allan Hansen

Allan Hansen

Posted: 1 december 2012 - 15:03 - Svar

Florida: Two Muslims arrested for misunderstanding Islam, plotting jihad mass murder
More Muslims pay the price of misunderstanding the true, peaceful teachings of Islam — and yet still no Muslim organization anywhere in the U.S. has any program designed to prevent young Muslims from misunderstanding Islam in this way. “FBI arrests two Pakistani brothers from Oakland Park on terrorism charges,” by Scott Hiaasen for the Miami Herald, November 30:

Two Pakistani brothers from Oakland Park have been arrested on terrorism charges, accused of conspiring to deploy explosive weapons against an American target, according to a federal indictment released Friday.
The brothers, 20-year-old Raess Alam Qazi and 30-year-old Sheheryar Alam Qazi, have each been charged with one count of conspiracy to use a weapon of mass destruction and one count of conspiracy to provide material support to terrorists. They were arrested Thursday by the FBI and remain in custody at the Broward County Jail.

Between July 2011 and Thursday, prosecutors said, the pair provided transportation, money, lodging and other aid toward a plan to use a large-scale weapon somewhere in the United States. Federal authorities would disclose few details of the ongoing investigation Friday, declining to name the target of the alleged plot, or how close the plan was to fruition….

The case is being investigated by the FBI’s South Florida Joint Terrorism Task Force. Investigators would not say how the terrorist plot was detected, though sources close to the investigation said Thursday’s arrests were not the result of an FBI sting.

Prosecutors said the Qazi brothers were born in Pakistan, but are both naturalized U.S. citizens….

If convicted, the Qazis face a sentence of up to 15 years in prison on the material support charge, and a potential life sentence on the weapon of mass destruction charge.

Leave a Comment