6
dec
Seneste opdatering: 6/12-12 kl. 2323
16 kommentarer - Tryk for at kommentere!

I Sverige er i morgen altid bedre end i dag, også selvom det kan dokumenteres, at den er værre. Selvom velfærden forfalder, byer splittes og forslumres, den importerede ungdomsarbejdsløshed er epidemisk, kriminaliteten grasserer og et analfabetisk, voldparat proletariat eksploderer.

Man skal blot leve mentalt i 1980, samtidigt med at kroppen befinder sig fysisk i dag. Man har kunnet tillade sig sin luksus, den svenske melankoli, fordi man var melankolsk på første klasse. I dag er det unægtelig nemmere at have en depression på Södermalm, Lidingö og Fårö, end i Södertälje, Landskrona og Malmø.

Selvbilledet sidder urokkeligt fast i en tidslomme omkring 1980, inden Palme og Lindh blev myrdet, da Sverige var verdens fjerde rigeste land. Det understøttes af alle de, der ikke fysisk oplever den nuværende virkelighed: Politikerkasten, mediekasten og pengeartistokratiet. Problemet er, at flertallet af vælger tror på deres verdensbillede, fremfor at tro det deres egne øjne ser, når de går ud af døren: At århundreders arv, fred og velstand er i opløsning og frit fald og at processen er fremskreden. Akkompagnerende skruer megafonerne op for deres optimistiske slagsange, men fortier deres private, hemmelige desperation. “Hvordan slipper vi godt fra dette?” Jeg kunne ikke bekymre mig mindre om dem, men jeg føler med dem, de har forrådt og bedraget. (Följ med Aftonbladets Kenan Habul, Natalia Kazmierska och Stefan Mattsson på en reportageresa genom Sverige.)

Borlänge

I Södertälje har der været ‘en masseflugt af svenskere’, men det ender godt, bare vi smiler til hinanden


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Santor

Posted: 6 december 2012 - 14:50 - Svar

Svenskerne lever på kanten af et nationalt selvmord med et smil på læben.

Hellere dem end mig! Sverige er en glimrende målestok for hvor langt uhæmmet idioti kan strækkes.

Ven

Posted: 6 december 2012 - 15:07 - Svar

Ett stort tack för en utmärkt artikel!

Det borde vara självklart att det svenska folket bestämmer i Sverige och det danska folket bestämmer i Danmark.

Massinvandringen har påtvingats svenskarna; “uppifrån”.

  Morten - - -

  Posted: 6 december 2012 - 18:47 - Svar

  Men nogen må vel stemme disse mennesker ind i parlamentet? Igen-og-igen-og-igen-og-igen-og-igen-og[…]

  – – –

HH

Posted: 6 december 2012 - 15:26 - Svar

“Konsten består i att leva mentalt för 35 år sedan. Samtidigt som man lever fysiskt i dag.” Så utomordentligt bra skrivet! Så är det!
Vid slutet av 1950-talet bodde vi i Helsingborg som då hette Hälsingborg. Frikorten vi hade som journalister gjorde det geschvint att ta sig över till andningshålet Helsingör. Kanske köpa en “skomagerpakke” eller något annat gott som naboen dansken är så bra på.
Hustrun var på resa under sensommaren i år – besök i Helsingör naturligtvis! – och mindes tiden i Helsingborg. Denna lugna stad! För att få litet mer kött på benen frågade hon om olika stadsdelar och någonstans åt söder fick hon veta låg – Gazaremsan! Kommentarer överflödiga…
Jag undrar bara när flyktingarna kommer att börja anklaga de “snälla, goda” pk-isterna för att de tog dem från deras land och deras kultur och kastade ut dem i – ingentingskulturen!

Daniel

Posted: 6 december 2012 - 16:58 - Svar

Når jeg ser dette klippet så tenker jeg på komiske Ali fra Irak-krigen. Problemet med Sverige er at det er ikke “komisk”, det er veldig alvor. Men eliten i Sverige vil bare ikke se det.

Menig 442

Posted: 6 december 2012 - 17:35 - Svar

Man kan godt føle med folk, der bliver bedraget, men det store svenske flertal føler åbenbart ikke, at de bliver bedraget og vil nok have sig frabedt dette føleri.

  steen

  Posted: 6 december 2012 - 18:59 - Svar

  jeg frabeder mig, du kalder medfølelse med menige svenskere for ‘føleri’. Når man kender en del af dem, det drejer sig om, har det ikke noget at gøre med sentimentalitet.

Emeritus

Posted: 6 december 2012 - 18:14 - Svar

I gamle dages Rom brød den politiske og økonomiske elite sammen, fordi de havde råd til at spise på blytallerkener. Så enkelt synes enhver elite at degenerere hver på sin dekadente måde.

I dekadente Sverige kastrerer den politiske og metroseksuelle elite landets globale dømmekraft. Skal de forresten ikke allesammen til at sige hön om begge køn for ikke at gøre forskel på køn? Hvor nuttet. Det kan du godt få en svensker med på.

Men det er en intellektuel perversion, som ingen svensker får nogen rettænkende muslim med på. De er trods alt i besiddelse af både en naturlig og en religiøst baseret, men fundamentalt anderledes og meget sundere dømmekraft.

De sætter nemlig en ære i at kende forskel på mand og kvinde og bruge denne forskel til noget fornuftigt. Derfor bliver de også flere hele tiden, mens svenskerne bliver stedse bliver færre. Det er så enkelt. Svenskerne er blevet så kloge, at det elementære er blevet irrelevant. Derfor handler det i Sverige ikke længere om penge og indflydelse og hvem, der oprindeligt kom først til fadet, men om det elementære, om indvandring og om at blive flest på territoriet. Intet er nemmere i et land, som har glemt det elementære. Man kan sagtens komme til at eje det hele uden at have penge på lommen – bare man holder sig tre ting for øje: lader sig forsørge af den svenske stat, føder mange børn og bliver familiesammenført. Man bør derimod ikke være smart og gå på universitetet, for så ender man med at få de samme idiotiske nykker som svenskerne. Bare man lader være at spise på blytallerkener, holder sig fra det svenske uddannelsessystem, gør som man plejer og føder mange børn, får man ikke de tanker, som nu er i færd med at ødelægge Sverige for svenskerne. Som belønning arver man selvfølgelig til sidst det hele. Der er kun et problem. Til den tid er arven opbrugt og ingen til at videreføre den fejlslagne stat.

Med venlig hilsen

Britta Due Andersen

Posted: 6 december 2012 - 19:20 - Svar

Tja nede i min sorte sjæl tænker jeg, at svenskerne ligger som de har redt.
Men da de er vore naboer, og vi har et udstrakt samarbejde, så kulturberigerne bare kan komme over broen og bosætte sig her. Er deres problemer også mine. bekymret.Og vi ligger heller ikke alt for godt selv.

  Marit

  Posted: 8 december 2012 - 21:36 - Svar

  Her i Norge merker vi alt presset fra de “nye svenskene”, de som kommer fra Somalia eller MENA. De utmerker seg ved å komme hit for å begå kriminalitet. Jeg tror det bare vil eskalere, i takt med massinnvandringen til Sverige.Når skal dette vansinnet ta slutt ?

   JensH

   Posted: 9 december 2012 - 10:20 - Svar

   “Når skal dette vansinnet ta slutt ?”

   Når Norge beslutter sig for at lukke grænsen til Sverige af nationale sikkerhedshensyn.

Allan Hansen

Posted: 6 december 2012 - 19:43 - Svar

FILOSOFISKE REFLEKSIONER!

Dette indlæg skal naturligvis – ses (læsses), i sammenhæng med de øvrige indlæg, som jeg har skrevet på denne islamkritiske blog, ellers giver det (måske) ingen mening.

Lad min indlednings vis starte med et citat, som jeg har lånt hos den pakistansk filosof Ibn Warraq – (Derfor er jeg ikke muslim. 2004.)

” Muslimer er islams første ofre. Ofte har jeg under mine rejser i Orienten observeret, at fanatismen kommer fra et lille antal farlige mænd, der ved hjælp af terror fastholder de andre i religionsdyrkelsen. At befri muslimen fra hans religion er den bedste tjeneste, man kan gøre ham.” – Ernest Renan. (1923-92):en fransk orientalist, religionshistoriker og skribent. Underforstået – muslimerne er de første og største ofre for islams umenneskelighed! Hermed skulle grundtonen være sat.

Ibn Warraq er selv af muslimsk oprindelse, men han har stillet sig selv den filosofiske opgave, at redegøre for nogle af alle de dårligdomme, som islam har på ført muslimerne selv – Warraqs konklusion bliver – Derfor er jeg ikke muslim! Hans bog , som er én af det bedste fagbøger på området og er, derfor blevet læst af millioner af mennesker verden over – herunder mange muslimer – nogle med afsky andre med forståelse. Til den sidste gruppe høre min ven M.A Khan, som redigerer en af verdens største islamkritiske hjemmesider http://www.islam-watch.org
I sin bog rede gøre Warraq omhyggeligt for de grusomheder, som islam har på ført menneskeheden over alt på jorden, herunder æresdrab, tvangsægteskaber, stening af kvinder, halshugning af bøsser og lesbiske, omskæring af små hjælpeløse piger,hævndrab og slavehandel, som stadig forgår i den muslimske verden bl.a. Sudan og Somalia osv.

Kort sagt 1400 års plyndringstogter, massevoldtægt og slavehandel. Bogen handler altså ikke, om “dem og os forholdet,, men tager sit udgangspunkt i den manglende selv refleksion (selvkritik) i den islamiske verden og dette tema er bogens absolutte stykke.

Set i en samlet perspektivring skal kritik her forstås, som noget possetivt – også, der hvor den gør lidt ondt!

Feminismen er død, der som diskussions redskab ellers var det redskab vi kunne bruge til, at bringe disse ting (grusomheder) ind i en rationel debat, (uden rationalitet kan et samfund ikke overleve – her bør man lige slå et lille smut forbi den fremragende danske filosof Kai Sørlander: Forsvar for rationaliteten – religion og politik i filosofisk perspektiv 2008), desuden har vi alt for længe forsømt de filosofiske traditioner, som igennem århundrede har været omdrejnings punktet i den europæiske diskurs og tænkning.

Omvendt har vi i Vesten været alt for dårlige til, at udtrykke vores glæde for den fredelig sammeeksistens med hinduer, buddhister, jøder, katolikker og andet godtfolk, som ellers kunne bringe lidt dualisme (modsætningsforhold) ind i debatten.

Jeg skyder også en stor tak til den somaliske politiker og forfatter Ayaan Hirsi Ali: Jeg anklager 2005, og den canadiske feminist Irshad Manji: Problemet med ISLAM 2004. og også den syriske-amerikanske psykolog og forfatter Wafa Sultan: A God who hate 2009.

EFTER TANKE:

Troen der blev udbredt med vold!

Der går jo ikke en dag uden, at vi på TV. (CNN,Sky News, ITV, Fox News og BBC), ser had, vold, blod, terror i den muslimske verden med selvmordsbomber i Pakistand, Afghanistan, Iran, Irak. Indien, Tyrkiet ,Thailand osv. Fra 2004 til 2006 blev ca. 100.000 mennesker myrdet i Irak – det var vel og mærket muslimer, som myrdet andre muslimer. Rapporten kan læses her. http://www.iraqbodycount.org/
Alligevel benægter den politiske “korrekthed,, læs: Big Brother – hårdnakket, at vold og islam er to ender af den samme stok!
– Islam uden vold,er, som en ommelet uden æg.

Uden vold havde islam været utænkeligt – man husker, at islam begyndte som en militant forbryder organisation. Se: The TRUTH about Muhammad – Founder of the world´s most intolerant religion. Robert Spencer 2006. Se også: Koranen og pædofeten´s Muhammeds liv.
Kåre Bluitgen 2006.

Konklusionen bliver da, at muslimerne (voldtægtens børn), er de første og største offer for islams had, vold, bold, og terror!
Set med en filosofisk optik kun man sige, at kristendommens gud, er en gud, som alle små børn elsker hvor imod den gud, som pædofeten Muhammed opfandt var et blodtørstige svin, som alle muslimer frygter i hele deres liv – her ser vi forskellen mellem frygten og tilliden. Allah´s krig stopper aldrig. Se: 1400 års krigen af Hedegaard og Camre 2009.

Jeg vil slutte med, at citerer den amerikanske filosof og forfatter Richard Dawkins: De af os, der i årevis høfligt har skjult vores foragt for religionens farlige, kollektive blændværk, må nu stå frem og sige fra. Alting ser anderledes ud nu ,, Alt er forandret i bund og grund forandret,,

Vi lever altså stadig i en tid, hvor fornuften må bære slør, når hun bevægger sig ud i det offentlige rum.

Og endelig et citat af Buddha, som var en god tænker:

” Vi er, hvad vi tænker. Alt hvad vi er, opstår med vores tanker. Med vores tanker, skaber vi verden”.

Love & wisdom.

Linedanser og åndelig bjergbestiger. Mahávisnu.

HH

Posted: 7 december 2012 - 11:36 - Svar

‘Ja, låt oss går djupare – tack till Allan Hansen för dessa rader. Faktiskt såg jag på den svenska kulturkanalen – TV alltså – ett intressant program om hur långt före vetenskapligt den arabiska världen låg Europa under medeltiden. Vad jag läst tillfälligt handlade om en radikal kursändring i och med den islamiska trons utbredning. Våra egna vetenskapliga “kättare” dödades ju bekant för någonting som för de arabiska lärde var någonting självklart och redan utrett och klart. Många stjärnor på himlen har ju arabiska namn – Aldebaran om jag minns rätt.
Jag har ingenting emot Dawkins, men jag blir alltid rädd för att han ska snubbla när han gå omkring och pratar! Men i min värld är han lika självklar och med rätt att kritisera som någon annan – Sturmark t ex. Vi behöver många röster. Tyvärr har dessa röster tystats i den arabiska världen.
I minnet har jag mötet med en flyktad irakier, en person som ingav sympati från första stund, excellent engelsktalande. Det Irak ni vet som en gång hette Mesopotamien och var en högkultur. På skoj tackade jag honom för de arabiska siffrorna: “hur skulle vi annars kunna räkna?”, sa jag. Irakiern tog sig om hakan och sa: “Men du, siffrorna kommer nog ursprungligen från – Indien!”
Jag har i min historiska ovetenhet undersökt det där och faktiskt hade min vän rätt!
Tragedien ligger i att muslimer inte gjort upp med islam!

  Jonny

  Posted: 9 december 2012 - 00:45 - Svar

  De “arabiska” lärde, och lärdomen/kunskapen, kom ofta från de folk som araberna hade underkuvat.

HH

Posted: 9 december 2012 - 20:14 - Svar

Till Jonny bara med mitt – aha! där fick jag mer historisk upplysning. Tack! Men det var väl smart av araberna att gå vidare? Häromåret, när en flod ändrat riktning i Iran, fann man det omtalade och mytiska Aratta. Den byggnad som uppvisades i boken jag läste, var ungefär 250 meter i fyrkant och när arkeologerna grävt sig in i sidorna av byggnaden fann man bränt tegel med – tro det eller inte – en okänd skrift! Hur långt de har kommit vet jag inte, kanske det räcker med att slå in Aratta på nätet?

Leave a Comment