9
dec
Seneste opdatering: 11/12-12 kl. 2217
16 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

“Islamofobi” eller indsigt? “Virkeligheden er alle tings prøve,” som sikkert andre end Jakob Knudsen har sagt:

The German newspaper Frankfurter Allgemeine Zeitung has commissioned an opinion poll to find out what Germans think about Muslims. Generally, the results are regarded as “catastrophic”.

Respondents to the poll were asked to choose which of 21 statements they were offered about Islam that most closely reflected their opinion. 83% of them think that Islam is associated with impairing women’s rights, 77% thought Islam was a literalist religion; 70% said Islam is associated with religious fanaticism and radicalism. A significant part of Germany’s population also believes that Islam is ready for violence (64%), hatred (60%), active missionary activity (56%), and striving for political influence (56%). Only 13% of respondents associate Islam with love for neighbours; 12% – with charity; 7% – with openness and tolerance. (klik for større grafik)

The high level of mistrust in Islam is reflected in other questions. For example, in 2006, 55% of respondents answered yes to the question “Do you think that serious conflicts will appear between the Western Christian culture and the Arab Muslim culture in the future?” Today there are 44% people who think so. In 2006 and today a quarter of respondents believe that such serious conflicts exist even now.

Another question concerned the term “a clash of civilizations”. In 2006 46% of Germans were sure that such a clash was taking place; in 2010 this number grew to 58%; it has now reduced to 43%. However, these people still represent a simple majority, as only 34% responded negatively to the question. 36% of German respondents think that Christianity and Islam can live peacefully together. However, 53% think that serious conflicts between these two religions will develop. German poll indicates a widespread fear of Muslims and Islam – FAZ: Die Furcht vor dem Morgenland im Abendland. (Soren Kern: Germany: Image of Islam ‘Devastating’.)

I Frankrig hælder de, ligesom i det pædagogisk anlagte Sverige, til fobi-forklaringen, men facit er det samme for mit vekommende. Europa er på vej ud i etnisk-religiøse konflikter, der ganske nemt kunne have været undgået af mere informerede og begavede politikere, men næppe mere kan. De skyldiges ansvar vil blive tonstungt, men de vil recitere de nok så kendte ord: Ich bekenne mich im Sinne der Anklage nicht schuldig. Det siger sig selv. De skyldige er de ondskabfulde personer, der advarede i god tid. France: “Islamophobic” Acts up 42% – Far-Right Attitudes Spreading like Wildfire.

Wilders’ PVV størst i ny Gallup

PVV van Wilders is grootste partij in peiling De Hond, PVV van Geert Wilders grootste in peilingen


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Prudentius

Posted: 9 december 2012 - 17:20 - Svar

En ting er, at de indfødte europæiske befolkninger i stadigt større grad er bekendt med islams politiske natur, volds og dødsdyrkelse, samt de bitre frugter af den hovedsageligt islamiske tredjeverdens invasion, der har tilføjet værtsnationerne dybe blødende sår socialt og økonomisk.

En anden deres fortsatte ulykkelige tiltro til, at det nuværende politiske establishment (højre som venstre) stadigt grundlæggende varetager deres primære interesser. Dette limbo imellem to modsatrettede indstillinger, imellem håbefuldt selvbedrag og erfaring, kan ikke vare evigt. Multikulturalisterne bør nok indstille sig på at tiøren falder inden alt for længe.

Man kan som bekendt godt snyde mange noget af tiden, men ikke hele tiden.

Allan Hansen

Posted: 9 december 2012 - 19:44 - Svar

Lars Hedegaard. Historiker og forfatter.

” Det vestlige paradigmeskift i omtale af islam har fået den konsekvens, at man i dag kun kan omtale islam som et identificerbart fænomen, når man ønsker at rose den for et eller andet. Vil nogen derimod kritisere islam, opløses den tåge. Så kan man overhovedet ikke tale om islam som en sammenhængende enhed.

Det er ganske vist svært at benægte, at næsten alle verdens nulevende terrorister og selvmordsbomber påberåber sig Muhammeds ideologi, når de skal retfærdiggøre deres handlinger, men det skyldes, siger fortalerne for den nye islam-diskurs, at de har misforstået ” profetens budskab.

Det er også svært at skjule, at demokratiet, friheden og fremskridtet har ringe kår i den muslimske verden, men det har intet med islam at gøre.

Islam er så mangfoldig og mangefacetteret fra land til land og fra person person ( får vi at vide), at man slet ikke kan kritisere den, men der imod nok berømme den.

Alle disse forklaringer og erklæringer om den muslimske indvandring som en kulturberigelse og et nyttigt tilskud til landenes økonomi har imidlertid ikke været nok til at bortvejre en begyndende frygt i de europæiske befolkninger.
Efterhånden som der næsten dagligt er indløbet beretninger fra store dele verden om terror og andre voldshandlinger begået i Allahs navn, er stadigt flere begyndt at tvivle på de offentligt fremførte påstande om islam som en fredens og tolerancens religion.

I 2004 spurgte Frankrigs rådgivende komite om menneskerettigheder, hvordan folk stiller sig til de vigtigste religioner.
Mere end halvdelen, 52 pct. havde et positivt syn på kristendommen, mens 13 pct. var negativ indstillet. 30 pct. forholdt sig positivt til jødedommen, mens 20 pct. var negative. De tilsvarende tal for islam var 23 pct. og 66 pct. negative.

Ved en meningsmåling gennemført i Tyskland i 2007 fik folk stillet følgende spørgsmål >> Når du høre ordet ´islam, hvad tænker du så på?
93 pct. svarede >> kvindeundertrykkelse, 83 pct. >> terrorisme,, og 82 pct. >> ´radikalisme,,.
Citat slut: 1400 års krigen. Lars Hedegaard og Mogens Camre. 2009. ( En bog som alle bør læse).

Dette eksempel illustrer blot med al tydelighed, at islam er et problem over alt i verden ikke mindst i den muslimske verden.

Siden den 11 September 2001 har der været 18.532 boldige islamiske terror angreb rundt omkring i verden.

  steen

  Posted: 9 december 2012 - 19:54 - Svar

  ‘Allan, hvor i teksten slutter Hedegaard-citatet ? Hvis det slutter. Jeg kan forstå, det er fra 1400 års krigen, 2009

   Peter Buch

   Posted: 9 december 2012 - 21:43 - Svar

   Side 61 midt på starter det, det slutter på side 62 midt på. Notenummer 52. -Caldwell, op. cit., s. 95- hører retteligt til citatudsnittet og kommer lige efter -radikalisme.

Frank P

Posted: 9 december 2012 - 19:52 - Svar

Fed melding: http://www.elsevier.nl/web/Nieuws/Politiek/356696/PVV-van-Wilders-is-g rootste-partij-in-peiling-De-Hond.htm

PVV van Wilders is grootste partij in peiling De Hond.

+ 9 pladser siden valget. Oppe på 24 mandater i alt. Socialdemokraterne nede på 23 og VVD på 22 – begge nærmest halveret siden valget.

  steen

  Posted: 9 december 2012 - 20:57 - Svar

  interessant, tak. Da jeg sagde favel til ham på Kockums i Malmø for en måneds tid siden, sagde jeg bla:

  “Who knows, maybe your real time hasn’t even come yet”.

  intet på engelsk, men flere links her

  http://www.gva.be/nieuws/buitenland/aid1294018/pvv-van-geert-wilders-g rootste-in-peilingen.aspx

  http://www.deredactie.be/cm/vrtnieuws/buitenland/121209_WildersPeiling

   Svend Andersen

   Posted: 9 december 2012 - 21:31 - Svar

   Der var tre gode grunde til at Wilders gik så meget tilbage ved sidste parlamentsvalg:

   1) Wilders trak tæppet væk under regeringen i forbindelse med forhandlingerne om nedskæringer på det hollandske statsbudget – Wilders ønskede det hollandske bidrag til EU beskåret istedet. Wilders udløste dermed valget.

   2) I valgkampen satsede Wilders på en meget skarp anti-EU kampagne. Han sagde efter valget, at han nok havde satset for hårdt, men tilføjede at det nok ville være en investering, som ville give resultat ved senere valg.

   3) Valgkampen udviklede sig til et “præsidentvalg” mellem Samsom (PvdA) og den afgående premierminister Rutte (VVD), som begge fik et kanonvalg – med resultat, at der også var andre tabere end Wilders’ PVV.

   Ingen af disse grunde burde være årsag til varig bekymring. Det skal iøvrigt bemærkes, at med den seneste måling er PVV tilbage til resultatet fra parlamentsvalget i 2010, men stadig et stykke fra rekordtilslutningen på næsten 24% i sommeren samme år.

    steen

    Posted: 9 december 2012 - 22:13 -

    Tak. Wilders problemer er forbigående – hvis han selv vil – de problemer han adresserer, er bestående eller øgende. Som sædvanligt var der mange politiske kandestøbere, der glædede sig for tidligt.

Frank P

Posted: 9 december 2012 - 21:08 - Svar

En søns farvel til sin far nogen og 30 sek inde…. bemærk morens blik ved 0:46

http://www.deredactie.be/cm/vrtnieuws/mediatheek/programmas/journaal/2 .25514/2.25515/1.1500737

Allan Hansen

Posted: 9 december 2012 - 23:08 - Svar

Hej Steen.

“‘Allan, hvor i teksten slutter Hedegaard-citatet ? Hvis det slutter. Jeg kan forstå, det er fra 1400 års krigen, 2009.

Svar: Spørgsmålet, er lidt kryptisk!
Men jeg tror nok vi kan blive enig om, at citat slut betyder “citat slut, som det fremgår
af teksten ovenfor, og korrekt citatet stammer fra ” 1.400 års krigen 2009, som jeg går ud fra, at du også har læst?

Det kryptiske, som jeg hentyder til, er bogens title, da den (måske),
kunne få folk til, at tro at denne krig er slut (…).
Allahs krig slutter aldrig!!!

Mvh. Allan Hansen.

  steen

  Posted: 9 december 2012 - 23:28 - Svar

  ok, jeg så først “citat slutter’ senere. Jeg villeformattere det lidt, så det blev lettere at læse. Jo, jeg har læst bogen

   Peter Buch

   Posted: 10 december 2012 - 08:39 - Svar

   Har svaret. Foroven.

Breida Blikk

Posted: 10 december 2012 - 08:47 - Svar

En undersoekelse for Le Figaro.fr nylig viste nylig samme tendens i Frankrike.

Nedlasting av undersoekelsen:
http://www.lefigaro.fr/assets/pdf/sondage-ipsos-islam-france.pdf

Med diskusjoner, debatter:
http://www.fdesouche.com/328620-limage-de-lislam-se-degrade-fortement- en-france

Morten - - -

Posted: 10 december 2012 - 11:47 - Svar

Tyskernes opfattelse af islam beror på, at myndighederne har forsømt at budgettere med tilstrækkelige midler til oplysning om muslimer. Og at pressen har svigtet sin opgave. Den slags hævner sig!

– – –

Nils

Posted: 10 december 2012 - 11:59 - Svar

Syv procent svarede, at de forbinder islam med åbenhed og tolerance, så det er hermed bevist, at der findes tyskere med humor. 🙂

  Morten - - -

  Posted: 10 december 2012 - 12:41 - Svar

  Men hvem mon de “syv procent tyskere” var?

  – – –

Leave a Comment