19
dec
Seneste opdatering: 20/12-12 kl. 1054
16 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Spørgsmålet stilles, som om svenskerne stadig havde et valg, som om det multikonfliktuelle samfund var en julegave, man kunne bytte. Deres manøvrerum er voldsomt indsnævret. Ikke at vælge i 40 år, eller overlade valget til andre, er også et valg når facit gøres op.Fakta om invandringen till Sverige under 2011

Framtidens Sverige

genpostering

“Jeg debatterer ikke med religiøse fascister, jeg bekæmper dem”

Har den franske journalist Mohamed Sifaoui, der ikke er ukendt i Danmark sagt. Det var ham der måtte vise danske journalister, at Islamisk Trossamfund var fulde af løgn og voldstrusler, selv var de blanke på området. Det blev til dokumentaren Caricatures : les dessous de la colère / Vredens tegninger. Sifaoui ved hvad han taler om. Rettroende muslimer har også forsøgt at myrde ham tre gange, og overfaldet ham korporligt i al fald en gang. Det lægger automatisk en dæmper på debattrangen.

Inger Støjberg vil nu TV-debattere med salafister, hun er naiv og grøn at stille op til debat med islamofascister, hvor det eneste hun burde gøre, var at beskytte sin befolkning imod dem, ideelt ved at sende den ud af landet på en enkeltbillet inden de anretter større ulykker. Den naturlige grænse for dialog, den går ved krigerklæringer (godt nok endnu kun verbale). Politikere skal overhovedet ikke debattere med typer, der er fjender af alle de pricipper de og dette land står for. Man må da håbe, at debatten i det mindste gør naivisten Støjberg lidt klogere, andet fornuftigt formål kan den ikke have, men det lader også til at være tiltrængt. Jeg ser frem til, at Støjberg foræller os lidt om “deres syge fortolkning af Koranen,” og hvad der er den rette efter hendes mening. Er det en fortolkning, at Koranen opfordrer til mord på vantro og døden for frafald?

Venstres Inger Støjberg får nu efter alt at dømme mulighed for at diskutere med en repræsentant fra den yderligtgående islamistiske gruppe, der kalder sig selv “Kaldet til Islam.”

“Jeg stiller meget meget gerne op i en debat, så jeg kan udfordre deres syge fortolkning af koranen. Det er på tide, at de stiller op, fremfor at være kujoner og gemme sig væk.”

“Nu er de tilsyneladende blevet sure på mig og vil forsvare sig. Det har jeg det fint med,” siger hun videre.Støjberg skal debattere med islamister


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Allan Hansen

Posted: 19 december 2012 - 18:55 - Svar

For nyelig bragte Channel 4 News en udsendelse, der
viste, at stort set alt prostitution (slaver), våbenhandel, narkohandel
og menneskesmugling (slavehandel), i Europa bliver kontrolleret
af terror-organisationen islam. Det på trods af, at muslimerne
stadig kun udgøre ca. 10 % af den europæiske befolkning.
Samtidig ved vi, at muslimerne udgøre mere end halvdelen
af de indsatte i de europæiske fængsler.
Hvornår går det op for europæerne, at vi er under et
massivt angreb fra terror-organisationen islam?

Allan Hansen

Posted: 19 december 2012 - 19:15 - Svar

Lad mig sige det klart og tydelig!
Vi har ingen problemer med hinduer, buddhister
og jøder eller kineser i Europa.
Problemet, er terror organisationen
ISLAM.

  Nielsen

  Posted: 19 december 2012 - 20:57 - Svar

  Jeg kaldte islam terrororganisation før du gjorde 🙂
  For ordens skyld, er en muslim et skadedyr.

Britta Due Andersen

Posted: 19 december 2012 - 21:20 - Svar

Der spørges om Sverige overhovedet har et valg.
Nej løbet er nok kørt, men det er bare ikke et valg at lade stå til!
Jeg kender folk, der opgivende trækker på skuldrene og siger at vi kan alligevel ikke ændre noget.
Så bliver jeg sur, for det er ens pligt at blive ved at gøren noget, jeg vil aldrig overgive mig og bare bøje nakken og lade som ingenting.

Menig 442

Posted: 19 december 2012 - 22:20 - Svar

Kurven er gået ind i den eksponentielle fase, så der er ingen vej tilbage.
Med tiden finder den svenske PK-elite ud af, at de kan løbe fra deres tåbeligheder ved at konvertere til islam, mens resten må hen smægte en tilværelse som særbeskattede andenrangs borgere i det land de fik i arv af deres forældre.
Et godt råd. Da de vantro altid skal betale gildet, er det om at blive de første til at konvertere, inden der af økonomiske grunde lukkes af for tilgang. Muslimer betaler jo ikke skat.

Josefine

Posted: 19 december 2012 - 22:34 - Svar

Mycket välgjorda filmer. Tillsammans med vetskapen om vad mena-migranter går för så borde alla fatta vilket pisshål Europa kommer att bli att leva i om invandringen får fortsätta.

Allan Hansen

Posted: 19 december 2012 - 22:53 - Svar

Svar til Nielsen:

Kære Nielsen.
Rolig nu, tag en dyb vejetrækning.
Hvor absurd det end kan lyde, så er jeg faktisk
pro. Muhammedaner, og samtidig hård islamkritiker!!!

Det vil jeg gerne uddybe:

1). Når jeg kalder mig pro. Muhammedaner
så det fordi; jeg ønsker frihed for alle muslimer
herunder retten til, at kritisere islam eller forlade islam!
Retten til uddannelse og faktuel oplysning, om hvad, der forgår ude for den islamiske verden.
Faktisk forlader mange millioner muslimer i den vestlige verden – islam
men de holder desværre lav profil (…)
Man kan faktisk ikke klander den enkle muslime for, at
forstå verden, som de gør denne sygdom stammer
fra koranerne og 1.400 års had til alt, der ikke er islamisk!
(det vender vi tilbage til).

Konklusion: jeg er ikke muslim hader,
men islam kritiker.
( Som min gamle guru sagde: had kan man aldrig bruge til noget; had er en dødbringende “sygdom,
Den, der bærer had i sit hjerte går af ensomhedens vej, og han er selv den største taber,,).
Kort sagt: livet er for kort til had!

2). Hård islamkritik!

Når jeg kalder mig for “hård,, islamkrikker,,så er det fordi vi må
fokuserer på kvadratroden dvs. ondskabens rod – Islam!
Denne sygdom stammer fra koranerne og alle de gamle løgne historier, om
islam og “Muhammed,,. (som jeg nu har skrevet om i 20 år).
Igen, disse kendsgerninger kan man ikke klander den enkle muslim for:
Han/hun fik aldrig noget valg; der er kun én ” Allah,,.
Sådan er dét.

Lad mig slutte med, at ønske God Jul til alle
de muslimer, der nu kan holde “jul,, i den frie
verden. Merry Christmas – 2 u

Jakob

Posted: 19 december 2012 - 23:02 - Svar

Pres avler modpres. Den eneste ukendte faktor er tiden…

Ole Burde

Posted: 19 december 2012 - 23:09 - Svar

Det gik lige op for mig at to tilsyneladende helt forskellige ting måske er to sider af samme sag .
”Bosættere” , altså den israelske variation er måske det stærkeste hadsobjekt for store dele af det politiske spektum :
Hvaffenoen bosættelser ? er det mon de 50 millioner arabiske bosættere i Europa som David Jano mener ska’ hold op deres imperialistiske fremtrængen på den oprindelige befolknings bekostning ? er det mon bosætterne på Nørrebro , i Gellerup parken eller i en af Odenses forstæder som han mener ska’ hold op med at etablere Kun-For-Os enklaver i det som engang var Danmark ?
Det er det nok ikke ….
I Europa er en BEFOLKNINGSUDSKIFTNING godt på vej , og det er langt fra sikkert at dens slutresultat vil være væsentligt forskellig fra en anden slags strid om territorie , den slags der foregår på vestbredden .
På vestbrededen er det efter enorme anstrengelser lykkedes for Israel at skuppe grænsen lidt ud af , specielt i omegnen af Jerusalem som for ikke ret lang tid siden var totalt omringet af arabiske beboelser… . Det hele drejer sig stort set om et område på størrelse med fyn . I dette område vil araberne ikke mere være et flertal og på langt sigt er SLUTRESULTATET at de har mistet kontrollen med det , nøjagtig ligesom danskerne og de andre vesteuropæere vil miste kontrollen med det som engang var Danmark og resten af vesteuropa , når DE ikke mere er et flertal i eget land.
Men hvem gider at tænke over en SÅ deprimerende fremtid ?
Nej Vel ?
Denne fremtid er så traumatisk , at den er totalt fortrængt for et stort flertal af befolkningens vedkommende . Men ALLIGEVEL er der et eller andet galt dernede i underbevidstheden , overlevelses driften prøver forgæves at bryde gennem de mange lag af kulturel lammelse .
Måske er dette årsagen til den sygelige focusering på at hade de israelske bosættere ? Psykologerne har et fint laaangt ord for det , når man skifter objektet for en stærk følelse ud med et andet objekt , som det er nemmere at hamle op med .
Hvis man ikke har mod til at få børn , så kan man jo få en KAT istedet for.
Hvis man ikke har mod til frelse sit eget land , så kan man jo bare istedet for blive HELT hysterisk over at frelse Palæstinensernes .
Godt held med det , Hr. Flertal ….

Magnus Andersson

Posted: 20 december 2012 - 11:28 - Svar

Många fel i första videoklippet, som det är häpnadsväckande att ett riksdagsparti släppt. Man får anta att det är personer i nationella rörelsen snarare än experter som SD låter göra sånt här eller den budget som överdriver besparingar minst 3 gånger…

Några fel:

Först följer ökningen från ca 12 000 uppehållstillstånd 1980 till 93 134 år 2011 följer en utveckling där alla länder haft ökning beroende på billigare transporter och fler kontakter mellan människor i olika länder. Även länder som stoppat invandring från t ex Mellanöstern eller andra avlägsna länder har alltså haft en dramatisk ökning. Denna video insinuerar att man skulle kunna gå tillbaka till talet 1980, 12 000 uppehållstillstånd, men etniska svenskar som idag återvänder till Sverige lär vara fler (15 000-20 000), så det är inte korrekt.

För det andras påstås att 9,82 promille ska adderas år efter år, men det är fel eftersom de 93 134 man utgår ifrån är bruttoinvandring. 15 000 – 20 000 svenskar tillhör alltså de 93 134 och nettoinvandringen är årligen ca 45 000-55 000 personer. Det är ett högt tal per capita i Europa, kanske 25 procent mer än för Storbritannien, men promillesats i videon ska vara hälften så stor.

För det tredje har grafen på utvecklingen för de med utländsk bakgrund tecknats som exponentiellt stigande, vilket gör att extrapoleringen in i framtiden ger en mycket kraftig ökning, faktiskt så kraftig att andel med utländsk bakgrund år 2050 anges till ca 120 procent! 🙂 Det finns en mycket svagare exponentiell komponent. Andel år 2050 med utländsk bakgrund i upp till fjärde och femte generationsled blir såklart inte 120 procent, men kanske 50 procent. Andel med icke-europeisk bakgrund, eller med s k MENA-bakgrund, kommer *inom gruppen med utländsk bakgrund* att öka snabbare, alltså mer exponentiellt. Om de med bakgrund i länder med muslimsk majoritet idag är 5 procent, kan de år 2050, enligt demografer, utgöra 20 procent eller lite mer.

För det fjärde är saknar påståendet att endast 5% var flyktingar referens. Under 2011 (det år videon avser) beviljades ca 12 000 asylansökande uppehållstillstånd, alltså ca 13% av de som fick ett. Det är möjligt att mer än hälften av asylsökande som fick UT inte var riktiga flyktingar, men påstår man det så måste man visa det. Men att de som gjort en video som denna skulle förstå att något den påstår måste visas är kanske att hoppas för mycket.

Slutligen blandas enheter när stapeln för andel med utländsk bakgrund förlängs då överrepresentation i brottslighet nämns.

  steen

  Posted: 20 december 2012 - 11:38 - Svar

  Du har sikkert ret i det hele, selvom jeg ikke lige sidder med SCB ‘s tal. Selvom det ikke hjælper nu, så var jeg faktisk også lidt skeptisk mht. dens oplysninger.

  boeufhjerte

  Posted: 20 december 2012 - 20:48 - Svar

  Magnus, jeg er enig med det meste af kritikken af den første video. Undtagen en ting: Uppehållstillstånd er ikke det samme som bruttoindvandring.

  Svenskere skal naturligvis ikke søge om uppehållstillstånd for at flytte tilbage til Sverige. Heller ikke statsborgere fra Danmark. Norge, Finland og Island, så de tæller heller ikke med i Migrationsverkets statistik for uppehållstillstånd.

HH

Posted: 20 december 2012 - 11:46 - Svar

Allan Hansens första inlägg kan jag skriva under på, tack! Men här kommer en annan röst. Boken är skriven av en känd fransk naturvetenskapsman vid namn Lecomte Du Noüy, lärjunge till Pierre och Marie Curie och med en massa vetenskapliga meriter.
Boken heter “Att vara människa” och så här skriver han bl a: “När föreställningen om Guds allsmäktighet missuppfattas, blir den farlig. Den leder då tll en initiativdödande fatalism som är oförenlig med vad vi vet om utvecklingen. Islams principer förvandlar människan till en opersonlig levande maskin, blott obetydligt överlägsen insekterna. Mohammedanen misstror tänkandet i så hög grad att han nästan omöjliggör det genom stränga, tvångsartade vanor. Oss förefaller det som denna inställning vittnade om en rent förolämpande brist på förståelse för den Makt som skall tjänas. Den för tanken till ett skede som behärskades av fruktan, förmörkades av okunnighet, en övergångsperiod fylld av vidskepelse, då de renaste avsikter var sammanflätade med de grymmaste begär. Då människan intog samma lömska, misstänksamma skrämda attityd gentemot sig själv och sin nyligen upptäckta andliga värld som hennes förhistoriska stamfäder gjorde gentemot det nya och osäkra i den materiella tillvaron. Då hennes gudstro ännu inte rensats från minnena av blodsoffren och av den ständiga fruktan för gudarnas vrede.”
På annat ställe i boken “Mänskligheten har inte nått förnuftets tidsålder och dess handlande ligger ännu på bysamhällets nivå.”
Förf föddes i Paris 1883 och dog där 1948 bl a efter en tids forskning i USA. Han fick många priser under sin levnad och jag tror att den bok jag citerar – svensk översättning – på franska heter “L´Homme devant la Science”. Han fick bl a priser för sitt bidrag till vetenskapens filosofi. Den bok jag har kom ut på Gebers Förlag, tredje upplagan 1950.:

  Allan Hansen

  Posted: 20 december 2012 - 14:36 - Svar

  HH. Tak, jeg burde læse den bog, som du omtaler.

  Mvh. Allan Hansen

NG

Posted: 20 december 2012 - 16:52 - Svar

@Allan Hansen

Hey Allan kunne du eventuelt oplyse hvad CH4`s dokumentar hedder, så vi andre har mulighed for at få del i goderne. Hvis det “almindeligt kendt” beklager jeg min uvidenhed.

PK

Posted: 21 december 2012 - 08:01 - Svar

Hvilket Sverige vil du have, kan jeg læse.
Og een siger :”Hvilket Sverige har du?”

I Indien er der store protester efter en grusom massevoldtægt.
Od det kom på BBC.
I Sverige , efter massevoldtægter, er der stilhed. Det er ikke et emne, som interesserer
de dybt humane journalister og selvom Sverige er feminismes højborg, så er feministiske
mænd og kvinder ligeglade med voldtægter.
Måske har det noget at gøre med, at de ikke er racister?

Leave a Comment