27
dec
Seneste opdatering: 27/12-12 kl. 1741
57 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Av Julia Caesar:

Copyright Julia Caesar, Snaphanen och HRS. Citera gärna delar av texten men iaktta gott bloggskick och länka till Snaphanen!

Julen pågick för fullt i Svea rike. Snöflingor föllo mjukt och reglementsenligt på taken till såväl höghus som små röda stugor, adventsstjärnorna spredo sitt varma sken i alla fönster som inte voro blockerade av parabolantenner, och förväntningarna hos såväl barn som vuxna hade stått i högan sky inför den dag då de alla skulle bänka sig i gemenskap kring den årliga dyrkan av en tecknad anka.

Och det hände sig vid den tiden att det från den samlade överheten utgick ett påbud att alla med julen förbundna traditioner skulle avskaffas. Det var den första rejäla traditionsutrotningen i modern tid, och den hölls när alliansregeringen styrde Svea rike och Svea rike i sin tur var lydrike under EU.

Hade icke de specialutbildade näsorna från statliga Halal-Tjänst i Kiruna redan i veckor sprungit trappa upp och trappa ned i husen för att med sina känsliga luktorgan sniffa efter otillbörligt skink- och griljeringsos? Jo sannerligen, och resultatet hade icke låtit vänta på sig. Illegalt innehav av julskinka hade avslöjats i ett flertal fall, trots statliga dekret om att allt som härstammade från gris, såsom grisfötter, korv och den traditionella syltan, var att betrakta som främlingsfientligt och muslimkränkande barbari och således strängeligen förbjudet.

“Vi ska ha tålamod med demokratin” sa Överstemogulen

Skenet av det julfyrverkeri som sprakade loss när självmordsbombaren Taimour Abdulwahab sprängde sig själv i luften i centrala Stockholm strax före jul 2010 hade som genom ett trollslag falnat sedan Överstemogulen efter 19 timmars tankfull tystnad fällde de numera legendariska orden:

”Det som hänt är oönskat och oacceptabelt. Det är oacceptabelt därför att Sverige är ett öppet samhälle. Ett öppet samhälle som har markerat en vilja att människor ska kunna ha olika bakgrund och tro på eller inte tro på några gudar alls. Kunna leva sida vid sida i vårt öppna samhälle. Vår demokrati är välfungerande. Den som känner frustration och ilska har utrymme att uttrycka det på ett sätt som inte leder till våldsamheter. Vi ska värna den svenska öppenheten och ha tålamod med demokratin” sa Överstemogulen till sina undersåtar.

Det gnisslade alltmer i folkets djupa led

Folket i Svea rike hade haft tålamod med demokratin i exakt två år efter detta banbrytande uttalande, men för att blidka de kränktas arméer tarvades nu mer kraftfulla insatser. Det gnisslade alltmer högljutt i folkets djupa led över det tilltagande fjäsket och undfallenheten för invandrares medhavda religion och kultur på bekostnad av svensk kultur och traditioner. Smärtsamt medveten om situationens allvar hade Överstemogulen inkallat såväl Statstelevisionens chef Eva Hamilton som Statsradions dito, Cilla Benkö, till ett krissammanträde inför den annalkande julen.

“Julen representerar de sista resterna av vårt barbariska kristna kulturarv” hade Överstemogulen inlett med ett mer än vanligt grinigt tonfall. “Gör något! Åtgärder! Revidera programtablåerna! Erinra er att ert enda existensberättigande är som statens propagandaorgan!” röt han.

En fet smocka rakt i ansiktet på folket

Statstelevisionens chef genmälde att hon inför denna jul verkligen gjort sitt yttersta för att utplåna alla inslag som på något sätt kunde röja att julen var en gammal tradition med kristna rötter. Därmed skulle statstelevisionen uppfylla sin propagandistiska plikt och rikta en stor fet smocka rakt i ansiktet på hela svenska folket. I förorättad ton sade hon att hon verkligen inte hade sparat någon möda. Hon hade inkallat samtliga under- och under-underchefer till ett Sturm- und Drangmöte och inpräntat förhållningsorder hos dem. Personligen var hon mycket nöjd med resultatet. Jublet steg i tv-husets korridorer när den senaste traditionsdödande mångkulturella framstöten blev känd: en svart Lucia.

Endast fullblodsrasister kunde opponera mot detta verkligt radikala grepp. “Äro vi icke alla invandrare i grund och botten? Hava vi icke i likhet med Överstemogulen från begynnelsen negroida rötter?” sporde sig programledningen och besvarade sin egen fråga jakande.

Nästa Lucia ska vara ett svart hen

Dock hade redan kraftfulla protester influtit från landets alla genuscertifierade universitet i det att de funno den svarta Lucian besvärande konventionell och könsstereotypisk. Nomineringen vid landets radikala lärosäten inför nästa års Lucia var redan i full gång med den givna målsättningen att det skulle vara en svart man med så otydliga könskaraktäristika att han kunde passera som ett ur genusperspektiv godtagbart “hen”. Protester hade även influtit mot att ekorrarna Piff och Puff är bruna samt mot det faktum att Kalle Anka år efter år tillåts gå omkring utan byxor samtidigt som han har ensam vårdnad om sina tre brorsöner. Enligt opponerande påtryckningsgrupper föreligger här klar pedofilvarning.

En rappare på bruten förortssvenska

Endast verkligt främlingsfientliga element med hemvist i de så kallade “järnrörssajterna” kunde tänkas ta illa vid sig av vad som sedan följde i den mäktiga tv-utsändningen från Luciafirandet i ärevördiga Uppsala domkyrka. När chocken över den svarta Lucian hjälpligt lagt sig steg i kyrkans kor fram en ung man med invandrarbakgrund och rappade med inlevelse sin hyllning till det mångkulturella samhället på bruten förortssvenska.

“Där fick dom så dom teg” fnittrade tv-chefen förtjust. “Korkade traditionsbundna svenskar, det är på tiden att de vänjer sig vid mångfalden. Vi lever i en ny tid. De som inte anpassar sig får problem.”

Kränkt pepparkaksgubbe gråter ut i P1

Radiochefen Cilla Benkö hade å sin sida med motsvarande förtjusning noterat Martin Wicklins innovativa inslag om Lucia i P1 “Medierna”. Med darr på stämman hade han informerat lyssnarna om hur det var när han gick på lekis i slutet av 1970-talet:

“Det var aldrig något snack om vem som skulle vara pepparkaksgubbe i Luciatåget. Det skulle Kristian och jag vara, för vi var ju så bruna och fina, som fröken sa.”

Det var då, i slutet av 1970-talet, som Martin Wicklins internationella påbrå hade förvandlats till ett trauma som fortfarande skaver mer än trettio år senare. Men istället för att bearbeta kränktheten hos en psykoterapeut ringer Martin Wicklin med gråtfärdigt darr på stämman upp Sverigedemokraternas ledare Jimmie Åkesson och frågar om han är rädd för att det inte ska vara tillräckligt med julpynt på gatorna. Sedan säger han “God jul, Jimmie”, och då är sammanbrottet nära.

Alltihop är Sverigedemokraternas fel

Det är med andra ord Sverigedemokraternas fel att Martin Wicklin fick vara pepparkaksgubbe för mer än trettio år sedan, trots att Sverigedemokraterna inte fanns då. En vinkling som radioledningen känner ligger helt rätt i tiden. Som förebild har Cilla Benkö sneglat på Helsingborgs Dagblads krönikör Patrik Lundberg, som delar pepparkakstraumat med Martin Wicklin och i en krönika utropar:

“Jag är redo för ugnen. Värm upp ugnen till 200 grader. Peta in en invandrare i brasan. Jag är redo igen.”

Med smärta minns Patrik Lundberg ett luciatåg på mellanstadiet.

“Klassen fick rösta fram tärnor, stalledrängar och så vidare. Själv blev jag framröstad som en av tre pepparkaksgubbar. Den andre var från Ungern och den tredje kom från Libanon. De tre enda i klassen med svart hår och olivfärgad hy fick spela ugnsbakade marionetter.”

Mångkulturpropaganda hela annandag jul

Sedan förvånade radiolyssnare på fjolårets juldagsmorgon istället för en kristen morgonandakt på kristendomens heligaste dag fått höra imamen Abd al Haqq Kielan breda ut sig om islam beslöt programledningen att annandag jul detta år skulle bli den verkliga propagandahöjdpunkten i framförandet av den statliga mångkulturella agendan.

Några utdrag ur programtablån annandag jul i radions P1:

11.03: Tendens. Att se blicken hos dem jag hjälper räcker för mig. Jag tror att vi i Sverige förlitar oss mer på statliga sociala skyddsnät än i andra länder där man tar hand om varandra på ett annat sätt, säger Katinka Levin. Hon är projektledaren för ”Barn i väntan” och ”Barn i start”, en humanitär verksamhet i Ljusets kyrka i Botkyrka Församling. Dit kan nyanlända flyktingbarn och deras föräldrar komma för att prata och få hjälp oavsett religion.
13: Vinter i P1 med Soran Ismail, kurdisk ståuppkomiker.
14.30: Ett svenskt undantag. Han frös sig igenom en vinter i pulkabacken när han bara hade råd med ordentliga vinterkläder till barnen. Han vänder på slantarna för att ibland ha råd med tacos till fredagarna. Han går till kyrkan för att ha råd med mat på bordet, i väntan på nästa försörjningsstöd från socialen. Möt Peter, 47 år och ensamstående pappa med egen vårdnad om två barn och arbetslös sedan 2008.
15.03: Raoul Wallenberg – hjälten i Budapest.
16.03: Om ensamkommande flyktingbarn. Om unga som söker en ny tillvaro i Sverige undan krig och våld men möter nya konflikter. Följ med på en resa genom ett Sverige där oroliga villaägare, motvilliga kommunalråd och engagerade medmänniskor kantar vägen för ungdomar från Afghanistan, Sri Lanka och Mongoliet. Ett program av Randi Mossige-Norheim och Karin Runblom.
21.03: UR Bildningsbyrån. Kina: efter aborten. Kinesiska kvinnor kan tvingas till upprepade aborter ända upp till 28:e veckan och många bär på svåra skuldkänslor. Vi besöker ett buddistiskt kloster där man slår mynt av detta. Här håller man kostsamma ceremonier för att aborterade fosters själar ska få ro.
21.35: Klassikern. Cecilia Blomberg om ett Aboriginskt konstverk.
Soran Ismail ockuperar dessutom en hel timme i tv2 annandagens kväll klockan 21.30-22.30.

Ty där fanns icke plats för dem i härbärget

Men medan tv-apparaterna bågnade av fröjd och gamman och alla hugnade sig i gemenskapens än så länge tillåtna stora högtid sutto ute i kylan några gamla och hemlösa som ingenstans hade att ta vägen. Ty ålderdomshemmen voro nedlagda, och där fanns icke plats för dem i härbärget alldenstund alla platser voro upptagna av ensamkommande flyktingbarn. Huttrande i kylan tryckte de näsorna mot fönstren och åsågo de värmande dunjackor, glänsande mobiltelefoner, platt-tv-apparater och datorer som ansågs utgöra skälig levnadsnivå för de nyanlända små liven och som voro julklappar från de svenska skattebetalarna.

“Ni skall själva återta makten över ert eget land”

Men i samma trakt lågo några herdar ute och vaktade sin hjord om natten. Då stod en ängel framför dem och en stor härlighet lyste omkring dem, och de greps av stor förfäran. Men ängeln sade till dem:

“Var inte rädda. Jag bär bud till er om en stor glädje, en glädje för hela folket. Ni, detta folk som så länge har låtit er hjärntvättas och förtryckas, skall resa er i protest mot era förtryckare och traditionsdödare. Ni skall själva återta makten över ert eget land och hävda rätten till era egna traditioner. Ty sannerligen säger jag eder: ingen har rätt att ta ifrån er det som era förfäder under århundraden har skapat.”

De gamla och de hemlösa sågo på varandra med ögon där uppgivenhet och sorg bytts mot hopp. Och julen gick mot sin fullbordan i Svea rike.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Utlandssvensk

Posted: 27 december 2012 - 01:46 - Svar

Fantastisk krönika, Julia!

Men jag måste erkänna att jag först trodde att P1 tablån var ett skämt. När jag via länken insåg att så ej var fallet blev jag faktiskt ganska glad, ty det bevisar att det fortfarande är möjligt för mig att bli överraskad av de svenska tokerierna.

Men ängelen som dök upp på slutet hade nog fått i sig lite väl mycket starkvaror denna jul, ty han verkade ha uppenbarat sig i fel land. Eller han kanske bara ville vara snäll, eftersom han inser att gamlingarna stilla kommer att frysa ihjäl utan att någon lyfter ett finger.

  Friholt

  Posted: 2 januar 2013 - 13:03 - Svar

  Änglar smakar aldrig starkvaror!

Ven

Posted: 27 december 2012 - 02:03 - Svar

Tack för denna välskrivna, sanna krönika!

Sammanfattningsvis är invandrarnas inställning till svenska folket och vår kultur: egocentrisk och etnocentrisk.

Vår historia och vad som känns viktigt för oss, det intresserar dem icke ett dugg. Aldrig har jag hört någon tacksamhet för allt de fått av svenska folket. Med facit i hand: de borde fått NEJ till att bosätta sig i Sverige.
(Då syftar jag på dem med en osympatisk attityd).

  anna

  Posted: 2 januar 2013 - 09:44 - Svar

  Detta är inte korrekt! Tvärtom kom många invandrare till Sverige (precis som jag till exempel) för att vi vill leva som svenskarna gör. Vi vill ha svenska traditioner, svenska kulturen, allt. Vi kom inte hit för att “respekt muslimer”. Vi kom hit för att respektera svenskar. Men svenskarna verkar inte respektera sig själva. Sådana invandrare som mig som tycker att Sverige är ett land med stolta och starka människor med rikt land och traditioner är mycket förvånad. Tolkien var så avundsjuk på nordisk mytologi som han skrev “Sagan om Ringen” helt baserad på det. Han stal hela den nordiska mytologin för sitt episka verk! Och Reinfeldt säger svenska är bara barbariet. Varför har ingen svensk krävde honom att avgå? Om en premiärminister ett Öst-europeiskt land till exempel vågade tala så kommer han vara ur sin jobb nästa dag! Hur kan du inte respekterar och uppskattar vad du har? Hur kan du ge ännu en millimeter av detta vackra land till muslimska barbarer, som bor i den 7: e århundradet. Kultur är inte relativ. Det finns en hög kultur och et låg kultur. Sverige är det första. Det är därför vi kom hit! Nu måste vi kämpa på vägnar av svenskarna att bevara den! Hur absurt är det!

H B

Posted: 27 december 2012 - 09:45 - Svar

Lysande i vintermörkret Julia!
Statsradions P1 är den institution som tveklöst går finast i strypkopplet. Detta utan att på något sätt förringa SVT:s insatser på området.
Dessa båda kvinnoledda propagandamaskiner är helt avgörande för 7-klöverns och regi Reinfeldts blixtkrig för förvandlingen av Sverige till total oigenkännlighet.

  Marit

  Posted: 27 december 2012 - 12:17 - Svar

  Takk, Julia for en strålende kronikk ! Du taler for hele det voldtagne Skandinavia.

killeri

Posted: 27 december 2012 - 10:01 - Svar

Astrid Cederlöf var lucia och varför ge henne en känga? Hon är adopterad och känner sig säkert lika svensk som Julia.
Annars var det som vanligt en utmärkt krönika.

  Julia Caesar

  Posted: 27 december 2012 - 16:15 - Svar

  @ killeri:

  Den här texten handlar inte om den svarta Lucian som person utan om att hon har använts som ett medel av SVT:s ledning och övriga ansvariga för att ge svenska folket en smäll på käften. Inte ens vid Lucia ska vi slippa få mångkulturen nedkörd i halsen. Budskapet är att vi ska underkasta oss PK-elitens mord på våra traditioner.

   killeri

   Posted: 27 december 2012 - 17:37 - Svar

   Min poäng är att Astrid inte är en del av den påtvingade mångkulturen. Hon är adopterad och med svenskt namn, talar svenska och känner förmodligen ingen gemenskap med Sri Lanka eller var hon nu föddes.
   Hudfärg bör inte bestämma vem som skall vara Lucia.

    Mats

    Posted: 27 december 2012 - 19:20 -

    Om nu inte hudfärgen bestämmer vem som blir lucia så är det väl en underlig slump att lucia blev just svart när det verkar finnas circa en svart på hundra i luciatåget, eller?

    killeri

    Posted: 27 december 2012 - 20:45 -

    Nej, det var nog ingen slump men det finns tusentals adoptivbarn i Sverige och jag anser att man inte skall kritisera dem för deras hudfärg.
    På varje Tobias Hübinette och Lena Sundström finns det många hundra som till skillnad mot dem är potentiella SD-väljare och varför stöta bort dessa med fördomar om hudfärg? Det är inte rationellt.

    Arvid Falk

    Posted: 27 december 2012 - 23:55 -

    Lucia ska inte vara svart, Jultomten ska inte vara svart och marskalk Mannerheim bör inte gestaltas av en svart skådespelare.

    Utlandssvensk

    Posted: 28 december 2012 - 12:12 -

    Jag håller med Arvid.

    Lucia är vår tradition och vi har all rätt att kräva att den utförs på ett sätt som återspeglar vår identitet. Detta är fullkommligt självklart nästan överallt på planeten. Ett folk som inte kräver detta har givit upp alla ambitioner att leva vidare som en distinkt folkgrupp. Möjligen upplever många svenskar detta som något positivt.

    Angela

    Posted: 1 januar 2013 - 16:49 -

    Ja, jag håller fullkomligt med dig. Det är nordiska traditioner och det har vi rätt att fira och föra ut utan inblandning av andra. Svenskar tränger sig inte på andra folk och dess traditioner och kräver att nu får de inte göra det längre för nu skall det vara svenskar som gör det annars är det rasism. Det är så dumt så det skulle inte ens behöva tas upp. Vanligt sunt förnuft, civilisation och respekt för andra. Dekorum. Det är otroligt att de som inbillar sig och hävdar att de är ett etablissemang inte kan uppföra sig på ett anständigt och civiliserat sätt. En del barn kan inte leka. De har uppenbara problem. Ser de att några andra leker och har roligt förstör de leken och leken upphör. Det beror bl a på barnens omognad. Det är otroligt att sjuklövern, politiker och medier, är på den låga nivån att de inte klarar av att “svenskar leker” utan att de måste förstöra.

    De flesta tycker det är roligt att se andra folks danser, musik, teater eller vad det kan vara. Titta på samernas kultur, sedvänjor, indianernas, osv. Inte går vi väl fram och förstör när de dansar. Eller sjunger eller visar sin kultur. Rappar mitt i alltihop? Eller andra påfund? Om inte jag får göra det minsann så blir jag arg minsann. Så infantilt. Jag har sagt det förut som småbarn som ligger på golvet i affären och gapar och skriker för att de inte får godis.

    Angela

    Posted: 1 januar 2013 - 09:39 -

    Nej, men det är väl ingen heller som kritiserar adoptivbarnen för deras hudfärg eller att de adopterats? Barnen kan väl inte hjälpa det? Utan motivet bakom. Intentionen. Det är DEN som är elak. Alla begriper väl varför man valde denna mörkhyade flicka som Lucia? Det är så utstuderat ondskefullt. Men gå inte i fällan för då har de uppnått DET de vill uppnå. Att visa, titta här, vilka rasister de är. Det är DET som är så ondskefullt. Finns inget annat folk som gör så. Säg något. Burmas San Suu Ki, gad Obama svar på tal när han försökte rappa sin mångkultur vid Burmabesöket. “Burmeserna är inte sådana”, sa hon. Nej just det. Hur många i Israel eller Iran vill ha “mångkultur”? Alla länder med olika grupper och folk har problem med mångkulturen. Det ser väl alla vad de håller på med. Man gör alltid så när någon ockuperar ett land eller vill byta ut människor med andra människor. Skriv om historien, fönedra, förringa, förlöjliga, demonisera människorna. Slå sönder samhället – identitet, kultur, språk, religion, värderingar och skriv om historien. Förvirrade och skrämda människor är lätta offer. Skapa kaos och uppträd sedan som frälsaren. Räddaren. Det är väl inget nytt i historien.

    Angela

    Posted: 1 januar 2013 - 09:43 -

    Och framför allt. Det är väl inte olika kulturer, hudfärger mångfald som folk reagerar mot utan att det blandas till en enfald som det blir i slutänden där folk blir slavar under en enda världsregering. Mångfald blir enfald. För att ha mångfald måste nationer få blomstra med sin historia, sin kultur sin identitet och sitt språk. Vänd på det i debatten nu. Börja ge motåld mot de enfaldiga och fördummade globalisterna.

    Invandrare1957

    Posted: 28 december 2012 - 05:23 -

    Frågan är om hon inte efter detta känner en större gemenskap med Srilanka än med svenskarna. När hon kommer upp överallt och blir påmind om att hon inte ser ut som en etniskt svensk. Vet av egen erfarenhet att det gör jävligt ont i själen att jämt bli påmind. Hade SVT gjort det snyggt utan att provocera så hade man skippat rapparen men nu visade PK sitt rätta ansikte. Och visade att man bryr sig om en söt tjej och offrade henne i eget syfte.

    Peter

    Posted: 28 december 2012 - 19:43 -

    Hur tror du människor med rötter i Afrika hade reagerat om Nelson Mandela eller Martin Luther King hade spelats av en vit människa i en dramadokumentär? Ja, det är ju inte bara människor med rötter i Afrika som hade reagerat, utan vänstern och nyliberalerna hade gått i taket.

    KungFy

    Posted: 29 december 2012 - 21:34 -

    Absolut

    Vem vem bestämde att just HON skulle vara Lucia tillsammans med en rappare som talade bruten svenska?

    Och varför?

  Exilenskalman

  Posted: 27 december 2012 - 23:13 - Svar

  Självfallet ska inte flickebarnet ha kritik. Hon har blivit vald till Lucia och har skött det med den äran.

  Kritiken ska framföras till den som förtjänar den. Alla de som med sin mångkulturella agenda har använt Astrid som ovetande och oskyldigt slagträ i debatten ska skämmas ögonen ur sig för att de medvetet utnyttjar tom ungdomar för sina dolda och smutsiga syften.

  Nackdelen med det här agerandet är uppenbart för alla oss som inte har ett typiskt svensk utseende med blont hår och blå ögon.
  Själv har jag klarat mig från problem men mitt utseende är närmast spanskt eller grekiskt med brunt hår, bruna ögon och en svag brun ton i huden trots att jag är så härkomstmässigt svensk man bara kan bli med kända svenska rötter sedan Magnus Ladulås tid.

  Peter

  Posted: 2 januar 2013 - 10:37 - Svar

  Håller med!
  Jag tror Astrid var jätteglad och stolt över att fått vara Lucia i ett sådant här stort sammanhang och jag gläds med henne.
  Tyvärr verkar omständigheterna ha varit desto mer tveksamma… Hon blev en bricka i cyniska antisvenska tv-producenters smutsiga spel.
  Det är inte schysst av Julia att hänga ut henne med bild till denna text.

PK

Posted: 27 december 2012 - 13:44 - Svar

Hvor kan det indiske demokrati dog lære af Sverige.
I Indien demonstreres der imod en grusom gruppevoldtægt.
Det gør man ikke i Sverige pga. af den udbredte Feminisme og det
høje humanistiske niveau.

  Utlandssvensk

  Posted: 27 december 2012 - 14:07 - Svar

  Indien har inget att lära av Sverige här, eftersom man i båda länderna gör exakt samma sak, dvs. blir upprörda över gruppvåldtäkter i Indien men struntar helt i de som sker i Sverige.

Ven

Posted: 27 december 2012 - 15:47 - Svar

“Den årliga dyrkan av en tecknad anka”…….ha, ha, ha!

Alliansregeringen har överträffat Socialdem. i ansvarslös invandring de senaste åren och en påminnelse om Luciabeslutet: vem rev upp det:

http://www.sv.wikipedia.org/wiki/Luciabeslutet/

  Ven

  Posted: 27 december 2012 - 17:24 - Svar

  Den här länken bör fungera:

  http://www.wikipedia.org/wiki/Luciabeslutet

   Ven

   Posted: 27 december 2012 - 17:26 - Svar

   Tydligen måste man söka direkt på Wikipedia: “Luciabeslutet”….googla först!

  Angela

  Posted: 1 januar 2013 - 10:34 - Svar

  Ja, det var Westerberg som genomdrev den ökade invandringen. Globaliseringen emanerar inte från svenska högern. Det är inte politiskt på det sättet. Det har sin grund i annat . Politik pratas det ju nästan inte om. Och de som följt “Palme” kunde förra gången höra Palme säga något som “inbillar de sig att de kan komma hit och lägga beslag på det vi byggt upp?” Så det är mer komplicerat änså. Palme blev lurad. Tänk efter VAD det pratas om idag. Jo rasism, främlingsfientlighet, identitet. Alltså grupper av människor. Etnicitet som det kallas idag. Förut sa man ras, kön, ålder, klass i forskningen. Konstigt att man ändrar orden nu. Varför byter man ut folk? Varför talas det om mångfald och då bara ETNISK mångfald? Varför fokuserar man hela tiden på VEM det är. Svart Lucia. Typexempel. Varför exponeras utlänningar hela tiden i medierna. Man kan tro att det bara finns utlänningar i Sverige. Att svenskarna redan tagit slut. Ja det vill man få folk att tro. Ja ett av de vanliga teknikerna “knepen” när man vill kolonisera. Man väner folk vid att se utlänningar i alla sammanhang t ex som Lucior. Vänja=indoktrinera, hjärntvätta, socialiser/internalisera. Långsam tillvänjning. Ett litet steg i taget som grodan i grytan där vattnet långsamt värms upp. När det blir skållhett är det för sent att hoppa ur. Dessutom vill man få folk att hamna i vanmakt, skrämma. Urholka handlingskraften. Passificera.

   Sunnyman

   Posted: 1 januar 2013 - 23:26 - Svar

   Intressant! — Jag ska kolla Palme-inslaget. Alla svär ju över Palme och gör honom till syndabock för allt ont. Men det var snarare 68-vänsterns framgångsrika infiltration i samhället som beredde väg för massinvandringen.
   Håller helt med om strategin bakom detta evinnerliga exponerande av mörkhyat folk i media. Man kunde tro att ljushyat folk REDAN är en minoritet! Och det är väl meningen…

Invandrare1957

Posted: 27 december 2012 - 20:01 - Svar

Skriver det igen tycker synd om Astrid som blir utnyttjad i ett politiskt spel. När hon egentligen borde vara stolt över att vara Lucia. Nu blir man väl kallad rasist igen. Men det struntar man i det sjuka Sverige.

  Naymlap

  Posted: 30 december 2012 - 10:16 - Svar

  Jag håller med dig hon blev utsatt för ett fult politiskt knep. Nu är frågan. Vem tycker synd om mig och min son, när vi besökte Sydamerika? Folk sa här kommer svenskarna och alla skrattade. Ibland sa de här har vi också en svensk om en annan person. Att, bli kallad svensk där betyder att, “den personen anses vara dum i huvudet” .
  Alltså långt har det gått nu att, det inte är, som förut. Det, som förknippades med svenskt var kvalitet och bra och idag är vi dumsvenskar. Det värsta är att, de har inte fel människorna där. Dumsvensken bevisar dagligen för hela världen hur dum och feg hen är.

  Angela

  Posted: 1 januar 2013 - 10:44 - Svar

  Ja, precis. Det är elakt att utnyttja aningslösa människor. Astrid trodde att hon valdes för att hon var Astrid. Hon såg inte sin hudfärg som något problem. Tänkte inte på det. Varför skulle hon det? Det är så gement elakt av dessa “globalister=Bilderbergare. Dessa människor som befolkar de svenska och amerikanska och europeiska arenorna är ondskefulla helt utan medmänsklighet och skrupler. De kan inte stava till samvete. De inbillar folk att det är något vetenskapligt och gott. Den stor medmänskligheten som skall rädda världen och släpper inte fram de som vetenskapligt kan bevisa att det är en stor lögn. Finns inget imperium i världen, har aldrig funnits, kommer aldrig att finnas som varit demokratiskt, folkstyrt, humanistiskt eller medmänskligt. För det är en omöjlighet. Imperium är liktydigt med diktatur och inhumanitet. Råhet och slaveri. Annars kan det inte existera. Ingen. Ingen seriös vetenskapsmän kan säga emot mig eller ta debatten med mig eftersom de vet att jag har rätt och kan bevisa det! Vetenskapligt!

elwee

Posted: 27 december 2012 - 23:57 - Svar

Jag tycker lite synd om Astrid.
Det var sannolikt den största dagen i hennes liv och hon hade ingen aning om vad som skulle komma att hända.
Det visste dock svinen (förlåt alla grisar) på SVT som satte ihop programmet och våldtog traditionen till det yttersta genom att plocka in en minst sagt medioker rappare, bara för att provocera och testa. De offrade Astrid på det politiskt korrekta altaret och de brydde sig inte ett dugg om denna lilla tjej.
DDR hade varit stolta över hur mycket SVT hann att lära sig av dem.

Men etablissemanget har tagit många snedsteg den senaste tiden. De känner den otäcka sanningen flåsandes i nacken och de vet att de inte springa ifrån den så länge till. De är desperata.
Sanningen om invandringens ALLA sidor har börjat läcka som vatten genom en fördämning och när det väl börjat läcka så blir sprickorna bredare och bredare och till slut brister hela fördämningen …
Kvar blir några få procent av vattnet, det som alltid hållit sig på botten, och det kan man ha kvar som minne av den konstgjorda fördämningen som brast.

snowflinga

Posted: 28 december 2012 - 10:43 - Svar

Det som sker i Sverige är att landet förändras och det finns krafter som vill att det skall förändras snabbt. Jag tror de människor som vill förändra Sverige inte ens vet hur deras samhälle kommer att se ut om den förda politiken fortsätter. De har en dröm att alla världens folk skall dansa tillsammans med blommor i håret och sjunga” we shall overcome.”

De är trötta på gamla Sverige och vill ha någonting nytt och har förhoppningar att alla människor som kommer till Sverige skall tillföra landet något. Det som jag inte förstår att varför kan inte de som vill ha något exotiskt istället reser utomlands på semester då och då. Man behöver inte förändra landet till något främmande.

Sverige borde få behållas som ett land där det bor ett unikt nordiskt folk med deras eget speciella utseende, kultur, historia och karakatär.

Om man är trött på tristessen hemma kan man, som sagt, dansa till exotiska magdanser och njuta av exotisk mat och drycker på semestern. Sedan när man kommer hem igen kan man dansa runt julgranen och njuta av pepparkaksgubben i lugn och ro.

Förstås kan man som den barmhärtiga samariten också skänka en slant åt världens fattiga folk utan att man tar dem alla till Sverige. Man behöver inte vara världens samvete och förgöra sig själv.

Robin Shadowes

Posted: 28 december 2012 - 12:35 - Svar

Det spelar heller ingen roll om Lucia-traditionen är blott 90-100 år gammal. Den är ändå vår och skall den förändras så skall det ske underifrån och inte som nu. ovanifrån makten självt.

Jan

Posted: 28 december 2012 - 21:42 - Svar

Wooooooooooow…………att en människans hudpigment kan röra upp såna känslor. Det är synd om människorna sa Strindberg

  Angela

  Posted: 1 januar 2013 - 10:50 - Svar

  Sånt skitsnack, Jan, och det vet du. Det var DÄRFÖR man valde en “SVART” lucia. Och det är därför jag säger att det var gement! Du vet mycket väl att det inte handlar om det. Hur många gånger skall jag säga det. Men DU vill att det skall handla om det. Och det är DÄRFÖR jag säger att ni är ondskefulla. Att ni UTNYTTJAT en ung aningslösflicka som trodde hon blev vald bara för att hon var Astrid. Hon visste inte i sin ungdomliga enfald vilka gement ondskefulla människor det finns som kan som du sedan få gapa i spalterna och referera till Hitler, Strindber och pigment!

   Angela

   Posted: 1 januar 2013 - 10:52 - Svar

   Hur skulle hon kunna ha en aning om vilka ondskefulla krafter det finns i samhället? Och alla de nyttiga idioter som gör allt för att ondskan skall segra.

Jan

Posted: 28 december 2012 - 21:43 - Svar

“Lucia ska inte vara svart, Jultomten ska inte vara svart och marskalk Mannerheim bör inte gestaltas av en svart skådespelare”

Så talar en riktigt sann rasist. Hitler hade med största sannolikhet hållt med dig

  Lars-Inge

  Posted: 29 december 2012 - 18:22 - Svar

  Så enligt dig är historieförfalskning helt OK?

  Tony

  Posted: 30 december 2012 - 10:01 - Svar

  Ja det känner säkert du till, han är väl en av dina idoler!

joffe

Posted: 29 december 2012 - 03:09 - Svar

Tack Julia!

Enligt legend och tradition var ljusets drottning Lucy som hon hette från början född och uppväxt i en siciliansk familj i Syrakusa i slutet av 200-talet. Hon var vit och blev kristen i ett av de starkaste kristna fästena i medelhavsområdet. Kristna på den tiden blev ofta förföljda.
Några gömde sig i grottor och Lucy hjälpte och bar mat till dem. För att se i grottans mörker fäste hon ljus i sitt ljusa hår. (Jag har själv sett en freskomålning av henne i en grotta i Matera, där hon är skyddshelgon)

Varför ska svenska folket påtvingas och förargas över förändrade traditioner stup i kvarten? Vi kristna utlandssvenskar vägrar att ändra våra traditioner. Vi fortsätter att fira traditionellt i våra församlingar och klubbar som vi alltid gjort. Vi skäms verkligen för hemlandets nationella vittgående politiska och journalistiska förstörelsekampanj.

Utlänningar som tidigare sett upp till Sverige undrar med rätta vad som kulturellt pågår? Och vart har vår världsberömda exportindustri med dess kvalitetsvaror tagit vägen?

Jakob

Posted: 29 december 2012 - 03:34 - Svar

Så vidt jeg kan se, gør det svenske statsapparat/system allerede alt hvad de kan for at undgå, at svenskerne overhovedet kan håbe at overleve som folk, mentalt som genetisk.

Tony

Posted: 30 december 2012 - 09:57 - Svar

Så typiskt för den så kallade kulturmaffian i Sverige, det går bra att häckla
och kasta skit på Kristendomen, samtidigt som vi kan äcklas över hur samma
kulturmaffia visar en närmast vidrig underdånighet för Islam, allt som har med
Islam att göra lyfts fram utan att kritiskt granskas. Ingen kritik här, inget
ifrågasättande inte, trots att denna religion dryper av abnormiteter som borde
få vilken sansad kultur personlighet som helst att gå i taket.

Högljudda feminister som i alla andra sammanhang närmast hysteriskt går på
mot orättvisor i samhället är här knäpptysta, dom är tydligen fullt beredda att
låta utvecklingen gå tusentals år bakåt i tiden utan att ens försöka protestera.

Ta Aftonbladets dyngspridare Lindeborg som Exempel!

När det gäller Lucian,är det väl ingen som kritiserat henne för att hon var Svart,
utan att i legenden Lucia var hon faktiskt vit och ljushårig, det är hur man försöker
att ändra på saker, för att det ska passa in i en viss politisk mall, som är värd kritik
mot det alltid lika opolitiska(?) SVT.

Johan

Posted: 30 december 2012 - 21:19 - Svar

Hej Julia
Ett stort tack för 2012 och en önskan om Ett Gott Nytt År 2013!
Dina artiklar är välformulerade, intressanta och icke minst tänkvärda.
PK-eliten borde få dem på receptutskrivning !!

joffe

Posted: 31 december 2012 - 10:28 - Svar

Tack Tony för ditt sanna inlägg a den 30.12 at 0957.

Varför finns det inte fler så klarsynta svenskar i det tydligen allt mer insnöade landet?

Halvhemlig Sverigedemokrat

Posted: 31 december 2012 - 17:33 - Svar

Med tanke på det än så länge rådande samhällsklimatet så ligger det ju tyvärr nära tills hands att tro att en svart Lucia är något slags politiskt ställningstagande. Om man har resonerat så vid utnämningen så är det ju verkligen olyckligt, men annars så förstår jag inte alls varför det skulle vara problematiskt med en svart Lucia. Jag tycker att hon är jättesöt.
Kanske är det politisk korrekthet som ligger bakom utnämningen, eller så är det helt enkelt så att man tyckte att Astrid var gulligast och mest sympatisk. Eftersom vi troligen aldrig kommer att få veta hur det ligger till med den saken så är det väl lika bra att utgå ifrån det sistnämna och sluta gnälla, och borde vi koncentrera oss på verkliga problem istället.

Rap-inslaget var dock fruktansvärt. Här kan vi verkligen snacka om att spotta på traditioner. Vad skulle hända om svenskar kom och spelade metal under Eid eller shiamuslimernas självpiskarhögtid (glömt bort namnet)?

  Angela

  Posted: 1 januar 2013 - 10:17 - Svar

  Herre Gud människa, förstår du inte varför? Det kan väl knappast vara mer uppenbart vad de håller på med? Jag trodde alla förstått vad som pågår och att vi kunde gå vidare . Men när jag läser denna kommentar så förstår jag hur många det är som inte förstått. Ursäkta, men vet du något om propaganda? Hur samhällen blir till, vidmakthålls och förstörs? Något om social förändring? Detta är ju så uppenbart att jag tycker att de här människorna t o m är KLANTIGA! Detta som medierna håller på med är typisk propaganda en typisk social strategi för en ockupant, kolonisatör en segrarmakt. Vi genomgår alltihop läs mina andra kommentarer. De människor jag talar med off the reckord, vanliga människor har begripit hur man håller på att byta ut dem mot s k “Nysvenskar” hur historien skrivs om hur de demoniseras som rasister (mycket sofistikerat för då kan man inte försvara sitt eget folk ) främlingsfientliga om man försvarar mänskliga rättigheter sitt människovärde och värdighet inbegripet äganderätten, vi skall applådera när andra lägger beslag på våra rättigheter annars är vi fientliga men de som lägger beslag på andras tillhörigheter, vad är dem om inte just det – rasister och främlingsfientliga . Vart skall vi fly undrar de förtvivlat. NEJ! Ni skall inte fly någonstans utan slå tillbaka. Det är ert land. Det är ni som är svenskarna. De andra har sina länder och har redan sina identiter. Dessutom är det mycket konstigt att de som kommer hit, senast igår (syrierna) väljer Sverige för att de hört vilket fantastiskt land det är. Det bästa landet i världen med det bästa folket. Om de tyckte att svenskarna vore rasister, främlingsfientliga, islamofober m m varför skulle de då vilja komma hit? Nej säg till medierna i debatte, Lena Sundström, Eva Hamilton m fl att de genast beger sig till Syrien hela mediakåren och varnar alla syrier för de främlingsfientliga , islamofobiska rasistiska svenskarna. Talar om för dem att svenskarna är det sämsta folk i världen. Sverige det sämsta landet för det är ju det de säger, den propagandan, vi dagligen hör. Då är det ju deras uppgift att informera alla som vill söka sig hit om det rätta läget. Allt annat vore ju bedrägeri. Inte vill väl medierna lura de stackars människorna?

   Lakejen

   Posted: 1 januar 2013 - 12:29 - Svar

   Occhams rakkniv ska tydligen avfärdas ?

    Angela

    Posted: 1 januar 2013 - 16:07 -

    Jag förstår inte vad du menar. Vilket syftar du på? Det är väl ganska uppenbart varför de valde en mörk Lucia. Som någon skrev här det fanns väl massor av svenska ljusa lucior men kanske inte lika många färgade. Varför kommer film om järnrör som eg var aluminiumrör, Tintin. Och en massa program om rasism, på rasism på rasism med nästan bara invandrare. Kampanjen har väl pågått tillräckligt länge för att se mönstren? De erkänner ju själva? Talar själva om det och undrar förvånat varför det inte ger väntat resultat?

    Angela

    Posted: 1 januar 2013 - 16:31 -

    Problemet är väl snarare att de (globalisterna) inte kan tänka i två steg. De inbillar sig och det är ju ordern också att provocera fram en rasism som inte finns mer i Sverige än på andra platser i världen. De kan ju inte prata om annat än rasism. I SR, SVT och medierna dras den ena tårdrypande historien efter den andra fram. Enligt personal i public service skulle de köra på så hårt att folk grät framför TV-apparaterna för att de skulle acceptera invandringen. Fastän Sverige tar emot flest invandrare per capita. Påstådda kränkningar av invandrare skulle förstoras upp och ensidigt gälla just invandrare hur makert det än var. Vidhängande invektiv på vissa partier så fort man nämnde vissa partier i Sverige utländska eller inhemska. Svenskar och det svenska skulle demoniseras ifrågasättas. I ett i ett i ett. Folk är ju urtrötta på alla dessa fjanterier och de här människorna förstår inte att folk tänker ett steg till. Att de tänker. Usch, nu börjas det igen. När de sätter igång. De , globalisterna, trodde på allvar att folk skulle reagera mot en svart Lucia bara för att hon var svart. Det är att tänka bara i ett steg. De kunde inte förstå att folk genomskådat dem för länge sedan. Folk stängde av apparaterna så fort de såg Lucian för de visste vad som skulle komma. Ett nytt fjantigt påhopp på svenska folket. De stängde inte av apparaterna för att Lucian var svart. Det första steget. Utan för att de tänkte ett steg till. Jahahja, nu börjas det igen. Det var alltså p g a SVT:s och svenska kyrkans infama skit de stängde av apparaterna inte p g a att Lucian var svart. Alltså folks vrede gäller globalisterna, makten, överheten. På så sätt slapp de rappen, genom att stänga av. Slapp att se det och kunde använda den tiden till något bättre än att bli hånade av några dummerjönsar på SVT eller prästen som trodde att de kunde provocera fram rasism för en färgad Lucia , en rasism som inte finns mer än ideras fjantiga huvuden som inbillade missfoster. Det har gått dem på hjärnan. Att krossa SD. De har inte förstått att svenska folket inte vill ha dem. 7-klövern. De skiter i allt skitprat om rasism av den enkla anledningen att de inte är rasister.

   Halvhemlig Sverigedemokrat

   Posted: 2 januar 2013 - 07:52 - Svar

   Ja Herre Gud, människa.

Angela

Posted: 1 januar 2013 - 09:25 - Svar

Ja, och den första dagen på året fortsätter trenden i att förstöra ett land och ett folk, att hjärntvätta, med Eric Schüldt , Lars Mogensen med gästerna Stefan Einhorn, Ann Heberlein och Mathias Osvath maskerat i medmänsklighet, lite spöken och new-age, och så SR:s nya STORA fynd, dansken Emil Jensen, förmodligen vänskapskorrumperad av Mogensen, som tagit plats på hjärntvättsprogrammet “Tankar för dagen” och nu i “Mellansnack” där han skroderar i kaos-teorier som invaderat hela universitetsvärlden, Daniel Nam, Erik Schüldt, Simon Moser och Futura vs Verdana hur man gör om Europa. Och sedan rumänskan Alexandra Pascalidou. Sedan har vi Neideman och….och….När skall alla duktiga svenskar få jobb vid SR?

Angela

Posted: 1 januar 2013 - 09:55 - Svar

Lyssnade just på rumänskan som tystade en inringade med de vanliga flosklerna. Först pratas det skit, sedan när de försöker prata om det viktiga hindras det och det skylls på allt möjligt som att det är många som ringer. att de tar plats, inte respektar saknar medmänsklighet andra människor när de tar plats medan andra, ja-sägarna får all tid och plats i världen. Globalisterna äger arenorna och bestämmer dagordningen, vilka som får ringa, yttra sig och tycker de inte rätt avfärdas de och kopplas bort. Läggs sist i programmet så man kan skylla på det slutmusiken ljuder eller “att prata inte om det för det är många som ringt om det”…nu släpper vi in gubben Jansson, “och vad tänker du om det”…oj…jösses tänkte han det… fel fel fel…då tar vi kärringen…vad var det hon nu hette … Lena Jansson…oj oj …tyckte fel igen…Len
a tror du inte du har en övertro….Lena, Lena…oj oj oj nu tappade jag greppet igen hon tyckte fel …men snälla Solveig kan du komma till saken…Solveig Solveig , tack så mycket. nu får Jonas sista ordet. säg nu rätt saker för guds skull annars får jag släppa in musiken…pust stön…jonas vi kan inte göra något begrip det , ja men du, HAHAHA… kort och koncist….tack så mycket ha det så bra alla korkade svenskdjävlar… där kom musiken

  Tony

  Posted: 1 januar 2013 - 18:06 - Svar

  Så sant Angela, man behöver inte vara konspiratoriskt lagd för att förstå syftet
  med den svarta Lucian, eller med alla dom utlandsfödda personer på SVT, som
  erhåller all tid i värden för att trycka ut sitt hat mot dom Svenskar som är kritiska till t.ex. invandringen.
  Här är Rumänskan ett praktexempel,arrogant , nedlåtande ofta rent oförskämd, antagligen tyckande att
  hon själv är ett föredöme. Att hon är sprungen av en kommunistdiktatur gör henne inte till sanningssägare.

Tornuggleman

Posted: 1 januar 2013 - 19:59 - Svar

WOW !!!
Julia som bäst !
En underbar krönika, vilken i morgon bitti skall läsas för min 80-åriga mor.
Det har blivit en vana att högläsa Julias underbara krönikor.

Men den här tillhör nog en av de bästa.

Tack, Jula !!!
Och God Fortsättning På Det Nya Året till er alla !

Bo

Posted: 2 januar 2013 - 03:46 - Svar

Man kan inte förråda ett helt folk utan konsekvens. Ibland dör de av naturliga skäl, ibland genom självmord, innan någon utdelar dödsstraffet.

Leave a Comment