13
mar
Seneste opdatering: 14/3-12 kl. 0600
28 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Når jeg ud af øjenkrigen betragter Sarkozys manøvrer for ikke at tabe det kommende valg – “der er for mange udlændinge i Frankrig,” “vi kan komme til at forlade Schengen,” – tænker jeg på en samtale jeg havde i oktober 2007 på en belgisk bar med den amerikansk-franske journalist Nidra Poller. Det var få måneder efter Sarkozy først var blevet valgt, det var stadig under indflydelse af de voldsomme Les émeutes des banlieues de 2005, og endnu i uvidenhed om den opstand der skulle udgå fra Clichy-sous-Bois kun en måned senere. Poller var ret optimistisk, Sarkozy ville få Frankrigs indvandringsproblemer under kontrol. Men alt skulle vise sig at fortsætte som hidtil. Europas immigrantproblemer er muligvis blevet uløselige, men de er endnu ikke nok til at top politikerne tager dem alvorligt mellem valgene. Som Jean Raspail siger i dette 2011-interview (tekstet på engelsk):

“Det er meget godt, hvad Michel Rocard siger i dette tv-klip om at begrænse indvandringen, men alle politikere har sagt det samme, Giscard, Mitterand, Chirac, og absolut intet har ændret sig. Det er valgflæsk, og imellem denne tale og i dag [2011] er strømmen af indvandrere eksploderet.”

Marine le Pen opnåede idag de 500 underskrifter, så hun kan stille op i præsidentvalget.

Salafist brænder shia-moské ned i Bryssel “som hævn for Syrien”

A mosque in Brussels was firebombed Monday night, leaving its imam dead and a second man injured. Police have said they arrested one man at the scene following the attack on the Rida Shiite mosque.The Rida Shiite mosque, one of the largest in the Belgian capital, was almost completely destroyed in the fire, which is believed to have been caused by a Molotov cocktail. Imam killed in arson attack on Brussels mosque, Police say mosque near Brussels set on fire, imam dies.

Danske og engelsksprogede medier udelader væsentlige oplysninger, som svensk TT selvfølgelig også gør. EXPO vender ansigtet den anden vej mod en helt anden moske i Charleroi i Vallonien, der er tegnet over med grafitti. (Finske nyheder på svensk har den rigtige baggrund.). Belgiske medier har selvsagt historien:

En mand angreb moskéen bevæbnet med økse og benzin “som hævn for Syrien.” Efter at have antændt den, gik han tilbage på gaden og råbte salafist-slagord om konflikten i Syrien. Forbipasserende og troende holdt ham imidlertid tilbage, indtil det lokale politi kom og anholdt ham. Manden er marokkaner og opholder sig illegalt i Belgien. “Salafist stormde moskee binnen met bijl en benzine”, ‘EXTREME SALAFIST ACHTER AANSLAG MOSKEE’, Dodelijke aanslag op moskee in Anderlecht vergelding voor Syrië.

“Tyrkiet – landet i midten”
Af Nicolai Sennels

Ingen udover kultursuicidale EUs skrivebordsdiktatorer og Tyrkiet selv ønsker, at 80 mio. muslimske tyrkere skal ind i EU. Altinget kunne forleden oplyse i artiklen Massivt nej til Tyrkiet i EU, at “70,5 procent af danskerne svarer nej til, at Danmark skal bruge EU-formandskabet til at ‘fremme forhandlingerne med Tyrkiet med det formål at gøre Tyrkiet til EU-medlem’. Kun 16,7 svarer ja.” Men tyrkerne giver ikke op, for islamiseringen af Eurabia lader ikke vente på sig, og Tyrkiet er den nødvendige rambuk. Tyrkernes invitation til konferencen “Tyrkiet – landet i midten” – pyntet med EU-stjerner……Atlantsammenslutningens propagandafolder.