7
jan
Seneste opdatering: 8/1-13 kl. 1654
23 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Video – arab slave market of the 1960’s. Slaveri er officielt afskaffet, men forekommer endnu i 2013 under en eller anden form i Mauritamien, Pakistan, Sudan, Saudi Arabien og Yemen samt de slavelignende forhold tjenestefolk lever under i f.eks. Libanon. Kvindens stilling i islam er ofte ikke til at skelne fra slaveri. I dag kan man se, at vold mod kvinder i Tyrkiet er øget med 1400 % siden Erdogan kom til for ti år siden. Slavehold har solid dækning i Koranens tekster.

Det grænseløse Sverige

Nu risikerer illegale grænseløbere ligeftrem at blive opsøgt af politiet og udsendt, og de “mår väldigt psykiskt dåligt och behöver vård,” fortæller Expressen. Reinfeldt, der står overfor et SD der nu er på 11.2 % og har fået et rekordstort antal medlemmer, kan man mistænke for at hviske Miljøpartiet noget smukt i øret, alt i mens han har blikket stift rettet mod valget 2014, som han står til at tabe. Medmindre han kan få Sverigedemokraternes støtte, naturligvis, men Reifeldt kommer nok til at sætte sig mellem fire stole og tabe. Socialdemokraterne skal bare holde mund og vente. Svensk presse ved man hvor man har rent politisk, nemlig mellem Vänsterpartiet de fhv. kommunister og Miljøpartiet:

Gränspolisen har effektiviserat arbetet med att leta upp och utvisa personer som lever gömda i Skåne. Metoden ska införas i hela landet till nästa år.– “Varje natt drömmer jag mardrömmar om poliskontroller,” berättar Iltaf som lever gömd i Malmö. I Malmö vågar personer som lever gömda knappt gå ut längre. I Malmö vågar personer som lever gömda knappt gå ut längre. – “Jag skulle vilja gå i skolan varje dag men jag är rädd för att bli tagen av polisen”, säger Iltaf, som hållit sig gömd i Malmö i elva månader

Om en person inte lämnar Sverige självmant efter att ha fått nej på sin asylansökan får polisen ansvar för att leta upp och utvisa personen. Just nu har polisen på sin lista 7 066 personer som ska utvisas från Sverige. Förra året fick 24 981 personer besked från Migrationsverket om att de måste lämna landet. Fler gömda utvisas med nya rutiner

Svenskar har inte större rätt till Sverige än andra
Nej, det er jo omtrent det vi ser. Måske er demokrati i Sverige slet ikke nogen god idé. Som kun 18-årig er forfatteren nok nok mest et portræt af en fanatisk, utopistisk skole. Newsmill burde have skånet hende. Liberalisme eller nihilisme? At Sverige nedlægger sig selv hastigere end alle andre, er et mentalitetsspørgsmål med historiske rødder:

Att du föddes här är inget du hårt arbetat ihop, det var en ren slump…Eftersom strävan bör vara att alla människor på denna jord ska vara likvärdiga så bör det alltså inte spela någon roll på vilken sida av en landsgräns man är född. Ges folk på olika sidor av samma gräns olika möjligheter så görs skillnad på folk och folk vilket jag fördömer.I den frihetliga värld jag strävar efter är en gräns ett misslyckande. Var den än går så gör den alltid samma sak och har alltid gjort genom historien: hindrar människors möjligheter i livet.

Återigen; på grund av slumpen var du är född. Är det så vi ska leva? Låta resten av livet avgöras beroende på var slumpen placerat en? Det anser inte jag. Enligt mig bör det finnas en tydlig grundsyn på makt hos alla politiker, nämligen den om att det inte ska gå att lägga sig i individens liv hur mycket som helst. De flesta är nog överens om att politiker inte bör bestämma hur vi klär oss eller vad vi äter. Det bör gälla även var vi bor. OLIVIA ERIXON, Centerpartist Twitter CENTEROLIVIA@oliviaerixon


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Morani ya Simba

Posted: 7 januar 2013 - 21:33 - Svar

“I Malmö vågar personer som lever gömda knappt gå ut längre.”

Øhh makker, hvis du ikke har lov til at være i landet….. Nu må de altså holde op med det pladderhumanisme. Jeg synes da heller ikke det er “fedt” at skulle overholde USAs indvandrerlove til punkt og prikke fordi jeg ikke her “ret” til at være i USA men “kun” er midlertidig gæst. Sådan er det ikke at være statsborger. Hvis muslimer havde opført sig bare lidt civiliseret, statistisk set, så ville pladderhumanistiske Sverige og Danmark aldrig have haft nogen seriøs begrænsning på ophold…

Ole Burde

Posted: 7 januar 2013 - 23:48 - Svar

Hvis man er i stand til at se det i øjnene , er det efterhånden klart hvordan Balkaniseringen vil udspilles i Skandinavien : På et tidspunk må det antages at en stor del af svenskerne vil indse at der ikke er noget Sverrige længere . De vil begynde at pakke kufferterne og en del vil springe over hvor gærdet er lavest ved at flytte til Danmark . Hvis Danmark er smart nok , vil dette kunne udsætte den demografiske katastrofe i lang tid , måske lang nok til at spillets regler totalt vil forandres .
Spørgsmålet er så hvordan en sådan tendens ( som allerede er startet i det helt små) kan opmuntres ….. måske via en privat organisation , opereret af frivillige , som hjælper rigtige NYdanskere igang . Med lidt fantasi kan man forstile sig hvordan en frivillig dansk fosterfamilje venter med blomster i lufthavnen på Svenson og ungerne ………NEJ ! jeg har IKKE røget noget grønt i årevis !

Per Andreas

Posted: 8 januar 2013 - 00:10 - Svar

Et ,ikke-svensk, Sverige med 40 millioner indbyggere som naboland til Danmark, det er jo et mareridtsagtigt scenario. Ikke blot et indre svensk anliggende, men i allerhøjeste grad også et dansk.

MIKE

Posted: 8 januar 2013 - 00:22 - Svar

Ole @ det scenarie du lister op der behøver man ikke havde røget pot for at tror på. Jeg er helt temmelig sikker på det kommer til at ske. Altså at vi vil se de svenskere der har midlerne og modet til det, trækker teltpløkkerne op og søge væk fra Absurdistan og mange vil ende her. Lad os tales ved om 10-15 år og se hvordan det gik. Jeg vil vove den påstand at hvis man har fulgt med i Sveriges tilstand (bla. gennem denne fantastiske blog/website), og hvis man har sat sig ind i hvad Islam er (sharia, hadith, muhammed som det perfekte eksempel, kitman, taqya, jahiliyyya osv osv … og hvis man har brugt tid på at kigge på og forstå historien (nazismen, Israel osv osv ) og mellemøstens historie osv. så kan man faktisk komme med nogle ganske kvalificerede bud på hvordan fremtiden komemr til at se ud. Man skal selvfølgelig altsid passe på med at spå, men de er jo ikke nogen hemmelighed at alt hvad vi ser af samfundsnedbrydning i vores nabolande (tyskland – sharia, sverige.. skolebrænde, voldtægtet osv, norge same same) kommer til at ramme os med 5-10 års forsinkelse. Et par hurtige “spådomme” – antallet af skolebrænde vil stige, antallet af voldtægter vil stige, knivene bliver snart til pistoler og de bliver til automatvåben, folkeskolen kollapser da den ikke kan håndtere de nye danskere og volden mod lærere (og danske elever) vil stige osv.. osv… fremtiden bliver ikke køn at se på, men den kommer …

er iøvrigt igang med den her:

http://www.amazon.com/Muslim-Mafia-Underworld-Conspiring-Islamize/dp/1 935071106

Den kan anbefales !

Allan Hansen

Posted: 8 januar 2013 - 00:26 - Svar

You’ve heard about the courageous young investigators who covertly videotaped officials of ACORN advocating illegal activities. Now, get ready for an undercover exposé even more daring: a six-month penetration of the Washington-based Council on American-Islamic Relations that resulted in the collection of thousands of pages of smoking-gun documents from this terror-supporting front group for the dangerous, mob-like Muslim Brotherhood. This is what Muslim Mafia delivers. It has all the elements of a top-flight mystery novel, but the situations and conversations are real. The book’s frightening allegations are supported by more than 12,000 pages of confidential CAIR documents and hundreds of hours of video captured in an unprecedented undercover operation. This trail of information reveals the seditious and well-funded efforts of the Brotherhood under the nonprofit guise of CAIR to support the international jihad against the U.S. Follow intern Chris Gaubatz as he courageously gains the trust of CAIR’s inner sanctum, working undercover as a devoted convert to Islam, and blows the whistle on the entire factory fueling the wave of homegrown terrorism now plaguing America.

Chris

Posted: 8 januar 2013 - 10:14 - Svar

Det gränslösa Sverige?!

Jag påpekade tidigare att det i Sverige finns en grupp människor som jag kallar “latteliberaler”
De är fler än den oinvigde (dansken?) förstår. Det är de som utgör en stor del av miljöpartiets sympatisörer och de försöker skapa “det nya centerpartiet”

Deras husgud är Johan Norberg, som för 20 år sedan publicerade “Den Svenska Liberalismens Historia” och senast
“Migrationens kraft” som recenserats i JP.
De har alla läst Ayn Rands “Atlas Shrugged” (eller pratat om den)

Eller kanske är det enklare, de har sett filmen Crocodile Dundee.
“Vem äger landet? Det är som att fråga de två lopporna i hundens päls, vem äger hunden?”

Den som vill tränga in i Johan Norberg värld kan kolla på följande siter.
http://www.johannorberg.net/
http://migro.se/

Som tidigare, förväxla inte mina observationer med mina åsikter!

Morani ya Simba

Posted: 8 januar 2013 - 10:47 - Svar

“Svenskar har inte större rätt till Sverige än andra”

For at omformulere Dali’s udtalelse om nazisterne lidt vil jeg sige at man skal se på Sverige for at se hvordan det ser ud når surrealister kommer til magten. Historikere vil ALDRIG forstå hvad der skete i Sverige….

  steen

  Posted: 8 januar 2013 - 10:49 - Svar

  jeg synes, jeg kender nogle, der burde kunne forstå det, men de kæmper også med at gøre det. Det unddrager sig det rationelle.

  Vi er et parlament, der er et løbsk tog uden bremse, og som ikke har back up kontrol via en vågen presse og en befolkning. Der er ikke engang en hør, der kunne besætte Riksdagen og sende dem allesammen hjem, hvad der ville være sket i ikke så få lande i verden.

  Indvandrebefolkningen er enorm, og SD vil blive stort. Landet bliver uregerligt, lidt som denne kommentar viser om Södertälje:

  Situationen i just Södertälje har gått alldeles överstyr, med olika rivaliserande invandrargäng som fungerar närmast som en maffia, undre värld (med den skillnaden att de även förpestar vanligt hederligt folks liv, vilket inte maffior normalt gör).

  Dessa invandrargäng består av allehanda självutnämnda tuffingar, och deras följe av invandrar-kidz som ser upp till “tuffingarna” som gudar. Hade polisen fegat ur i detta fall, eller blivit förnedrade av rånarna, så hade det knappast minskat detta bisarra väldes dragningskraft på kidzen.

  Jag gillar inte att någon blir skjuten i huvudet, men just i detta fall sörjer jag det inte jättemycket om man får säga så. Situationen i Södertälje är så exceptionell och förlorad, så att det kan behövas en mycket, mycket tuffare polis för att reda ut det hela. Typ insats-styrka eller halvmilitär organisation.

  All cred åt Polisens agerande!

  I dag kan man se, at det nye Sverige har brug for 1.300 nye vægtere – om året. SVT reflekterer ikke over det, men glæder sig over nye arbejdspladser. I lande med lav social kapital, går en stor del af midlerne og kræfterne med at kontrollere hinanden – det er, hvad det er et symptom på, at århundredes tillid forspildes nu.

   Morani ya Simba

   Posted: 8 januar 2013 - 12:01 - Svar

   Ja måske. Men hvor er det helt forfærdeligt hvad der er ved at ske i Sverige. Jeg lægger ikke fingre imellem i mine kommentarer til Sverige men det er bestemt ikke fordi jeg ønsker landets undergang, tværtimod. Men svenskerne er rystende lette at kue til at gøre som der bliver sagt fra oven, desværre. Jeg er ikke traditionelt stor patriot men indvandrerdebatten får Danmark til at stå som en bastion af relativ frihed i et dybt mørke. Og gør mig stolt af at være fra Svend Tveskægs gamle vikingegård..

   Chris

   Posted: 8 januar 2013 - 13:19 - Svar

   Jag har koll på det svenska samhället.
   Högerregeringen använder migrationen för att sätta välfärdssamhället under press.
   Näringslivets så kallade Tankesmedjor (Timbo, Migro …..) stöttar. (Nattväktarstaten)

   Vi är många som ser det, och pratar om det. Vi har bara ingen scen att uppträda på. (Den kommer)
   Lösningen kommer sannolikt från Socialdemokrerna, som inte stödjer välfärdspengar till illegala.
   “SD ökar på gund av att regeringen gjort upp med miljöpartiet om migration” /Stefan L (s)

    Morani ya Simba

    Posted: 8 januar 2013 - 15:09 -

    Almindelige svenskere har jeg meget stor sympati for. Det er muligt at det ikke genetisk er Danmark’s “broderfolk” jvf. vores anden diskussion. Men vi har stadig en lang historie sammen. Men jeg finder det utroligt som debatten er styret i Sverige. Jeg håber MEGET at I kommer op i omdrejninger med at få knust nogle tabuer og fået nogle ærlige debatter om hvor Sverige er på vej hen. Held og lykke! Det får vi alle brug for…

   Morani ya Simba

   Posted: 8 januar 2013 - 15:48 - Svar

   Okay Steen, så lige det med de nye vægtere. Hvordan skal de lige udstyres. Hvis de får en fin uniform og bliver sendt ud efter et kursus i “de-eskalering” er det så ikke næsten at fodre vilddyrene med flere levende boksesække? De vil vel ikke give vægterne skydevåben.

   Er iøvrigt helt enig i betragningerne omkring tillid vs ordenshensyn. Jeg selv har fundet på begreberne “norm-stat” og “lov-stat” til at beskrive de kontraster jeg selv har set mellem eksemplerne Danmark (norm staten) og USA (lov staten). Det er gået op for mig hvorfor USA har en så utroligt kontant retsstat; Det har de været nødt til. Langt hen ad vejen er det sort og det hvide (og asiatiske) USA to nationer i samme stat. I fattige bydele har de førstnævnte ofte en meget fjendlig indstilling til folk med lav pigment-indhold og at gå ned af nogle gader er som at tage en tur til den 3. verden. Der er INGEN tillid mellem disse ghetto-beboere og samfundet generelt og efter at have forsøgt diverse støttetilgag i 60erne og 70erne, endte amerikanerne med bare at skrue op for fængslingerne indtil millioner var bag tremmer. Tilsyneladende har det også haft en effekt. USA er mindre voldeligt idag. Men prisen er en retsstat kun et fjols ikke frygter, ihvertfald bare lidt.

    Gunnar Biering

    Posted: 8 januar 2013 - 17:46 -

    Dit begreb “norm-stat” minder mig om Nicolai Sennels studier af kriminelle muslimer vs. danskere. Danskere (og vel andre vesterlændinge, incl. hvide og velfungerende sorte amerikanere) er opdraget til at styre os selv: Vi bliver opdraget, lærer at skamme os, hvis vi begår fejl osv. Muslimer bliver opdraget til, at normer påtvinges og opretholdes udefra med tørre tæsk først fra farmand og senere fra politiet, groft sagt. Derfor kan mange muslimer ikke finde ud af at begå sig i det danske samfund, hvor vi forventer, at man selv kan finde ud af at overholde normerne.

    De ghetto-beboere, du nævner, er måske opdraget ligesom Sennels muslimer? Måske var det derfor, mange af dem blev Black Muslims tilbage i 1960’erne?

    Ihvertfald skal det amerikanske politi kunne håndtere begge slags borgere, og det giver naturligvis en mere kontant attitude end hos det skandinaviske “dialog-politi”, som nu også er kommet til Odense.

    Morani ya Simba

    Posted: 9 januar 2013 - 00:03 -

    Tak for din kommentar. Jeg kender ikke Nicolai Sennel’s arbejde men det lyder rigtig nok synes jeg. Det er jo også bemærkelsesværdigt at folk fra andre “skam kulturer” som vietnamesere og kinesere jo klarer sig fint i vestlige samfund og faktisk gør etniske danskere til skamme i kriminalitetsstatistikker.

    Jeg tror at amerikanske ghettoer deler “macho” kulturen med muslimer i Danmark men at det er USAs held at de ikke, i større udstrækning, er bundet sammen af islam og dens opskrift på dominans gennem vold og dødsforagt. Jeg vil også sige at selv i de mere rå dele af Queens og Bronx er sorte bestemt ikke mere provokerende end jeg oplever unge muslimske mænd i danske bykerner (dvs. udenfor ghettoen). Men det har jeg svært ved at overbevise venner og familie om (med væsentlige undtagelser). Jeg har ikke boet fast i Danmark siden sidst i 2008 og det giver nogle gange mere klart blik over en langsom udvikling at man ikke ser noget i et stykke tid. Og der er altså sket et skred, en væsentlig forværring, siden bare 2008. Men den er måske nemmere at se hvis man har været væk i mellemtiden. Een milimeter om dagen er ikke meget men over 3 år bliver det til over een meter og så kan det ses hvis man ikke holdt øje hele tiden.

HH

Posted: 8 januar 2013 - 11:31 - Svar

Jag gnuggar mig i ögonen. Faktiskt undrar jag om jag är riktigt, riktigt vaken. Än.

Av vilken anledning ska jag be om ursäkt för att jag är född? Visst, mina förfäder på min ärade moders sida kom från Tyskland. Protestanter. De var utbildade, mycket duktiga smeder. De kom inte till Sverige för att få bidrag, de kom till Sverige för att hade KUNSKAPER! Och svenskar har aldrig varit dummare (tidigare alltså!) än att de förstått att ta emot människor med KUNSKAPER och på så sätt gemenamt utveckla landet.

Den här förvirrade flickan som uttalar sig kanske borde gå en grundkurs i filosofi och FÖRSÖKA får en bild av människans existens och ev rättigheter. Förresten undrar jag mycket över varför de som flyktar hit och en del med bra utbildning inte försöker stanna i sitt födelseland och utveckla det till det bättre. Men så kom jag ju på de svenska läkarna som hellre tar jobb i Norge för att i Norge får man… ja, ni vet. Man kan vara solidarisk mot Norge också. Och även mot den egna plånboken…

Allan Hansen

Posted: 8 januar 2013 - 12:09 - Svar

Tak for kaffe den film havde jeg ikke set før.

Verden består af godt og ondt, og livets stadige
problemer synes at være, at det onde, vi ikke vil,
breder sig på det godes bekostning.
Det er der en del, som lider under – eller dør af, og
det er slemt nok. Det bliver ikke bedre af, at det
onde ikke lader sig undskylde som guds vilje, arvesynden eller rå natur, men
vi er et kulturprodukt, vi selv har ansvar for.

Siden antikken har vi talt om mennesket som
“en ulv mod mennesket”, og endnu længere
tilbage har vi spekuleret over det ondes væsen
og oprindelse. Man kan – som inden for naturvidenskaben
– forsøge at spore det aggressive gen, der forklare alt, eller man kan undersøge
de træk ved den menneskelige kultur, der synes at skabe
eller stimulere det onde.

“Det onde,, – tager læserne med på en rundtur i det ondes
fortolkning, fra myterne og matefysikken til vor egen tids biologi, psykologi,
civilisationkritik m.v. Bogen munder ikke ud i en ny eller
bestemt teori, men vender sig i sympati med de kulturelle forklaringer.
Også for at spille bolden med ansvaret for dette menneskelige problem
tilbage i vore egen hænder.

Kilde: Den danske filosof Peter Thielst
” Det onde – et menneskeligt problem 1993.

Allan Hansen

Posted: 8 januar 2013 - 13:52 - Svar

På youtube kan man finde mange
film klip, om verdens største og grusommeste
slave market – Det muslimske slave market!
Et slag på tasken vil være ca. 200 millioner
slaver. Denne historie kender kun de færreste
mennesker til – hvorfor ved jeg ikke.
Generelt hersker der stor uvidenhed, om islam
i den vestlig verden.
Før første verdens krig havde Europa
en stor viden og indsigt i islam. ( se Kim Møller ” Vejen til Damaskus 2008).
Dengang var ALLE enig om, at islam
var/er uforenlig med frihed og demokrati.
Hvorfor denne viden gik tabt er svært
at svarer på!!!

HH

Posted: 8 januar 2013 - 14:11 - Svar

Samtidigt som omvärlden trycker på med värderingar som inte har någon som helst likhet med våra västerländska, hittar jag nya spår på bagatelliseringen av vår egen kultur.
Nu är det i DN för idag på nätet som jag hittar en s k doktorand och författare (till vad?) som heter Oskar Sjöström och som raljerar över den digitala upphetsningen över attackerna mot den svenska julen.
Låt oss inte bry oss och artikelförf har ju rätt i att mycket av jul och annat fått sina tillskott – granen t ex är en import ursprungligen från Tyskland. Och det julfirande vi har idag har sannolikt sin grund i forntida blotningar eller kanske romarnas saturnalier. Men det där behöver man inte vara doktorand för att veta.
Det som är den fingerade “vetenskapliga” sidan, serverad med slapp hand av Sjöström, är hans verkliga utgångspunkt. Det han utläser från mejl från olika håll där folk vill ha kvar även det som tillkommit på senare tid av uppfattningen om julen får här en känga: “Bättre julklapp kunde den rasistiska vågen i Sverige knappast ha väntat sig.” Och, som en fortsättning på den låtsat “vetenskapliga” tråden: “Ur ett sådant perspektiv framstår de hätska utfallen till traditionernas försvar som ett sätt att vinna billiga poäng och allmän uppslutning kring förljugna nationalistiska och främlingsfientliga ideal. Symtomatiskt sker det med sedvanlig historielöshet.” Förljuget var det. Hör ni det svenska folk?
Artikelförf enorma historiekunnighet avspeglas redan i utfallet mot julens pepparkaka, eller utklädda sådana. Här har vi en man som utläser den mest enorma rasism i vanligt enkelt folks behov av att vilja ha kvar en tradition – gammal eller ny, kvittar väl.
Hela upplägget är sådant – ni ska bara veta hut! Och vi som är doktorander i historia VI VET hur det EGENTLIGEN är! Jag kanske skulle skriva “ejenklen”, ursäkta meeeej, men tanken slog mig att Sjöström tillhör nog den generationen.
Inte imponerar sparkarna på mig…

  Bergfast

  Posted: 8 januar 2013 - 16:46 - Svar

  Hur resonerar man när man – resonerar – , och planerar, inom MSM? Kanske någonting liknande som här nedan?
  ……….

  – Nu ska vi hitta på någonting som riktigt retar upp svenskarna. Men frågan är vad. Kanske kan vi säga att de är dumma? Det retar nog upp en del?

  – Nja, kanske en del. Men frågan är om det biter så särskilt hårt? Nej, vi måste nog ta till lite starkare medel. Kanske vi kan säga att de är fula?

  – Ja, det är heller inte fel. Vi kan visa bilder på fula och dumma svenskar. Tjocka, feta och korkade. Degenererade, försupna, perverterade. Och allmänt ilskna, demoraliserade och nedgångna. Både i filmer och teaterstycken och andra demoraliserande underhållningsprogram.

  – Men frågan är om det har tillräckligt stora effekter när det kommer till att kunna bryta ned större delar av befolkningen? Svenskar har ju fortfarande oturligt nog stora idrottsliga framgångar av olika slag, inklusive sina idrottsidoler som många tycker om. Så den stora massan ser nog hellre till dessa framgångar än till de försupna, nedgångna och kriminella elementen, hur mycket man än försöker visa upp dessa i den massmediala – underhållningen – .

  – Undrar om man inte behöver ge sig på någonting mer känsligt för själv-identitetsbilden? Någonting mer – heligt – , eller familjärt? För att kunna lyckas reta upp och såra tillräckligt många svenskar krävs kanske någonting som känns – svenskt – för de flesta? T ex Kungahus? Ikea? Lucia? Nobelfest? Och också julfirande förstås och andra saker som är identitetspräglande saker för stora delar av svenska folket. Skolan inte att förglömma.

  – Vi får se till att försöka att riktigt skaka om dem och till dem så att de blir riktigt arga och sårade, genom att attackera dessa företeelser.

  – Naturligtvis kan vi alltid också skicka fram några kvinnliga unga ljushuvuden, som säger någonting i stil med att – svenskar finns egentligen inte -.

  – Och om svenskar envisas med att påstå sig finnas, så måste de unga kvinnorna, (som ju ingen vill ge sig på, därför att unga kvinnor är ju ändå alltid unga kvinnor..!….) uttryckligen säga att – svenskar har ingen större rätt till Sverige än några andra -. Eller någonting sådant.

  – Kanske endast på så vis kan vi få en större del av dem att ilskna till och bli lite sårade?

  – Och förhoppningsvis lyckas vi till slut få igång bråk och får dem att reagera så som vi vill att de ska – reagera -. De skall helt enkelt sluta att vilja identifiera sig med någon – svensk – identitet. Vi vill att de skall bli lite – sydländskt – arga….(?)….

   Morten - - -

   Posted: 9 januar 2013 - 02:03 - Svar

   Hvis det er et signalement af svensk presse, så må jeg sige, at svensk ligner dansk presse, som den var i firserne (ottitalet), til forveksling. Det må handle om, at Sverige er kommet senere med i multikulti, og derfor er bagud i sin gennemleven af dens faser. Det skyldes Sveriges sene entré i “EU”, måske i kombination med afstandene mellem indbyggerne i det tyndt befolkede land. Jeg kan ikke se andet.

   – – –

Eyvind Dk

Posted: 10 januar 2013 - 02:21 - Svar

Hvis svenskerne ikke mere har ret til Sverige end andre, ska’ vi så ikke lige nappe Skåne, Halland og Blekinge, og redde disse egne og deres befolkning fra Sveabsurdistan?

HH

Posted: 10 januar 2013 - 11:03 - Svar

Tack Eyvind Dk – gärna!

HH

Posted: 11 januar 2013 - 10:52 - Svar

Valet 2014. Vi vet ju inte i dag hur det kommer att sluta för Sverigedemokraterna, det enda oppositionsparti vårt land Sverige har. Men igårkväll kom den här tanken för mig: eftersom SD är så avskytt, för att inte säga hatat, för sin resoluta sanningslidelse, vad kommer då de andra att hitta på vid valet? Kommer vi att behöva valövervakare? EU kanske skickar ut sådana på begäran? Och vem har rätt att begära det?

Vid förra valet försvann ett antal röstkort men kom tillbaka. Om jag minns rätt var det kommunalvals-sedlar. Tänk nu om det visar sig att SD kommer att få skyhöga tal vid tidningarnas mätning – vad kommer PK att hitta på? Valsedlar som försvinner? Brinner upp?

Jag förväntar mig PRECIS vad som helst! Och jag har alltmer börjat tvivla på att vårt land verkligen är en demokrati.

Leave a Comment