8
jan
Seneste opdatering: 8/1-13 kl. 1053
7 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Grækenland. Når kassen er tom, slutter festen.

863.000 illegale immigranter i Storbrittanien

Britain could be hosting enough illegal immigrants to fill three cities the size of Newcastle, according to border officials. A Home Office report says there may be as many as 863,000 illegal migrants – 70 per cent of whom are living in London. Most thought to come from India, Nigeria, Pakistan, China, and Bangladesh

The study also reveals that 10,000 foreigners who had no legal right to live in Britain have been granted permission to stay under the so-called 14-year rule. It means they managed to stay in the country for so long without being booted out that the Government has now given up the fight. Ministers say the situation is a legacy of Labour’s shambolic handling of border controls. Enough illegal migrants to fill three cities the size of Newcastle: Home Office reports that 863,000 are living in the UK. Man kan i dag læse, at menneskesmuglernes hovedstad er Istanbul.

Den nya rasisttidningen Dispatch International
Expo har netop fået 400.000 i produktionsstøtte af den svenske stat:

För första gången har den organiserade intoleransen fått en tidning som drivs av journalister. Det betyder inte att rasismen tonats ned. Tvärtom. Läs om personerna bakom Dispatch Internationel. EXPO 2012/4 Hemma hos counterjihad


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Bo

Posted: 8 januar 2013 - 09:31 - Svar

Jag betalar frivilligt själv femtusen Svenska kronor för varje musselman som för alltid åker hem. Med viss begränsning i antal.

Här är beviset för att Sverige saknar kultur:

Observera att en av flickorna är mörkhårig och enligt kommunisterna på Aftonbladet omöjligt kan vara äkta Svenska. Hon är inte rasren säger kommunisterna på Aftonbladet, kolla mycket noga hur hon ser ut:

Jimmie Åkesson är som hon, nämligen inte så Svensk, som kommunisterna mäter Svenskheten, med påstått Sverigedemokratisk måttståck.

De har nämligen ifrågasatt Jimmie Åkessons Svenskhet för hans mörka hår.

Det är nämligen så att de på Aftonbladet är de värsta rasisterna själva, utan att de vill erkänna det. De går utan att tänka på det själva, på sådana detaljer som hårfärg, etc. som normalt folk inte bryr sig om.

Ingen i Sverige, Norge eller Danmark ifrågasätter väl någons nationalitet eller etnicitet på hårfärg ? Ingen vettig människa gör det. Det är absurt.

Jag kallar detta beteende för Kosmopolitisk Schizofreni.

Förvisso lider många, eller de flesta Svenska journalister av den allvarliga sinnesstörningen. På 60-talet skulle de inte fått skriva, utan istället fått montera enklare saker på det löpande bandet som fanns då, under överinseende av en förman.

http://www.youtube.com/watch?v=ZMwg5vTcfR0

Morten - - -

Posted: 8 januar 2013 - 12:59 - Svar

Billederne fra Grækenland sætter fingeren på et meget ømt punkt i danskernes forhold til muslimer: At muslimer kan være både ydmyge og beskedne – hvis de mødes med et krav om respekt! Grækerne hænger sammen som folk, og muslimer er ikke fristet til at optræde som “herrefolk”. Naturligvis. Muslimer er bare mennesker fra mere statiske kulturer, uden den udviklingshistorie, som vore folkeslag har. De folkeslag, vi så velvilligt giver husly til, er de samme, som de på billederne, men adfærden er helt forskellig.

Vi ser det samme fænomen, når vi kigger til Sverige. I Sverige forekommer der mig at være grund til at antage, at muslimer begår relativt flere voldtægter, end de i Danmark bosatte muslimer. Fordi der er fokus på fænomenet muslimske mænds overfaldsvoldtægter i Danmark. Det du’r i det omfang, vi er enige om at sige Stop. Og i præcis det omfang. Gud ved, hvor lang tid det vil tage for folk i almindelighed at forstå det som noget indlysende. – De sidste, der vil forstå er vore akademikere, for det er ikke opportunt for en akademiker at forstå.

Gud ved, om det overhovedet er nok, at vi igen får en regering med såkaldt “blåt flertal”. De politisk korrekte akademikere etablerer sig jo uden om demokratiet med såkaldte “projektgrupper”, hvor “fagpersoner” rådgiver hinanden. Hvilket vil sige, at politiet skal lade sig rådgive af “eksperter i integration” – absolut ikke omvendt. “Projektgrupper” er således små udemokratiske “ekspert-styringsgrupper”, der har et godt, “ekspert”-tag i bollerne på politiet. Og det er lige dét, det hele handler om. Muslimsk kriminalitet er således herefterdags knapt nok længere et kompetenceområde for etaten. – Selvfølgelig ville ingen politimand af egen drift have fået den tanke, at det nok var en helt fantastisk god idé at ansætte Asmaa Abdol Hamid i Fyns Politi, hvis det ikke var fordi han havde fået “et godt råd” han var for fej til at sidde overhørig. Skal vi vædde?

Jeg håber, de fleste af dagens politifolk véd, at det her ikke vil gøre deres arbejde nemmere i en fremtid. Det skulle da lige være i den forstand, at de nu mødes med fristelsen til at søge “dialog” (trække sig) fremfor “konfrontation” (politiarbejde).

Send in the clowns …

– – –

  Morten - - -

  Posted: 8 januar 2013 - 14:24 - Svar

  P. S. Eva Agnete Selsing peger i Berlingske på et politisprog, hvis vægtning om noget indikerer, at det er et sprog, der er påført politiet udefra (“I reklamer for Politiskolen lægges der nu vægt på ’empati’ og ’tolerance’ – ikke et ord om at gøre landet til et sikkert sted for borgerne. Ikke et ord om at beskytte dem, der ikke kan beskytte sig selv”). Og som politiet ikke har haft karakter og resoluthed i behold til at sige fra over for. Endskønt magten officielt er tredelt her i landet.

  Ulykken er ikke mindst, at tidens herskende strømning favoriserer professionalismen. Det gør, at også “politiarbejde” er blevet “bare et job”. I en fortid ville intet mindre end “en opgave” have dækket, hvis “et kald” eller “en mission” var for stærkt. Man kunne for blot nogle årtier siden ikke forestille sig en officer erklære, at hans hverv “jo bare var et job, som ethvert andet”. Og at hans mål var at udføre det “professionelt”. Det er langt fra utænkeligt i dag. Officerer og politifolk havde i en fortid en ære, som i dag med påfaldende automatik ringeagtes af de, der følger strømmen. Der lå meget mere, end “pligt over for arbejdsgiveren” i begrebet pligt.

  I fremtiden kan man forestille sig, at en københavnsk politidirektør ikke behøver at være dansk. Der findes jo også dygtige, professionelle politiledere ude omkring i verden, som man kunne headhunte, og måske det ville være nyttigt at ansætte nogen, der kunne se med friske øjne på politiindsatsen i København? Det lader jo til, at traditionelle danske politifolk har vanskeligt ved at omstille sig til den nye, globaliserede virkelighed. Her kunne en ny ledelse, der ikke absolut behøvede at være dansk, inspirere det støvede korps og ryste det lidt mere fri for lagene, der dækker for udsynet. Sådan gør man jo også i det private erhvervsliv. Der er ingen, der siger, at danskere er de eneste, der kan udføre politiarbejde i Danmark. Tværtimod. Hvis man orienterede sig lidt mere fordomsfrit, kunne det hænde, man kunne finde nogle profiler med mere erfaring med inklusion i en ny tid, end de hjemmeavlede, hvis kompetencer ikke altid rækker til opgaven. Man kunne med lidt mere åbenhed komme en del af den reaktionære korpsånd til livs, der skelner mellem “perler” og så dem, der “ligner een selv”.

  Der er allerede formuleret en lovændring, der skal muliggøre det af De Radikale. Og hvem ved, om ikke flertallet pludselig er der for denne progressive og fremsynede tilgang? Måske som en del af et forlig med Liberal Alliance.

  Ånden har forladt alt, hvad vi gør i dag. Og derfor gør politiet ikke først og fremmest det rette. For det synes ikke at være i samklang med de profesionelle sagsbehandleres “professionelle” krav. Politiet ville vinde på at insistere på dets integritet, og at noget alene var politiets anliggende, nemlig løsningen af politiopgaver. Dertil kræves ledere, der er villige til at sætte deres stilling ind (professionalisme viger for ånd) på at løfte det specielle politiansvar. Hvem ved ikke, at politiet kunne have sat sig i respekt ved at tage konfrontationerne med de hovmodige, unge muslimer i satellitbyerne? Tre slag, og krigen havde været vundet. “Eskalerede” konflikten, så måtte mobiliseringen ligeledes “eskalere”. Efter et enkelt koncept: Man kan ikke gå ud og anholde dem, man godt kan anholde, så længe man ikke har anholdt dem, man ikke kan anholde. Og dialog skal ikke være forbeholdt de, der ikke vil samarbejde, men de, der vil.

  Det bedste vi i dag kan gøre for vort land, er at søge til de tabte kilder for den ånd, der engang besjælede mange mennesker i Danmark. For vi savner den jo, vi der endnu kan huske at have set den i de gammeldags mennesketyper med deres sindsro og dybde.

   Svend Andersen

   Posted: 8 januar 2013 - 18:20 - Svar

   Hvis man orienterede sig lidt mere fordomsfrit, kunne det hænde, man kunne finde nogle profiler med mere erfaring med inklusion i en ny tid …

   Den nutidige fortolkning af begrebet “inklusion” har fanden skabt.

   Venstrefløjen har de senere år indført ordet “inklusion”. Ordet bruges i flere sammenhænge, men specielt på integrationsområdet. Indvandrere og deres efterkommere skal nu ikke længere “integreres”, men “inkluderes”.

   At bruge ordet “inklusion” er et smart trick, da ordet insinuerer, at disse mennesker i dag bliver “ekskluderet”. At det er “fællesskabet” eller flertallet (danskerne) som ekskluderer disse mennesker – ikke dem selv som isolerer sig. Dermed flyttes ansvaret for manglende integration fra individet over på “fællesskabet”, hvorved det bliver et samfundsmæssigt problem.

   Ordet “integration” var for neutralt. “Integration” bærer ingen underliggende antydning af ansvar. Det beskriver blot en proces. Ansvaret kunne placeres hos individet, som højrefløjen havde held med at gøre, men med ordet “inklusion” er vi pludseligt ikke længere i stand til at diskutere placeringen af ansvaret. Det ligger implicit hos dem som skal inkludere.

   Jeg mener ikke vi bør acceptere brugen af ordet “inklusion”. Jeg mener vi bør afvise brugen af det. Ved at udskifte “integration” med “inklusion”, påfører man befolkningen en skyld og et ansvar som befolkningen ikke er alene om at bære. Dermed påføres også den kroniske dårlige samvittighed som venstrefløjen så gerne ønsker at vi alle sammen skal have.

    Morten - - -

    Posted: 8 januar 2013 - 22:41 -

    Jeg er helt klar over det. Det kunne synes som om tilbageskridtene i magteliten er lige så store som fremskridtene i den øvrige befolkning – hvor tabuiseringen jo ikke længere lykkes så godt. Så nu mobiliseres der. Med nysprog og “projektgrupper”. I en “projektgruppe” fortæller akademikerne de øvrige faggrupper, hvilke integrationstiltag, der er de rette. Det er det, der er hensigten med dem: At samle kompetencen fra de forskellige fagområder og producere løsninger på en baggrund af reel viden …

    Jeg tæller ned til valgdagen. Tiden under en centrum-venstreregering er kun ulidelig mellemtid.

    – – –

Morani ya Simba

Posted: 9 januar 2013 - 00:04 - Svar

“300 euros og en enkeltbillet hjem”

Grækenland, I har fat i et eller andet der. Jeg foreslår at det udvides til hele EU.

Allan Hansen

Posted: 9 januar 2013 - 14:30 - Svar

I Spanien kan man ikke få
bistandshjælp – derfor har vi ikke
så mange muslimer her.
De tager op til de”dumme,, lande, som
Danmark, Sverige og Norge etc. etc.

Leave a Comment