11
jan
Seneste opdatering: 11/1-13 kl. 1532
16 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Black teenager punches woman after she calls him a ‘smelly Nigerian’ in latest shocking racist footage filmed on the Tube, First ‘plural’ towns and city outside London revealed.

Munir Awads eventyr

Munir Awads advokat Thorkild Höyer var nöjd med dagen. – Det viktigaste är att Munir Awad har gett en förklaring som enligt min syn är mer trovärdig än vad vi har hört från hans medåtalade. Höyer tycker att Munir Awads förklaring i dag var betydligt mer trovärdig än de andra tre dömda männens som kom fram i tingsrätten tidigare. Det Awad säger är att han blev kontaktad av en av dem andra dömda och tillfrågad om han var intresserad att följa med och titta på ett kriminellt jobb i Danmark. Med sin kriminella bakgrund och med tanke på att de tidigare pratat om att göra ett rån sade Awad ja, men ställde inga frågor eftersom han inte ville veta för mycket. Munir Awad trodde att han skulle delta i ett rån.

Historien om den dømte, svenske JP-Politiken terrorist ses ikke i danske medier. Svenske, der under selve retssagen var mere optaget af Breivik sagen, følger den nærmere. Det er ikke til at vide, hvad advokat Høyer mener med ‘hans kriminelle baggrund.’ Han har to voldsdomme, men Munir Awad er ikke kendt for almindelig kriminalitet, men for at “to gånger under perioden 2007-2010 gripits i olika länder [Somalia og Pakistan] misstänkt för samröre med islamistisk terrorism.” Anklageren lægger afgørende vægt på Säpos aflytninger af Awad. Der fremkommer nye i appelsagen. (Se også baggrundsartiklerne: Det svenske glansbillede krakelerer og Söndagskrönika: Terrorhot i medieskugga samt i selve dommen, hvad Awad blev dømt for.)

Anmeldte voldtægter af mænd øger 23 procent

Allt fler vuxna män anmäler våldtäkt. Men samhället måste bli bättre på att se de här männen. Det menar Hans Knutagård som har forskat om män som utsatts för våldtäkt vid högskolan i Kristianstad. “I många medvetanden kan en man inte bli våldtagen.” – 2012 anmälde 132 män i hela landet att de blivit utsatta för våldtäkt, det visar statistik från Brottsförebyggande rådet. Det innebär en ökning med 23 procent jämfört med året innan, skriver tidningen Metro i dag. Men mörkertalet är fortfarande stort, säger Hans Knutagård.– “Som det är nu är det katastrof, i många medvetanden kan inte en man bli våldtagen”, säger han. Allt fler män anmäler våldtäkt.

Ved ‘normale’ voldtægter regner man med et mørketal på fem til ti gange de anmeldte, det er givetvis større her. (Voldtægtsstatistikken for 2012 er ikke færdig endnu, men til og med november 2012 forekom der 5.654 anmeldte voldtægter i Sverige.)


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Niels Christensen

Posted: 11 januar 2013 - 10:36 - Svar

Tak fordi du henviste til sagen jeg havde helt glemt den….. Åh gud Munir Awad, bliver nødt til at sige at nogen gange tror jeg virkelig at han er så dum som det ser ud til. Jeg læste sidste år interview pjecen som cage prisoners udgav med ham. Han er simpelthen håbløs.

  Robin Shadowes

  Posted: 11 januar 2013 - 18:05 - Svar

  Tack gode gud att han blir dömd i Danmark åtminstone. Hur länge had det dröjt tills han varit en fri man om han dömts av en svensk dumstol? Ett par timmar? Ett par dagar? Ett par veckor? Ett par månader? Eller gud förbjude, hela ett par år? Nu kan vi i alla fall hoppas han blir borta från gatorna i tiotalet år i bästa fall. Håller i alla fall bägge mina tummar för det.

Johan den 1:e

Posted: 11 januar 2013 - 10:40 - Svar

Läs om Reinfeldts kriminella tivoli -och lurendrejarbakgrund:

http://mobil.aftonbladet.se/partner/wwwredirect/nyheter/article1096381 5.ab

  PFEP

  Posted: 11 januar 2013 - 13:46 - Svar

  Du räddade dagen för mig med din länk, dagens FR verkar med ha läggning för cirkus, loppcirkus väl att märke.

   Robin Shadowes

   Posted: 11 januar 2013 - 18:07 - Svar

   Och massor av anfaderns loppsläktingar lössen har också kommit in som anhörighetsinvandrare.

Johan den 1:e

Posted: 11 januar 2013 - 12:21 - Svar

Katarina Mazettis osvenska italienska ursprung. Jag citerar henne själv:

“Men är jag egentligen svensk, jag som har namnet Mazetti från en fattig italiensk stenhuggare som kom till Sverige på 1800-talet?”

Nej, du är inte svensk, eftersom du ger dig på det etniskt kärnsvenska. Denna etniska rena grupp angriper du. Det är “hets mot folkgrupp”, och åtalbart efTersom du själv är OREN.

“Farfar, halvitalienaren? Min far, kvartingen?”

Du säger det själv så bra. Därför bör du hålla dig lugn. Du som har maffiotiskt degtrillarursprung, och ingen hembygdskultur att tala om som vi.

Det är du Katarina som har ställt etniciteten i centrum, och gjort vår grupp till en legetim grupp. Vi har ett värde. Vi finns. Vi svenskar, som bygger på svear och götar sen urminnes tider. Detta är vårt folk, och detta är vårt land. Svearnas och Götarnas land. Det är dessa två folk som är landets urinvånnare, Och bildade vårt land. Svea rike. Sverige. Lär dig detta, du osvenske klandrare och skymfare av vår heder som folk. Vi finns och tänker hävda vår rätt som folk.

Johan den 1:e

Posted: 11 januar 2013 - 12:46 - Svar

Katarina Mazettis osvenska italienska ursprung. Jag citerar henne själv:

”Men är jag egentligen svensk, jag som har namnet Mazetti från en fattig italiensk stenhuggare som kom till Sverige på 1800-talet?”

Nej, du är inte svensk, eftersom du ger dig på det etniskt kärnsvenska. Denna etniska rena grupp angriper du. Det är ”hets mot folkgrupp”, och åtalbart efTersom du själv är OREN.

”Farfar, halvitalienaren? Min far, kvartingen?”

Du säger det själv så bra. Därför bör du hålla dig lugn. Du som har maffiotiskt degtrillarursprung, och ingen hembygdskultur att tala om som vi.

Det är du Katarina som har ställt etniciteten i centrum, och gjort vår grupp till en legetim grupp. Vi har ett värde. Vi finns. Vi svenskar, som bygger på svear och götar sen urminnes tider. Detta är vårt folk, och detta är vårt land. Svearnas och Götarnas land. Det är dessa två folk som är landets urinvånnare, Och bildade vårt land. Svea rike. Sverige. Lär dig detta, du osvenske klandrare och skymfare av vår heder som folk. Vi finns och tänker hävda vår rätt som folk.

Reinfeldt är också osvensk. De osvenska styr landet. Såväl medialt som politiskt. Vi etniska svenskar finner oss inte i att bli angripna nå mer. Vi värnar vårt folk precis som alla andra folk. Respekt och aktning för de vi är. För det förtjänar vi.

Johan den 1:e

Posted: 11 januar 2013 - 13:53 - Svar

Bra.

Johan den 1:e

Posted: 11 januar 2013 - 13:55 - Svar

Förfallet beror på att de osvenska degenererade halvsvenska styr vårt land.

Det är dags att kämpa för VÅRT Sverige och folk. Och vårt folks rättigheter och rätt att finnas till.

  PFEP

  Posted: 11 januar 2013 - 14:29 - Svar

  Jag är Dansk, bor i Skåne, men kämpar för ett nordisk Norden…

Johan den 1:e

Posted: 11 januar 2013 - 14:39 - Svar

Mycket bra. Heder åt dig.

Johan den 1:e

Posted: 11 januar 2013 - 14:42 - Svar

Men jag är svensk. Och kämpar för ett svenskr Sverige.

Johan den 1:e

Posted: 11 januar 2013 - 14:42 - Svar

Men jag är svensk. Och kämpar för ett svenskt Sverige.

Chris

Posted: 11 januar 2013 - 14:48 - Svar

“Med klottrare som tänker och skriver som du är risken stor att man själv drar sig undan allt skrivande. Dina ord är nämligen en skymf mot logik, bildning och språkhantering.” (om en kommentator)

Det ovan citerade skrev Thomas Nydahl på annan plats.
Till dig som driver bloggen, det är även risk att jag som läsare drar mig undan läsande här, när jag ser de svenska kommentarerna.
Fast det bryr du väl dig inte om.

Jakob

Posted: 11 januar 2013 - 16:57 - Svar

Johan d.1.

Hvor mange generationer tilbage skal man påvise svenske gener, før man er 100% svensk så? Folk som dig gør, at det vi andre kæmper for er endnu mere op ad bakke!!

Johan den 1:e

Posted: 12 januar 2013 - 09:56 - Svar

De som agerar mot Sverige och svenskarna, och inte anpassar sig till våra normer och värderingar, kommer alltid att vara utlänningar, hur långt tillbaka deras ursprung än sträcker sig, och hur mycket halva eller tre kvarts de än anser sig ha av svenskt. Men genom att gå emot det svenska, som Reinfeldt och Mazetti , så visar de att de inte har något svenskt i sig. Utan att de är förbrukat, och det utländska har tagit överhannden helt. Mazetti är italenska, och Reinfeldt är afrikan, varken mer eller mindre. Anpassar halv -och kartsutlänningar sig till oss, och visar svenskarna och sverige välvilja, kan också svenskheten diskuteras. Men ALDRIG om de väljer att gå emot oss.

”Katarina Mazetti.

Du blandar ihop ”mångkultur” med influenser. Alla framgångsrika kulturer har influenser, det är på det sättet som kulturen utvecklas.
Men mångkultur är något helt annat. Det innebär ju att det ska vara fritt fram för enklaver som lever i sin egen kultur och har sina egna lagar, sitt eget språk osv. När det sedan kommer till muhammedanerna som importeras hit i stora horder så har de i västerländska ögon istället en anti-kultur.
Deras kult härrör från en bandithövding, som hade erövring och förtryck, massmord och slaveri som sin religion. Vid minsta eftertanke borde du inse att eftersom hela Mellanöstern har koloniserats av dessa muhammedaner och att de under den tid de har funnits gjort sig skyldiga till folkmord på 300 miljoner människor, lika många som idag bor i EU-regionen. Dessutom har dessa muhammedaner torterat och förslavat ytterligare 300 miljoner människor, och de håller på ännu där de är många nog, som i stora delar av Afrika.
Detta är alltså raka motsatsen till mångkultur. Det är monokultur och slaveri. Om du bara hade varit tillräckligt insatt i historia hade du kanske inte yttrat dig på det här sättet.
Jag som är ultranationalist, dvs mer nationalistisk och folkras-engagerad än Sverigedemokraterna kan hålla med om vad du skriver när det gäller svensk kultur och vad som grundar en framåtriktad kultur, men du blandar ihop mångkultur med influenser och därmed framstår du som en fullständig pajas!
Håll isär begreppen så hade du insett att Sverige hela tiden varit svenskt, oavsett jazz, raggarbilar och liknande. Sverige är inte Italien bara för att det finns en handfull människor som heter Mazetti här i landet, jag hoppas du inser det.
Jag tror att det stora felet många gör är att blanda ihop influenser in i den egna kulturen, som fortsätter att vara dominant, med ett fullständigt dravel om mångkultur. Jag tror inte att du själv skulle vilja ha mångkultur, för det innebär Sveriges och svenskarnas undergång. Och om du hade varit det allra minsta insatt i vad det är att tillhöra vårt fina (kulturinfluerade) folk så hade du för allt i världen inte velat förstöra vårt land genom en massinvasion av galna muhammedaner som ju följer en bandithövding.
Då skulle du ta avstånd ifrån det kriminella nätverket i riksdagen, mer känt som sjuklövern, och kämpa för att vårt land ska behålla det vi kallar svenskhet, och det är inte att klä sig i landskapsdräkt och liknande, utan det är detta:
Den är svensk som vill vara svensk!
Ta till dig det så förstår du att den som vill hävda mångkultur och massinvandring inte heller vill vara svensk. Dessutom kan inte en muhammedan någonsin bli svensk eftersom han lovat sin lojalitet till Muhammedanien. Då bör vi alltså kasta ut Sveriges fiender som kommer från Muhammedanien och för att kunna göra det måste vi avrätta det kriminella nätverket i riksdagen och dess förespråkare i tidningar och TV, och kanske även från ICA-kuriren.
De som står för den åsikten kallar sig för Tempelriddarorden och är en all-europeisk väpnad motståndsrörelse, vilken man inte kan bli medlem i med mindre att man visar sig värdig rörelsen, eftersom den är politisk-militär. Då blir man som folkhjälten kommendör Breivik.
Själv har jag bara utnämnt mig själv som propagandist för revolution mot alla som förtalar Sverige och svenskheten, men jag är i övrigt en partilös fritänkare.”

-demokratbloggen.blogspot.se-

Leave a Comment