15
jan
Seneste opdatering: 15/1-13 kl. 2257
8 kommentarer - Tryk for at kommentere!

En buss besköts vid Tygelsjö i natt och polisen utreder det som försök till mord.Vägspärrar sattes upp bland annat vid Pildammsvägen och vid motorvägen. – Tre skott har träffat bussen. Det verkar vara ett skarpt vapen. Alltså inget luftvapen, säger inre befäl vid Malmöpolisen. Busschauffören ska ha klarat sig från att bli skottskadad. Men vid beskjutningen tappade chauffören kontrollen över bussen och körde rakt in i en rondell. Polis söker väpnad man, Buss beskjuten med skarpt vapen. Malmø politi, pressefotos.

Lørdag blev bustrafikken i Landskrona indstillet, og er kun genoptaget “med ekstra vagter ombord på busserne”.(http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=96&arti kel=5408462 – bloggen kan desværre ikke håndtere billeder og linkindlejring indtil teknikken har været forbi.)
Norske elever i mindretal

Elver med norsk som morsmål er i min­dretall ved 54 av Oslos 125 grunnskoler. 16 skoler er nærmest for rene minoritetsskoler å regne, og sam­let utgjør ande­len minoritetsspråk­lige elever i Oslo-skolen nå 40,7 prosent.

Tall fra Utdan­ningse­taten i Oslo kom­mune viser at 23.000 elever tilhører språk­lige minoriteter av totalt 56.500 elever i Oslos grunnskoler. 62 pros­ent av de 23.000 mot­tar særskilt norskopplæring.

I august 2011 kom det frem at hele 13.000 barn i grunnskolen i Oslo kan så dårlig norsk at de må ha spe­sialun­dervis­ning. Dette til tross for at tre av fire er født i Norge:

Ifølge Utdan­nings­di­rek­toratet og Oslo kom­mune er tre av fire fremmed­språk­lige osloelever født i Norge. Men til tross for at de er født i lan­det, må seks av ti ha spe­sialtil­pas­set norskundervisning. I 2010 viste tall fra Utdan­ningse­taten at norskspråk­lige elever kan komme i min­dretall i Oslo-skolen i 2021 der­som den nåværende utviklin­gen fort­set­ter. Minoritetselever i flertall ved 54 av 125 grunnskoler i Oslo (Se også Politisk søvngængeri i Norge af Hege Storhaug.)


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Cavatus

Posted: 15 januar 2013 - 14:39 - Svar

“Det kan vara svårt att säga vad som ligger bakom det här”. Men då kan jag tala om orsaken: En totalhavererad invandringspolitik!

Allan Hansen

Posted: 15 januar 2013 - 18:20 - Svar

Så er det sagt!

Endnu en Ex-muslim fortæller os
sandheden om terror-organisationen islam.

http://www.youtube.com/watch?NR=1&feature=endscreen&v=TXzDAhQPcX0

Bjovulf

Posted: 15 januar 2013 - 23:33 - Svar

Dagens gode grin / skratt 😀

Angående British Bunker Collaborations nyeste initiativ med et terrorsikret newsroom,
der kan modstå de bitre frugter af den kulturberigelse den selvsamme public service
gigant gennem mange årtier har set det som sin opgave at belære det britiske folk
om og og opdrage det til stiltiende at acceptere – helt uden mindste hensyn nogensinde
til deres – de tvangsindlagte, betalende kunders kultur, meninger og følelser angående
dette helt uigennemtænkte og dybt uansvarlige eksperiment.

Oh, the irony 😉

http://www.sappho.dk/uploads/images/Gallery/tegninger-2013/140113.jpg

( For vore svenske venner: Dette var ca. ordlyden, når BBC sendte sine illegale programmer til Danmark
under krigen, der i høj grad medvirkede til at holde modet oppe hos mange – samt gav informationer om
tid og sted for kommende nedkastninger af våben og sprængstoffer til modstandsgrupperne via kodede
meddelelser … Ak, ja 😉 ).

Johan den 1:e

Posted: 16 januar 2013 - 11:06 - Svar

STATSMAKTEN SKJUTER SKARPA SKOTT MOT OSS FRIA MEDBORGARE.

http://avpixlat.info/2013/01/16/koordinerad-kampanj-for-inskrankningar -i-tryck-och-yttrandefrihetslagarna-fran-kulturelit-och-statsmedia/

Totalt vansinne.

Vi är på väg mot en totalitär diktatur, om inget görs för att stoppa det.

NU.
  
Det är det som är målet med dagens störda politik.

En Waberisk Wabistisk diktatur.
Fruktansvärt.

Precis samma resonemang alla totalitära diktaturer använder sig för att kväsa medborgarna, yttrandefrihet och kritik av statsmakten , som motiverar våld och fängslande av samvetsfångar och oliktänkande.

MYCKET oroväckande.

Läs artikeln.

Björklund talade nyss i partiledardebatten, att vi bor i världens friaste land. Vilket rått skämt.

  Peter Buch

  Posted: 16 januar 2013 - 12:09 - Svar

  Ja sikke en udsigt!

  Når jeg kører eksempelvis Tor Bundle er udgangspunktet før jeg eventuelt laver ændringer at kommentarer ikke kan skrives på Afpixlat, eller vidioer ses på Snaphanen for den sags skyld, og selv om jeg på den ene side synes det vil være godt at efterretningstjenester kan overvåge hele nettet, er det besværligt, navnlig for almindelige mennesker der ikke har ret megen indsigt i computeres teknik, overvågningsmetoder respektivt identificering, lokalisering med videre.

  At ytringsfrihed i bred forstand, samt informationsudveksling eller offentliggørelse, ikke bør kunne benyttes af kriminelle til at undgå opdagelse kunne og bør herfra set være udgangspunktet, naturligvis ikke at hævdet nethad eller bestemte ytringer ikke må eksistere.

  http://www.scribd.com/doc/106876597/CleanIT-Leaked-EU-Internet-Censors hip-Legislation-LEA-Clean-IT

  Er der forresten nogle der foretager kopiering af udvalgte waybackmachine-filer, såfremt hele det aktuelt lokaliserbare forsvinder en dag? Eventuelle der gør noget sådan, behøver ikke svare…

  steen

  Posted: 16 januar 2013 - 12:26 - Svar

  Avpixlad vidste nok hvad de gjorde, da de lagde sig på en server i Miami. Bloggen kan ikke nås, men de selv vil blive mål så længe de bor i Sverige:

  Möjliggör för polisen att få göra husrannsakan hemma hos godtyckliga svenskar i samband med “utredningar som gäller hets mot folkgrupp i en tidning och där bevisning kan finnas hos en misstänkt person i Sverige”, och detta oavsett om publiceringen sker utomlands eller inte

   Peter Buch

   Posted: 16 januar 2013 - 14:24 - Svar

   Uriasposten er på server i Texas, det er nok gennemtænkt, et stykke af vejen.

   Det jeg (heller) ikke forstår er, hvorfor der ikke er flere ytringsfrihedstilhængere der støtter og etablerer eksempelvis flere Tor-servere til støtte for ikke-kriminelle folk i Kina, Indonesien, Iran og andre steder hvor censur åbenlyst foregår. En ting er en næsten ensrettet presse- a la the swedish way, noget andet de betydelig vanskeligere forhold andre steder på jorden.

Johan den 1:e

Posted: 16 januar 2013 - 13:41 - Svar

Ja nu är det illa. Nu blir enväldet snart totalt, om vi inte har kraft nog att kämpa emot.

Leave a Comment