16
jan
Seneste opdatering: 17/1-13 kl. 2322
22 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Self-styled ‘vigilantes’ patrolling streets of London, accosting women and vandalising public property. The group, which is attempting to cordon off ‘Muslim areas’, has dubbed itself ‘Muslim Patrol’. So far, the group has posted two videos to its new YouTube account which was set up in December 2012. The first video shows the destruction of advertising and vandalising of bus shelters, both displaying images of H&M push-up bras. The second video sees the ‘vigilantes’ approaching and harrassing members of the public for either consuming alcohol, dressing ‘inappropriately’, or being inebriated near a mosque.‘Muslim Patrol’ vigilantes attempt to control London streets, 16 January 2013

Gates of Vienna no longer online – online again !

Gates of Vienna is down for the moment. No one knows anything about it. Blogger may have done it or they may not have. Please do not send them emails about it as they don’t know more than this. It could be a technical glitch or an attack of some kind or active editorial actions by blogger. At this stage, none of us know yet. When information is available I will post it here immediately. “Blogger giveth, and Blogger taketh away.” Gates of Vienna no longer online

Ned skriver blandt andet til mig og andre læsere:

Based on the replies from the help forum, there seems to have been a major problem with Blogger last night. Many other blogs disappeared in the same fashion. I anticipate that this is most likely a technical glitch on Google’s part, based on the number and types of blogs that had the same thing happen to them last night. But we should know for certain within another day or two.

It’s also possible (but far less likely, in my estimation) that we were taken down for political reasons. If it was a deliberatetake-down, we will migrate to another platform with our own domain name. We back up the entire blog frequently, and the last backup was on Monday. So only a few posts will be missing when we restore.This is all that we know at present. I’ll send out more emails if I find out anything else. Dymphna will also send out Twitter messages.

Brott och straff
Af Thomas Nydahl

Att Skåne är särskilt hårt utsatt för kringresande ligor är ingen hemlighet. Tvärtom är det ett problem som dryftas också i de medier som annars är så snabba att lägga på locket. Min lokaltidning har just nu ett par mycket intressanta artiklar om vad som händer med de enskilda personer eller ligamedlemmar som grips och lagförs i Kristianstad. Här i staden är det framför allt två sorters kriminalitet som upprör, olika typer av stölder och de fula och motbjudande “besök” man gör hos äldre människor i akt och mening att lura ifrån dem allt från kontanter till ädelmetaller. Sådana övergrepp omtalas i pressen under samlingsnamnet “åldringsrån”.

Visserligen blev en guldbutik rånad under vapenhot igår, men det är inte den brottsligheten som är vanligast. I ingressen till gårdagens artikel om brott och straff läser jag:

“För asylsökande och andra icke-européer räcker det med lindriga brott för att dömas till utvisning. Men EU-medborgare kan vara vaneförbrytare eller begå grova stölder utan att utvisas. Orsaken är direktivet om den fria rörligheten.”

I den uppföljande artikeln idag står det:

“Med en specialpreparerad väska stoppades tjuven tre gånger på två veckor i olika affärer. Trots det slapp han utvisning. Orsaken – hans nationalitet. Åklagaren Marie-Louise Holmberg i Kristianstad har den senaste tiden yrkat på utvisning i flera fall där Kristianstads tingsrätt sagt nej. Hon betonar att hon inte krävt utvisning mot bättre vetande.”

Jag förstår att det handlar om “den fria rörligheten” inom Schengenområdet. Jag förstår men blir ändå inte klok på varför människor som förstör livet för andra och utgör en daglig plåga i vår stad, i vårt land, ska få så mild behandling, att de närmast kan betrakta den som en inbjudan om fortsatt brottslighet och fortsatt vistelse i Kristianstad.

Det finns ett prejudikat:

“Kristianstads tingsrätt lutar sig tillbaka på en dom från 2009, där Högsta domstolen inte ansåg att det var tillräckligt allvarlig brottslighet med fickstöld mot två åldringar för att utvisa en kvinna från ett EU-land.”

Det är kontanta besked. Vi vet hur framtiden ser ut. Men vi måste förstås inse att den kommer att bli avsevärt mycket värre än nutiden. När man från rättsvårdande myndigheter ger dessa individer och ligor en så mild behandling kan resultatet bara bli ett. Har vi bett om det? Ja, jag har röstat ja till EU-medlemskap, men jag menar inte att jag därmed givit en röst för en brottslighet som gör livet till ett oroligt och skrämt vardagsläge för många gamla människor, och för småhandlare eller andra individer som på stan får ta konsekvenserna av den förda politiken. Jag röstade inte ja till EU för att “få dela” vissa länders extrema brottslighet. I en ny folkomröstning skulle detta “delande” få kraftigt genomslag i opinionen, inte minst här i Skåne, det är jag övertygad om.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Santor

Posted: 16 januar 2013 - 22:53 - Svar

Jihad works both ways 🙂

Peter Buch, den strik

Posted: 17 januar 2013 - 15:02 - Svar

Gates of Vienna skulle vel som andre konstant have mindst et mirror, der kan aktiveres såfremt det første stoppes.
Ikke sådan forstået at hele bloggen nødvendigvis behøver være gengivet i mirror, blot det mest aktuelle, uden for mange billeder, videoer så selv små servere med mindre kapacitet kan vise siderne. At der optimalt hos den normale udbyder og de der har link til den ramte blog skulle blive ændret link til sådanne servere er klart, men næppe normalt for udbyderne/andre blogge, det er vist kun et mindre hurtigt klaret problem med hensyn til indstillingerne.

Da en navnefælle er dukket op benytter personen der ofte tidligere kommenterede ene under navnet, fremover under navnet: Peter Buch, den strik

Johan den 1:e

Posted: 17 januar 2013 - 15:08 - Svar

Bara en fråga Thomas Nydahl.

Vad har blivit av Vilks blogg?????

Vet du?

Erling

Posted: 17 januar 2013 - 16:43 - Svar

Videoen er fjernet fra Youtube.

Allan Hansen

Posted: 17 januar 2013 - 16:54 - Svar

Den kan dog stadig ses på Ekstrabladet

  PFEP

  Posted: 17 januar 2013 - 22:06 - Svar

  Hej Allan det var dit navn og din adresse jeg fik i navnefeltet her under dagen, ganske ubehageligt for mig vil jeg bare sige (har ikke sparet noget).
  Keep up the good works og dansk hilsen fra Sverige….

  Bjovulf

  Posted: 17 januar 2013 - 23:02 - Svar

Allan Hansen

Posted: 17 januar 2013 - 17:07 - Svar

UPS! Anonymous.

Var mig.

Frank P

Posted: 17 januar 2013 - 17:21 - Svar

SD 14 % i seneste meningsmåling!

Bjovulf

Posted: 17 januar 2013 - 18:29 - Svar

steen

Posted: 17 januar 2013 - 19:12 - Svar

Jeg har en reserve, vent lidt.

Så i går, at You Tube finder den krænkende, og det kan de have ret i.

Allan Hansen

Posted: 17 januar 2013 - 19:30 - Svar

Mohammed’s Greatest Discovery, Part 1
Kenneth Roberts, Associate Writer

What causes a Muslim woman to honor-kill the children she has borne and raised? The explanation is ‘the Stockholm Syndrome’. It is one of the secret keys of political Islam and Mohammed’s greatest discovery.

The Stockholm syndrome or ‘capture bonding’ is a psychological paradox in which hostages develop empathy and positive feelings towards their captors, even to the point of adopting the captor’s oppressive ideology. One would expect captives to experience resentment and hatred towards an abuser, but that is not what occurs in the Stockholm syndrome.

Rather, the Stockholm syndrome takes hold in a few days as a result of captors performing small acts of kindness towards their doomed captives. The threat of certain death in contrast with kind gestures is thought to bring about the syndrome. The confused captive soon begins to identify with the cruel psyche of the captor in order to survive.

This push-pull dynamic of terror alternating with moments of relative benevolence produces this delusion in the mind of the captive. The captive then begins to believe the far-fetched justifications for brutality and murder that bend the minds of her or his terrorist captors.

The Stockholm syndrome is a severe form of a psychological phenomenon known as dissociation. It is the mind’s survival mechanism, the way trauma victims convince themselves that “this isn’t happening”. Mohammed discovered it by accident.

Why ‘Greatest Discovery’

The discovery of the Stockholm syndrome changed Mohammed’s life. Before discovering the Stockholm syndrome, Mohammed preached religion for 13 years and collected about 150 followers. After his discovery of capture bonding, Mohammed’s political movement grew exponentially.

How did Mohammed’s great discovery occur? It began with a problem.

Omar’s Revelations

After leaving Mecca, Mohammed’s small, impoverished movement began to pick up ruffians to assist in pillaging the Meccans. Mohammed had previously been living in a polite, middle class, business environment. He and his followers were not used to the rough, rude manners of the pillaging ‘Ansaris’ (auxiliaries) that Mohammed had hired in exchange for a share of booty on his vengeful raids against the Meccans. Even the manners of Ansari women were rough and insubordinate. The women of Mohammed’s group began to pick up the highly assertive manners of the Ansari women. At first, Mohammed took no notice, but Omar bin Khattab did. Omar pushed Mohammed to receive a revelation from Allah.

Allah soon sent Mohammed an eternal revelation that men should beat their wives into submission. Were these original Muslim women beaten ‘lightly’ as recommended by modern mullahs? Apparently not. Aisha (Mohammed’s preteen bride) later said, “I have not seen any woman suffering as much as the believing women.” (Bukhari 7:72:715)

Veiling and Isolation: Ingredients of Stockholm Syndrome

Veiling is another important contributor to the Islamic Stockholm syndrome. Veiling causes isolation from perspectives other than those of the captor.

Veiling came about when Omar yet again provoked a crisis, this time by following Muslim women to the privies. Omar noted that free Muslim women, if left unveiled, could not be distinguished from unveiled slaves. Since Mohammed permitted his men to ‘molest’ slaves, Omar demanded action “…as he desired eagerly that the verses of al-hijab may be revealed. So Allah revealed the verses of “al-Hijab” (Sahih Bukhari 1.14.148). Allah swiftly gave an eternal command about veiling, so that married women (including Omar’s wives) could no longer be ‘misidentified’ as kafirs and ‘molested’ by jihadists (Koran 33.59). According to Allah, unveiled women don’t get protection from rape.

Mohammed’s Prisoners

By limiting women’s independence of movement and making them indistinguishable one from another, veiling produces permanent isolation of women, a necessary condition for the Stockholm syndrome. The combination of isolation, beating and the veil turn Muslim women into passive, isolated, malleable non-persons. Muslim women live in a permanent state of dissociation and denial.

Because of Omar, the freedom of Muslim women has not increased at all in the last 1400 years, while everywhere else women’s rights have steadily evolved. Muslim women are still restricted to a form of house arrest as ‘domestic animals’ or ‘prisoners’, forced to interact only with their husbands and children (read ‘Mohammed’s Final Sermon’).

Choosing Compliance as an Alternative to Death

As the Stockholm syndrome takes hold, victims perceive they can either resist the perpetrator and meet certain death or they can comply and hope to live. The threat of certain death is a necessary factor in the Stockholm syndrome. Islam provides this permanent threat to women through the eternally existing Koran, Mohammed’s Sunna (perfect example) and sacred Sharia law.

No Islamic doctrine depends on a single verse, but on the Koran, Mohammed’s example and the canonical decisions of Islamic jurists. They create a three-dimensional picture of conduct that all Muslims must follow. Tragically, Islamic law provides broad loopholes for the honor killing of women.

The Koran says that if a Muslim woman obeys her male owner after a beating, no further action should be taken. The words ‘take no further action’ (Koran 4.34) are highly significant, since they imply that actions beyond beating may be taken, perhaps mutilation, perhaps starvation or death through honor killing. The choice of ‘further action’ is up to the male owner of the chattels. Modern mullahs often try to tone this down for Western audiences, but such moderation is not in foundational Islam. Koran 4.15 & 34 offer the basis for honor killing of women, since a husband needn’t feed a woman if her performance is unsatisfactory. She may be locked up and starved in her home.

Mohammed’s sacred example approves of a blind man who murders the mother of his children because she blasphemed Mohammed.

Sharia law also makes ample room for honor killing of women by omitting any punishment for the murderer of an apostate or the murderer of disobedient children or grandchildren. In the context of cousin marriage, Sharia leaves the door open to the honor killing of women with the blessing of the couple’s common grandparents (Reliance of the Traveller, o1.2, 1-5). Such honor killing is perfectly legal under Sharia, there being no punishment for it.

Honor killing is eternally permitted (though not commanded) in Islam. Such violence against women is part of jihad, the ‘struggle’ to force women and ‘others’ to submit without resistance to Muslim males.

Dhimmitude: a Captivity Contract

Dhimmis capitulate to Islamic rule. Captive Muslim women (as well as entire captive nations) are given the stark choice of being beaten (or dead) prisoners…or living, compliant semi-slaves to Islam. Since it is difficult to endure the despair of permanent captivity, Islam’s captives dissociate and ‘voluntarily’ choose compliance. This condition of surrender to Islam is called ‘dhimmitude’. When entire kafir nations submit to Islamic supremacism, they become pacified kafirs or ‘dhimmis’ under a humiliating ‘dhimma’ (protection) agreement. Nevertheless, if dhimmis resist their Muslim overlords even a little, they are deemed to have broken their contract of ‘protection’ and they revert to being unprotected ‘kafirs’ or ‘harbis’ who must be ‘fought’.

Sharia’s logic is that a Muslim woman who resists her owner has become an apostate from Islam, a ‘kafir’ or even a ‘harbi’ who may lawfully be murdered, since she has abandoned the rules of Islam. Under Sharia, no blood indemnity is required in the murder of an apostate, so killing defiant women is permitted. This is easily done with the consent of the parents or grandparents in a cousin marriage.

A majority of Muslim women actually marry a first cousin, so family-directed violence against women is rife in Islam. Cousin marriage places a secure sociological noose around the majority of Muslim women. Thanks to Sharia law and cousin marriage, Muslim women are Mohammed’s prisoners having no escape from violence and death.

  Peter Buch, den strik

  Posted: 17 januar 2013 - 21:46 - Svar

  Der mangler link:
  Bill Warner, Director, Center for the Study of Political Islam
  Permalink: /blog/mohammeds-greatest-discovery-part-1/
  copyright (c) CBSX, LLC, politicalislam.com
  Use as needed, just give credit and do not edit.
  http://www.politicalislam.com

   Allan Hansen

   Posted: 17 januar 2013 - 23:11 - Svar

   UPS! ja det glemte jeg!

   Nyhedsbrev fra Bill Warner i dag
   – undskyld.

   Mvh. Allan Hansen.

Peter Buch, den strik

Posted: 17 januar 2013 - 21:53 - Svar

Fjern mellemrum før com.

Use as needed, just give credit and do not edit.
http://www.politicalislam. com

Nielsen

Posted: 17 januar 2013 - 21:54 - Svar

This video has been removed as a violation of YouTube’s policy prohibiting content designed to harass, bully or threaten.
Så uploaderen chikanerer, mobber og truer. ! ?
Man er ved at blive træt af googles politiske korrekthed.
Det kaldes CENSUR

  steen

  Posted: 17 januar 2013 - 22:02 - Svar

  nu er den de igen, der er så mange emsemplarer at Y T nok har opgivet at slette dem – den er også ude på Daily Mail – jeg var 24 timer før 🙂

PFEP

Posted: 17 januar 2013 - 21:57 - Svar

De der moralens vogtere har nok en fremtid som vejledere på systembolaget i Sverige, det eneste aktieselskab i verden der har som mål at gå i konkurs på grund af udebliven omsætning!

Farbror Pelle

Posted: 18 januar 2013 - 17:26 - Svar

En skrämmande och tankvärd liten video. Hur i H-e kan vanliga brittiska medborgare tolerera detta? Och var i H-e finns polisen när de som mest behövs? Extrajudiciella patruller kan inte tillåtas i ett civilserat land, inte under några former, och det borde vara den brittiska statens första mål, nämligen att utan minsta tvekan, med våld om så behövs, slå ner alla försök till att införa olika sorters “lagstiftning” – ja inte bara den brittiska, förresten. Personligen tycker jag att man borde ta i betydligt hårdare mot t. ex snorungarna på Seved i Malmö. Det räcker med att skjuta skallen av en enda, så blir det tyst…………….för gott. Blir det fler rebellungar, ja, vad f-n, de ber ju om det!

Leave a Comment