18
jan
Seneste opdatering: 20/1-13 kl. 0147
13 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Rana er den lille fisk, David Coleman Headleys medhjælper til et blodbad i København, der aldrig blev til noget. Headley (f. Daood Sayed Gilani) er til gengæld den afgørende planlægger af Mumbai attentatet, hvor 166 mennesker døde. Han har snakket sig ud af den elektriske stol ved at sladre om alt og alle, heriblandt sin gamle ven Rana. (I København sidder amatørudgaven af Headley, den svenske Munir Awad i øjeblikket og prøver at snakke sig ud af tolv år. Headley udgjorde er noget større fare for de danske avisers medarbejdere.) Hvor kold og fanatisk en blodhund Headley er, får man et godt indtryk af i dokumentaren A Perfect Terrorist, som DR sendte i går:

Watch A Perfect Terrorist on PBS. See more from FRONTLINE.

Algier: ‘We’ll kill infidels’

Kristne, hinduer og budhister er ikke i krig med islam og de muslimer der alligevel er i krig med os, har ikke noget religiøst motiv og islam er ivørigt fredens religion:

Islamist gunmen who seized hundreds of gas plant workers in the Sahara told Algerian staff they would not harm Muslims but would kill Western hostages they called “Christians and infidels,” a local man who escaped said on Thursday. In a rare eyewitness account of Wednesday’s dawn raid deep in the desert, a local man employed at the facility told Reuters the militants appeared to have good inside knowledge of the layout of the complex and used the language of radical Islam.

“The terrorists told us at the very start that they would not hurt Muslims but were only interested in the Christians and infidels,” Abdelkader, 53, said by telephone from his home in the nearby town of In Amenas. “We will kill them, they said.” ‘We’ll kill infidels’: Man who escaped recounts tale of Algeria hostage-taking

“Er voldtægt kriminelt?”

En psykolog “på Pojkmottagningen i Stockholm” som tager imod unge voldtægtsforbrydere siger i det særlige svenske kodesprog så klart han kan, hvem der står bag voldtægtsepedemien i Sverige: Unge mænd, der kommer fra kulturer, hvor man behandler kvinder som lort. Når man ikke kan adressere problemet mere direkte, er der intet håb at at kunne skåne kommende tusinder af ofre. Anmeldte voldtægter i Sverige vil uforstyrret runde både 7, 8 og 9 tusinde om året. Velkommen til landet, hvor multikulturen trumfer feminismen. Politiet må ikke komme med signalement på forbryderne, retsvæsnet er ingen afskrækning på de få der bliver fanget, og psykologen vil ordinere “mer information i skolorna, förmedla den offentligt. Vi måste förklara för unga att det är en superkriminell handling.” Så er der ikke andet tilbage end at svenske kvinder bevæbner sig, og det kan de heller ikke finde ud af. Viel Geschrei und wenig Wolle:

Det sker i snitt 17 våldtäkter per dygn i Sverige.Mellan december 2011 och november 2012 anmäldes 6319 fall. Och om landet följer samma trend som under de senaste tio åren kommer siffran bara öka.Tendenserna ser inte alls bra ut…Det är en väldigt kriminell handling och det är ofta unga som tar vad de vill ha och det handlar då om bilar, pengar och sex.

Ungdomar måste förstå att det är ett allvarligt brott och det ska alltid anmälas. Unga förövare fattar inte att det är på riktigt, förklarar han. Det är nedvärderande på ett vidrigt sätt och vi riskerar att få det i Sverige också när vi pratar om hur tjejer här ser ut, som blir drabbade.Han betonar vikten och förståelsen av att man inte skuldbelägger offret. Om samtycke saknas är de kränkta. Det spelar ingen roll om tjejen är lättklädd, berusad eller hade tidig sexuell debut. Vi får se upp med att värdera individer som mindre värda. Det är skrämmande och något som oroar mig. “Unga förstår inte att det är allvarligt”


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Frank P

Posted: 18 januar 2013 - 02:45 - Svar

Ny gigantisk svinestreg!!! Aldrig har jeg…

Offentlig styrelse lækker (bevidst) private oplysninger om hundreder af SDU-medlemmer. Den voldelige del af venstrefløjen glæder sig over til at skulle “tale” med mange af disse (flashback). “Sådan er det jo i et demokrati, der må man stå ved sin holdninger” gnækker en af psykopaterne inde på flashback, mens en anden antyder til at han finde “værktøjet” frem…

Nogen der har overblik over situationen? Det er jo virkelig uhørt, hvor beskidt spillet spilles i Sverige. Man tror hele tiden, at det ikke kan blive værre, men denne gang… jeg er blæst, en offentlig styrelse LÆKKER private oplysninger og er med til at bringe mange mennesker i konkret og umiddelbar fare?!?! Er det Uganda det her? Hvorfor er svenske medier tavse? Fordi det er SD:are igen, så det ok eller hvad? Hvornår griber omverdnen ind over for disse anti-demokratiske metoder? Hvem kan dog tro at valget i 2014 kan gå fair til i denne bananrepublik. Hvorfor dækker danske medie slet ikke Sverige?

SD lå til 14 % i Sentio i dag.

  steen

  Posted: 18 januar 2013 - 03:41 - Svar

  jeg kan ikke lige finde historien, i hvilken afdeling ligger den?

  Du må ikke læse Flashback, du får brug for lykkepiller. Forleden var der fire mord på et døgn i Sverige !

  Det er det sorteste billede ind under mediernes sigtelinje, der findes.(blandt alt vrøvlet) Jeg har været medlem siden 2004, men bruger det kun ved højprofilerede terror og mordsager.

   Frank P

   Posted: 18 januar 2013 - 04:00 - Svar

   Den er top netop nu på avpixlat.

   Tags er Ungdomsstyrelse, SDU, Gustav Kasselstrand

    Frank P

    Posted: 18 januar 2013 - 04:19 -

    Igen åbenlyse uretfærdigheder og der forsøges at dække over det… flere i styrelsen kan linkes til anti-sd bevægelser. Det koger kl. 4 om natten på avpixlat, folk kræver et opgør, “krig mod kommunisterne”, de vil ikke finde sig i det pis længere. Tilsæt dertil den fede og underlødige flødebolle Daniel Svedin der virkelig kan få tingene til at eksplodere med sin nedladende, bedrevidende facon, og jeg har lige læst væmmelige sager, vi taler om åbenlyse trusler. Skal journalister nu til at se sig en ekstra gang over skulderen? Ja jeg tror det, men jeg er stadig forundret over at det ikke er endt med mord før, men nu tror jeg det kan komme. Det kan ikke vare længe, der er en tosse derude eller to, og de vil føle sig trådt på, men hvad venter så dernæst??? Det bliver koldt i Sverige, de presser på for tilstande, der ikke er set sit enevældens tid. Breivik har jo kun gjort det hele værre. Svenskerne er bare endnu mere kyniske til at udnytte situationen.

    Hvorfor vil de ikke indse vanviddet, så det ikke eskalerer?

    steen

    Posted: 18 januar 2013 - 04:46 -

    Frank: Ja, det er ikke sjovt at blive outet i en voldelig atmosfære som i Sverige.

    2012 bliver nok den mest beskidte valgkamp i mands minde, og det er som om den er i gang jo mere SD stiger. I dag til 14 %, jeg vil tro 20 % ikke er helt umuligt.

    Hvad har Reinfeldt tænkt sig ? Er han bundet af et løfte om aldrig at samarbejde emd SD ? Så ryger han jo ud med kun 38 % af stemmerne

    http://svenskopinion.nu/?page_id=1418

    Det bliver dramatisk og man kan godt frygte for svensk demokrati. Når to hære mødes på en kornmark, er der ikke noget tilbage af marken uanset hvem der vinder. ‘Marken’ er her ‘folkestyret’. Det må betragets som dispenseret hvis nogen vil regere videre med 20 % af stemmerne parkeret i karantæne.

    Morani ya Simba Teknikken har pillet ved den og der er kommet nogle opdateringer, det er alt, jeg ved.

    PFEP

    Posted: 18 januar 2013 - 12:41 -

    @Steen, det er fuldt muligt at det efter valget 2014 findes tre næsten lige store partier der hver har omkring 25% af stemmerne og hvis SD bare er lidt større end Sossepartiet och Moderaterne, kommer Jimmie Åkesson udses til at være forhandlingsleder når en ny regering ska tilsættes.

    Det hade tamejf*n varit mumma och sannolikt gett en och annan inom MSM (MainStramMedia) kärlkramp där heta duga, för inte att tänka på hur det ganska politiska etablissemanget kommer reagera.
    Som sagt; möjligheten fins och är påtaglig med tanke på hur SD bara växer.
    Förövrigt finns inte en enda rad i Svensk MSM eller ett enda ord eller bild i etermedia.
    Detta får inte redovisas för Svenska folket!

Morani ya Simba

Posted: 18 januar 2013 - 03:41 - Svar

Amerikanerne kan godt lide at få udleveret EU borgere der har brudt deres love. Jeg ville faktisk gerne have Mr. Headley til Europa. Og, ja, så må vi godt få skruet lidt op på straffene så de passer til de nye tider. 14 år???? Gimme a break…

P.S. var blevet nulstillet i navnefeltet mv. Fandt du ud af hvad der havde været på spil??

  Santor

  Posted: 18 januar 2013 - 09:05 - Svar

  Ang. navnefeltet.

  Nogen gange få jeg et navn og en e-mail der ikke er min egen.

  Det er måske derfor at et par af mine kommentarer ikke er publiceret.

   PFEP

   Posted: 18 januar 2013 - 13:01 - Svar

   Samma här Santor, endera har softwaren fått spel eller Snaphanen har komprometterats.
   Vilket som är det inte bra alls och jag hoppas Steen får rätt på eländet, Snaphanen är en för betydelsefull en blogg att förlora (Gates of Vienna nu borta)
   Trevlig helg 😉

Johan den 1:e

Posted: 18 januar 2013 - 09:06 - Svar

:::::::::::::::::::::

Ber om ursäkt för denna ämnesflykt, men jag vill bara upplysa om detta av vikt för er kära läsare.
Hoppas jag är förlåten.

Om igår:

http://avpixlat.info/2013/01/17/ord-och-inga-visor-i-ring-p1-2/

Överraskande att det fick vara med även på kvällen, i kortreprisen.

:::::::::::::::::::::

Johan den 1:e

Posted: 18 januar 2013 - 11:26 - Svar

Citat från säker källa:

“De “små” pojkarna som anklagades för mordförsök på en sjukpensionär i Kortedala, men frikändes, kan nu kvittera ut 36.000 kronor vardera i skadestånd för några dagar i häkte. Ersättningen sattes extra högt på grund av deras “ringa” ålder.”

Detta är den s k SKÄGGBARNSFATTIGDOMEN. Som belyser ovanstående typers gräddfil i samhället.

PFEP

Posted: 18 januar 2013 - 13:08 - Svar

14 år? Mangler der ikke et ettal i tallet? 114 år eller 141 år, det er lige meget, da mennesker som Tahawwur Hussein Rana ikke bør tillades den frihed vi andre demokrater kæmper og betaler for.

Allan Hansen

Posted: 18 januar 2013 - 13:18 - Svar

Sandheden om den sorte sten ” Allah,,!

“Brother, you can believe in stones, so long as you don’t throw them at me…”
Wafa Sultan on al-Jazeera

http://www.youtube.com/watch?v=JkZFUEDkwdc&feature=related

Leave a Comment