22
jan
Seneste opdatering: 22/1-13 kl. 1316
10 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Bjurwalds bog Skrivbordskrigarna : Hur extrema krafter utnyttjar internet udkommer om en uge. Altså, hun anvender det, meningmodstandere ‘udnytter’ det. Bjurwalds hensigt er er diskvalificere enhver indvandringskritik. Til den ende roder hun bevidst alle kategorier sammen, så det ender med at saglig indvandrings- og islamkritik i virkeligheden er det samme som korporlige trusler mod hendes person og en fare for demokratiet. Efter Bjurwald-metoden er denne blog højreekstrem, truende, antisemitsk, homohadende, Breivik-hyldende og antidemokratisk. Hun ønsker ikke fri debat, hun ønsker at lukke den ned, og det har hun opbakning til helt op i regeringen. Det er for primitivt, skulle man tro, men ikke i Sverige. Endnu.

Jeg ved ikke, om hun er mere udsat for trusler end alle andre. Jeg kender de debatfora hun henviser til, og jeg har aldrig set hende truet på livet, hvad der selvfølgelig ikke udlukker, at hun taler sandt. Det indikerer blot, at hun smører tykt på i en god sags tjeneste. Der findes allerede inteviews (min 68) med hende, og det er rent mikrofonholderi, selvom man kunne indvende adskilligt mod hendes stærkt politiserende journalistik. Svensk journalistik er så intimt forlovet med den multikultur, der lægger an til chrash-landing, at dens panik tilsidesætter normale journalistiske reflekser som kritiske spørgsmål. Bjurwald gives en så voldsom, ensidig mediedominans, at det selv sagt må kunne harme nogen.

Læg mærke til kropssproget – de vidt opspilede øjne og det insisterende, forurettede tonefald, der er psykologi opblandet i den Bjurwaldske politiseren. Vi har ikke i Danmark paralleller til denne vildt subjektive ‘journalistik’, så vidt jeg kan se. Den er ikke primært journalistik, men målrettet politisk kampagne. Den ønsker ikke at undersøge, men at belære. Næste måned bliver der Bjurwald over hele medielinjen. Spørgsmål der kratter under overfladen, bliver en mangelvare undtagen i de medier, hvis ytringsfrihed hun angriber så hårdt. Bjurwald og Linderborg bryder sig ikke om dissens, det skal være i Sverige, som det altid har været: Vi anvender internettet, rosset holder kæft og undlader at udnytte det. I den retning er de halvunge, halvrevolutionære svenske kvinder ret konservative.

Svaghed medfører mere vold

The Algerians refuse to negotiate because they know that the Islamists’ position is simply non-negotiable.Unlike other hostage-takers, they usually have no interest in getting out alive; they intend to die as ‘martyrs’, and of course have no compunction about killing their captives. Moreover, the purpose of taking hostages is either to kill ‘infidels’, or to extract ransom money for them — which will merely finance more kidnappings and terrorist atrocities. Such terrorists thus regard with contempt all negotiation as a sign of weakness. And in the world of Islamic fundamentalism, weakness is an incentive to further violence.

Only a display of uncompromising strength — including, most importantly, strength of resolve — has any chance of being a deterrent. The Algerians understand this very well. The West does not — instead assuming that everyone on the planet thinks like it does and is thus similarly governed by self-interest.But in dealing with Islamist fanatics who regard themselves as the army of God, and for whom death is the highest calling, this is a catastrophic mistake.The most devastating consequence has been the West’s refusal to acknowledge that it is not fighting a series of brush fires based on local political grievances, but a war of religion being conducted against the free world in order to destroy it. Melanie Phillips: Until we learn to be as single-minded as the fanatics – at home and abroad – we’re ALL hostages

Svaghed medfører mere vold, II – borgmester Allerslev

Borgmester for Beskæftigelses- og Integrationsforvaltningen, Anna Mee Allerslev (R), har taget kampen op mod hadforbrydelser. Det har hun blandt andet gjort ved et fællesinitiativ mellem Københavns Kommune, LGBT, Mosaisk Trossamfund, Københavns Stift og Muslimernes Fællesråd, hvor de holder dialogarrangementer, senest på Københavns Tekniske Skole. Dialogmøderne har til formål dels at oplyse om hadforbrydelser, og hvad det gør ved ofrene, og så for at høre de unges bud på, hvad man kan gøre for at stoppe hadet.

Anna Mee Allerslev er godt klar over, at der ikke er en trylleformular, der kan få stoppet de mange hadforbrydelser, men at det, der skal til, er et langt sejt træk, hvor problemet bliver sat på dagsordenen og debatteret. »Jeg tror, det for ofrene er forbundet med en stor sorg eller en skyld, hvilket er paradoksalt«. Det håber hun, at det nye fokus kan være med til at ændre på, ved at bryde tabuerne gennem oplysning og dialog. Borgmester skaber bevægelse mod hadforbrydelser, Jeg har noget at sige i dag! Fuck jer!

Man har ligesom hørt det før. Allerslev agter ikke at foretage sig noget som helst, der ikke er gjort i et årti. Hun er enten fejg eller dum. Der er hverken brug for dialog, undervisning eller ‘sejge træk’. Hvis hun havde viljen til at udrette noget, skulle hun 1) at sige højt, hvem der er forbryderne, og 2) forlange af enhver imam i Danmark at udstede en fatwa mod homo- og jødeoverfald. De der kvier sig, skal sanktioneres hårdt. Indtil da er homoseksuelle overladt til at forsvare sig selv, eller gå i fakkeltog og være ydmyge og rørte.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Anonym

Posted: 22 januar 2013 - 04:12 - Svar

Hvis denne politiske korrekte brægende naive skandale anna MÆÆÆÆ Allerdummest virkelig vil noget med at komme “had forbrydelserne” til livs, så kunne hun starte med at kontakte peter mygind og spørge denne, hvem der slog og sparkede og frarøvede hans søn to gange, og derefter kunne hun dykke ned i alle anmeldelserne om “had forbrydelser” begået imod vantro børn kontra muhammedaner børnene, hvis det politiske korrekte nikkedukkebarn anna MÆÆÆ Allerdummest ikke fatter hvordan virkeligheden anmeldes…øh, går ud over, når nu det er HELE Danmarks befolkning kendt, at der foregår sjakal-jihad “had-crimes” imod vantro børn og unge begået af netop de i Københavns enfoldige kommune kampagne “er det ikke synd for muhammedanerne at de får blå-øjne slag fra vantro” når fakta viser, at det netop er de “uskyldige” muhammedaner der stå bag samtlige had-forbrydelser, med et enkeltstående tilfælde af én vantro der har angrebet en muhammedaner.
Hvor længe tror denne “fristil” skribleri Borg-lam-mester anna MÆÆ Allerdummest, at hun kan blive ved med overfladisk at skøjte henover fakta og problemerne og sovse tingende ind i henlæggelses dialog-pladder.

Jeg har aldrig hørt om busruter i danske parcelhus kvarterer der måtte indstilles pga af chikane, mordtrusler, ballade, stenkast og andet muhammedaner sædvane adfærd, men det er faktisk sket i muhammed ghetto busrute områderne, hvorfor dog det ? enfoldige lammeudstoppede hoved anna MÆÆ Allerdummest ?

Jeg har heller aldrig oplevet, at politi,brand,ambulance,hjemmehjælper,avisbude bliver angrebet i danske parcelhus kvarterer, men det er vist dagligdag i muhammed ghettoerne, hvorfor nu det mangfoldige uvidende Borg-lamme-mester anna uld i mund ?

Utallige eksempler kan nævnes som overstående, som hele Danmarks befolkning er bekendt med, men stadig foretrækker den handlings lammede Borg-lam-Mester anna MÆÆ Allerdummest at overse dette og smide vores penge ud på ligegyldige caffelätte dialog hygge sammenkomster, med ligegyldig tidsspilde hygge-nygge snik snak til 78.000kr pr cafelätte cirkus FUCK arregement a la dybt forh. kultur omvælter cirkusklovnen Elbræk, som syntes den muhammedanske kultur skal ændre vores civiliserede kultur med tiden, fordi traditioner jo ændre sig hele tiden, så vi vantro skal forfølges og dræbes, heldigvis for det!!!
For sådan er det jo, hvis man er Radigal “intelligent” men er ude af stand til at bruge sin sundefornuft og udnytte sin intelligens og derved fremstår som ubegavet, mindre klog end den ganske Danske befolkning, der for 80% vedkommende ikke ønsker øget muhammedaner import.
Det kan godt være, at de Radigale udråbes som intelligente! men kloge er de sgu ikke.For enhver kan da lægge alle muhammed udgifterne sammen og så se hvad der er tilbage til velfærd…..selvom RAF regeringen ikke vil have muhammed-udgift tallene beregnet, fordi det behøves ikke i vores budget, lidt ligesom vi vantro ikke behøver at vide hvilken husleje vi skal betale når vi lægger vores private budget, lyder det ikke logisk!? hvis ikke så stem ikke RAF regeringen til magten igen. nå, jo RAF regeringen kan jo bare sende den uberegnet muhammedudgift ud til os vælgere, når deres budget ikke holder, fordi de bevidst ikke vil beregne udgiften…….fordi det strider imod deres “følelse” så kan de altid “rystende” udskrive regningen til os vantro!

Bare se på hvordan den lille Borg-lamme-Mester anna MÆÆ Allerdummest smider vores surt tjente skatte kroner i grams på ligegyldige caffelätte dialog snik-snak sammenkomster, og misvisende plakater med muhammed jihad-had-forbryderne som ofre, fordi de får ondt i hånden af at tildele vantro slag i hoved, når de røver vores mindreårige børn for mobil,penge,jakker.

  Agricola

  Posted: 22 januar 2013 - 06:29 - Svar

  Enig.

Agricola

Posted: 22 januar 2013 - 06:29 - Svar

Smid perkerne og afrikanerne ud af landet, så er problemet løst

Morani ya Simba

Posted: 22 januar 2013 - 06:30 - Svar

Jeg synes jeg skriver det samme igen og igen. Det håber jeg folk vil bære over med. Jeg tror situationen mellem danskere og muslimer er skredet og at meningsløst “dialog” sludder som Allerslev’s er ved at miste troværdighed hos en del. Der har været stormen på OUH, flere knivstikkerier og historier om overfald på jøder og nu en kendt homoseksuel. Jeg tror flere danskere er ved at få en uforsonlig holdning til muslimsk barbari i landet og det bliver spændende at se om politikerne følger trop. Hvis ikke tror jeg folkestyret kan miste legitimitet. Derimod er jeg overbevist om at de isolerede EU tinsoldater ikke vil forstå at virkeligheden er begyndt at banke så hårdt på døren at deres fantasier om multikulti lykke er utroværdige at dette projekt vil miste opbakning. Vi kommer til at leve i de mest “spændende” tider siden anden verdenskrig.

Peter Buch

Posted: 22 januar 2013 - 08:13 - Svar

Jeg tilråder stadig oprettelsen af flere store og små konstant overvågede afspærrede områder, bosættelser, om muligt nær væbnede styrker.

Derved undgås blandt meget andet problematikken omkring hvor de på tvungent ophold skal hen.
Ved tilladelse til adgang til nævnte områder kan tilsagn til udvisning fra området i tilfælde af overtrædelse af bla. bla.bla. (udfyld selv)være et af kravene.

Der er nok også et område til – dig.

Balder

Posted: 22 januar 2013 - 08:43 - Svar

De fleste af os lever stadigvæk i det håb at danskerne en dag vil vågne op en masse, når der en dag bare er tilstrækkeligt mange som er blevet ramt af voldtægt og overfald og når nok homokendisser er blevet banket til lirekassemænd, og når statistikkerne lever endnu flere utvetydige beviser for indvandrernes voldelige tendenser, kvindeforagt og jødehad.

Men kære venner, hvis man ser på udenlandske eksempler, så vil det vise sig at der ikke kommer til at ske noget som helst.

Følgende statistik kan næsten ikke blive værre eller mere skræmmende, om så perkerne voldtog fem danske kvinder hver evigt eneste dag.

Statistikkens konklusion kan kort sagt praktisk sammenfattes sådan:

I USA voldtages der årligt 37.000 (syvogtredivetusinde) hvide kvinder – eller 100 (et hundrede) om dagen af negre. Og ingen sorte kvinder overhovedet bliver voldtaget af hvide mænd.

Alligevel plaprer negerhøvdingen Obama gerne om at racisme – vel at mærke fra de ‘priviligerede’ hvide, er et stort problem i USA!

Der kan I se. Vi kan kun hjælpe os selv, ingen kommer og gør noget for de indfødte, mænd, kvinder og børn, hvis ikke vi selv gør det. Udenomsparlamentarisk vel at mærke – for parlamentarismen har ingen steder på jorden kunne sætte en bremse på fremmedkriminaliteten mod de indfødte. Kun i lande som Ungarn og Grækenland, hvor der er bevægelser som ikke kun nøjes med at snakke, men også griber til handling, er der en smule håb for de indfødte. Og i USA viser situationen at Amerikanernes klyngen sig til deres våben stort set også er spild af krudt. 100 hvide kvinder bliver voldtaget af sorte dyr hver eneste dag, uden at nogen som helst nogensinde har lavet et masseskyderi med baggrund i det. Ikke en gang i det små.

In the United States in 2005, 37,460 white females were sexually assaulted or raped by a black man, while between zero and ten black females were sexually assaulted or raped by a white man.

What this means is that every day in the United States, over one hundred white women are raped or sexually assaulted by a black man.

In Table 42, entitled “Personal crimes of violence, 2005, percent distribution of single-offender victimizations, based on race of victims, by type of crime and perceived race of offender,” we learn that there were 111,590 white victims and 36,620 black victims of rape or sexual assault in 2005. (The number of rapes is not distinguished from those of sexual assaults; it is maddening that sexual assault, an ill-defined category that covers various types of criminal acts ranging from penetration to inappropriate touching, is conflated with the more specific crime of rape.) In the 111,590 cases in which the victim of rape or sexual assault was white, 44.5 percent of the offenders were white, and 33.6 percent of the offenders were black. In the 36,620 cases in which the victim of rape or sexual assault was black, 100 percent of the offenders were black, and 0.0 percent of the offenders were white. The table explains that 0.0 percent means that there were under 10 incidents nationally.

The table does not gives statistics for Hispanic victims and offenders. But the bottom line on interracial white/black and black/white rape is clear:

In the United States in 2005, 37,460 white females were sexually assaulted or raped by a black man, while between zero and ten black females were sexually assaulted or raped by a white man.

What this means is that every day in the United States, over one hundred white women are raped or sexually assaulted by a black man.

Frontpage Magazine

  Peter Buch

  Posted: 22 januar 2013 - 15:05 - Svar

  Regn venligst ikke mig ikke blandt de der tror på nationale løsninger, jeg tror løsningen først og fremmest er at finde i skabelsen og udbredelsen af store og små afspærrede områder.

  Lad mig som repræsentat for de der støtter synspunktet De For Grænser, og de i praksis grænsehavende i større eller mindre grad, her kort udtrykke:

  Grænseløshed og livslang hængen på udviste er- det de andre vælger.

Bergfast

Posted: 22 januar 2013 - 12:34 - Svar

Våldtäkter mot vita kvinnor i USA

Bidragande faktorer som lett fram till detta beteende mot vita kvinnor, från färgade män, är nog trots allt det genomgående och överlag degraderande och förolämpande – våldförandet – , mot vita, både kvinnor och män, men kanske särskilt kvinnor, överallt i det massmediala rummet.

Främst kanske genom filmer, men också genom mode-shower och genom rock-industri, samt kosmetika-industri, leksaksindustrin och också småbarnsfilm-industri.

Inom många av dessa industrier framställs vita kvinnor ofta som omoraliska, fula, dumma, neurotiska, hysteriska, fåfänga, egoistiska och degenererade. De framställs som dumma idioter, som översexuella, som horaktiga och som kräk i största allmänhet.

Om man skulle vilja besegra en nation, en nation som man betecknade som en fiendenation, eller ett fiendefolk, hur skulle man då gå till väga, om man inte hade tillgång till effektiva vapen, som t ex atombomber, gifter, krut, kanoner, pilbågar eller musköter?

Bland de mest effektiva metoderna att kunna bekämpa en nation, eller ett folk, som man betecknar som varande en fiendenation, är nog genom propaganda.

Kanske också i viss mån genom förgiftningar.

Men kanske är bland de effektivaste metoderna att försöka förstöra en nations kvinnor, så att de varken är intresserade av att föda barn, eller kan föda barn?

Man kan då genom propagandans hjälp få dem att vända sig bort från sina familjer, från sina makar och framför allt från barnafödande, hustruroll och hemskapande över huvud taget, genom främst en intensiv propaganda som fokuserar på enbart sex?

Att få kvinnorna i en fiendenation att fokusera på sex, och på sin egen sexappeal, samt på sin egen skönhet, eller också brist på skönhet, blir då det viktigaste instrumentet. Man måste då övertala kvinnorna i fiendenationen att inte vilja föda barn. Dels få dem att anse att det är tråkigt, dels farligt och dels avsexualiserande. Man måste helt enkelt få dem att sluta vilja bilda familj. Och framför allt måste man få dem att se sig som förtryckta om de ägnar sig åt familjebildning och barnafödande. Man kan fokusera på de yngre kvinnorna, som är mer lättpåverkade, och förklara för dem att de är moderna och fria om de ägnar sig åt enbart sig själva, och utesluter familjebildning.

På så sätt kan man lyckas få en hel del familjer att dels över huvud taget inte ens bildas, samt en hel del att också upplösas i skilsmässor. Det i sin tur innebär barn som växer upp i trasiga familjer, där ingen respekt och ömhet råder, vilka i sin tur kan bli vuxna som blir ganska så oförmögna att skapa livskraftiga familjer.

Ett främsta vapen är också alkoholpropaganda, tillsammans med sexpropaganda, och också förförande musik. Droger av annat slag, samt demoraliserande filmer, är också effektiva nationsbekämpningsmetoder.

På bara en eller två generationer kan man besegra en fiendenation på detta effektiva sätt. Utan att behöva fälla en endaste bomb.

Männen i en fiendenation måste också naturligtvis övertalas att vilja leva i sus och dus, med alkohol, lösa förbindelser med kvinnor, eller män, och också främst vilja ägna sig åt spel av olika slag. De behöver även övertalas att vilja ägna sig åt kriminalitet, samt också då underhållning och njutning, gärna då i förbindelse med alkohol och droger. Allt detta skall beskrivas som – frihet -. De bör också ges manliga idoler och förebilder som kan presenteras som sofistikerade figurer och hjältar. Som t ex hemliga agenter, som är tuffa och smarta, samt hårdföra kvinnotjusare, (´a la – James Bond -). Eller som flygande hjältar som Batman, Spindelmannen, Stålmannen. Eller mystiska hjältar med övernaturliga styrkor och förmågor av annat slag, som t ex Fantomen, Mandrake et cetera.

De bör absolut inte ges manliga förebilder som är fokuserade på att vilja bilda familj med många barn, eller att vilja bli vuxna fäder med ansvar.

Man kan då ganska effektivt med alkoholens och drogernas hjälp lyckas få ganska många män ur en fiendenation att både supa och droga ned sig själva till självhatandets och till självmördandets rand.

På så sätt kan man bryta ned en fiendenation utan att behöva bombardera den med militära vapen, eller anfalla den med militär, tanks, kulsprutor, bomber och kanoner.

Ibland kan det gå fortare än två generationer, men sedan har man nationen som i en liten ask, där majoriteterna är som lydiga får, och kan styras dit man vill utan något större motstånd.

Många av familjerna är då så pass försvagade att de inte kan producera några starkare motståndsmän, eller motståndsrörelser mot de eventuella viljor och planer som kan tänkas finnas mot en fiendenations undergång som nation och folk.

Flertalet av en fiendenations befolkning kommer att både acceptera och välkomna sin egen undergång därför att de är då fyllda till bredden av självhat. Ett självhat som då har förmedlats till dem genom intensiv propaganda.

Denna propaganda har stora grupper av massmediekonsumenter, och särskilt bland ungdomar, inte kunnat värja sig. De har istället i total aningslöshet konsumerat den med hull och hår, och låtit sig förföras av den, skrattande, fängslade, underhållna, gastkramade, pirrade och förtjusta.

Utan så många tankar om vad det egentligen är som de har fått sig – till livs -……

Sedan kan man effektivt utså – hat – och – fiendskap -, mellan olika folkgrupperingar som kan finnas i en fiendenation.

Man kan också se till att främmande folk importeras i stora skaror och se till att uppvigla dem mot ursprungsinvånarna, och också se till att skapa hat hos ursprungsinvånarna mot de främmande folken.

Detta kan man åstadkomma genom diverse olika finurliga metoder och agenter.

På så sätt kan man eventuellt lyckas få igång ett inbördeskrig mellan olika grupper genom en finurlig och gedigen propaganda. Samt genom diverse anklagelser. Man kan också skapa reella orättvisor mellan de olika grupperingarna.

Dessa metoder skulle ganska så effektivt kunna bryta ned en fiendenation ganska så snabbt.

………

Pk

Posted: 22 januar 2013 - 12:55 - Svar

Det er nu “sjovt” med indvandringen til de nordiske lande.
Politikerne havde så stort et demokratisk overskud, at de ikke
kunne se, at noget kunne gå galt;, for de besluttede hurtigt
at der intet var/er galt.

Bo

Posted: 23 januar 2013 - 00:18 - Svar

Svaghet betyder våld.

Min bror är också i Artilleriregemente, vi är inte svaga.

Han är motocykelordonnans, han är en hejare på att köra motorcykel fort. Jag är pjässchef.

Kollimatorplats: Här. O-riktning över stenen: 4800.

Jag har märkena för gevär, kan skjuta med pjäs. Vänstern i Sverige som inte gjort lumpen, de skräms, eller darrar rent av. De är rädda för oss Svenskar.

http://www.youtube.com/watch?v=_KigpIIZLEM

Så är det

Leave a Comment