7
feb
Seneste opdatering: 8/2-13 kl. 1607
22 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Møde i TSF under politibeskyttelse og adskillige Tv kanaler og fotografer, ingen fra Sverige dog. De har deres egne, daglige mord og mordforsøg at se til, det er virkelig ikke noget særligt, og ind i mellem er der schlagerfestival, årets homo, svineinfluenza eller galna ko-sjukan, der også skal passes. En ærlig journalist har ikke stunder til politiske drabsforsøg. Jeg ved ikke, hvorfor de kom, hovedpersonen kom ikke, og de kom næppe for at høre panelet diskutere omskæring og kirurgiske forhudsteknikaliteter. Det var live på News, fortalte en SMS fra Jylland. Måske folk med TV ved det? (klik fotos f. helskærm)

07.02.2013,II 00307.02.2013, I 00507.02.2013,II 01107.02.2013,II 004

»En racist er en racist er en racist«

En dansk journalist overlever ved et rent lykketræf et likvideringsforsøg, svensk presse ignorerer det stort set, og har ikke haft en lyd om det siden i forgårs den 5 februar kl. 17:48. Men i dag:

Även en rabiat rasist som Hedegaard, grundare av danska Tryckfrihetssällskapet och redaktör för muslimhetsande tidningen Dispatch International, ska omfattas lika självklart av demokratins byggklossar som alla andra.

Och som av en slump går medierna ut med ett signalement av en mörk man med Mellanösternutseende, som jag gissar utgår från den omvittnat redige Hedegaard. Ja, Lars Hedegaard tar förstås tillfälligt i akt att samtidigt passa på att uttrycka åsikten att det lär röra sig om en av dessa muslimska fundamentalister! Något som nyhetskanalerna beredvilligt citerar.Så mycket för mediernas högtidliga formuleringar om att slå vakt om grundläggande rättigheter för alla och envar.

Så vad hände när dådet mot Hedegaard rapporterades i svensk media? Jo flera större medier (Dagens Nyheter och Svenska Dagbladet) gjorde exakt det man lovat att inte göra, nämligen att kalla Hedegaard för (det av hans kretsade myntade begreppet) “islamkritiker”.

När Lars Hedegaards gravt rasistiska åsikter blir allmängods kommer yttrandefriheten verkligen att sättas på spel.En rasist är en rasist är en rasist – Johan Malmberg i HD.SE.

Det er småt med den kollegiale solidaritet hen over Sundet, når det gælder. Det første der falder mig ind, er Dagens Nyheters tegningekommentarer under Muhammedkrisen. Bemærk Jyllands Posten som brovtende, øldrikker og danskeren som en gris, der beder om at blive taget bagfra med en klar seksuel antydning. Sådan se den ypperste anstændighed ud, når noget går den imod: danskeren er et svin, der beder om at blive bollet i røven af en muslim (den islamiske bue, grisen står under). Vi er skam venner, når det gælder.

Vi skal have meget ondt af svenske journalister, når de modtager truende e-mails, det har alle aviser og SVT med sagt i flere uger, “selve pressefriheden er på spil.” Vil man have ondt af dem, hvis nogen ligefrem prøver at myrde Åsa Linderborg, Lisa Bjurwald og de andre kvinder, der optrådte forleden i prime time? Jeg er ikke fuldstændig sikker.

Når jeg følger historien tæt, er det ikke bare fordi den er opsigtsvækkende ligesom attentatet på Westergaard, eller fordi Hedegaard er en ven, det er også fordi at halvdelen af bloggens læsere er svenskere, og de kan ikke hente megen information indenfor Sveriges grænser. (Se også Journalisten: I Sverige er Hedegaard islamfjendtlig – i Danmark er han islamkritisk.)

dn2dn

– Update: Der er en forsinket plaster på såret løb lige ind: Skrämmande tyst om det fria ordet.

Och så ser jag att man nu – redan – på Aftonbladet kultur fördömer mordförsöket på Lars Hedegaard, men inte utan de vanliga krumbukterna förstås.

“För Hedegaards alarmistiska och antimuslimska agenda har jag inget till övers. Av den som principiellt prisar yttrandefriheten måste man dock kunna förvänta sig ett reservationslöst stöd också för meningsmotståndarens rättighet och säkerhet.”

Och:

“Din fiendes fiende är sällan en sann vän. Mörkermän älskar martyrskap.”

Så skriver Fredrik Persson-Lahusen och har därmed säkrat sin plats som skribent för AB. Varför kan man inte bara utan minsta lilla omsvep ge en dödshotad människa sitt stöd? Tror han på allvar att Hedegaard “älskar martyrskap”? I så fall förstår han inte ett jota av vad han och andra sysslar med i arbetet för yttrande- och tryckfriheten. Åsa Linderborg fick förbehållslöst stöd av mig och andra som inte är eniga med henne. Vad är ett stöd värt om det pyntas med förbehåll? Thomas Nydahl


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


EH

Posted: 7 februar 2013 - 16:53 - Svar

Satiretegninger kan være sjove, præcise og relevante. Men en del af dem er pinligt platte for ikke at sige idiotiske. Disse tegninger hører absolut til kategori 2. De er så langt ude at man kun undrer sig lidt. Gud ved hvad der rører sig i hjernen på både tegneren og den redaktion som har lagt papir til, er egentlig min eneste reaktion. De øger ikke mit adrenalinniveau måleligt. Hvad angår den svenske presse og den øvrige svenske “elite”, så er deres elendighed allerede udstillet op til talrige gange på disse blogs. Det er derfor de så indædt hader jer. Godt arbejde.

  steen

  Posted: 7 februar 2013 - 17:05 - Svar

  heller ikke mit, men den svensker der i sin tid sendt mig dem, kunne dårligt styre sin ophidselse.

  Man skal se lidt længere på dem, de taler ikke entydigt, navnlig ikke den med grisen. Og hvem er den mørkklædte kvinde ? Er det et dødningehoved?

Frank P

Posted: 7 februar 2013 - 17:04 - Svar

Han lyder nærmest ærgerlig, når han skriver at hyper-rasister som Lars H skal beskyttes. Sådan sukkende, lettere drømmende om hvordan det hele dog bare ville være nemmere hvis Sverige var ryddet for über-rasister og deres fodtusser.

Hvad mon der sker med den gode Gudmonsson? Mon ikke han fortryder? Og bliver han fyret?

http://debatt.svt.se/2013/02/07/det-medieeliten-kallar-nathat-ar-egent ligen-ett-vral-av-maktloshet/

Og SOC.DEM er gale på M: “Vi kommer aldrig att acceptera att Moderaterna skyller sina politiska misslyckanden på de människor som en gång har tagit sin tillflykt till Sverige… Vi kommer aldrig att ge efter för främlingsfientlighet och populism.” Åh ja romantisk er det at tro hele verden kan være i Sverige.

Og så denne perle af en der føler sig psykisk torteret af hadet: “Inväntar nu den bruna stormen från foliehatterie.”

  steen

  Posted: 7 februar 2013 - 17:41 - Svar

  man skal prøve at forstå konsensuspsykologien der ligger bag ved tilsyneladende uforståelig, men irrationel og selvdestrutiv adfærd. Det er også den, der er årsag til social udfrysning, som Gudmundsson hele tiden bevæger sig på grænsen af. Sverige skaber gode dissidenter, som jeg siger, men det kan han jo ikke leve af.

  Der er en god beskrivelse her:

  http://meritwager.wordpress.com/2013/02/06/att-manga-invandrare-i-synn erhet-de-som-utan-tillstand-vistas-har-far-oerhort-illa-vill-man-inte- se/

  Den svenska nationalismen har sedan 30-talet och framåt betonat det moderna välfärdsprojektet, som fick sådan fart under efterkrigstiden. Som en ofta outtalad och ibland öppet redovisad del av den svenska självbilden ligger att svenskar och Sverige är lite bättre, lite medmänskligare och lite mer rationella än resten av jordens befolkning. Folk som kommer hit förutsätts dessutom snabbt vilja bli svenskar i just detta avseende.

  Om man då ifrågasätter delar av dagens invandringspolitik, eller tillämpningen av de regler som finns, tolkas det som att man i stort sett av illvilja vill förvägra folk inträde till himmelriket och deltagande i det evigt moderna välfärdsprojektet. Man kan ju inte med berått mod förvägra en medmänniska att tas upp i det land, som enligt självbilden skall vara Humanitetens och Välfärdens ställföreträdare på jorden! Därför dyker genast argumenten om ”människosyn” och ”alla människors lika värde” upp i exempelvis migrationsdebatten, vilket skapar låsningar, hyckleri och fördömande av oliktänkare. Att många invandrare – i synnerhet de som utan tillstånd vistas här – far oerhört illa vill man inte se.

   Frank P

   Posted: 7 februar 2013 - 19:53 - Svar

   Det er spøjst med den konsensuspsykologi. Man kan genkende det lidt og så alligevel ikke. Og uhyggeligt, at det er journalister der svinger taktstokken. For de er jo kun journalister. Og så den der attitude med, at de ved bedst…. som om. Hvad ved de egentlig om noget som helst? Hvad ved de om fortiden, hvad har de egentlig indgående kendskab til? Hvad har de nogensinde fordybet sig i?

   Gudmundson presses hårdt:

   “Gudmundson kritiseras nu för att han genom prenumerationen stödjer en tidning, som av bland andra tidskriften Expo betecknats som rasistisk.

   En av kritikerna är Dagens Arenas redaktör Eric Rosén, som i Dagens Media beskriver Dispatch International som ”en haveristisk hattidning”.

   ”Det kan aldrig komma något gott ur att legitimera rasism oavsett vilken händelse det föregåtts av”, säger Rosén till Dagens Media.”

   ”en haveristisk hattidning” ? Wow

   Ven

   Posted: 7 februar 2013 - 20:08 - Svar

   Genialt uttryckt!

   Den bistra sanningen bakom propagandafraserna från media och politiker, är att det är ett cyniskt bedrägeri för att en grupp skulle berika sig med makt och pengar. Världens högsta skatter i samband med makten över finansinstituten har gjort en liten grupp till ägare av det som finns kvar av flera tusen års arbete utfört av svenska folket.

Varmt Konservativ (kr)

Posted: 7 februar 2013 - 17:26 - Svar

En bolsjevikisk mördare är en bolsjevikisk mördare är en bolsjevikisk mördare.

Ludvig

Posted: 7 februar 2013 - 17:40 - Svar

Tack för att ni påminner om hur lågt Dagens Nyheter kan sjunka. Dessa teckningar missade jag underMuhammed-krisen.
Majoriteten av svenska journalister går vänsterfascismens ärenden i sin kombination av feghet,hyckleri och dumhet bottnande i deras skräck för att på något sätt avvika från den av den politiska överheten fastställda politiska korrektheten.
I Danmark är man – tack och lov – väl ägnad att ta itu med dem.

Ole Burde

Posted: 7 februar 2013 - 18:50 - Svar

Måske er dette en god lejlighed til at spørge sig selv hvad forskellen egentlig er mellem Hedegård attentatet og Breivik afæren . I begge tilfælde er der tilsyneladende tale om en ” lone woolf” ideologisk inspireret person som nok ikke er videre psykologisk stabil …. I begge tilfælde er forholdet til Islaam en central motivation , for eller imod . Set fra MIT perspektiv er den største forskel i effektiviteten eller kvaliteten af planlægningen og udførelsen af angrebet . Helt mutters alene , i en katastrofal psykologisk krisesituation , var Brivik ALIGEVEL i stand til at fungere temmelig effekktivt . Det er langt mere end man kan sige om et par hundreder af hans muslimske modstykker , når disse tvinges til at fungere som INDIVIDER .
For nogen år siden var der forøvrigt en israelsk bosætter ved navn Goldstein som også beviste den samme regel . Efter at has ven var blevet dræbt af arabere , mistede han fuldstændig fuldstændig besindelsen . Han tog sin riffel , 6 magasiner og gik hen i en Moske og skød et par hundrede arabere ( hvoraf mindst 10 var bevæbnede) , indtil han løb tør for kugler…
Længe leve den lille forskel .

Lasse

Posted: 7 februar 2013 - 19:11 - Svar

“flera större medier (Dagens Nyheter och Svenska Dagbladet) gjorde exakt det man lovat att inte göra, nämligen att kalla Hedegaard för (det av hans kretsade myntade begreppet) “islamkritiker”.”

Vem har man lovat detta? Sanningsministeriet?

Nielsen

Posted: 7 februar 2013 - 20:33 - Svar

På den anden side kan man spørge, hvad forskellen er på Goldsteins ven og Lars Hedegaard.

Peter Andersen

Posted: 7 februar 2013 - 21:04 - Svar

Det er ligesom det hele spidser til i øjeblikket. De svenske medier er virkelig begyndt at hade Danmark og forsømmer heller ikke en lejlighed til sågar at overfalde Norge, med betegnelser som dansk-jävler o.a. hvis debatten om islam titter frem deroppe.

Imens går SD frem, Moderaterne tilbage og alt fra stramninger til fri indvandring vælter ud af rigsdagen, som en ekstra understegning af den totale forvirring der hersker hinsidan.

De svenske medier slår omkring sig som et lille afmægtigt barn, der udemærket godt er klar over at det er over sengetid men, at natten bliver lang og fuld af mareridt.

  JensH

  Posted: 7 februar 2013 - 22:34 - Svar

  “De svenske medier er virkelig begyndt at hade Danmark og forsømmer heller ikke en lejlighed til sågar at overfalde Norge”

  “Begyndt at hade Danmark”??? Det har de gjort siden Folketingsvalget i 2001 gav VKO partierne flertal. De dæmpede udfaldene mod Danmark en smule efter rød blok vandt ved valget i 2011, men attentatet på Lars Hedegård har åbenbart vakt deres afsky for ‘det rascistiske Danmark’ til live igen. Det nye er, at Norge nu også er blevet ‘prügelknabe” for disse såkaldte Svenske ‘journalister’ kampagne mod ‘fremmedfjendskhed’. Det virker som om, at jo mere SD går frem i meningsmålingerne, desto mere skyder de mod alt og allle. De virker ærlig talt mere og mere desperate.

Frank P

Posted: 7 februar 2013 - 22:37 - Svar

Militærfolk på gaden i Oslo lige nu!! Noget under opsejling?

Følger med…

Læs i øvrigt lige Linderborgs vanvittige skrift: http://www.aftonbladet.se/kultur/article16198482.ab

“Publicistklubben i Stockholm har bjudit in en kolumnist på den högerextrema sajten Avpixlat, Mats Dagerlind”

“att bjuda in även antidemokraterna.”

“Avpixlat tillhör de som försöker skrämma myndigheter, journalister och näringsidkare. De orkestrerar en nätmobb i hopp om att nån “fotsoldat”, för att använda SD:s riksdagsledamot Thoralf Alfsons ord, ska gå från ord till handling.”

” järnrörsajternas skribenter – de blir fler och fler ”

“fundera på en stadgeändring, så att medlemskap kräver att man är verksam på sajt som har ansvarig utgivare.”

Hun er jo skingrende sindssyg, forventer hun virkelig at man ikke gennemskuer hende??

Mittiprick

Posted: 7 februar 2013 - 22:50 - Svar

För oss svenskar framstår den allt hetsigare kampen mellan proffstyckare och det fria ordets försvarare, i en surrealistisk dager. Det handlar om de professionella journalisterna i etablerade medierna som försöker att göra sig kvitt den utmaning mot deras monopol som opinionsbildare, som medborgarjournalisterna utgör. Proffstyckarna slåss, uppenbarligen med kniven mot strupen, för att ensamma få vara herrar på täppan. Kampen handlar om vem som ska ha problemformuleringsmonopol, och därigenom makten att forma medborgarnas världsbild. I det långa loppet handlar den naturligtvis om viktigare saker, om det i framtiden ska finnas något svenskt folk, och om kommande generationer svenskar och andra européer ska få leva i fred och trygghet.

Åsiktsmonopolisterna i de professionella medierna påstår att de kämpar för demokratin och mot näthatare som påstås hota demokratin. Enligt åsiktsproffsen hotar näthatarna demokratin på grund av att de inte delar ideologin om ”Allas lika värde”. Innebörden i denna ideologi är att alla människor har rätt att invandra till Sverige, och att svenskarna inte har några rättigheter till sitt eget land.

Det näthat som åsiktsproffsen försöker lyfta fram för sina syften, utgörs av en liten rännil av alla kommentarsfältskommentarer. 99,9 procent av kommentarerna är däremot sansade och för fram en vederhäftig kritik av de samhällsförändringar åsiktsproffsen vill driva igenom, men det är dessa som proffstyckarna vill förbjuda.

Åsiktsproffsen i de samhällsskadliga medierna har sedan striden mot Sjöbo bestämt tonläget i det offentliga samtalet.Från dem kommer hatet och missaktningen, och uppmananingar till våld mot meningsmotståndare. Det rör sig om ett politiskt våld utövat av ombud i AFA och Revolutionär Kommunistisk Ungdom. Det är journalisterna som sått det hat som nu i någon mening riktas mot dem själva -som man bäddar får man ligga.

  H B

  Posted: 8 februar 2013 - 09:08 - Svar

  Det var en träffsäker bild av läget i Absurdistan. Mitt i prick!

Marit

Posted: 7 februar 2013 - 23:06 - Svar

Svenske “journalister” har også begynt å angripe nordmenn. De ønsker oss vel tilbake i union. Så de kan få kloa i oljen vår. I Norge jobber ca. 80 000 svensker, mest ungdommer, da Sverige har stor arbeidsledighet.
Sverige burde takke oss, i steden for at svenske “journalister” forteller oss at vi ikke har noen kultur.
Er de egentlig sjalu ?

Josefine

Posted: 7 februar 2013 - 23:11 - Svar

OT: Paypal har fryst alla tillgångar för Exponerat.info pga “rasistiskt innehåll”. Se förstasidan. Beslutet ska inte gå att överklaga.

Man får lov att söka andra donationsvägar än Paypal.

Anonym

Posted: 7 februar 2013 - 23:11 - Svar

En lille dødstrussel fra journalisten Ahonen: http://blogg.ostran.se/ihuvudetpaahonen/en-bitter-och-hatisk-fodelseda gsbarn/

“Sverigedemokraterna fyllde igår 25 år som i ett politiskt sammanhang måste anses som ungt men som organisation ser vi ett trött, bittert och hatiskt parti som hänger kvar i gamla hjulspår.

I en global värld sprider partiet och dess fotsoldater hat och lögner, misstror och förakt mot allt som inte är ”svenskt”.

25 år ung men ack så bitter och förhoppningsvis så går födelsedagsbarnet en snabb och smärtfri död till mötes.”

En snabb och smärtfri död til mötes?? Tjah så kan det ikke siges tydeligere… han vil ikke lade SD’erne lide, det er dog humant må man sige…

Kenneth

Posted: 8 februar 2013 - 13:09 - Svar

Det blev i går oplyst i TV at der var omkring 70 fremmødte til arrangementet hos Trykkefrihedsselskabet.

På billederne kunne man umiddelbart få indtryk af at der var flere til stede.

Er der nogen som var til stede der kan bekræfte tallet?

  steen

  Posted: 8 februar 2013 - 13:33 - Svar

  @Kenneth: Jeg mener, der må være 80 i lokalet, men jeg ved ikke om det inkluderer stående. Der var en hel del, der måtte stå op.

Ole Burde

Posted: 8 februar 2013 - 15:32 - Svar

Nielsen : ”På den anden side kan man spørge, hvad forskellen er på Goldsteins ven og Lars Hedegaard.” En af dem er at det er tvivlsomt om nogen eller noget ville have slået effektivt igen hvis Hedegård var blevet myrdet .

Leave a Comment