8
feb
Seneste opdatering: 8/2-13 kl. 1338
9 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

SD næststørste parti blandt svenske LO-medlemmer

Det er ikke småting, LO har godt 1.4 mio medlemmer. Måske er deres Demonstration mot rasism och främlingsfientlighet mere en demonstration imod sossernes vælgertab.

Över 16 procent, eller var sjätte person, bland LO:s medlemmar skulle rösta på SD. Det innebär att partiet nu är det största efter S inom LO, rapporterar SVT. I en Sifo-undersökning utförd mellan början av september och början av oktober sade 12,2 procent av LO:s medlemmar att deras partisympatier låg hos SD. För en motsvarande period tre månader senare har andelen ökat med fyra procentenheter. – Därmed har SD gått om Moderaterna som det näst största partiet bland LO-medlemmarna efter Socialdemokraterna. SD näst störst bland LO-medlemmar

En stærkt højreorienteret svensker

Det er en smal sag at være stærkt højreorienteret i dag, man skal bare kritisere islam, så kan man mene hvad som helst om velfærd, skatter, fordelingspolitik,EU, abort og homobryllupper. Dispatch International blev kaldt stærkt højreorientet i TV-Avisen forleden – se video nedenfor. Går den ind for den korporative stat, for uniformerede gadekorps à la SA, racehygiejne, antisemitisme, etniske udrensninger, førerdyrkelse, mobilisering af befolkningen, kvinderne hjem i køkkenet og jugendbevægelser? Næh, den kritiserer de lyserødes bonkammerat, Muhammed. Det er den ene ting, der gør en højreorienteret i DR’s øjne. Hedegaard kalder sig forresten stadig venstreorienteret. Mikael Jalving interviewer i dag forfatteren Jan Sjunnesson i artiklen “Hvordan bliver svenskerne normale?” (ikke online)

Jeg selv ligger et sted mellem Labour og Konservative i Storbritannien, men i Sverige opfattes jeg som ekstrem.« »Men lad mig være konkret: Vi kunne f. eks. mindske indvandringen til dansk niveau, indføre en forfatningsdomstol, mere disciplin i skolen og tidligere karaktergivning, ansøge om medlemskab af Nato og gøre vores militær i stand til at forsvare svensk territorium i mere end en uge. Vi kunne også sænke skatten, især den på arbejde, mindske retten til sociale ydelser og allehånde bidrag, begrænse den offentlige sektor, tillade private universiteter og lærerhøjskoler, afregulere boligmarkedet, bekæmpe islamiseringen mere aktivt og ærligt, beskytte trykke-og ytringsfriheden, skærpe straffeloven, forsvare den seksuelle frihed, tillade købesex, lukke religiøse skoler, mindske statsfeminismens magt, udvide sikkerhedspolitiets beføjelser og bl. a. give dem bedre mulighed for at overvåge den voldelige venstrefløj og potentielle terrorister, afskaffe pressestøtten, indføre ret til hjemmeundervisning og overalt tynde ud i regeljunglen. Der er skam nok at gå i gang med.«.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


falkeøje

Posted: 8 februar 2013 - 14:24 - Svar

Vort svenske broderfolk er ved at flå sløret fra øjnene.
Bedre sent end aldrig!!!

falkeøje

JensH

Posted: 8 februar 2013 - 14:34 - Svar

Mon ikke bare denne Jan Sjunnesson skulle udvndre til Danmark. Det virker noget nemmere end den ‘mission impossible’ han der lister op for forandringer i Sverige??

  steen

  Posted: 8 februar 2013 - 15:11 - Svar

  Han næsten dansk. Det skyldes, at Jan Sjunnesson i begyndelsen af 1980′ erne boede i København, mens han var kæreste med en sød blondine. Den unge mand fordybede sig i poesiens verden, skrev journalistik og mødte bl. a. digteren Michael Strunge, ligesom han færdedes frit i BZ-miljøet og sympatiserede med venstrefløjen.
  Det var en god tid, erindrer Jan Sjunnesson over telefonen fra Stockholm

Jan Sjunnesson

Posted: 16 maj 2013 - 17:24 - Svar

Min bog The Swedish story: From extreme experiment to normal nation er nu ude på Amazon. De kan bestilla fra denna link:

http://www.amazon.com/Swedish-Story-extreme-experiment-normal/dp/14848 73831/ref=sr_1_1?s=books&ie=UTF8&qid=1368717993&sr=1-1

Hilsen

Jan Sjunnesson
sjunne.com

  steen

  Posted: 16 maj 2013 - 17:39 - Svar

  Tak, Jan. Hvis du sender lidt tekst – et kapitel – kan jeg måske lave en blogpost på den.

  Snappost (snabel a) yahoo.dk

  Allan Hansen

  Posted: 16 maj 2013 - 20:12 - Svar

  Kære Jan.
  For nogle år siden (2007/8)) skrev jeg i al beskedenhed en lille
  pamflet med titlen ” ANTI-ISLAM. Demokrati eller tyranni
  ( frihed eller ufrihed) ca. 250 sider.
  Den blev bandlyst efter børneværnet havde kaldt den en
  “meget farlig bog,, ak ja, den fager nye verden.
  Jeg har besøgt Amazon og kigget på din bog.
  Man kan tilsyneladende læse bogen dér?
  Det er en meget besynderlig titel du har givet din bog!
  Er du historiker?

  Mvh. Allan Hansen.

Allan Hansen

Posted: 16 maj 2013 - 20:13 - Svar

Kære Jan.
For nogle år siden (2007/8)) skrev jeg i al beskedenhed en lille
pamflet med titlen ” ANTI-ISLAM. Demokrati eller tyranni
( frihed eller ufrihed) ca. 250 sider.
Den blev bandlyst efter børneværnet havde kaldt den en
“meget farlig bog,, ak ja, den fager nye verden.
Jeg har besøgt Amazon og kigget på din bog.
Man kan tilsyneladende læse bogen dér?
Det er en meget besynderlig titel du har givet din bog!
Er du historiker?

Mvh. Allan Hansen.

Odd S. Olavssøn

Posted: 2 juni 2013 - 18:31 - Svar

“Jeg selv ligger et sted mellem Labour og Konservative i Storbritannien, men i Sverige opfattes jeg som ekstrem.”

Ja, sådan er det jo!

Hvis man er bare det mindste kritisk over for det store samfundseksperiment der foregår i vore dage, er man pr. automatik ‘højreekstremist’. Hvorimod hvis man er HELT ude på den aller yderste venstrefløj, ja så er man aktivist!

Forstå det, den der kan…?

Leave a Comment