9
feb
Seneste opdatering: 10/2-13 kl. 1842
2 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

We Stand With Lars

Douglas Murray: The utter, utter silence

Douglas Murray hos Frank Gaffney

DOUGLAS MURRAY, Associate Director of the Henry Jackson Center, talks with Frank about the assassination attempt against Lars Heegaard, which he considers an “appalling attempt” to stop our freedom of expression. Yet, as Murray points out, the usual defenders of free speech are not speaking out about the incident–rather, some feel that perhaps Hedegaard simply shouldn’t have said anything in the first place. Audio 10:37. (alternativt link)

Ökad oro för religiöst våld

Globala konflikter mellan muslimer och kristna får återverkningar på hemmaplan. Allt fler svenskar befarar att religiösa spänningar mellan muslimer och kristna i Mellanöstern kan blossa upp till oroshärdar i Sverige. En ny rapport visar att hela 73 procent av svenskarna oroar sig för detta – en rejäl ökning från 2011 då 58 procent oroade sig. Förklaringen antas vara självmordsbombaren i Stockholm samt bomben och morden i Oslo och Utøya.

Delrapporten ”Opinioner 2012” från Myndigheten för samhällsskydd och beredskap, MSB, presenterades under årets rikskonferens ”Folk och försvar” i Sälen häromveckan. Den visar att många numera ser de globala sambanden: lokala oroshärdar kan snabbt få konsekvenser på helt annat håll i världen. Allt fler svenskar är nu bekymrade över att spänningar som egentligen hör hemma bland muslimska och kristna grupperingar i Mellanöstern, kan få återverkningar här. Dispatch. 73 Percent Worry About Religious Violence.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Svend Andersen

Posted: 9 februar 2013 - 11:18 - Svar

EU vil nu uddanne en hær af eurokrat-internettrolde til at “korrigere” de europæiske folks opfattelse af unionen: RT interview med Nigel Farage på Zerohedge: Farage Demolishes Europe’s “Troll Patrol”:

In what appears to be a coordinated troll-patrol, Nigel Farage notes the “very very scared” leaders of the European Union are spending taxpayers money to counter growing skepticism at the unelected leaders dragging citizens into a United States of Europe. The outspoken British MEP makes it very clear he thinks this social media smear campaign is leading towards a ‘mugabe-like’ banana republic, as Europe’s leaders, who he believes are the “most dangerous people in Europe in 70 years,” are terrified at the citizenry’s realization that none of this removal of sovereignty was ever voted for.

Emeritus

Posted: 9 februar 2013 - 11:50 - Svar

Det kan da godt være, at Lars Hedegaard var tæt på at blive martyr forleden, (Det tæller ikke rigtigt, for det var jo nærmest hans egen skyld!), såh…, attentatet mod ham er faktisk for intet at regne mod selveste den gode fe, Lise Egholm, som er endnu tættere på at blive minoriteternes frelserengel i levende live – end Lars var på martyriet.
Og så har hun altid ret! Først siger hun, at der er et problem med jødiske børn på Nørrebro og på hendes skole, Rådvildhedens skole.Og det har hun helt ret i, Jødiske børn befinder sig med god grund ikke godt på hendes skole.

Så nedtoner hun sin første melding og siger, at der ikke er noget problem. Det har hun selvfølgelig helt ret i. Alle børn trives under hendes moderlige omsorg. Det ved vi. Men der var vist et problem i 2009, dog ikke længere.Man tror hende gerne, for hvis der ikke går jødiske børn på hendes skole, er der ikke længere noget problem. – På hendes skole altså. Hvis der derimod alligevel går en enkelt, lille, jødisk pige i 0-klasse, er der måske nok alligevel en slags problem, men det er nu et meget lille problem, der knap nok er værd at nævne i en større medie-sammenhæng. Så derfor hævder hun med rette, at problemet bør tales ned. Hvor har hun dog ret. Kernen i problemet er såmænd bare, at hun ikke vil råde jødiske forældre til at sætte deres børn i hendes skole på grund af de mange palæstinensiske børn og Israel-Palæstina konflikten. Det er desværre så ikke helt til at komme udenom, at jøder på den måde ikke helt frit kan vælge hendes skole, som alle andre kan. At Lise Egholm slutter med at mene, at så er der nok alligevel en slags problem trods alt, selv om det er så enestående, at det er bedst at tale ned. Og det har Lise Egholm atter helt og aldeles ret i – på den helt forkerte måde.

For det er ikke en lille piges størrelse, alder, vægt eller jødiske herkomst, der rent fysisk symboliserer, hvor lille den etniske, politiske og religiøse konflikt faktisk er på Nørrebro – hvis hun findes. Vi andre kan alligevel sagtens gennemskue, at problemets omfang er mega-stort og omvendt proportionalt med antallet af de jødiske børn, som er skolesøgende på Nørrebro. Problemet er så stort, at jøderne sammen med Kurt Westergaard, Lars Hedegaard og Jyllandsposten er blevet ikke kun Nørrebros, men hele samfundets kanariefugle.

Med venlig hilsen

Leave a Comment