13
feb
Seneste opdatering: 13/2-13 kl. 1629
11 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Våre skattepenger skal ikke gå til jødehat, Endelig avslørte NRK jødehatet i det palestinske samfunnet.

Lever Elvis? Skød Palme sig selv?

I Danmark skulle man et stykke ned i Informations kommentarspor, for at finde noget lignende Mazetti. I Sverige er det journalistisk main-stream. Det skulle vel aldrig have noget at gøre med, at de er så forhadte? Lars Hedegaard og Ingrid Carlqvist skriver i Journalisten: Reality check för Katarina Mazetti.:

Vi tycker det är fascinerande att du anser dig vara en bättre kriminaltekniker än danska polisen. Kulhålet, patronhylsan, videofilmen på den flyende gärningsmannen och de många vittnen som sett mannen i den röda postjackan har åtminstone fått danska säkerhetspolisen PET att se mycket allvarligt på mordförsöket mot Lars Hedegaard. Men, men – som man känner sig själv känner man andra. Du kanske själv brukar kraftigt överdriva det du är med om och förutsätter att andra gör detsamma?

Den danska polisen är allt annat än inkompetent. Tvärtom brukar man kalla den Europas bästa, eftersom de har så hög uppklarningsprocent på begångna brott. Vi vilar tryggt i förvissningen om att de kommer att gripa den unge man som försökte mörda Lars.

Till sist vill vi ge dig lite fler märkliga nyheter att fundera över, nu när vi tagit ifrån dig ”Den stora konspirationen bakom mordförsöket på Lars Hedegaard”. Vad sägs om månlandningarna – har de verkligen ägt rum? Sköt Olof Palme sig själv? Lever Elvis fortfarande? Snömannen klampar kanske fortfarande omkring i Alperna? Bermudatriangeln sväljer all världens fartyg? Bilderberggruppen styr världen? Att sprida lögner och obekräftade påståenden omkring sig är både otrevligt och farligt. Faktiskt menar vi att journalisternas hatiska ton mot Lars Hedegaard och de många felaktiga beskrivningarna av honom, kan vara en bidragande orsak till mordförsöket. Kanske hade det falska postbudet fått för sig att Lars Hedegaard var fritt villebråd.

I Sverige holder MSM hånden over Mazetti. Den sidste artikel om hende er fra 5 februar.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


JensH

Posted: 13 februar 2013 - 17:45 - Svar

OT

Kald mig fordomsfuld, men da jeg hørte om al balladen -inklusiv knivstikkerier- med ‘Danske’ unge i Prag, slog den tanke mig med det samme, at 2. g’erne var ‘rejst’ med de andre unge handelsskole- og gymnasie-elever derned. Nu kan man så på DR.dk læse:

“Knivstikkeri i Prag: Opgør mellem to grupper

Et opgør mellem to grupper af anden etnisk herkomst var årsag til knivstikkeri, oplyser rejseselskabet Rejsemælgeren.
Ifølge rejsearrangøren Rejsemælgeren var det et opgør mellem to grupper af danskere af anden etnisk herkomst, som var årsag til knivstikkeriet på Hotel Panorama i Prag.”

http://www.dr.dk/Nyheder/Indland/2013/02/13/105007.htm

“Tjekkisk politi er rystet over danske unges opførsel”:

http://www.dr.dk/Nyheder/Udland/2013/02/13/151655.htm

  steen

  Posted: 13 februar 2013 - 18:09 - Svar

  ifølge Nordvestnyt er offeret dansk

  18-årig stukket ned i Prag 18-årige Nicolai Toftegaard fra Føllenslev, der natten til mandag blev stukket i ryggen med en kniv under en ferie i Prag, har det efter omstændighederne godt. Det første af de seneste dages to knivstik-episoder blandt danske unge på vinterferie i Prag gik ud over 18-årige Nicolai Toftegaard fra Føllenslev og elev på Stenhus Gymnasium i Holbæk.

   JensH

   Posted: 13 februar 2013 - 18:30 - Svar

   Okay, så er det ikke et opgør mellem to indvandrer-bander, som rejsearrangøren hævder, og vi må jo så vente på at få hele historien i de kommende dage.

    Frank P

    Posted: 13 februar 2013 - 18:59 -

    Han bliver her overfaldet af gruppen af unge, der slår ham i ansigtet. Nicolai løber væk gennem en smøge og forsøger to gange at komme ind i taxa og væk fra stedet. Men begge chauffører vil ikke have ham med på grund af blodet fra den brækkede næse.

    Derefter dukker gruppen af overfaldsmænd på ny op, og her bliver Nicolai Toftegaard stukket med en kniv i ryggen.

    Rabiate bæster, lyder jo bekendt.

LarsS

Posted: 13 februar 2013 - 18:44 - Svar

NRK overrasker positivt med dette indslag om palæstinensisk media og deres horrible hjernevask af egen befolkning – er journaliststanden ved at erkende, at sandheden alligevel kommer frem til sidst, og så er det måske alligevel bedre at skifte fra subjektiv til objektiv journalistik?

Hørte for nogle år tilbage, at udenlandske journalister i palæstinensisk område, for at få lov at rapportere derfra, skulle underskrive en skriftlig erklæring om, at de ikke ville skrive noget negativt om den palæstinensiske side. Om det er/var sandt har jeg aldrig fundet ud af, men udfra den generelle journalistiske dækning af Israel/Palæstina-konflikten i nordiske medier, kunne man da godt få den tanke, at der må være noget om det – det kunne være interessant at høre fra en journalist der har været tilstede og rapporteret fra palæstinensiske områder, om der må rapporteres frit fra leveren?

På den anden side, så rejste der jo også horder af journalister rundt i Sovjet under både Lenin´s og Stalins´s tid, journalister som bogstavelig talt kørte durk igennem Gulag lejre i højlys dag med svejsebriller på, og rapporterede tilbage med den ene lykkelige historie efter den anden, om det lykkelige land og det befriede folk, de havde mødt – helt uden kulakker!

  Erling

  Posted: 13 februar 2013 - 23:03 - Svar

  De blev jo guided rundt; russiske tanks blev fremstillet på ‘traktorfabrikker,’ og hvis man i forvejen er troende, skal der ikke så meget til.

  Og sagen er, at langt op i halvtredserne udrettede begge d’herrer nogle ret bemærkelsesværdige ting, ikke mindst sejren over Nazi-Tyskland på et tidspunkt hvor Rusland kun var få årtier fra et middelalderligt feudalsamfund. En væsentlig del af kommunist-forskrækkelsen (og -forelskelsen) i halvtredserne bundede i, at den kommunistiske model langt op i halvtredserne, faktisk så ud til at virke; Sovjet havde – så vidt man kan sammenligne en kommunistisk økonomi med en kapitalistisk – kinesiske vækstrater i næsten fem årtier.

  Efter opstanden i Ungarn begynder de fleste europæiske kommunister at lede efter udgangen og de sørgelige ringvrag der stadig lusker omkring i folketinget, har skam nok i livet til ikke at skilte med parolerne.

steen

Posted: 13 februar 2013 - 19:10 - Svar

  NG

  Posted: 13 februar 2013 - 20:08 - Svar

  Tak for linket,

  Lidt forvirrende er det dog, at der har været 2 knivstikkerier.
  Hr. Toftegaard blev altså overfaldet af flere, hvor i mod som jeg forstår er den anden sag er der kun 1 gerningsmand.
  Er der andre nyheder omkring denne anden forbrydelse?

  Jeg er faktisk dybt forvirret, hvem hvad og hvor?!

Elefanten

Posted: 13 februar 2013 - 19:40 - Svar

“Folkekirkens Nødhjælp” støtter nogle børnehaver i Libanon, der ejes af Ghassan Kanafanis Kulturfond. Bemeldte Ghassan var før sin død et ledende medlem af terrororganisationen PLFP. Der er sogneindsamling igen d. 10. marts. Man kan jo også støtte Kattens Værn eller snaphanen.dk

  Hans Und

  Posted: 13 februar 2013 - 23:30 - Svar

  Og vist også “forsker” ansat på det der engang hed KVL. Velsagtens “anbragt” af f.eks en Anne Grethe Holmsgaard eller Jakob Martin Erle, der skrev under på (og på den samlede venstrefløjs vegne), at de vil(lle) hjælpe PFLP i den utrættelige kamp, påbegyndt af en vis Mohammed, senere med stor succes genoptaget af socialistene J. Stalin og A. Hitler, for at få udryddet jøderne.

  Holmsgaard arbejder idag som lobbyist for NOVO/Landbrug- og fødevarer/Topsøe/DONG.
  – Det er åbenbart helt umuligt at bruge noget som helst uden at hælde lidt jøde-blod med i projektet.

  Erle er i dag EU-kandidat for de Radigale. Her har man i det mindste det valg, at lade være med at stemme Radigalsk, hvorved man jo ville dyppe sin stemmeseddel i jøde-blod.

JensH

Posted: 14 februar 2013 - 09:09 - Svar

@Steen

“Han ved ikke, hvorfor de unge mænd, som han beskriver som dansktalende og af anden etnisk herkomst, banker ham og stikker ham fire gange med en kniv.”

Med andre ord er ofret Dansker, og gernignsmændene 2. g’ere. Så selv ike når Danske unge rejser til udlandet kan de undslippe rød bloks kulturberigelse. Hvor kan man efterhånden rejse hen for at undgå disse kulturberigere??

Leave a Comment