16
feb
Seneste opdatering: 16/2-13 kl. 1640
15 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Lars Hedegaard Will Sue The Swedish Media Lars Hedegaard sammenlignet med kjent nynazist

Once again illustrating how Canada’s Sun TV is far bolder than any US television network in dealing with Islam’s threat to Western free speech, Michael Coren, uniquely, interviewed Lars Hedegaard, who survived an assassination attempt earlier this week. Coren underscored my own sentiment that the failure to cover this assassination attempt against a major Western journalist by television media—including conservative television outlets Fox News and The Blaze—is a lingering disgrace. Andrew Bostom Hedegaard Interviewed by Sun TV’s Michael Coren (But Not Fox News)

På väg mot sammanbrottet
Av Lars Hedegaard

Vad man än tycker om de västeuropeiska politikernas stora samhällsprojekt – befolkningsutbytet – så måste man beundra den konsekvens och skicklighet med vilken det genomförs. Under en period av fyra årtionden har olika regeringar och parlamentsmajoriteter lyckats genomtrumfa en massinvandring från tredje världen, som troligen aldrig hade kunnat genomföras om man hade frågat de europeiska befolkningarna. Priset har bland annat varit en underminering av välfärdsstaterna, eftersom det är fysiskt omöjligt för ursprungsbefolkningen att betala för ett oöverskådligt antal oproduktiva främlingar. Men processen har skett gradvis, och politikerna kan kanske lita på att befolkningarna inte kommer att upptäcka att något är helt fel förrän det under alla omständigheter är för sent att göra något åt det.

Det nya är att myndigheterna kan stå inför ett tvåfrontskrig: De ska inte bara försöka motverka attacker från fanatiska muslimer och deras våldsamma kamrater på den yttersta vänsterkanten, utan också från lika fanatiska medborgargarden på den yttersta högerkanten som vägrar böja sig för den progressiva islamiseringen.I Grekland har anhängare till det nynazistiska partiet Gyllene Gryning börjat patrullera för att driva bort invandrarna från gatorna, och det finns anledning att frukta att samma sak kommer att hända i andra europeiska länder. I Danmark står redan muslimska gäng mot gäng som leds av etniska danskar.

Det ska bli intressant att se hur de ansvariga politikerna har tänkt sig att bevara kontrollen och garantera rättsstaten under dessa förhållanden. En möjlighet skulle kunna vara att de övervägde om deras folkutbytespolitik verkligen har varit en så god idé som de har predikat för sina motvilliga befolkningar. Men det ska man nog inte räkna med. DI Ledare.

Tyrkere med dansk pas i Prag

To danske indvandrergrupper bag knivoverfald i Prag Danskere sigtes for overfald på politimand, kan idømmes fængsel i op til fire år. Gymnasie-elever raserede to hoteller. Uregerlige teenagere fra Christianshavns Gymnasium brækkede sig, sked og smadrede hoteller i Prag. Flere billeder i Fotogalleri fra Lidoky.cz.

HM4940e4_p201302150795401HM4940df_p201302150822301


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Nielsen

Posted: 16 februar 2013 - 01:57 - Svar

Jeg håber de alle bliver fængslet 4 år. Så slipper vi da for dem så længe.

Frank P

Posted: 16 februar 2013 - 01:59 - Svar

Medierne har succesfuldt lagt røgslør. Hele dagen i dag og igår fik man blonde gymnasiedrenge på den indre mentale film, når nyhedslæsere og debattører har fortalt om den uhyrlige herrefolksagtige mentalitet, der gik ud på at smadre, knuse og (måske) dræbe. Tjekkerne må jo ha troet at det var nazisterne eller russerne der var vendt tilbage.

Jernhesten

Posted: 16 februar 2013 - 10:34 - Svar

Typiske danskere!

mb

Posted: 16 februar 2013 - 11:00 - Svar

Min datter er lige kommet hjem derfra, og bekræftede til fulde billedet. Den mandlige Indvandrerungdom var jo uden voksenkontrol så de drak som svin og opførte sig ligesådan. Hun var rasende. Nogen af hendes klassekammerater der var med, var indvandrerpiger og de var lige så rystede. I øvrigt slap en del for tiltale ved at betale sig fra det.

Frank P

Posted: 16 februar 2013 - 12:02 - Svar

“Perker” giver “svenne” tæsk:
http://avpixlat.info/2013/02/15/blatte-slar-en-svenne/

Hvad sker der så? Hvad er reaktionen i Sverige? Det venstreorienterede nexus (medierne) og oppinionsdannere går amok på avpixlat, fordi de lægger det op. De ser slet ikke overfaldet. De vil ikke vide af det. Men de ser Avpixlat offentliggør det. På twitter kræves anholdelse af folkene bag avpixlat, opklaring af hvem der har lagt det op.

Abu Jahil

Posted: 16 februar 2013 - 12:05 - Svar

Ja, de ser helt rigtige ud. Ørkenbarbarer med armyhaircut = ballade. Det slår aldrig fejl, iflg min erfaring.

Frank P

Posted: 16 februar 2013 - 12:18 - Svar

Race-had i en amerikansk High-School i Minnesota.

Somaliere versus Afro-amerikanere. Selv afro-amerikanere kan ikke kapere, at de bliver beriget. Kæmpe slagsmål.

http://www.dailymail.co.uk/news/article-2278928/Minnesota-high-school- placed-lockdown-cafeteria-food-fight-turned-huge-brawl-racial-tensions -black-Muslim-students.html

For some time now Minneapolis has extended the hand of welcome to different races from around the world in the belief that they would adopt the city’s liberal and open-minded attitudes. The naivety of the politicians is mind boggling if they think they can find a cure for deep-rooted divisions simply by pretending they are left behind in the country of origin. I read recently that the Twin Cities has a large Somali population – that fuse has already been lit.

8 % Somali.

There have been several race related incidents at area high schools in recent months. Political correctness imposes a media black out.
– googs, Minneapolis, United States, 15/2/2013 6:42

Har lige søgt og søgt. Der har ABSOLUT Intet været om episoden i amerikanske medier. Hmmm interessant ik? Og videoen er fjernet fra ALLE sider der har haft den oppe.

Update: fandt endelig noget. http://www.sonna.net/content/usa-somali-muslims-vs-african-americans

2:17 “Ongoing tension… history of ongoing tensions (between blacks and somalis” Bemærk hvordan det ikke bliver sagt direkte. Også en slags tystnad i USA, PK-fænomenet er worldwide.

Ser ud som om videoerne bliver lukket ned én for én. På debatfora går liberals og lefties i forsvar for somalierne. Typisk, den adfærd kender vi.

http://www.minnpost.com/glean/2013/02/long-simmering-tension-south-hig h-leads-all-out-brawl

“long-simmering tensions”

I know it’s a pride thing between Muslims and black people,’ she said. ‘They want their pride back for something. I don’t know.’ She also said ‘boys were hitting girls’ and that some people were lying on the floor, with their hands over their heads, in surrender.… The fight, students say, was the result of long-simmering tensions between the 8 percent of students who are Somali Americans and the 20 percent who are African Americans.”

Så meget bliver sagt der. Det er interessant.

Der har været andre episoder: http://www.kare11.com/news/article/1007476/391/Washburn-HS-doll-hangin g-incident-prompts-discussions

Så kvalmende: “Our rich and diverse… blah blah”

Casper

Posted: 16 februar 2013 - 12:38 - Svar

Det er sku ikke danskere det der.

Prudentius

Posted: 16 februar 2013 - 14:05 - Svar

Med en kultur der forherliger magt-dominans og betragter vold, som et æresgivende gode, kan det så undre nogen, at Mellemøsten ser ud som den gør? Eller at Vesten, der har samlet på medlemmerne af denne kultur, som var de klumper af et ædelt og sjældent metal, i stigende grad ser ud som Mellemøsten?

Udover dem der lever af det multikulturelle projekt, velsagtens ingen…

Allan Hansen

Posted: 16 februar 2013 - 16:17 - Svar

Jeg bringer hermed et lille indlæg af min gamle læremester Johannes Sløk ´fred være med ham.

MORAL og ETIK.

“Det står sløjt til med moralen for tiden. Vi snyder i skat, bedrager toldvæsenet, hugger tyggegummi i supermarkedet, lader os bestikke og bagtaler hinanden det politiske liv står begravet til halsen i skandaler, og vi kan gang på gang gribe politikerne i at lyve, fortie sandheden og løbe fra deres løfter.

Måske skyldes miséren, at selve ordet moral ikke længer giver nogen mening, og det har jeg i min høje alderdom fået lyst til at skrive en lille stilfærdig bor om. Moralen, der blev væk.

Vi har imidlertid også ordet etik, og det er ganske tankevækkende, at mens det står sløjt til med moralen, så klarer etikken sig glimrende.
Midt i det moralske forfald taler alle om etik.

Man anmoder om etiks vejledning; genteknologer bønfalder om at få at vide, om det, de laver, nu også er etisk forsvarligt, og det er genteknologer ikke ene om, hvad Peter Kemp omhyggeligt har gjort rede for i den bog, jeg senere skal citere.
I hver fald er resultatet, at alle taler om etik, men at det er kun er få, der er i stand til at forklare, hvad etik er for et dyr.
I den henseende løber de fleste sur i zoologien

Til gengæld gør man noget ved sagen.
Man nedsætter >>råd<< – Det Etiske Råd, Det Videnskabetiske Råd, Det Lægevidenskabeligt Råd, og der skal nok være nogle flere, som jeg blot har overset. Måske er der også noget andet, jeg har overset; i hvert fald har jeg ikke nogen steder læst, hvad de mener med begrebet etik.

Måske går de ud fra, at det véd vi da alle sammen.
Det har rigtignok også været diskuteret i flere tusind år blandt tænker og forfatter; humlen er blot, at disse begavelser ikke har været påfaldende enige, så begrebet fortaber sig i tågen…..

Uden at kunne sige det med sikkerhed gætter jeg på, at man i almindelighed har en fornemmelse af, at etik er et lidt "finere,, ord end moral, men at man ikke kan præcisere, hvori det fine skulle bestå. De fleste vil sikkert finde, at det er en udmærket idé at nedsætte Det Etiske Råd, mens man måske ville synes, det var lidt underligt, hvis man nedsatte noget, man kaldte Det Moralske Råd.

I filosofisk sammenhæng fortrækker man ordet etik.
Man kan tale om Aristoteles´ etik men hvis man snakker om Aristoteles´moral, ville man snarere tænke på hans personlige habitus end på hans filosofi.
Spinozas hovedværk hedder simpelt hen " Etik,, eller rettere " ETHICA,, thi han skrev latin, og det ville være helt forkert at oversætte det til "Moral,,.

Kilde: Moralen der blev væk, Johannes Sløk 1993.

Se det var smæk for en skilling!

Mvh. Allan Hansen.

Johannes Sløk.
1). Da gud fortalte en historie.
2). Da mennesket tog magten.
3). Det absurde teater og Jesus forkyndelse.
4). Den kristne forkyndelse.
5. 80 år med gud.
6). Moralen der blev væk.
7). Opdagelsen af Mennesket.
8). Hvad i alverden er verden?
9). Det religiøse sprog.
10). Herre, giv mig mere vantro!

Allan Hansen

Posted: 16 februar 2013 - 16:36 - Svar

Næste år ved sommer tid vil jeg sælge
Brandes samlede værker (12 bind).
Min idé er, at de skal hjem til Danmark
igen, der hvor de vil blive læst og forstået
– kort sagt, der hvor de hører hjemme.
De er intakt og læder indbåndet.
Når jeg først vil sælge dem til næste år
så skyldes det, at jeg er i gang med en
grundig efterforskning af disse værker.
Beløbet går ubeskåret til velgørenhed.
Det kunne fx være dyreværns foreninger,
hjemmeløse samt voldsramte kvinder.
Men det kunne også være Snaphanen
eller Kim Møller.

hilmar

Posted: 17 februar 2013 - 10:56 - Svar

Sagen om Prag-perkerne viser tydeligt hvor vigtige medierne er for globalisternes multikulti-projekt.

Selv Jyllandsposten måtte ty til kodesprog og skrive om “dansktalende” ballademagere i en artikel forleden.
I den skatteyderbetalte radio debatteres der ivrigt, men bevidstløst og veltilrettelagt, om danskeres drikkevaner og den danske ungdoms mangel på moral.

Resultat: store dele af den danske befolkning manipuleres til brødebetynget at tro, at almindelige danske gymnasieelever hærger i Prag.
Medierne skjuler som sædvanlig sandheden for befolkningen og kører rutinemæssig damage control for politikerne og deres “nydanske” klienter.

Læg f.eks. mærke til Ekstra Bladets konsekvente kommentarpolitik. Deres kommentarsektion “Nationen” er altid aktiv og summende af læserinddragelse ved artikler om fodbold, reality-tv, politiske skandaler, osv.
Men ved artikler om indvandrer-vold, indvandrer-voldtægter, og generel indvandrer-kriminalitet, så er “Nationen” deaktiveret. Det slår aldrig fejl.

Medierne er i sandhed den fjerde statsmagt.

Allan Hansen

Posted: 17 februar 2013 - 14:18 - Svar

“Regering,folketing,domstol,politi
Alt det, der just i mørket skulle lyse,
Men straks lod i et musehul sig kyse
Og står de fremmede mod landsmænd bi,
Er ikke Danmarks ånd tilstede i,,.

Kaj Munk.

Allan Hansen

Posted: 17 februar 2013 - 15:10 - Svar

Politicalislam.com Hacked!
The Politicalislam.com website has been hacked. It was a sophisticated attack and, as of this time, our server and their IT guys haven’t been able to fix the site. But we will be back. There will be another announcement soon giving an email adddress where you can reach me.

Also this week, Robert Spencer’s JihadWatch website was hacked and is still out of commission. The cyber-jihadis have been busy. They obviously are afraid of the truth we tell.

Dr. Bill Warner

Leave a Comment