16
feb
Seneste opdatering: 16/2-13 kl. 2235
9 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Bringing huge numbers of Muslim Somalis into the United States and depositing them in places like Minnesota may rank as the one of the worst policies of the last three years and the growing violence is only the tip of the iceberg. A sensible rule of thumb on immigration policy should be that if a country is a fundamentally violent and broken place, then importing large numbers of its inhabitants will only spread that violence to the United States.

“I know it’s a pride thing between Muslims and black people,” she said. “They want their pride back for something. I don’t know.”She also said “boys were hitting girls” and that some people were lying on the floor, with their hands over their heads, in surrender. The fight, students say, was the result of long-simmering tensions between the 8 percent of students who are Somali Americans and the 20 percent who are African Americans. Muslim Somalis Attack African-American Students in Minnesota High School, Food fight erupts into melee at Minneapolis South High School, Community Aim To Quell South High Racial Issues.

Indvandring eller velfærd

Utfordringen med innvandringen til Norge er at den ikke er bærekraftig. Vi kan ikke både fortsette innvandringen og videreføre en raus velferdsstat, skriver Hege Storhaug og Rita Karlsen. Utfordringen med innvandringen er at den ikke er bærekraftig. Til tross for at det faktisk er arbeidsinnvandringen som de siste årene virkelig har skutt fart, er det likevel for enkelt å havne over på trygd. Jamfør for eksempel at det siste året har arbeidsledigheten blant rumenere og latviere økt betydelig.

En så betydelig svekkelse av velferdsstatens økonomiske fundament som skissert her vil selvsagt få store konsekvenser for velferdsstatens fremtid og finansiering av trygde- og pensjonsordninger. Og da er heller ikke statens økte utgifter til infrastruktur (for eksempel boliger, veier, skoler, barnehager) medregnet. Å lykkes både med dagens innvandring de kommende tiårene og samtidig klare å videreføre en raus velferdsstat som i dag, er altså ikke en realistisk målsetting.Grunnlaget for velferden

Multiculturalism has created separate societies within the same territory

Stjernfeldt og Eriksen:

The battle over symbols in Europe has intensified in recent years. Ethnically distinct groups increasingly make demands that they be able to practice their own customs and receive special dispensations for particular religious practices. Muslim organizations in Norway have gone so far as to demand special police uniforms for female officers; special opening hours for public swimming pools dedicated exclusively to Muslim women; special hours in fitness centers; special bathing curtains for Muslim boys to protect them from being exposed to other children; special diets in schools; special prayer rooms in airports; and interpretation facilities in all public institutions for those who don’t speak the nation’s official language. These demands are on the agenda in many European countries. Building on this self-inflicted separation from majority society, Muslims seek, through family arrangements, the introduction of spouses from their home countries. In this way, they establish a de facto separate nation within the new homeland. The effort leads to massive social problems, including unemployment and segregation in schools and other institutions—and it has prompted official pushback.

Whether or not he realizes it, Pontus Kyander is opening up a new discussion about multiculturalism—the most radical attempt ever made to let people live in separate worlds within the same political territory. When an outside cultural group, like Muslims, seeks official sanction for its segregation from the mainstream, the clumsy counterreaction often advocates repression of Islamic cultural symbols. Pontus Kyander’s flag ban represents a strike against the counterstrikes. Political correctness makes honest discussion impossible, and thus both sides resort to censorship. One side bans minarets, the other prohibits the national flag, while neither dares address the real problem: whether Islamic dogmatism is compatible with human rights and democracy. And so Europe’s battle over symbols continues. Europe’s Battle over Symbols


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Morten - - -

Posted: 16 februar 2013 - 19:08 - Svar

“Racial issues” hæ hæ …

– – –

  Marit

  Posted: 17 februar 2013 - 22:47 - Svar

  Somaliere har en gjennomsnitts IQ på 68. Selvfølgelig skaper det enorme problemer.

Frank P

Posted: 16 februar 2013 - 20:15 - Svar

“They want their pride back for something. I don’t know.”

Denne ene sætning summerer det hele op. Den indfanger alt, der er at sige. Der er bare strid, fordi der er strid. Ingen ved hvad det der ære er, men alle føler de skal have den. Og det er svært at sætte ord på hvad der foregår. Det er så uvirkeligt, fordi her bliver jeg overrasket, for dette issue havde jeg ikke set komme – aldeles ikke. Faktisk havde jeg troet, at somalierne ville kunne indgå i USA som en slags skabs-amerikanere med gangster attituder, der stadig slog negativt ud vel at mærke, men ikke dette scenarie ‘blacks’ versus ‘muslims’ – virkeligheden overgår nu alligevel alt andet.

“We’re very fortunate no one got seriously injured,” said police spokesman Sgt. William Palmer, adding that in 19 years, “I honestly can’t recall a [similar] situation of this magnitude.”

Offerrollen spilles allerede til fulde:” “This school is not safe for Somali students,” said Farah, a junior. “Throughout this year, there have been a lot of fights.”

Senior Guled Omar said he and other Somali-American students feel targeted at the school. “I don’t know if it’s because we’re minorities or the newest immigrant group,” he said.”

Hvis man følger med i kommentarsporene, så får man en fornemmelse af at somalierne er virkelig forhadteblandt latinoer og blacks.

Var det i øvrigt ikke Centerpartiet, der slog på at somalierne var godt integrerede i USA og derfor kunne det også lykkes i Sverige? Og inden længe, så hed det at sverige er et nybyggerland og har plads til 40 mio. verdensborgere? Hvad siger Annie Lööf nu?

Denne er sjov: If you watch the videos filmed by white kids, they give a play by play in a typically awkward ebonics “they be willin out on dem somalies mo’fugga”. It is as if they have Stockholm Syndrome and struggle to identify with those who hold them in terrifying subjugation and above all, not be noticed.

Axel

Posted: 16 februar 2013 - 21:03 - Svar

Åhr, hvad – det’ jo bare SMELTEDIGLEN, så syv minutter er lige i underkanten. Der vil gå mindst 10-15 minutter mere, før de allesammen er Minnesota-svenskere, som fredeligt sidder og piller mulehårene ud af deres lasagner.

  PFEP

  Posted: 17 februar 2013 - 11:44 - Svar

  Hahahaha, du reddede min søndag med den korte replik på filmen..

Victor

Posted: 17 februar 2013 - 17:09 - Svar

For mange år siden – før 1995 – dukkede en lille skægget mandsling op på Københavns lokal-TV, hvor han holdt “prædikener” på arabisk.

Jeg havde dengang en veninde på besøg, som var medlem af Tudeh, det iranske kommunistparti, og som kunne arabisk. En aften zappede vi rundt, landede på hans kanal – og hun begyndte at oversætte hvad Tal’at Fu’ad Qasim egentlig sagde:

Hele hans prædiken var en en opfordring til de arabisk-sprogede seere om at plukke staten, den danske, for så mange penge som muligt. Det var, mente han, enhver muslims pligt at gøre jihad mod de dumme kuffar – og derfor var det helt ok at snyde i socialhjælp.

Tal’at Fu’ad Qasim “forsvandt” i 1995 på vej ned til Bosnien. CIA, PET og et par andre efterretningstjenester hjalp ham med at finde vej til Aallah. (Gad forresten vide, aom vi stadig betaler for hans kone og hans børns ophold?)

Anyway – jeg kom i tanke om den aften, hvor min veninde oversatte lokal-TV.

Den samme opfordring til socialt bedrageri mod de vantro er lige dukket op igen. I England:

http://www.dailymail.co.uk/news/article-2279972/Anjem-Choudary-Hate-pr eacher-pocketing-25-000-year-benefits-calls-fanatics-live-state.html?p rintingPage=true

Allan Hansen

Posted: 17 februar 2013 - 23:02 - Svar

A devout Arab Muslim entered a black cab in London , He curtly asked the cabbie to turn

off the radio because as decreed by his religious teaching, he must not listen to music because

in the time of the prophet there was no music, especially Western music which is the music

of the infidel. The cab driver politely switched off the radio, stopped the cab and opened the

door. The Arab Muslim asked him, “What are you doing? “The cabbie answered,

“In the time of the prophet there were no taxis, so piss off and wait for a camel!”

Love it!

Jakob

Posted: 18 februar 2013 - 01:06 - Svar

LOOOOOL, den var spot on den der. Beskriver med få ord dobbeltmoralen blandt de åååeh så “hellige” rettro 😀

Leave a Comment