18
feb
Seneste opdatering: 18/2-13 kl. 1258
14 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Nej, vi kalder det værdikamp, Linderborg

“Kulturkrig” er din egen opfindelse. AB’s røde furie, der er frenetisk rasende over alt, men måske mest over, at nogle ikke mener det er så synd for hende, som hun selv synes. Der larmes vældig højt, når verden ikke adlyder forfulgte, kvindelige journalister:

Högern i hela dess bredd, från extremisterna till etablissemanget, är besatt av vänstern i lika bred mening. Kulturkrig, kallas det i Danmark. Nu har det kommit hit. Nu är högerns kulturkrig här

Dansk Guantanamo-jihadist dræbt i Syrien

Slimane Hadj Abderrahmane 5. august 1973 (39 år) f. Roskilde af algiersk far og dansk mor.

Den dansk-algeriske jihadist, tidligere lokalkendt som DJ Hollie fra Randers, blev i 2001 taget til fange i Afghanistan, hvor han havde helliget sig kampen for Sharia og imod demokratiet. Slimane tilbragte to år i Guantanamolejren, før han af amerikanerne blev udleveret til Danmark. Når muligheden for den faktiske og fysiske (militære) krigshandling ikke var til stede, valgte han i stedet at stjæle dankort, i sit job som postansat i Danmark. Slimane hævede penge som han sendte til mujahedin (hellige krigere), hele 110.000 kr. blev det til.

Løbende har han givet udtrykt for at han gerne ville fortsætte sin jihad, og har før Gaddafis fald forsøgt at komme til Libyen for at kæmpe, men det lykkedes ikke. For nogle måneder siden drog han så atter af sted, denne gang gik turen til Syrien. I sidste uge døde Slimane angiveligt i kamp, i Syrien. Slimane efterlader sig en kone og to små piger.Tidligere dansk Guantanamo-fange dræbt i Syrien, Kilde.

PET’s tidligere operative chef Hans Jørgen Bonnichsen, der spillede en central rolle for Slimanes løsladelse og flere gange besøgte ham i fangelejren, har tidligere fortalt, at han mødte en høflig og afslappet mand, der aldrig beklagede sig over sin skæbne. Selvfølgelig vil jeg stadig gerne lave jihad (Department of Defence fil på Abderrahmane) GSPC er Groupe Salafiste pour la Prédication et le Combat = Al-Qaeda in the Islamic Maghreb.

2013 014108


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Crass Børsting

Posted: 18 februar 2013 - 09:44 - Svar

Den gode nyhed: At han blev slagtet.
Den dårlige og meget forudsigelige nyhed: At danske skatteydere fortsat skal forsørge enken og ungerne.

Niklas R.

Posted: 18 februar 2013 - 10:02 - Svar

Inget ont utan att det för något gott med sig.

Nu får vi bara hoppas att danska myndigheter ser över hans frus och barns uppehållstillstånd då anledningen för deras asyl, nämligen deras kriminelle man, inte längre lever.

Prudentius

Posted: 18 februar 2013 - 12:33 - Svar

Og hvad var Slimane så? En ond ekstremist med en pervers medfødt trang til at dræbe sine medmennesker?

Eller en dybt dedikeret muslim, opsat på at opfylde sin religiøse pligt til at udkæmpe Allahs hellige krig imod “de vantro”, “de frafaldne” og “hyklerne” og dermed vinde paradiset??

Som Sennels siger i Spencers Jihad Watch tv-program: “Know your enemy”!

Men multikulturalisterne, der har importeret millioner til Europa for at blive beriget af deres “eksotiske” og “autentiske” kulture, hverken kan eller vil forstå, at deres egen post-moderne humanisme ikke er universel, men alene trives i snævre øvre-middelklasse miljøer i Vesten.

Denne afsindige, tåbelige og forkælede indstilling iblandt magteliten har kostet os utrolig dyrt og vil koste os alt, hvis den fortsat får lov til at styre vores lande.

Victor

Posted: 18 februar 2013 - 13:27 - Svar

Sjældent har jeg smilet så bredt på en mandag:

1) Slimane er død

2) Det bliver offentliggjort på en blog, der hedder “knaldperlen”. Jaleh har humor…

Men – omstændighederne omkring hans død rejser, endnu en gang, et spørgsmål:

Hvorfor hulan bliver vesten ved med at støtte salafisterne i Arabien…

(Som i Afghanistan i sin tid, har russerne åbenbart mere forstand på den verdensdel end alle vores egne snakkehoveder).

Varmt Konservativ (kr)

Posted: 18 februar 2013 - 13:45 - Svar

Apropå “Högerns kulturkrig”:

Lite intressant läsning från ett par av de få ljuspunkterna i Sverige:

Kommunist driver svensk propagandacentral för den irakiska Al Qaida-grenen ISI: http://gudmundson.blogspot.se/2013/02/islamiska-staten-i-irak-har.html   (Notera FIB/Kulturfront)

Ordföranden i nomineringskommitén för Jan Myrdals stora “litterära” pris, Leninpriset, “är” socialdemokrat och sitter också på en helt annan stol – som ledamot av kyrkofullmäktige i Lund (sic!):
http://tankaromib.wordpress.com/2013/02/14/leninprisets-ordforande-ar- fortroendevald-svenska-kyrkan/ (Nämen, titta: FIB/Kulturfront här också!)

Nu har det för övrigt också avslöjats vem som var Stockholms-bombaren Taimour Abdulwahabs huvudfinansiär: Alla vi svenskar: http://www.svd.se/nyheter/inrikes/terrorist-fick-750-000-av-csn_792283 6.svd

Sitter (delar av) Staten och Kalifatet i samma båt? (tack, PG! 😉 )

Varmt Konservativ (kr)

Posted: 18 februar 2013 - 13:54 - Svar

Förresten, apropå terrorfinansiering och offentliga studiemedel:

Ägnade sig inte Breivik tidigare åt att sälja falska utbildningsbevis från påhittade universitet och högskolor? Ett samband, någon?

PisseNisse

Posted: 18 februar 2013 - 14:40 - Svar

Taimour Abdulwahab förefaller att ha finaniserat sin julhandelsinstallation i Stockholm med hjälp av de svenska skattebetalare han ville avliva. Det svenska studiebidraget – med en stor “lånedel” och en mindre “bidragsdel” ser ut att vara det perfekta martyrbidraget: svenska myndigheter begär inte någon återbetalning från dödsbon, även om tillgångar finns. Generöst. Svenska studiestödsnämnden betalade faktiskt till och med ut 54.840 Kr EFTER attentatet. Det kan man kalla terrorist-service!

http://www.dn.se/nyheter/sverige/sjalvmordsbombaren-fick-750000-fran-c sn

  PisseNisse i Hökarängen

  Posted: 19 februar 2013 - 08:49 - Svar

  Föga förvånande visar det sig nu att CSN betalat ut terrorbidraget på falska handlingar:

  http://www.dn.se/nyheter/sverige/sjalvmordsbombaren-fick-450000-med-fa lska-studieintyg:

  “CSN:s pressekreterare Klas Elfving blir överraskad när DN berättar om förfalskningarna. Han säger att CSN själva har försökt kontrollera saken.

  – Det är olyckligt om han har fått studiemedel på falska grunder. Vi får se vad vi har för rättsliga möjligheter att få tillbaka några pengar. Men som vi tidigare har sagt så är lånet avskrivet, säger Klas Elfving.

  Han berättar att CSN på senare år har börjar kontrollera utlandsstudier noggrannare. ” (min fetning)

  Så är det ju. I ett fraktionerat (aka “mångkulturellt”) samhälle måste tillit ersättas av allt större kontroll. Alla hederliga svenskar som nu kommer att granskas noggrannare ser ut att få fin utdelning på sin röst på Sjupartiet. Mer friktion och mindre pengar i plånboken.

Elefanten

Posted: 18 februar 2013 - 16:57 - Svar

Det er nærmest umuligt at be- eller afkræfte, at Slimane er død i Syrien, og den aktuelle rygtespredning kunne være den sikre måde at forsvinde på, således at Slimane kan hellige sig andre opgaver.
Efter opholdet på Cuba fik Slimane nyt navn og ren straffeattest af de danske myndigheder. Sådan udstyret kunne algerieren blive ansat i Postvæsenet. Det kunne tænkes, at etatens regnslag er med på listen over de tyvekoster, som Slimane tilegnede sig under sin ansættelse. Og at den dansktalende person, der forsøgte at myrde Lars Hedegaard, var Slimane.
Imod denne teori taler, at hr. Hedegaard næppe havde overlevet et angreb fra en trænet helligkriger.
Der skulle forefindes et 12 år gammelt DR-klip med en ung Slimane. Den veltalende unge mand forsikrer, at islam er fredelig, tolerant og demokratisk.

  PBr.

  Posted: 18 februar 2013 - 18:01 - Svar

  Så må vi sørme sende Hans Jørgen ned og lede efter ham, det gør han sikkert gerne, for den flinke unge mand…

Victor

Posted: 18 februar 2013 - 18:39 - Svar

Har du belæg for det?

Det må i så fald være sket under Anders Fogh…

  Elefanten

  Posted: 19 februar 2013 - 15:45 - Svar

  Dette er fra Jyllands-Postens artikel: Dansk Guantanamo-fange meldes dræbt i Syrien
  18. feb. 2013
  Da Slimane Hadj Abderrahmane kom tilbage til Danmark i 2004 afleverede han sit pas til PET. Til gengæld fik han et nyt, almindeligt dansk navn, og kunne i 2007 fremvise en ren straffeattest til Post Danmark, som ansatte ham som postbud i Greve.

Peter Andersen

Posted: 19 februar 2013 - 09:43 - Svar

Jeg kan ikke forestille mig at han sådan er blevet “fredet”. Selv ikke af Bonnichsen. Det ville amerikanerne simpelthen ikke accepterer.

Men for lige at knytte en kommentar til Linderborgs udgydelser, så siger de jo alt.

Hele konflikten med islam handler jo om “os mod dem”. Det har islam jo gentagene gange gjort opmærksom på, igennem mere end et årtusinde. At normale og fredelige folk prøver at tale det ned, er vel kun naturligt, given de absurde omstændigheder. Men at det ikke lader sig gøre i længden, turde være åbenlyst for enhver, med blot en lille smule fornuft i behold. Det påfaldende ved Sveriges gentagne forsøg på, at udsætte denne debat er, at alle dens skiftende ændringer af primisserne for debatten, ender med det ene selvmål efter det andet. Nu er “näthat” så bare det sidste skud på stammen. Der kommer nok flere underlige tiltag hen ad vejen, men tilsidst går den ikke længere. Det er ikke sjovt for Linderborg eller alle de andre, men det her gør dem bare endnu mere idiotiske når regnskabet skal gøres op. Det skulle de nok snart begynde at tænke over.

HH

Posted: 19 februar 2013 - 13:10 - Svar

Ett lappkast i ämnet: Expressen skriver ohämmat om domen i hovrätten – de har fällts och förstår det inte. De förstår alltså inte att man inte illegalt får köpa illegala vapen. Faktiskt är det så här i Sverige – inte ens polisen får agera brottsprovocerande! Men Expressen ska tydligen segla ovanför alla rimliga lagar och regler.

Snyftandet fortsätter väl. Man anser nämligen att man står ÖVER lagen! Men land skall med lag byggas – och det får t o m Expressen inse. Jag är glad över domen, glad att vi har fungerande rättsliga principer.

Leave a Comment