2
mar
Seneste opdatering: 2/3-13 kl. 2018
5 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...


Vis Böneutrop i Botkyrka. på et større kort

“The authorities will measure the sound level. According tothe rules, the sound of the adhan shall reach two kilometers at most from the mosque,” Okur remarked, referring to theregional authorities who granted permission for the adhan recitation through minaret speakers.” Affe.

Repatriering

Langt vanskeligere er det at få folk til at erkende og begribe, at det ikke alene er ytrings-, og åndsfriheden, der skal kæmpes for. Men at konsekvensen af at vælge denne vej er, at det politisk snarest besluttes, at den islamiske indvandring til Danmark standses eller i hvert fald begrænses dramatisk. Ydermere at der træffes beslutning om, at Danmark påbegynder hjemsendelse af de muslimer, som hverken kan eller vil assimileres, og som har dobbelt statsborgerskab.

Det, vi nemlig ikke må tillade, er, at den islamiske befolkningsgruppe bliver ved med at vokse for på et tidspunkt at komme i flertal i landet. Der er nemlig desværre i historien så mange, faktisk entydige, indicier for og eksempler på, at der hvor islam begynder at udgøre et stort mindretal af en befolkning eller kommer til at udgøre flertallet, sker der fundamentale ændringer i det samfund.

På det sociale plan, på det retlige område, på uddannelserne, på kønnenes ligeret. Og altid ændringer til det værre. Og her taler jeg altså ikke kun om tredjeverdenslande som Nigeria, Mali, Indonesien og Malaysia, men også om grundfæstede vestlige demokratier som England og ikke mindst Sverige.

Mange lande er faldet eller på vej til at falde til islam. Og demokratiet dér er enten forsvundet helt eller er nødlidende. Og med dette in mente spørger jeg: Hvorfor skulle et eksperiment her til lands falde anderledes ud? Hvorfor skulle vi i det hele taget foretage et sådant eksperiment med vort gode danske samfund, når det triste eksperiment jo allerede er blevet foretaget i adskillige lande. Nej, der er ingen som helst videnskabelig grund til at antage, at noget i den henseende skulle blive anderledes i Danmark. Søren Espersen, kronik: Islam er vor civilisations største trussel. (Danish MP: “Islam is the greatest threat to our society”.)


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Poul Højlund

Posted: 2 marts 2013 - 08:49 - Svar

Espersen er meget pædagogisk og afdæmpet, og lige lidt hjælper det: at dømme efter læserkommentarerne hverken kan eller vil Politiken-segmentet forstå det indlysende. I stedet går man naturligvis til angreb på Espersen og DF. Så er den ged barberet, og man kan med god samvittighed falde tilbage i lænestolen.

Det er nogle ynkelige modstandere, vi holder os! Ingen indsigt, ingen viden, ingen intellektuel skarphed, ingen vilje til at gennemføre en diskussion på argumenter, – intet andet end den store tomme pænhed.

Jesper J

Posted: 2 marts 2013 - 12:02 - Svar

Vi er nød til at fjerne alle muslimer fra landet, de skal sendes tilbage til muslimske lande, kan ikke se det skulle være noget problem at vi sender dem hjem til deres elskede styre. Hvis de ikke syntes om det er det fordi de vil nakke os.De hader os men de vil gerne bruge vores penge,sygehuse, voldtage vores kvinder m.m.

Lavard

Posted: 2 marts 2013 - 14:10 - Svar

Dansk Folkeparti sov under 10 års VKO samarbejde. De tillod at massevis af ikke vestlige indvandrere kom ind i Danmark. De kan ikke tages seriøst og det er ikke andet end varm luft de hælder ud når de taler om indvandrere og løsninger.

  falkeøje

  Posted: 2 marts 2013 - 16:11 - Svar

  Du har ret, de borgerlige har været ligeså store landsforrædere
  som de radigale/røde.
  Ingen af dem er værdige til vælgernes tillid.
  I mine øjne har de været ligeså skadelige for landet som de
  landsforrædere, vi henrettede efter krigen.

  falkeøje

Bjovulf

Posted: 3 marts 2013 - 11:57 - Svar

De svenske myndigheder har åbenbart slet ikke fattet, at det langt fra kun drejer sig om støjniveauet,
som er slemt nok i sig selv, men også om at det, der bliver råbt, er uudholdigt at høre på for alle ikke-
muslimer – uanset lydniveauet! – samt især, at det er en grov fornærmelse mod og tilsvining af dem.
Her var det måske passende at se på, om HMF-paragraffen (Hetz Mot Folkgrupp) kunne komme i
anvendelse.

Men den slags “petitesser” har de svenske politikere og “eksperter” vel næppe orket – eller ønsket? –
at sætte sig ind …
De ville i så fald komme til at skulle sluge alt for mange kameler og blive tvunget til langt om længe at
indse omfanget af deres forræderi imod det svenske folk.

Leave a Comment