4
mar
Seneste opdatering: 4/3-13 kl. 2312
19 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Female Iranian communists organize topless protest against hijabs in Swedish capital At dømme efter gadebelægningen, er vi på Sergels Torg i Stockholm, ‘Plattan’. Mullaherne kan ikke lide dem, russerne kan ikke lide dem, svenske medier nævner ikke demonstrationen med et ord – måske har de alligevel fat i noget, bortset fra det med kommunismen? Workers-communist Party of Iran, Gud døde mig.

Arabisering

Sveriges första lokaltidning på arabiska heter Akhbar Skåne. Sedan första numret lanserades i Malmö i januari har tidningen mötts av både ris och ros. En del tycker att den hämmar integrationen.(TT) En del tycker att den hämmar integrationen. Men för tidningen har lanseringen varit en framgång, inte minst tack vare en ny annonsmarknad och ny läsekrets. Ny tidning på arabiska i Malmö

Den planerade barnbiografen på Möllevången i Malmö kan också bli Sveriges första arabiska biograf. – Vi vill spegla hur Malmö ser ut, säger Suzanne Wiktorsson på Folkets bio. Folkets bios nya biograf i Arbetethuset på Bergsgatan ska öppna i september 2014. Som Sydsvenskan tidigare har berättat ska biografen ha ett fokus på barnfilm, även om det också blir reguljära visningar av vuxenfilm. Malmö kan få arabisk biograf

”Guds supermodell”

Hun er ikke i tvil, Sabatina James (32). Europa går mot et sivilisasjonssammenstøt. Konvertitten fra islam til katolisismen er heller ikke i tvil om at hennes venninne, Ayaan Hirsi Ali, har rett i påstanden om at muslimer som ikke klarer å legge fra deg gudstroen, bør hoppe over til de kristnes rekker. Det er der den rettskafne guden finnes.

Tror Sabatina Europa de neste tiårene vil takle presset fra islam? Nei, fordi for få folk er modige. De fleste er opptatt av egen komfortsone: de fleste liker å bli likt, de liker ikke å bli definert som islamofobe og rasist. De fleste vil ikke risikere å miste jobbe – eller livet. Politikerne kjører appeasment-linja. De håper at hvis de fortsetter ”å mate krokodillen” blir de de siste som blir spist. Derfor blir det et clash of sivilisations:

”Hvis vi ikke våkner, og det tro jeg vi ikke gjør. For vi trenger mange med mot, og de mange har vi ikke i dag.”

Sabatina fortsetter:

”Om en generasjon vil vi ha mange muslimer i ledende politiske posisjoner og i andre sentrale samfunnsinstitusjoner. Når clashet kommer, vil de si: ‘det skjedde fordi vi ble diskriminert,’ sier Sabatina med en oppgitt latter. ”Da frykter jeg at det blir voldelig. Fordi enten vil europeerne ha vært altfor tolerante overfor islam mens andre vil gå til den andre yttergrensen og dra alle muslimer over samme lesten. Folk vil ikke klare å kontrollere seg.” Hege Storhaug: ”Guds supermodell”

Sabatina James, 02.03.2013, II 019


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Bjovulf

Posted: 4 marts 2013 - 14:51 - Svar

Rødt tunnelsyn

http://www.b.dk/kommentarer/roedt-tunnelsyn

Eva Agnete Selsing: I dag er det nye DR2 gået i luften. Den lanceres som en nyheds- og samfundskanal. Og den vil, som resten af etablissementet, være rød.

3. marts 2013, 22:30

Nu skal SFeren Thor Möger nemlig have sit eget debatprogram. Og storkapitalen skal seriesvines af endnu en misundelig socialist, der gerne vil kvindeflæbe indigneret med et kamera i ryggen. Læg dertil de i forvejen skamløst skæve produktioner, som da Deadline forleden (atter) havde samlet et debatpanel, der dybest set bestod af tre personer fra Enhedslisten. Eller de såkaldte dokumentarfilm, hvor ingen seer er i tvivl om instruktørens private, rødblussende holdninger til alt lige fra skat, over indvandring og til portrætter af uglesete politikere. For slet ikke at nævne DRs dramaproduktioner, som siden Matadordagene har patroniseret danskerne med en stygt opdragende kulturradikalisme.

Allan Hansen

Posted: 4 marts 2013 - 15:22 - Svar

I går sendte BBC News et program fra Afghanistan
(ca. en time), der klart og tydelig dokumentere at
det afghanske politi og milits stadig voldtager små drenge.
I Indien havde Sultan Alauddin i 1311 ca. 50,000 ” kønne drenge,,
som sex slaver.

steen

Posted: 4 marts 2013 - 16:42 - Svar

ja, man kan hente den her via en torrent

http://vladtepesblog.com/?p=60300

Allan Hansen

Posted: 4 marts 2013 - 16:58 - Svar

Tak Steen.

Lev Vel

H B

Posted: 4 marts 2013 - 17:03 - Svar

Svensk statstelevison brukar aldrig missa när kvinnliga aktivister renar strupen för att ta till orda. Än mindre en installation eller demonstration, särskilt inte när det tar sig uttryck som i detta fall – om budskapet är det rätta vill säga.
Annars är det största möjliga tystnad som råder trots att nödropet till omvärlden serveras på silverfat utanför redaktionsfönstren.
Svensk media är en demokratisk skamfläck.

  steen

  Posted: 4 marts 2013 - 17:11 - Svar

  @H B: Ja, ikke ? Meget ideologisk selektivt af svenske medier. “No hijab,” den går ikke. Multikultur og islam trumfer HBTQ (eller hvad det nu hedder) anytime. De er gennemsigtige som vand.

   PisseNisse i Hökarängen

   Posted: 4 marts 2013 - 17:27 - Svar

   Det är nog inte bara det..att visa ett par snygga iranska bröst skulle ju kunna pigga upp Svenne Banan och vara ett trevligt litet avbrott i det genuskorrekta flödet i landet där man tom har ett särskilt etiskt råd som på fullt allvar granskar och utdömer bannor över lättklädda modeller i reklamsammanhang.

   Det finns inget “page 3 of the Sun” i Sverige..har inte funnits sedan 60-talet (då tom Aftonbladet hade topless-damer). Nakna bröst år 2013 skulle ju kunna få hanrejarna att dra lite på smilbanden och i matriarkatets Sverige skall Svenne hållas kort!

Tornuggleman

Posted: 4 marts 2013 - 17:27 - Svar

Puss o kram till er !!!
Mycket modigt, må jag säga.

Kan tänka mig att dessa kvinnor nu är på samma lista med Vilks.

Tänk om fler vågade tycka så.

Santor

Posted: 4 marts 2013 - 20:47 - Svar

Man kan jo ikke være uenige med dem selvom de er kommunister.

Det besynderlige er at Vestens feminister er fraværende i debatten, det giver bare ingen mening.

Allan Hansen

Posted: 4 marts 2013 - 22:49 - Svar

Vi husker alle sammen da den Afghanske regering vedtog en lov, der gav muslimske mænd lov til at voldtage deres kvinder (dyr).
Det var så vidt jeg husker i 2006.

Det rejste et rama skrig og bragte hele verdens pis i kog ( med undtagelse af Socialdemokraterne, SF,EL og De radikale svensker, som altid mener, at alle kulture er lige gode – underforstået: de har da ret til at voldtage deres kvinder og dyr – og at Vesten ikke ved en skid om islam bla bla bla – du ved nok?).

Det fik den Afghanske regering til officielt, at aflyse “loven,, men de afghanske mænd forsætter dog stadig med at voldtage deres kvinder, dyr, mænd og drenge. (alle voldtager alle – det er jo allahs lov).
I Afghanistan findes, der ca. én million trækkerdrenge mellem 14 og 24 år.
Intet sted i verden, bliver der voldtaget så mange små drenge, som i den muslimske
verden (de skal jo lære det de kære små)
Muslimerne har en lang tradition for homosex.
En undersøgelse fortaget WHO har for nyeligt vist, 60% af Taleban har gonoré i ende tammen.
Jo jo, siger Taleban det er fordi vi blander grøn og sort the – sludder, siger WHO man får ikke gonoré
i ende tammen af grøn og sort the.
I Afghanistan er der ca. 1 million trækker drenge mellem 12 til 24 år.

P.s for et par år siden blev en muslim i Sudan tvunget til, at gifte sig med en ged, da han blev
taget på fast gerning mens han voldtog sin nabos ged.
Og de levede lykkeligt til deres dages ende.

Nu har jeg så købt 123 ordbøger på dansk, spansk, tysk og engelsk etc. etc.
Men ingen af dem kalder voldtægt, for racisme!

Med mindre man taler om disse voldtægter – for det alene, er racistisk?

Lad mig slutte med Wafa Sultan:

“Many had been raped and most of thes rape victims had fallen prey to male members of their own
family, usually their own fathers. Unmarried woman who becam pregnant as a result of these rapes were murdered as soon as
their condition was discovered,,.

Citat: Ex muslim Doktor og forfatter Wafa Sultan.

Kilde: A God who Hates. 2009. side 89.

mrhans

Posted: 5 marts 2013 - 19:40 - Svar

Sabatina James är en av världens vackraste kvinnor!

Sabatina James är också en av världens modigaste människor!

Jämfört med henne framstår islamska terrorister och svenska feminister som mycket små människor!

LarsS

Posted: 5 marts 2013 - 20:13 - Svar

Sabatina James er en klog og meget vidende kvinde og jeg er dybt imponeret over hendes ekstremt høje intellektuelle niveau.

At hun derudover er en fantastisk smuk kvinde, er ikke at komme udenom.

Selv har jeg altid synes, at Marilyn Monroe er den smukkeste kvinde verden er nogensinde blevet præsenteret for, men Sabatina er gudinde-smuk og ikke mange af vor tids “kändis” fotomodeller når hende til hofteholderne, selv ikke Zenia Stampe, Helle Thorning eller Annie Lööf 😉

steen

Posted: 5 marts 2013 - 20:26 - Svar

Se Kristeligt Dagblad i dag

Ta inn hele skjermen 05.03.2013 202429

  LarsS

  Posted: 5 marts 2013 - 23:03 - Svar

  Jep, hun kommer til at gøre en forskel!

  En ung kvinde der kan tale en stor sags tjeneste med udgangspunkt i egne bitre erfaringer, og med et intellektuelt bid som skærer glohedt igennem naive, bløde, flødebolle-forestillinger om søde chokolade samfund.

  Ser meget frem til at følge hende – hun besidder som ganske få, de tre unikke faktorer som skal virke i samspil for at kunne nå til noget, der er meget større end stort: Patos, Logos og Etos.

  Hun har det!

Allan Hansen

Posted: 6 marts 2013 - 00:49 - Svar

@ Ja, Steen et lille gennembrud.
Først og fremmest tak til k.db. for at bringe
en artikel” Jeg vil ikke lade frygten styre mit liv” Sabatina James,
som man stort set aldrig ser i
de danske medier.
Der næst flot layout!
Sidst men ikke mindst – det er nogle
skide gode foto du tager.

P.S: Nogle gange er det de små ting her i livet, som
betyder mest!
Det er en stor glæde, at ser hvor mange, der flygter
fra islams boldige galskab.

Lev Vel.

Bergfast

Posted: 6 marts 2013 - 06:58 - Svar

Vilken fruktansvärt ful kvinna, Sabatina James.

Hon ser ut som en kall ödla i blicken, som en skräcködla, och hon ser ut att vara i avsaknad av all form av mänsklig värme.

F.ö. skulle man nästan kunna tro att hon mer eller mindre har låtit sig värvas som hemlig agent 007, med rätt att “döda”…..?

Vad gäller de skrikande nakna unga kvinnorna, som inbillar sig själva att det finns jämställdhet någonstans i världen, så befinner de sig naturligtvis uppe i det blå och har alldeles för korta liv för att kunna ha något perspektiv på saker och ting.

Jämställdhet är en chimär och en luftballong, liksom så många andra ord som kan ha en viss godmodig klang över sig, och som kan låta – snälla – .

De är inte verkligheter. De är ord, som kanske av vissa hoppas på att kunna bli verkligheter, men som de i verkligheten naturligtvis aldrig kan bli.

Sådan är inte naturen eller livet. Jämställdhet är inte förenligt med naturlagar och har därför inga möjligheter att kunna låta sig skapas i verkligheten.

Respekt och aktning får människor genom att visa respekt och aktning. Och också genom att visa respekt och aktning för naturlagar.

Anonym

Posted: 6 marts 2013 - 11:21 - Svar

Du resonerar som en treåring, Bergfast.
Puss och kram likafullt.

  Bergfast

  Posted: 6 marts 2013 - 18:44 - Svar

  Märklig och inkonsekvent kommentar av Anonymous.

  Hur ska han ha det? Han talar med en kluven tunga….

  Ska han (verbalt) försöka knocka in mitt huvud, ELLER ska han dela ut pussar och kramar?

  Han verkar ha svårt för att välja och för att kunna tala rakt och klart. Han kan inte heller argumentera kring vad det är som i hans ögon är som en treårings argument i min kommentar. I stället ger han sig på personen Bergfast. Precis som barn som krockar med en sten ger sig till att skälla på stenen, (eller på någon som är irriterande)..….

  Och sedan samtidigt mitt i alltihop delar han ut pussar och kramar..….

  – Pang, du är dum, och jag slår dig i huvudet med en (verbal) hammare, (och hoppas därmed att du trillar omkull och tystnar, eller försvinner från kommentarsfältet, för att du skriver sådana barnsliga och dumma kommentarer!) Men puss och kram likafullt i alla fall! ….….

  Jo, jo…..

  Vad svarar man på sådant?….

  Sådant går inte att svara på.

  Ps.
  Därmed inte sagt att jag tror att Anonymous nödvändigtvis vill min person någonting illa. Nej, kanske han på sätt och vis vill försöka vara snäll, mitt i sin golvande kritik.

  Konstigt att man ofta anser sig tvungen att behöva bli så privat och personlig i kommentarsfälten i Sverige. Undrar vad det kan bero på…
  Ds.

  V.h. till Anonymous

Leave a Comment