8
mar
Seneste opdatering: 9/3-13 kl. 0801
9 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Nok er Choudary en klovn, men han er en farlig klovn. Jeg ville kalde ham en tændsats. Sker der større sociale konfrontationer i England en dag, og det kan kun være et spørgsmål om tid, er det en type som ham, der leverer gnisten til bålet. Det er ingen dyd at tolerere hans provokationer i dag, tværtimod, det er en udeladelsessynd, de kommer til at fortryde.

A video of the clash — insultingly entitled “Munafiq police officer exposed” — has been posted online. In Arabic a munafiq is a religious hypocrite. The hostile exchanges begin as someone asks the unidentified officer — one of three counter-terrorism cops called to the meeting in a Birmingham hall — his name. As the exchanges continue the officer confirms he is a Muslim — and is branded a “mushrik” or plotter against Islam. Choudary is then filmed saying: “You come in and you intimidate people. That’s the reason why the Muslim community hate munafiqs and kuffar (non-believers).” Hate preacher’s vile rant at Muslim cop

OIC Generalsekretær Ihsanoglu var i Stockholm

For at besnakke Reinfeldt og Bildt og andre oppustede nulliteter, og se, Dagens Nyheter har en moderat kritisk artikel om denne hykler. Jeg tabte et halvt glas rødvin i tastaturet og måtte skifte laptop. Jeg har heldigvis fire efterhånden:

Men så kommer frågan från Israels ambassadör: Hur ser ni på det faktum att majoriteten av era medlemsländer bedriver antisemitiska kampanjer? Och svaret från generalsekreterare Ihsanoglu är inte upplyftande.

”Muslimer kan per definition inte vara antisemiter”, säger han, ”vi betraktar Moses som en profet, liksom Jesus. Araber är dessutom också semiter.”

Han går vidare in på islams långa historia av relativ tolerans mot judar, berättar om hur dessa ofta levt i fred i muslimska länder medan de förföljts av kristna – ett faktum inte minst under andra världskriget. Och hur han själv brukar markera mot både islamofobi, antisemitism och andra stereotyper.

Det låter bra. Men det är ett undanglidande från frågan. För naturligtvis är generalsekreteraren för OIC fullt medveten om den antisemitism som just nu frodas i skolböcker, massmedier och politisk retorik på så många håll i arabvärlden. Blunda inte för antisemitismen

Paul Weston Launches New Political Party to Confront Militant Islam and End Ethnic Cleansing

Liberty GB Press release:

At midday on Saturday 9th March 2013 Paul Weston, former UKIP candidate and former British Freedom Chairman, launches a new patriotic party called ‘Liberty GB’.

Unlike the mainstream parties and UKIP, Liberty GB will confront the three greatest threats to Britain’s future peace and security, namely the rise of fundamentalist Islam, the hijacking of traditional British culture and institutions by well-organised left-wing ‘progressives’, and mass Third World immigration, which is rapidly cleansing native British people from their own towns and cities.

Whilst there is no guarantee at this late stage that Britain can be saved, Liberty GB will endeavour to halt our accelerating descent into economic, educational, moral, cultural and social ruin.

paul-weston

Liberty GB believes that Britain could be a wonderful country again, but that it will take politics bordering on the revolutionary to achieve this vision. Recent polls have shown huge potential demand in ‘Middle Britain’ for such a politics, and for a non-racist patriotic party willing to confront the terrible threats facing us.

In preparation for Saturday’s launch, Weston has put together an experienced management team, and has already built a strong social media following – people of all backgrounds concerned at the damage being done to Britain by the corrupt Westminster club.

Paul Weston said in a recent address at London’s Tower Bridge:

“Liberty GB will talk about militant Islam and will talk about population replacement, which is literally genocidal. We’ve seen what’s happened to some of our big cities over the last few years, and the 2011 Census made it clear that we are not having some sort of wonderful multiculturalism, we are being cleaned out of our towns and cities. This is incredibly serious and it’s now reached the point – the tipping point, if you will – where in twenty years’ time all of our cities will be minority white. And when you look at the countries where the people who are replacing us come from all you see is violence, murder, rape and corruption. I don’t want that to happen to this country.” The Iconoclast


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Bjovulf

Posted: 8 marts 2013 - 23:44 - Svar

Helligånden tager bolig i DR-byen

http://www.b.dk/kronikker/helligaanden-tager-bolig-i-dr-byen

8. marts 2013, 22:30

Det skæve DR. Den cafe latte-farvede helligånd bølger som røgelse gennem DR-byen. Røgelsen bedøver os til at tro, at vi er bedre mennesker, jo flere ulandspenge vi uddeler og jo mere vi åbner grænserne for islamiske indvandrere. Hvad der støtter islam er godt. Hvad der kritiserer islam er betænkeligt og har tit en ond kerne. Som Siad.

Det er denne cafe latte-helligånd, der bølger som røgelse gennem DR-byen. Røgelsen bedøver os – seerne – til at tro, at vi er bedre mennesker, jo flere ulandspenge vi uddeler, jo mere vi åbner grænserne for islamiske indvandrere, jo mere modersmålsundervisning vi giver. Hvad der støtter islam er godt. Hvad der kritiserer islam er betænkeligt og har tit en ond kerne. Som Siad.

Denne partiskhed strider imod radiolovens ord om, at DR skal være alsidig. Partiskheden foregår ikke sådan, at tv- og radioaviserne ikke dækker Christiansborgs dagsordener nogenlunde ligeligt. Skævheden ligger mere i det røgelsesbestænkede livssyn, DR holder op som idealet for os syndige mennesker. Filosoffen Eva Agnete Selsing præciserede det klart og håndfast i en klumme i Berlingske forleden (04.03. ): »Venstreorienteringen gennemsyrer DR i form af de valg og fravalg af emner, vinklerne, sprogbrugen, kilderne. Det hele.«

….

  steen

  Posted: 9 marts 2013 - 00:04 - Svar

  »Én lang manipulation«
  Næstformand i DRs bestyrelse Ole Hyltoft langer i dag ud efter et dokumentarprogram, som han mener er et brud på DRs etiske retningslinjer.

  http://www.b.dk/kultur/en-lang-manipulation

  DR vasker hænder. Jeg er ikke kunde i butikken.

Skåning

Posted: 9 marts 2013 - 03:05 - Svar

Men vad har egentligen hänt med Tommy Robinsson. Sitter han fortfarande fängslad för det där med passet? Paul Weston har jag förtroende för men vad var det för interna stridigheter eller rättsskandaler som fick honom att bryta med EDL?

  Santor

  Posted: 9 marts 2013 - 05:42 - Svar

  Han blev løsladt for 2 – 3 uger siden!

  Men der er ingen der har hørt fra ham endnu.

  steen

  Posted: 9 marts 2013 - 11:18 - Svar

  han er aktiv på Twitter hver dag

  Tommy Robinson EDL ‏@EDLTrobinson
  My beautiful daughter poppy is 2 today.

  https://twitter.com/EDLTrobinson

Santor

Posted: 9 marts 2013 - 05:45 - Svar

Det er måske en meget god strategi Paul Weston lægger for dagen med et nyt parti.

Modstanden har så mange aspekter at det bliver svært at fører kampen fra kun et parti. Samtidigt giver det UKIP mulighed for at koncentrere sig om EU hvilket vel er lige så vigtigt!

Nielsen

Posted: 9 marts 2013 - 11:41 - Svar

Briterne burde ekspedere Adam Choudary tilbage til Pakistan. Han er ikke godt for nogen eller noget, tværtimod.

steen

Posted: 9 marts 2013 - 11:59 - Svar

no can do:

Anjem Choudary (Urdu: انجم چودری‎; born 1967 in England) is a British former solicitor, and, before it was proscribed, spokesman for the Islamist group Islam4UK. He is married, has four children, and lives in Ilford, London.

Allan Hansen

Posted: 9 marts 2013 - 15:55 - Svar

DEN OMVENDTE VERDEN.

Gregers Dirckinck-Holmfeld, Journalist 1986:

“Tænk på, hvad vi kan lære af muslimerne.
Jeg synes, at vi skal lade verdens flygtninge vælte ind over
vore grænser og lappe al deres kultur i os,,.

Gholam-Reza Fada, 1980:

” Koranen lærer os at dræbe afgudsdyrkkere og
de vantro, der afviser islam,,.

Arne Notkin,journalist, 1989:

“Udlændinge og indvandrere er ikke
mere kriminelle end dansker generelt,,.

Sheik Abdulla Goshah, 1970:

“Det står en muslim frit for at bryde en hver aftale
med ikke-muslimer,,,.

Kirsten Lee, De Radikale, 1990:

” Det er overvurderet, hvor attraktiv Danmark
er for flygtninge. Vores sprog og klima afholder
mange fra at søge hertil,,.

Jamahir F. Abdallah, 1997:

“Dansker er slaver af druk. At muslimerne får flere børn
end danskerne, at det sociale system udnyttet osv. kan I kun takke
jer selv for. Den kloge narre den mindre kloge,,.

Ritt Bjerregaard, Socialdemokraterne, 1991:

” Men faktum er jo, at indvandrere og flygtninge er med
til at berige den danske kultur,,.

Sultanhussein Tabandeh, 1980:

” Hvis en muslim dræber en ikke-muslim, må
han ikke idømmes dødsstraf, for hans udviklingsstade
er højere end den dræbtes,,.

Anker Jørgensen, Socialdemokraterne, 1991:

” Jeg er også ked af den tendens til, at mange danskere
tror, at Danmarks økonomiske problemer er udlændingenes skyld.
De fremmede har reelt ingen som helst indflydelse på Danmarks
økonomi,,.

Ayatolla Muhammed Guilavi, 1983:

” At dræbe en hykler, der nægter at omvende sig
er mere værd end 1.000 bønner,,.

Jytte Hilden, Socialdemokraterne, 1996:

” Den islamiske verden er blevet en mangfoldig
del af vores hverdag med spændende butikker og
smilende folk. Uden denne påvirkning ville Danmark være
farveløs,,.

Sheik Abdullah Goshan:

” Af og til er det en pligt at lyve, der som
sandheden fører til ubehagelige resultater,,.

Keld Holm, biskop, 1998:

” Spørgsmålet er, om man overhovedet
kan tale om kriminalitet i forbindelse med etniske minoriteter,,.

Ayatollah Khomeini, 1984:

” At dræbe de vantro er den højeste opgave, Allah
har givet menneskeheden,,.

Mimi Jacobsen, Centrumdemokraterne, 1992:

” Danskerne er racister og fremmedhadere,,.

Ayatollah Khomeini, 1979:

” Madrester efter svind og hunde
og ikke-muslimske mænd og kvinder er urene,,.

Leave a Comment