9
apr
Seneste opdatering: 9/4-13 kl. 2022
8 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Interviewet er fra den 5 april og det er i anledning af at Deutschland Schafft Sich Ab udkommer på fransk. Sarrazin taler en del om journaliststanden i sin københavnertale nedenfor, og her er er det nærmest intervieweren, man skal studere. “Er du ikke bange for, at det er de forkerte mennesker, der er enige med dig?” Offeret tager tager ham koldt som en brøndgravers røv. Det foregår på engelsk. L’Allemagne disparait – Quand un pays se laisse mourrir.

“Hjælp! De ædle vilde angriber os”

Det skriver den jyske svømmepige selvfølgelig ikke: “Vi har haft nogle dårlige oplevelser i forhold til.” Hensynsfuldhed over for sociopater og krigsførende er en dyd – så længe det varer.

Kære medlemmer, Det er med stor beklagelse at vi udsender denne nyhed. Men efter nøje overvejelse har vi valgt at nedlægge samtlige hold i Gellerupbadet med øjeblikkelig virkning. Indtil videre for en periode på 14 dage, da vi naturligvis vil være imødekommende overfor løsningsforslag. Men det skal være løsninger, som vi kan stå inde for, ellers bliver lukningen permanent. Hvorfor lukker vi ned?

Vi har igennem årene haft indtil flere dårlige oplevelser i forhold til trusler om vold, hærværk mod biler og stjålne cykler og andre værdigenstande. I går aftes havde vi desværre endnu en episode og denne var af mere voldsom karakter. To af vore instruktører blev overfaldet i deres bil af en gruppe på 20-25 unge. Sidespejle blev sparket af og der blev sparket gentagne gange ind i siden på bilen. De er selvsagt meget rystede, men har det dog efter omstændigheder godt i dag. Og det er med denne oplevelse in mente at vi ikke længere kan forsvare at sende vores medarbejdere ud på en arbejdsplads, hvor deres sikkerhed ikke kan garanteres, ligesom vi heller ikke længere mener det er rimeligt at I som medlemmer skal udsættes for denne risiko. Alle hold i Gellerupbadet nedlægges fra dags dato


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Victor

Posted: 9 april 2013 - 19:42 - Svar

I dag er det så den 9. april: Den dag, der banede vejen for min onkels KZ-syndrom.

Og hvordan markerer I dagen: Ved at jamre over, at tyskerne er ved at afskaffe sig selv!

På en dag som i dag er min sympati med dét land og dét folk mere end minimal.

Det burde jeres også være.

  steen

  Posted: 9 april 2013 - 20:02 - Svar

  vi er mig, og nu har jeg har andet at lave selvom man måske ikke skulle tro det. Begrænset tid, begrænset plads, begrænsede midler – men tak for påmindelsen. Den er måske mere behøvet på National-Frihedsmuseet

  http://www.b.dk/nationalt/frihedsmuseet-markerer-ikke-laengere-9.-apri l

   Gunnar Biering

   Posted: 10 april 2013 - 12:12 - Svar

   Så lad os her i kommentarsporet mindes 9. april. Ikke for at holde liv i tyskerhadet, men for at trække paralleller, der er relevante for fremtiden:

   Den 9. april 1940 var de radikales triumf: Uanset hvad må landet ikke forsvares militært. Det fantastiske er, at de mente og stadig mener, at det var den rigtige politik. Ligesom de lagde sig på ryggen for Sovjet under den kolde krig, og i dag lægger sig på maven for Islam – for nu at udtrykke det “stuerent”…

   Hvad er der med de radikale? Man må antage, at de simpelt hen er for gode til denne verden. Og for arrogante, eller kyniske, til at indse det.

    Victor

    Posted: 10 april 2013 - 21:22 -

    Gunnar – med forlov, så er dit efternavn et giveaway. Selvfølgelig vil du affærdige alt, som bare er lidt kritisk mod vores sydlige naboer for “tyskerhad”.

    Heldigvis er der også patrioter i Dansk Folkeparti, som tør sige det højt: At tyskerne var vores fjender, at de er vores fjender og at de vil være vores fjender.

    Jesper Langballe f.eks.

    http://www.dr.dk/P1/Kulturkontoret/Udsendelser/2009/04/14144518.htm

    Men – du har ret i, at de Radikale har været – og er – en samling parasitter.

Jonny

Posted: 10 april 2013 - 15:20 - Svar

Akif Pirinçci: Das Schlachten hat begonnen

“Weil es sich bei der letztmaligen Tötung eines jungen Deutschen namens Daniel S. von Türken in Kirchweyhe im Grunde um einen beispielhaft evolutionären Vorgang handelt, nämlich um den schleichenden Genozids an einer bestimmten Gruppe von jungen Männern. Dabei ist nicht einmal die Tötung selbst von Interesse, so grausam sich das auch anhören mag, sondern das “Biotop”, in dem der Genozid stattfindet. Und noch mehr dessen Folgen. Die Tat reiht sich ein in eine Serie von immer mehr und in immer kürzeren Abständen erfolgenden Bestialitäten, die zumeist von jungen Männern moslemischen Glaubens an deutschen Männern begangen werden. (Es befinden sich unter den Opfern nie Frauen. Die werden in der Regel vergewaltigt, was auch banal evolutionär zu erklären ist, aber dazu später.)

Natürlich haben die Täter nur rudimentäre bis überhaupt keine Ahnung von Islam – zum Glück! Aber das Wenige, was sie beigebracht bekommen haben, vom Hörensagen kennen oder erahnen, reicht aus, um sich als “The masters of the universe” zu fühlen. Die Theorie von einfühlsamen (deutschen) Soziologen, wonach diese bestialischen Jugendlichen sich in Wahrheit als Versager und Opfer der Gesellschaft vorkämen und ihr Blutrausch ein verzweifelter Aufschrei sei, ist natürlich eine von der Migrantenindustrie, schwachsinnigen Politikern und geisteskranken linken Medienleuten bestellte Lüge, die, obwohl niemand daran glaubt, nicht einmal sie selbst, dazu dienen soll, sozusagen das öffentliche “Branding” des armen, lieben Ausländers in das Hirn der Allgemeinheit zu penetrieren. Im Gegenteil, nicht einmal ein Milliardär mit dem Aussehen eines Ryan Gosling hat so viel Selbstbewußtsein wie ein Türke oder Araber, der einem Deutschen am Bordstein das Hirn aus dem Schädel tritt.”

http://www.sezession.de/37791/akif-pirincci-das-schlachten-hat-begonne n.html

Daniel S. (Kirchweyhe) und Jusef El- A. (Neukölln) – Zweierlei Begräbnis
ht tp://www.sezession.de/37666/daniel-s-kirchweyhe-und-jusef-el-a-neukoll n-zweierlei-begrabnis.html

  steen

  Posted: 10 april 2013 - 17:42 - Svar

  Tak, jeg er ved at oversætte den

kenneth

Posted: 10 april 2013 - 19:05 - Svar

Det er nøjagtig de samme ting som personalet ved Slotsøbadet i Kolding har oplevet.

Artiklen er et par år gammel, men spørger man personalet i dag om problemerne er løst, så….

“Problemerne i svømmestadion toppede på et tidspunkt med en stor gruppe af unge nydanskere, der generede de andre badegæster, men balladen har ikke nået samme højder som i eksempelvis Slotsø-badet i Kolding, hvor man har været nødsaget til at sætte vagter på”

http://www.jv.dk/artikel/886051:Esbjerg–Moralen-skrider-i-svoemmehalle rne

pk

Posted: 10 april 2013 - 20:00 - Svar

Al den ødelæggelse og marianne jelved er kulturminister.
jeg tror, at allah har humor, den gamle krigs gud.

Leave a Comment