9
apr
Seneste opdatering: 10/4-13 kl. 1740
8 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

P1050566 (1)

Taget i forbifarten fra cyklen. De stod er over en time. Venner der – hvad skal man sige ? – står politiet nær, fortæller at det var en del af indsatsen mod bandekrigen. Jeg troede det drejede sig om BMW en til 1.3 millioner kr. – som vist nok er brugtvognsprisen, mine egne bilerfaringer rækker ikke udover brugte Citroen’er og Volvoer på svenske plader. De var sikkert på vej til bestyrelsesmøde i Mærsk.

Man kan glæde sig over, at dansk politi endnu har et vist greb om det, men foran dem og os ligger Malmø, en by hvor kun politiet selv og politikerne siger, loven har magten, og de siger det fordi sandheden er for pinlig og smertefuld. Hvor mange danske politikere har set skriften på væggen? Er der overhovedet hul igennem fra politibetjenten på gaden til politikerne, eller hedder barrieren politidirektøren? Og ville det nytte, når man tænker på det kroniske flertal på Københavns Rådhus? For: mig at se, har politikerne efterladt politiet og dermed befolkningen på Lars Tyndskids Mark. Skal man give op, bygge nye fængsler der ikke virker, eller tænke nyt? Hvad nu, lille politiker? Nå. ja. “Det lange, sejge træk”, men hvor længe vil befolkningen vente på sejgtrækkerne?

»Rekrutteringen af nye medlemmer overstiger lige nu antallet af bandemedlemmer, som det lykkedes at sætte ud af spillet. Man kan ikke straffe sig ud af det her problem alene. Bandekriminalitet er kommet for at blive.« Den opfattelse deler politiinspektør Michael Ask, der er chef for Rigspolitiets Nationale Efterforskningscenter.»Det vil være urealistisk at sige, at vi har fuldstændig styr på bandekonflikterne om et par måneder.

Politiet har ikke en jordisk chance for at inddæmme bandernes hærgen inden for en overskuelig fremtid. Det mener to ud af tre. Danskerne raser: Banderne driver gæk med politiet, Under 1 pct. hjulpet ud af bander.Socioøkonomiske studier viser, at et bandemedlem koster samfundet mellem 20 og 25 millioner kroner.

Trettioprocentig ökning av antisemitiska incidenter under 2012

inkl. våld och vandalism

Av Thomas Nydahl

The European Jewish Congress rapporterar om en globalt växande trend av antisemitiska incidenter under 2012. Rapporten publicerades på söndagen i samarbete med Tel Avivs universitet.

“It appears that rather than the Toulouse attacks being a shock to the system, they had the opposite effect and perhaps allowed terrorist groups in Europe to become more emboldened,” EJC President Moshe Kantor said at an anti-Semitism press conference Sunday at Tel Aviv University, pointing to attempted terror attacks across the continent against Jewish targets.”

Ändå är det Ungern som står i fokus, när rapporten läggs fram, eftersom det är just där som “a correlation was observed between the political strengthening of extreme right parties and the high level of anti-Semitic manifestations, including incidents of violence and vandalism.”

Efter att ha diskuterat den allvarliga utvecklingen i Grekland och Ukraina säger man:

“Tel Aviv University said Sunday that 686 attacks were recorded in 34 countries, ranging from physical violence to vandalism of synagogues and cemeteries, compared to 526 in 2011.”

EJC vänder sig nu till Europeiska Unionens parlamentstalman Martin Schulz och ber om hjälp. Jag är inte så säker på att hjälp någonstans står att finna, men så här heter det:

“calling on him to initiate parliamentary hearings and provide an official and regular monitoring of developments around these issues.”

Men om en sådan önskan uppfylls så kanske den kan ha effekt.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Prudentius

Posted: 10 april 2013 - 10:33 - Svar

Kun en udvisnings-fratagelse af statsborgerskaber-politik kan afskaffe “bande-problemet”.

Det ved vores politikere udmærket godt. Det er dem der har skabt dette problem og de kunne løse det på en formiddag.

Men det vil de ikke, for det betyder et farvel til alt det de har sat hele deres prestige og fremtid som klasse ind på. Nemlig skabelsen af det “eurabiske” konventions imperium. Neo-jakobinismens våde drøm.

En våd drøm der utilsigtet fungere, som endeløse tons af ørkensand spulet ind i Vestens hidtidige velsmurte samfunds-maskineri.

Og de invaliderende resultater udebliver ikke. Man skal vitterligt lede længe efter en så hovedsløs bortøden af opsparet tillid.

Fru.Frøken

Posted: 10 april 2013 - 11:35 - Svar

De nuværende tiltag er tilstrækkelige,jeg ser ingen grund til ændringer……..
…..vi har kraftigt fokus på dem (banderne) i øjeblikket……
….indsatsen er taget op på højeste niveau, og jeg ser ingen grund til at ændre på dette!….
…..vi har intensiveret indsatsen imod banderne…..
……Bekæmpelse af bande- og rockerkriminalitet har topprioritet hos regeringen og hos politiet. Det kan ingen betvivle……

Citat
Justitsminister Morten Bødskov.Det er de svar MB har afgivet ved SAMTLIGE åbne samråd og møder(spørgetid) i Folketingssalen, der har været siden Jan. 2012,vedrørende bandekonflikten.

jernhesten

Posted: 10 april 2013 - 11:59 - Svar

Jeg får lyst til at sige at det udmærkede billede der, bekræfter alle mine fordomme.

Nå, nej det gør det faktisk ikke. BMW’en er ikke sort!!!

Varmt Konservativ (kr)

Posted: 10 april 2013 - 12:52 - Svar

“Man kan ikke straffe sig ud af det her problem alene. Bandekriminalitet er kommet for at blive.« Den opfattelse deler politiinspektør Michael Ask, der er chef for Rigspolitiets Nationale Efterforskningscenter.»Det vil være urealistisk at sige, at vi har fuldstændig styr på bandekonflikterne om et par måneder.”

Det är alltid befriande att se någon i “ansvarig ställning” som fortfarande är uppriktig och realistisk, men det är ju självklart att vi inte kan kapitulera för våldet så länge det finns andra metoder att pröva. Att låta bendekriminaliteten bliva är att säga att det är OK att lämna ut alla oskyldiga människor i barbariets hänsynslösa våld.

“Under 1 pct. hjulpet ud af bander.”

Kunde de kanske ha varit hjulpet ud af landet istället?

Bom Eyer

Posted: 10 april 2013 - 16:27 - Svar

Problemet er de 50+ år gamle internationale konventioner – dem skal vi have sendt med en raket ud af solsystemet da tiden er løbet fra dem. Og det var de også for 15 år siden. Det betyder ikke at vi skal indføre dødsstraf. Vi kan stadig vælge at være den artige dreng i klassen – generelt. Men det giver ingen mening at tilflyttere og efterkommere i op til 3. led kan få lov til at føre gadekampe og være landsforredere og at vi så ikke kan udvise dem dertil hvor de kommer fra. Uanset om de risikere dødsstraf.

Vi vil sandsynligvis høste international anderkendelse for det rette mod fra de fleste vestlige lande da de står med helt præcis de samme problemer op til begge øre. Naturligvis ikke fra sverige. Men de er helt ude i hampen.

Desuden så jeg gerne at dømte bandemedlemmer blev sat til afsoning i et albansk eller thilands fængsel – det vil være billigere og så vil man på den måde støtte landene da vi vil betale for deres arbejde. Og så er det ikke så sjovt at hygge sig i en 50 mands kold eller lummer varm møgbeskidt sovesal hvor den primære proteinkilde er fra levene laver i den ilelugtende mand, som det er at sidde i det, som de kriminelle selv kalder hoteller – som de danske blødsødende fængsler har udviklet sig til. Derefter obligatorisk udvisning.

Finder de det ikke sjovt kan de vælge at lade være med at være kriminelle. Det er deres valg.

Det vi spare kan vi bruge på passiv ulandsbistand – og så på den måde købe aflad.

Angela

Posted: 10 april 2013 - 17:28 - Svar

“The European Jewish Congress rapporterar om en globalt växande trend av antisemitiska incidenter under 2012.” Tja, vad hade man trott? Om judarna hade befunnit sig i Israel, för det är väl deras land, så hade de inte behövt ens ha en Judisk kongress som kunde konstatera det. Men sådant får man inte säga i en tidsanda där modeordet för tillfället är mångkultur. Eller europeiskt kaos. Och det är samma sak med alla arber. De kan hävda detsamma. Och det gör de ju. Och de kommer från ännu fler arabiska länder. Så de behöver inte vara i Europa. De har många länder med samma kultur som de själva så VALMÖJLIGHETERNA är många. Varför skall alla vara just där där det ofrånkomligen blir problem? Det hade varit bättre om Judiska rådet funderat på den frågan? Problemet är att folk inte längre håller sig i sina respektive länder och då blir det ofelbart konflikter. Enligt Ny-trenden måste alla vara i någon annans land i stället för sitt egna. Mest synd är det om alla europeiska länder som nu fått en massa konflikter i sina länder som alla mångkulturella länder har. Det är en vetenskaplig sanning och bevisas om och om igen empiriskt genom historien. Hur många exempel till skall vi ha? Förut var konflikten lokal mellan judar och araber och diverse arabiska länder (shiitiska och sunnitiska) nu har de dragit sina konflikter till Europa. Kom de inte överens i mellanöstern så varför skulle de komma överens bara för att de flyttar på sig (geografiskt)?

Så “globalt växande trend”? Då kan man ju fråga sig vilken/vilka som initierat den trenden? Och när skall den upphöra för någon annan ny/gammal “trend” som några andra idioter hittar på? Människor som har så dålig kunskap om samhällen och människor skulle aldrig få bli politiker. Precis som företagare som konkursat ett antal gånger får näringsförbud borde politiker få “MAKTHAVARFÖRBUD”.

Bildar några människor en kaffekoppsförening för att de är intresserade av kaffekoppar så har de roligt och det är frid och fröjd tills någon får för sig att öppna föreningen för alla som vill vara med. Först kom en som gillade ormar. Inte så roligt men det var ju bara en. Efter ett tag hade gruppen växt till många fler ormintresserade. Och det började kännas obehagligt med alla krälande ormar på golvet som man kunde trampa på. Sedan kom blomster-älskarna, tigerälskarna, frimärkssamlarna, motorrcykelfantasterna, myrälskarna, jonglörerna. Utan att jag drar hela händelseförloppet tror jag nog alla begriper hur det kommer att gå när motorcyklarna fräser omkring i rummet, ormarna bits i fötterna, blommorna blir uppätna av tigrarna och anfaller koppälskarna, jonglörernas bollar far som projektiler genom luften, kopparna går i bitar och alla är förbannade på alla.

Öppnar man upp för ett “globalt” kaos så blir det ett “globalt kaos”. För det var väl meningen att det skulle bli? Om man nu öppnade upp för det såvida man inte är lika okunnig som politikerna?

    Angela

    Posted: 10 april 2013 - 17:41 - Svar

    Orm på danska “slange”.

Leave a Comment