10
apr
Seneste opdatering: 10/4-13 kl. 2308
9 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Og trak den tilbage. Hvorfor vides ikke, den er ellers god – for god, antagelig – og den har kostet penge, kan man se af reklamebureauet Ogilvy: “European Parliament defending freedom of speech, Freedom of speech is a given in EU, but not everywhere in the world. How would you react? Agency: Ogilvy, A Caviar Production, Director: Kurt De Leijer.” Facebooksiden nedlagt En kommentator skriver:

Dieses Video war heute (08.04.13) im Youtube Kanal des europäischen Parlaments (European Parliament) abrufbar, bis es um ~14:30 Uhr gelöscht wurde. Kommentare waren im Gegensatz zu anderen Videos des Kanals nicht möglich. Soviel zum Thema Meinungsfreiheit

Svenske sosser indvælger muslimsk antisemit i partiledelsen

For en sjælden gangs skyld rammer EXPO i plet. Omar Mustafa er formand i Muslimska Förbundet og fortryder nu de jødehadere han har hyldet og inviteret til Sverige, selvfølgelig. Den med beklagelser og undskyldninger har vi hørt et par gange før. Omar Mustafa har udtalt, at islamismens seniorfilosof Mustafa Yousef Al-Qaradawi “ofte er meget afbalanceret i sin retorik”. Al-Qaradawi har bl.a. kaldt Hitlers folkemord på jøder for en “guddommelig straf”.

I Sverige ligger SAP på over 31.9 procent, i Danmark ligger S på 16.6 procent i seneste måling med pil nedad. Skriften på væggen, SAP. Også Moderaterna har deres egen hus-islamist, somalieren Abdirisak Waberi, der dog er parkeret ret perifert i partiet. Der vil naturligvis komme mange flere i Riksdagen med over en halv million muslimer i landet. EXPO vil få masser af virkelige ‘racister’ at rive i i fremtiden, hidtil har de mest måttet opfinde dem. Afdøde Kurt Lundgren og undertegnede, f.eks. Det er nok sundt, at EXPO endelig få et rigtigt arbejde. ”Omar upprätthåller en plattform för rasister”, Utnämningen av Omar Mustafa ett svek mot Sveriges kvinnor.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Victor

Posted: 10 april 2013 - 21:54 - Svar

Socialdemokratens argumentation er åben som en ladeport. Det interessante er ikke, at Omar Mustafa har taget initiativ til at tale med jøder og kristne. For nu at citere den canadiske popsild Shania Twain…”that don’t impress me much”. (Bogens folk osv….).

Det er langt, langt mere interessant, hvordan han – og de talere han har indbudt – taler om buddister, hinduister og andre polyteister. Og om ateister.

Santor

Posted: 10 april 2013 - 23:23 - Svar

Ang : EU forsvarede ytringsfriheden med ironisk video…..

Jamen så ved Eurokraterne da hvordan man skal sparke sig selv i ansigtet 🙂

Allan Hansen

Posted: 10 april 2013 - 23:41 - Svar

UPS!

Øhh…
Hvad skal man sige? – nu “krall´er det igen

http://www.youtube.com/watch?v=it1NaXrIN9I

Angela

Posted: 11 april 2013 - 00:00 - Svar

Hela intervjun i Studio Ett är djupt sorglig och beklämmande på många sätt. Judars och muslimers kamp om herraväldet över Sverige. En svensk “dödsdans” ledd av en samling narcissistiska och psykopatiska barnrumpor som som skall överträffa varandra i ett ordbajseri av modeord och floskler som svenska folket aldrig någonsin sett dess like av. Utnämningarna i SAP är helt sanslösa.

Man petar en av sina bästa politiker, Ylva Johansson, för odågor. Kriminella och psykopatiska narcissister. Det är ena saken och denne konstige Alex Bengtsson från detta högst besynnerliga företag EXPO som jag ställt så många frågor om. Vad är det? NATO:s hemliga polis, eller EU:s Secret Service? Eller Israels? Det kan man ju verkligen fundera över när man hör denne lille pojke på ett storvulet sätt, övertygad om att han har någon för oss osynlig maktens hand beskyddande över huvudet? Hur har denne okunnige, rasistiske och konspiratoriske lille gosse fått sin maktposition? Man blir skrämd när man hör honom och man får väl vara glad att snaphanen inte visade samma bild på honom som SR för då hade nog många fått skrämselhicka.

Bengtssons okunskap om demokrati, yttrandefrihet och samhälle är enorm. Enligt Bengtsson får ingen uttrycka kritik som kan tolkas som antijudiska konspirationsteorier eller judiska pengar styr amerikansk politik. Otroligt. Jodå det får vem som helst uttrycka och säga. Vad som är konspiration eller ej avgörs endast av sanningen inte ett tyckande eller åsikter. Det är s k politisk debatt. Bengtsson tror på fullaste allvar att EXPO är någon sorts åsiktspolis. Vem ger Bengtsson en sådan uppfattning? Och i vilket syfte. Det känns mycket obehagligt när Bengtsson fortsätter: “Vi är konsekventa antirasister. Vi granskar “muslimhatare”. Vi granskar antijudiska krafter. Vi granskar homofober och kommer alltid att vara konsekventa oavsett om det är socialdemokratiska politiker, sverigedemokrater, vänsterpartister, folkpartister.”

Granskar? Vem har gett honom eller EXPO rätten att granska folk? Och utifrån vilka kriterier? Vem avgör och bestämmer att någon är något av det uppräknade? Bengtsson kan inte ens skilja på sak och person. “Muslimhatare”? Vad är det? Kritisk granskning av en religion är inte detsamma som att granska en muslim. “Hatare”? Det är ett mycket infantilt känslosamt språk för någon som vill påskina EXPO:s gudomliga dignitet, en organisation som svenskarna är helt oförstående till och inte vet ett dyft om hur den tillkommit, i vilket syfte eller på vems initiativ. ” EXPO”, säger han,”är jättebra! Och behövs verkligen! Inte minst framöver när Sverigedemokraterna laddar in för kyrkovalet och andra sammanhang där de kan visa framfötterna och anspelar på människors fördomar och okunskap.”

Är EXPO grundat för att hindra ett parti? Det blir mer och mer skrämmande. Demokratin sätts ur spel. Folket skall/får inte ha några sympatier för något annat än det EXPO bestämmer? Är det så?

En reporter frågade partiledare Löfven (s) om han var rasist? Löfven var inte det, sa han, det var bara alla andra. Förmodligen skulle Alex Bengtsson svarat detsamma.

Detta är det mest obehagliga. Det blir bara mer och mer tydligt. Sverige har inte bara fått en stor trojansk häst i landet, utan två. Associationerna går till Djurfarmen.

Allan Hansen

Posted: 11 april 2013 - 00:14 - Svar

@ Steen.
Lyt lige til denne smukke video.

    steen

    Posted: 11 april 2013 - 00:27 - Svar

    lige ud af Methodistkirken, smukt.

    Jeg har desværre haft for travlt til musikalske øjeblikke. Det kræver nogle dages frugtbar kedsomhed

Allan Hansen

Posted: 11 april 2013 - 01:32 - Svar

Kære Steen:

” Det kræver nogle dages frugtbar kedsomhed;;

God joke!

Keep Smiling.-

Lev Vel.

HH

Posted: 11 april 2013 - 12:24 - Svar

Tack Angela för det du skriver! För var dag som går ökar depressionen och rädslan över vår politiska hierarki. Vad blir slutändan? Ska det vara så här? Och som sagt – hur slutar det? Kanske med poeten Eliots ord om ett kvidande…
Det jag hör är en kör av blandad kompott och som helt enkelt inte har linjerna utstakade. Det som skrämmer mest är de röster som redan från början skilt agnarna från vetet – d v s deras egen uppfattning om vad som är agnar och vad som är vete. Jag upptäckte tidigt i livet denne egendomliga svenska paradox – att bara en röst får ljud. Hos engelsmän är man stolt över de avvikande, hos fransmän är det en självklarhet att ha en egen mening. Danskar är uppriktiga, liksom tyskar. Men Sverige… varför har jag hamnat här?

Jag har nu ett förslag till en allmän uppfriskning av samtalsklimatet – EN FISKPISK-UPPGÖRELSE! Ni har naturligtvis sett Monte Pytons version vid bryggan där en person iklädd tropikhjälm slår en annan med en stor fisk i ansiktet till muntra toner. Slutet symbolik är solklar – den tillklappade hamnar i hamnbassängen.

Jag vill då uppföra samma ouvertyr vid lämplig kaj. Den först kallade är statsminister Fredrik Reinfeldt. Därnäst i tur samtliga ledare i regeringskoalitionen. Löfwén får stå på sparlåga. Men… skulle inte den ständigt pratsjuka och ilskna Helle Klein få sig en klapp även hon? Just do something about hour teeths, love…

Vi kan göra upp en tänkt lista… kåsörerna och kåsöserna som vi hittar irriterande exemplar av i kvällstidningarna till exempel… Det blir kanske ett svårt val, men ni förstår säkert vad jag menar. Alla dessa röster som hittat sitt fack, sin linje och oavsett om kompassen pekar fel är de oförmögna att tänka om, använda sitt rimliga mått av förnuft som leder rätt i en värld av mångfald. Där den tänkta hjälpen kanske inte alls, i slutändan, är någon hjälp utan snarare en plats för fördömelse, utsatthet, förminskning och hjälplöshet.

De här utpekade människorna, menar jag, har för längesedan förlorat sina verklighetssinnen. De tycks gå i en djup skog med utpräglat mörker och de hittar varken till gläntor eller vatten. Djupast sett är det synd om dem. Men rakt sett är det en skara ledare som håller på att leda oss till raka fördömelsen!

HH

Posted: 11 april 2013 - 12:27 - Svar

Tack Angela för det du skriver! För var dag som går ökar depressionen och rädslan över vår politiska hierarki. Vad blir slutändan? Ska det vara så här? Och som sagt – hur slutar det? Kanske med poeten Eliots ord om ett kvidande…
Det jag hör är en kör av blandad kompott och som helt enkelt inte har linjerna utstakade. Det som skrämmer mest är de röster som redan från början skilt agnarna från vetet – d v s deras egen uppfattning om vad som är agnar och vad som är vete. Jag upptäckte tidigt i livet denne egendomliga svenska paradox – att bara en röst får ljud. Hos engelsmän är man stolt över de avvikande, hos fransmän är det en självklarhet att ha en egen mening. Danskar är uppriktiga, liksom tyskar. Men Sverige… varför har jag hamnat här?

Jag har nu ett förslag till en allmän uppfriskning av samtalsklimatet – EN FISKPISK-UPPGÖRELSE! Ni har naturligtvis sett Monte Pytons version vid bryggan där en person iklädd tropikhjälm slår en annan med en stor fisk i ansiktet till muntra toner. Slutet symbolik är solklar – den tillklappade hamnar i hamnbassängen.

Jag vill då uppföra samma ouvertyr vid lämplig kaj. Den först kallade är statsminister Fredrik Reinfeldt. Därnäst i tur samtliga ledare i regeringskoalitionen. Löfwén får stå på sparlåga. Men… skulle inte den ständigt pratsjuka och ilskna Helle Klein få sig en klapp även hon? Just do something about your teeths, love…

Vi kan göra upp en tänkt lista… kåsörerna och kåsöserna som vi hittar irriterande exemplar av i kvällstidningarna till exempel… Det blir kanske ett svårt val, men ni förstår säkert vad jag menar. Alla dessa röster som hittat sitt fack, sin linje och oavsett om kompassen pekar fel är de oförmögna att tänka om, använda sitt rimliga mått av förnuft som leder rätt i en värld av mångfald. Där den tänkta hjälpen kanske inte alls, i slutändan, är någon hjälp utan snarare en plats för fördömelse, utsatthet, förminskning och hjälplöshet.

De här utpekade människorna, menar jag, har för längesedan förlorat sina verklighetssinnen. De tycks gå i en djup skog med utpräglat mörker och de hittar varken till gläntor eller vatten. Djupast sett är det synd om dem. Men rakt sett är det en skara ledare som håller på att leda oss till raka fördömelsen!

Leave a Comment