17
apr
Seneste opdatering: 18/4-13 kl. 0012
6 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

To af familiens ældre og erfarne kvinder tjekkede, om jeg var jomfru eller ej. De hev mig ud i køkkenet, bad mig om at tage tage tøjet af – det var forfærdeligt, fortæller Amina på Skype-videoen, der lige nu også kan ses på youtube. (60.000 har set med). Topløs Jihad-pige flygter fra husarrest efter jomfrutest. Jeg vil gennemføre endnu en topløs-aktion i Tunesien – og så vil jeg til Frankrig.

Det foregår på et nogenlunde forståeligt engelsk. Hvis Europa skulle give plads til alle dem, der er mishandlet og forfulgt af islam, ville vi ikke have plads til alle dem, der vil islamisere Europa, og det er ikke meningen. (Hver femte danske muslim ønsker sharia-lov) Eller er det? Kristne irakere der forfølger muslimske irakere i Södertälje, muslimer der forfølger jøder lidt over det hele, Kurdere og Tyrkere der udkæmper gadekampe i Tyskland: “Give me your tired, your poor, Your huddled masses yearning to breathe free.” – And to fight.

“Der er noget mærkeligt tørt ved de Muhammedanere”

Karen Blixens bemærkninger om islam og nazisme i Breve fra et land i krig, 1948 er kendt. Disse er nye for de fleste:

Der er i det hele taget efter min Opfattelse noget mærkeligt tørt ved de Muhammedanere, som jeg kender, trods deres Lidenskabelighed; men jeg ved ikke, om det kommer af Religionen eller racen, eller maaske deraf, at de aldrig drikker Vin. Mon det ikke kan være, at en Nation, som aldrig er beruset, kommer til at mangle det “lyriske” Element i sine Følelser, ogsaa f. eks. det i deres sense of Humor, som vi kalder Gemytlighed? Skønt de er meget lattermilde, har de i Reglen helt andre Grunde for at le end skikkelige Mennesker derhjemme, det er nærmest haan eller Skadefryd. Fra: Anm: En kapital af visdom og dyrekøbte erfaringer, Karen Blixen Til Ingeborg Dinesen 27. februar 1918 – Jyllands Posten, 17 april 2013, log in

Fjordman om Fjordman-boka

Peder Nøstvold Jensen skriver via epost til Sunnmørsposten at han ikke ønsker å bli intervjuet om Simen Sætres bok, men gir følgende kommentar:

«Simen Sætre står fritt til å gi ut bok hvis han ønsker det. Han har vært relativt hensynsfull når det gjelder å håndtere andre slektninger av meg, hvilket er litt av grunnen til at jeg noe nølende gikk med på å møte ham. Han har derimot gjort forbausende dårlig research på bakgrunnen for at jeg skriver det jeg gjør. Det fortalte jeg også til ham ansikt til ansikt, og han innrømmet selv åpent at han ikke er i stand til å forstå hvorfor jeg skriver.

Jeg har etterpå avbrutt all videre kontakt med Sætre fordi han og forlaget insisterer på å publisere et såkalt intervju som ikke er en korrekt gjengivelse av hva vi faktisk snakket om, på tross av at jeg har gjort forfatteren oppmerksom på dette (…) SMP.NO

Sætre er aktuell med en bok om bloggeren Fjordman, og sa til Klassekampen onsdag at han ble forsøkt truet til å unnlate å ta med et intervju med Jensen i boka. – Han har forsøkt å true og presse meg til å ikke trykke ett bestemt kapittel fra boka, og sagt at «sånn og sånn skal skje» når vi likevel velger å trykke det, sa forfatteren til Klassekampen. I en epost til NTB nekter Fjordman for truslene.

– Jeg har ikke «forsøkt truet» Simen Sætre, men har med stigende irritasjon gjort ham oppmerksom på at det såkalte intervjuet med meg i boka hans ikke er blitt sitatgodkjent av meg, på tross av Sætres løfter om dette, skriver Jensen.Fjordman nekter for å ha truet forfatter


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Santor

Posted: 17 april 2013 - 21:27 - Svar

Ang. Amina.

Jeg tror ikke rigtigt vi, vesterlændinge, forstår hvilken chance hun tager. I vores bevidsthed er hendes aktion ganske ubetydelig. Næste gang kan det udmærket være at hun forsvinder.

  steen

  Posted: 17 april 2013 - 21:33 - Svar

  Det har du ret i, nogle af os har en fornemmelse. Problemet er, at Aminaerne kan tælles i millioner, sikkert hundeder af millioner. Det er ikke fordi, jeg ikke ønsker hende alt godt, men jeg overlader det til svenskerne at ville redde hele verden. Danmark er en lille bitte plet på kortet, vi udgør en promille af verdens befolkning, og vi har fået rigeligt.

   Santor

   Posted: 17 april 2013 - 22:21 - Svar

   Du er inde på noget som vores politikere aldrig taler om.

   Nemlig det faktum, at hvis vi, vesten, bliver ved med at give alle dissidenter husly så vil der efterhånden ikke være nogen tilbage til at råbe op og ultimativt forbedre forholdene for landet som helhed.

   Spørgsmålet er om vi ikke allerede har “fjernet” for mange dissidenter fra verdens lortelande?

Uenig

Posted: 18 april 2013 - 16:25 - Svar

Uenig med begge. Aminaerne kan netop ikke tælles i millioner. De er meget få. Og den der har det mod vil ikke koste noget at tage ind. Det er hvad jeg kalder en god investering. Tænk hvis Ayaan ikke var blevet lukket ind.

Vi har ikke fået rigeligt af modige mennesker med integritet i landet her. De er altid en mangelvare.

Jeg ved ikke hvad du hentyder til (Steen) med hundreder af millioner af Aminaer. Mener du kvinder? Så ligger du under for den fejlagtige tanke at kvinder pr definition er ofre.

Har du ikke lagt mærke til hvad Amina selv fortæller om det incestuøse lesbiske overgreb hun netop har været udsat for… Det er jo det disse jomfrutests er – fingervoldtægter. Undskyldningen “vi skal bare se om hun er jomfru” er man mer end naiv hvis man hopper på. Hun skulle knækkes seksuelt. Sexchikane og overgreb kvinde til kvinde er ingen sjældenhed. Desto mindre i “lukkede kvindeverdener” hvor en del kan lide af frustrationer og masser af latent aggression.

Ækle syge gamle tanter – incest er incest.

steen

Posted: 18 april 2013 - 16:39 - Svar

Måske, jeg kan ikke vide hvor mange. Jeg mener ikke, at kvinder pr definition er ofre, men jeg mener at muslimske kvinder er meget nær ved at være det. Hvadenten de er oprørere eller ej. Der er jo masser af omvandrende Stockholmssyndromer.

Britta Due Andersen

Posted: 20 april 2013 - 15:51 - Svar

Ja, Uenig, alle disse ofre for vold, forfølgelse, fattigdom … må blive hjemme i deres egene lande/nærområder. Vi drukner, hvis vi skal huse dem alle. Og det vil faktisk ikke kunne lade sig gøre, så mange millioner af ofre er der.

Leave a Comment