23
apr
Seneste opdatering: 24/4-13 kl. 0813
5 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Jeg har holdt øje med den siden den blev sendt 8 april, men den dukkede først op nu.

A new documentary secretly filmed inside several of the 85 Islamic Sharia Law courts operating in Britain has exposed the systematic discrimination that many women are suffering at the hands of Muslim jurists. The documentary, Secrets of Britain’s Sharia Courts, was filmed by the British Broadcasting Corporation (BBC) and was first aired on BBC Panorama, a long-running current affairs program, on April 8.

The undercover investigation proves what has long been suspected: namely, that Sharia courts, which operate in mosques and houses across Britain, routinely issue rulings on domestic and marital issues according to Islamic Sharia law that are at odds with British law. Although Sharia rulings are not legally binding, those subject to the rulings often feel obliged to obey them as a matter of religious belief, or because of pressure from family and community members to do so. Soeren Kern: Britain’s Sharia Courts: “You Cannot Go Against What Islam Says”

Ny såkaldt ‘chockmåling’: S 14,4 procent – DF 18.1 procent

Danskerne har mistet tilliden til Thorning og co. Historisk lave 14,4 procent af vælgerne ville stemme på S, hvis der var valg i dag. Det er den laveste vælgertilslutning siden valget i 1898, hvor det dengang unge arbejderparti fik 14,2 procent af stemmerne.Chokmåling: Vælgerne flygter fra Thorning, Ny måling: Socialdemokraterne står til historisk vælgerlussing

Sydsvenskan gør sig umage for ikke at nævne Folketingets næststørste parti i sit chock: Chock för danska S.

Dansk velfærd og dovne Robert på canadisk TV


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Morten - - -

Posted: 24 april 2013 - 08:29 - Svar

Til gengæld er “arbejderpartiet”s – Socialdemokraternes – vælgere utvivlsomt blandt de bedst uddannede i Danmark! Det er en tanke, det misforståede parti kan varme sig ved. De har akkumuleret stor Viden i deres lille forening … Det er bare vi andre, der ikke forstår deres storladne visioner.

– – –

  Axel

  Posted: 24 april 2013 - 16:51 - Svar

  Socialdemokraternes mest iøjnefaldende ekspertise er skabelsen af offentlige kasser til eget brug.

NielsC

Posted: 24 april 2013 - 11:46 - Svar

Bare lige for en god ordens skyld. Programmet blev ikke sendt d.8/4 på grund af Thatchers død, det blev vist sendt d.22/4 første gang

  steen

  Posted: 24 april 2013 - 16:08 - Svar

  tak. S

Bjovulf

Posted: 24 april 2013 - 17:33 - Svar

Thorning udskriver valg og skifter til Venstre 😀

http://heltnormalt.dk/rydforsiden/2013/04/24/142936

“Jeg kan se på meningsmålingerne, at min snedige plan om at køre venstrefløjen i sænk indefra er lykkedes. Held og lykke med at redde resterne inden valget”, grinte Venstres nyudnævnte næstformand ved ekstraordinært pressemøde tidligere i dag

Svenskere rystede (skakade) over egen kulturarv 😀

heltnormalt.dk / rydforsiden / 2013 / 04 / 23 /141759

I kølvandet på debatten om danske Jakob Martin Strids børnebog ‘Mustafas Kiosk’, har svenskerne pludselig opdaget egenproduceret fordærvende børneunderholdning om alkoholiseret, voldelig far der låser samspilsramt barn inde i træhus [!!!]

Sverige er i chok, efter at optagelser har dokumenteret, at et ældre børneunderholdningsprogram, “Emil fra Lönneberg”, har ladet de yngste overvære vold, svigt og berusede forældre.

“Jeg er rystet over, at noget sådant har været produceret her i Sverige og har været sendt på statsfinansieret tv”, fortæller en rystet Ingela Märkström, da vi fanger hende i et shoppingcenter i Gävle.

Leave a Comment