24
apr
Seneste opdatering: 24/4-13 kl. 1852
2 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Ann Coulter blev en af mine små, private perversioner lige efter 9/11 2001, hvor hun sagde: “We know who the homicidal maniacs are. They are the ones cheering and dancing right now. We should invade their countries, kill their leaders and convert them to Christianity.” Det gik så ikke helt som forventet med de invasioner. Så lærte vi det, ethvert indgreb i et muslimsk land fører til det værre, vi bliver forhadte hvis vi griber ind og hvis vi ikke gør. – Her er en anden amerikaner, der har fået politikerbullshit nok:

‘Imagine if this Jihadist punk had basically committed the same crimes 150 years ago. He would have been swinging from an oak tree in Boston Common no longer than 60 days from the date of his arrest. That would be justice.’

Iøvrigt mener jeg stadig, at Breivik skulle føres direkte til Akershus og aflives, hvis nogen skulle tvivle. I stedet sidder han nu tre måneder for hvert liv, han har taget. Jeg er for tidligt ude, men det kommer, når vi har gennemgået rædsler nok. Så skulle alle perversionerne vist være overstået for denne gang.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Axel

Posted: 24 april 2013 - 11:35 - Svar

Oven på den frontale lobotomi, der gjorde hende til muslim, er eventuelle senere lemlæstelser egentlig lidt ligegyldige. Muslimske kvinder får orgasme hvis ægtemanden forlanger det.

Morani ya Simba

Posted: 24 april 2013 - 18:01 - Svar

“Det gik så ikke helt som forventet med de invasioner. Så lærte vi det, ethvert indgreb i et muslimsk land fører til det værre, vi bliver forhadte hvis vi griber ind og hvis vi ikke gør.”

Jeg tror problemet er at vi fører “pusse-nusse krige.” Der er et gammelt militært mundheld der siger at “amatører taler om strategi; professionelle taler om logistik”. Det vigtigste logistiske element for oprørsbevægelser er vrede unge mænd. Har man dem så kan man altid skaffe Kalasnikover, bomber osv. ved at henvende sig til sin stormagts-modstander’s vigtigste rival. Som Andrew Roberts også har sagt, tror jeg vi internerer ALT ALT ALT for få mænd i de lande vi har invaderet. I en krigszone gælder andre regler end i et civilt samfund. Vi har forsøgt at “træde nænsomt” og det holder ikke en meter mod fanatikere. Der er et element at ”skala invarians” (et fascinerende fænomen fra matematik der betyder at komplekse systemer kan opføre sig ens mikroskopisk og makroskopisk) her mellem krig mod en fanatisk og hård modstander og selvforsvar mod en beslutsom voldsmand: enten evakuerer du og undgår helt kamp eller også går du til kødet med fuld musik.
Disse krige er blevet ført med et halvt, eller helt, øje på ”CNN effekten”. Hvordan vandt englænderne Boerkrigen? Og i Malaya i 1950erne? Og USA mod ”the crack crime wave” i 1980erne? De fængslede, internerede, relokerede eller hvad man nu kalder det, store befolkningsgrupper for at ”fjerne vandet (oprørs-) fiskene svømmer i”. USA gjorde det modsatte i Vietnam; de forsøgte, ligesom Napoleon i Spanien og Rusland, at trække asymmetrisk kæmpende modstandere ind i regulære slag og det ville modstanderne ligeså lidt som 10 indiske vildhunde vil møde en tiger ligepå og hårdt. Istedet snapper de i haserne.
Jeg tror måden at knække oprør på er at fjerne den kohorte, mænd mellem 15 og 45, der slås og udøver vold, ved at interne dem. Det ville vi ikke, af ”humanistiske”, politisk korrekte, og almindeligt tåbelige (tror at irakere i 2003 ville reagere som franskmænd og hollændere i 1944-45 på ankomsten af amerikanske og britiske tropper) årsager. Og derfor begik vi ækvivalenten til at skubbe lidt til en skrigende psykopat der står med en knust flaske og råber een ind i hovedet: som Goldilocks enten for meget eller for lidt alt efter hvad man vil opnå. Men ihvertfald ikke en tilpas reaktion.

Om briternes strategi under Malayan Emergency, UK-Australien’s ”mini-Vietnam” (successfulde) krig 10 år før USA’s kæmpefiasko:
” The Briggs Plan was multifaceted, with one aspect which has become particularly well known: the forced relocation of some 500,000 rural Malayans, including 400,000 Chinese, from squatter communities on the fringes of the forests into guarded camps called New Villages. These villages were newly constructed in most cases, and were surrounded by barbed wire, police posts and floodlit areas, meant to keep the inhabitants in and the guerrillas out.”
http://en.wikipedia.org/wiki/Malayan_Emergency

Leave a Comment