30
apr
Seneste opdatering: 1/5-13 kl. 0127
5 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Cameron sagde for halvandet år siden: “I’ve described some parts of our society as sick and there is none sicker than the EDL”. Hvad mon han siger om den lille armé her, der ved et lykketræf ikke fik foranstaltet et blodbad?

Six Muslim terrorists who plotted to detonate homemade bombs at an English Defence League rally to mark Armed Forces Day are facing jail today (Tues). Omar Khan, 31, and Jewel Uddin, 27, had loaded a car with a boot full of weapons and explosives as they headed to the far-right demonstration in Dewsbury, West Yorkshire.

‘I am really pleased these six have pleaded guilty. They are clearly a radicalised group with extremely dangerous intent. Their intent was to recklessly cause mayhem and probably mass injuries.’

They were armed with sawn-off shotguns, newly-sharpened swords, and fireworks converted into nail bombs, with Anzal Hussain, 24, Mohammed Saud, 22, and Zohaib Ahmed, 22, following behind in convoy. Courtnews.

They arrived at rally at 4pm – only to find it had finished at 2pm, Extremists’ car stopped on their way home because it had no insurance, Vehicle is towed with a cache of weapons hidden inside. They had a nail bomb, two shotguns and swords – but they weren’t found at the compound for TWO DAYS, Group didn’t take mobiles with them on day of the attack to avoid detection. Six Islamic terrorists facing lengthy prison sentences after admitting plot to bomb EDL rally causing mayhem and mass injuries

2012-07-09 17.21.20


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Prudentius

Posted: 30 april 2013 - 12:48 - Svar

Igen og igen ser vi denne i sandhed ekstreme voldelighed i muslimer. At volden og hadet vælter ud af deres hellige skrifter og fuldstændigt styre deres kultur (og dermed deres adfærd), ja det skal man vist være journalist, “ekspert”, eller politiker for ikke at ville se i øjnene.

Men er multikulturalisterne virkelig så blinde, at de tror de evigt kan undgå at ende op som ofre for islams vold og had??

Er deres blindhed virkelig så total??

Jeg sætter mine penge på vi kommer til, at se en vanvittig spændende udvikling efterhånden, som det vestlige establishment bliver klar over deres drømmes palads ligger i ruiner.

EH

Posted: 30 april 2013 - 14:11 - Svar

Europas parlamenter styres ikke længere af stærke nationale politiske ledere, men af en flok købmænd, som uden at fortrække en mine vil bortauktionere deres land og befolkning, hvis buddet fra en mellemøstlig olieeksportør eller en kinesisk milliadær var højt nok. En anden uimodståelig fristelse kunne formentlig være et kødfyldt ben i EU bureaukratiet. Man skal kun brænde de andres broer, for guds skyld ikke sine egne.

Disse købmænds personlige kvalifikationer stilles der ofte af gode grunde spørgsmåltegn ved. Cameron er en af disse utroværdige politikere. Ikke noget at råbe højt hurra for, men smart nok til at stille briterne et valgfatamorgana om EU i udsigt. Hvis han altså bliver genvalgt.

Hans udtalelser om EDL adskiller sig såmænd ikke fra de bemærkninger andre af Europas ledende parlamentarikere fyrer af mod grupper , som ikke bare uden videre vil lade sig trampe flade af noget, som efterhånden har karakter af fremmede invasionstropper. Jeg er ikke ubetinget tilhænger af et gadeparlament men det ville i mere end én forstand være en befrielse, hvis nationalt orienterede partier som UKIP, Dansk folkeparti o.l. kunne vinde så meget terræn at man enten var nødt til at lytte til dem eller endnu bedre at de blev i stand til at fjerne disse folkeforagtende politikere fra magten.

Og så ville det i øvrigt virke noget mere begavet, hvis Cameron gav sig tid til at fokusere lidt mere på de virkelige interne farer som England står overfor. Men vi er nogle stykker som har registreret at tiden overhovedet ikke er til eftertænksomhed. Fuck forsigtighedsprincippet synes dagens mantra at være. Toget kører og du kan vælge mellem at gøre et forsøg på at springe af og blive smadret eller at blive siddende og blive smadret. Jeg ved snart ikke.

  Prudentius

  Posted: 30 april 2013 - 17:16 - Svar

  Camerons usle og feje kommentar er udtryk for total rådvildhed.

  Europas post-moderne eliter er fuldstændig lost, sat overfor de før-moderne befolkninger de selv har hentet ind i spandevis.

  Og det før-moderne kvaser det post-moderne på alle fronter, religiøst, demografisk og politisk.

  Vestens eksperiment med identitetsløshed føder således en lang række problemer og fadæser, et af dem er dybt uværdige politikere som Cameron.

Bjovulf

Posted: 30 april 2013 - 17:08 - Svar

BBC – How has immigration changed Britain?

Har nogen da nogensinde stemt for det i den skala eller udtrykt noget ønske om det?
Selv indvandrere af 1. og 2. generation har åbenbart fået nok nu.

http://www.bbc.co.uk/news/uk-politics-22307625

Men BBC er naturligvis som altid klar med lidt PK-holdningsbearbejdning og
afvisning af muligheden for kontrol at indvandringens størrelse og sammensætning,
når nu befolkningen tillader sig at have et andet syn på “kulturberigelsen”, end det,
de partier og politikere, der så letsindigt skabte katastrofen imod befolkningens vilje,
ønsker sig.

Hvornår kommer der mon et program på BBC, der for alvor ser det fra de bekymrede, de truede og skeptikernes side? Som viser, hvad den indfødte befolkning må og har måttet trækkes med af respektløs opførsel, ballade, vold, trusler og anden grov kriminalitet bla. voldtægter og grooming samt krav om respekt for middelalderlige og barbariske religiøse normer?

Leave a Comment