11
maj
Seneste opdatering: 11/5-13 kl. 0613
12 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Protestors marching alongside Anjem Choudary, the famed Islamist extremist, clashed with others in London’s Edgware Road earlier today. A video filmed by CoelusMedia begins with Choudary addressing the camera discussing the incarceration of an unnamed individual.

“Salafist groups protesting against Bashar Al-Assad, and in support of a Syrian jihadist group, have clashed with other protestors on London’s Edgware Road”. Choudary, who is famous for leading the now proscribed “Islam4UK” group as well as several other splinter organisations, led a march today from Regents Park Mosque which was due to end at the Syrian Embassy. Protestors marched with hard-line Salafist placards and flags, many of which read, “Support Jund Al Sham”. Flag-wielding demonstrators can be seen in the video hitting at something or someone with their flagpoles, while many run around and track down one man who is shown bloodied after the initial clashes.

The protestors were marching in opposition to Syrian dictator Bashar al-Assad, who they are known to deplore for his Alawite religion. Protestors also took up the cause against Iranian President Mahmoud Ahmadinejad and Hezbollah chief Hasan Nasrallah, who they deem as “Enemies of Allah” for their Shi’ite Muslim backgrounds. Muslims clash on London streets

Etnisk uro i Kalundborg afværget

Situationen var højspændt i Kalundborg efter den 18. april, hvor der netop var begået racistisk hærværk med graffiti og klistermærker mod Den kulturelle forenings hus i Bredgade. Den 19. blev der sat ild på Kalundborg Kampsportsklubs pavillon på Nørre Allé, og hævnaktionerne lurede. Men arabiske mæglere, politiet og SSP fik talt parterne til ro, skriver dagbladet Nordvestnyt. I to omgange kom store hold unge af anden etnisk oprindelse end dansk til Kalundborg for at finde de ansvarlige bag hærværket mod Den kulturelle forenings hus. Her lykkedes det politiet og mæglere at holde parterne i ro. SNP.DK, Konflikt mellem højreorienterede unge og indvandrere er afværget. Video.

I Sverige ville de ikke tæve hinanden i dag: Det hölls demonstrationer idag utanför Fittja moské, både i protest emot och till stöd för böneutrop. Det var de forkerte troende, der stod over for hinanden. Læg mærke til skiltet “Queerfeminister för böneutrop”, et relativt uforståeligt budskab i Danmark, Gud ske lov. Her har man de kommende svenske tæv i én sætning, og gæt engang hvem der skal have dem. Og så lige den sidste, en tæve-svipser eller poetisk retfærdighed? American Professor Who Hates America Stabbed in Cairo by Muslim Who Also Hates America.

“Salige er de sorte, thi de skal arve verden”

Sveriges finansminister var i Lagos, og sagde:

Alla de vackra färgerna man ser på kvinnorna här. På tio års sikt kommer det att se ut så i hela Europa. Hemma är det ju bara svart överallt, det är så avmätta färger hos oss.

När våra barn växer upp är det en och en halv till två miljarder människor i Afrika, och vi är fortfarande 500 miljoner. Det är klart att de kommer att vara oerhört normsättande för både mode och smaker.- Europa kommer bli bättre, mer multikulturellt, fortsätter han. – Man börjar se det i popmusik och annat att Afrika börjar höras på ett helt annat sätt. Men jag tror att när vi verkligen har sett utvecklingen är när vi har afrikanska snabbmatskedjor i Stockholm.”Afrika börjar höras på ett annat sätt”

Da han nu er finansminister, ved han måske hvordan man skal sikre velstand til denne befolkningstilvækst bare de næste årtier. Sælge fastfood i Stockholm?


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Micke

Posted: 11 maj 2013 - 03:27 - Svar

Det är inte svårt att förstå orsaken till alla konflikter i muslimska länder. Det handlar helt enkelt om en kultur mer extremt låg våldströskel.

Erling

Posted: 11 maj 2013 - 09:38 - Svar

Men jag tror att när vi verkligen har sett utvecklingen är när vi har afrikanska snabbmatskedjor i Stockholm.

Det minder mig om et interview med en politiker fra Nyrup-tiden, jeg husker desværre ikke længere hvem. Det var dengang politikere stadig anvendte ordet ‘kulturberigelse’ i ramme alvor. En slagterhund af en journalist havde den frækhed at bede om eksempler på sådan berigelse – informanten havde naturligvis svar på rede hånd. Hun havde allerede åbnet munden, da journalisten, med perfekt timing, tilføjede: “altså, bortset fra shawarma.”

En spand koldt vand kunne ikke havde virket bedre.

  Morten - - -

  Posted: 11 maj 2013 - 10:40 - Svar

  Hold fast en god historie, Erling 🙂

  – – –

Prudentius

Posted: 11 maj 2013 - 10:50 - Svar

Fra etnisk uro i Kalundborg til muslimers århundreder gamle borgerkrig overført til Londons gader.

I begge tilfælde er myndighedernes øjeblikkelige indgriben en fuldstændig nødvendighed for at opretholde den multikulturelle-multietniske harmoni og tolerance. Hvorfor opretholder denne berigende harmoni og tolerance imellem forskellige grupper ikke sig selv helt naturligt?? Vi ved jo det multikulturelle og multietniske samfund er den mest ideelle tilstand mennesket kan leve i.

Eller er det??

Man fornemmer at Vestens multikulturalister fatalt har misforstået menneskets natur.

  Morten - - -

  Posted: 11 maj 2013 - 11:33 - Svar

  For den rene er alting som bekendt rent, Prudentius. Du forudsætter, at den multikulturelle dagsorden virkelig har et etisk udgangspunkt. Jeg tror, den har et socialt og forfængeligt. Og i så fald har multikultierne ikke misforstået menneskets natur. De har forstået den helt rigtigt.

  Og det er netop dét, du og jeg har så uendeligt svært ved at forstå. Men faktum er, at multikultifantasien er et fantastisk bindemiddel til at kitte ‘gruppen’ sammen. Og ligesom i tilfældet islam, er det en fordel, frem for en ulempe, at den tro, man skal erklære, man har, er så åbenlyst usandsynlig. Thi just dét styrker credoet.

  Det mest indlysende vanvid kræver den mest betingelsesløse underkastelse af den hengivne. Naturligvis. Deri består en væsentlig del af tiltrækningen.

  – – –

   Prudentius

   Posted: 11 maj 2013 - 11:56 - Svar

   Du har helt ret i motivationen er social, forfængelig og religiøs.

   Der er tale om en apparat/stats-ideologi, som afgør hvem der kan deltage i festen og hvem der kan stå udenfor balsalen og kigge ind med hatten i hånden. Slår man hælene sammen kan man få, gør man ikke, ja så kan man gå.

   Det bliver nok sjældent meget anderledes med magteliter, ligemeget hvilken samfundsorden de er konstrueret i. Der er både fordele og ulemper forbundet hermed, og i et moderne demokrati vil det for det meste foregå indirekte og uformelt. Særdeles destruktiv bliver denne mekanik imidlertid, når den sunde fornuft i en så abnormal grad, som det er tilfældet med multikulturalismen, siver ud af de herskende grupper.

   Og netop dette totale “lapse of reason” i det regerende establishment gør vores situation så usædvanlig og så usædvanlig farlig.

  Angela

  Posted: 11 maj 2013 - 22:10 - Svar

  De har en usel kunskap om människor och samhällen. Medlöparna, de nyttiga idioterna, förstår inte konsekvenserna av den sociala konstruktion de skapar åt toppskiktet. De är fullkomligt hjärntvättade av dessa lurendrejare och inbillas tro att de gör något gott – det enda rätta. Den “enda vägen” att rädda världen. Att de skapar ett veritabelt monster för de kommande generationerna har de ingen kunskap att förstå. Manusförfattarna den lilla klick på 5 000 – 10 000 megamiljardärer är tillräckligt hårdhudade och känslokalla för att drabbas av samvetskval. Som Barosso sa när journalister frågade honom hur han kunde medverka i något så förskräckligt: “det struntar jag i. Problemen får de kommande generationerna lösa själva.” Eller som solkonungen sa “efter oss kommer syndafloden”. Cyniskt och okänsligt väl medvetna om att de slipper undan konsekvenserna. De får barnbarnen ta. Själva roar sig dessa psykopatiska narcissister under kristallkronorna på världens arenor. De är farliga.

   Prudentius

   Posted: 11 maj 2013 - 23:24 - Svar

   “De ar farliga.”

   Ja, det tør svagt antydes!

   Multikulturalisterne er, meget apropos den franske revolution, selvfølgelig produktet af en træt og dekadent vestlig rationalisme, der i sin post-moderne form primært består af en bizar fusion af sammenbrudt socialisme og afdanket udknaldet lallet liberalisme, hvis samlende “vision” er at kyle alt nedarvet (nation, folk og civilisation) i blænderen og lade sig nedsmelte/globalisere ud i intetheden.

   Med andre ord, pur røvsyg nihilisme. Ikke underligt frugten heraf er bitter og rådden.

Morani ya Simba

Posted: 11 maj 2013 - 15:30 - Svar

“American Professor Who Hates America Stabbed in Cairo by Muslim Who Also Hates America.”

Selv hvis man ikke synes folk bliver større af at vise skadefro så er det altså en morsom overskrift. Næsten til the Onion.

Peter Andersen

Posted: 11 maj 2013 - 16:00 - Svar

For min skyld må alle disse multikultier tro på lige hvad de vil. Problemet er bare konsekvenserne.

Konsekvensen af at lukke mange muslimer ind i et land er, at landet bliver islamificeret. Det ved enhver, der er udstyret med bare den mindste smule hjerne. Men hvis man nu vitterligt tror på, at sammenblanding af forskellige kulturere, heriblandt islam, leder til en eller anden fælles forståelse og tolerance, så har man naturligvis ingen skrupler med, at forfølge et sådant eksperiment. Der er så bare intet at hænge denne forestilling op på, nogen steder i verden.

Men hvis det faktum skal gå op for disse mennesker, kræver det, at de tager hele deres forestilling op til fornyet overvejelse. Og det vil de blive nød til at gøre, når alle andre kulturere siger fra. Åbenbart ikke før. At deres store helt Ghandi var nød til at dele Indien og Parkistan op i to lande og Rusland er nød til at holde fast i deres sydlige republikker, som buffer mod den islamiske verden, at Jugoslavien røg ud i en borgerkrig og syd og nord-Sudan blev delt, at Israel er i konstant konflikt med deres naboer og at der i både Kina, Indien, Thailand, Myanmar, Fillipinerne, Indonesien, Ethiopien, Thad, Nigeria, Elfenbenskysten, Liberia, Mali og allle mulige andre steder finder islamiske oprør sted, går fuldstændig hen over hovederne på dem. De kan ikke engang forstå hvad fanden der foregår i Tingbjerg, på vestegnen, på Nørrebro, i Odense, Århus eller nogen andre steder. Der findes altså kun et ord for det!!!

  Santor

  Posted: 11 maj 2013 - 22:23 - Svar

  Det er så “spot on” som det overhovedet kan blive.

  De aner nemlig ikke hvad det er de har rodet os alle sammen ind i. Konsekvensen er, at de er nød til at “tro” at det er godt og rigtigt. Derfor kæmper de så indædt for ikke at fejle. Det er som et blindt raseri hvor omkostningerne er ligegyldige samtidigt med at de inderligt håber at resultatet først viser sig når de selv er døde og borte.

  Vores eneste chance er at befolkningen, som helhed, indser det forrykte i det multikulturelle projekt og starter kampen før det er for sent.

  I øvrigt er det ligegyldigt hvem der “vinder” vi vil nemlig alle sammen tabe i sidste end.

  Dig, mig, vores børn og børnebørn selv de generationer der kommer efter kommer til at leve i bevidstheden om at deres velfærd blev ødslet bort på en utopisk drøm om en fælles verden. De vil vide at de blev forrådt af deres egne forfædre.

EH

Posted: 11 maj 2013 - 22:04 - Svar

Det er ganske enkelt umuligt at give nogen omfattende karakteristik af denne finansminister. Hvem kan? Er han beruset, på stoffer eller kommer han direkte fra en lækker wellness behandling hos en sort prostitueret. Han føler sig måske ganske enkelt som hjemme i Stockholm? Eller er han bare en korrupt logrende uintelligent svensk minister. At han er kvalificeret til at sidde i denne regering er indlysende klart. My god! Kontinentet Afrika har alle muligheder for aldrig nogen sinde at kunne komme op af det økonomiske og etniske morads det sidder i. Men det har potentialet til at bringe Europa til fald. Det er sandt.

Leave a Comment