13
maj
Seneste opdatering: 13/5-13 kl. 1753
11 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

13-05-2013 014

Gyldendal skriver: “backfisch, ung pige, der hverken er barn eller voksen, og som opfører sig derefter; almindeligt brugt til ca. 1950.” Egtl. fra tysk om fisk der er for unge til at stege eller koge, men som kan bages. Den alder hvor livet ikke bare er en åben bog, som Scruton siger om livet i Vesten, men forekommer de berørte lige lovlig åbent.

England oversvømmet af tilvandret kriminalitet

Her er kun tale om kriminelle, der er født i udlandet, og der er tale om mord og voldtægt, ikke rumænske hønsetyve. Man tør ikke forestille sig svaret på spørgsmålet: Hvor stor er procentandelen grov kriminalitet begået af udenlandsk fødte samt 1, 2 og 3 generations englændere?

NEARLY one in five UK murder or rape suspects last year was born abroad, The Sun can reveal. A total of 93 foreign nationals were charged with murder and 632 with rape. It compares to the overall number of murder suspects of 555 and rape accused of 3,436.

A survey of 43 police forces in England and Wales showed that only ONE did not record any rape or murder charges against a non-UK citizen. In London alone, more than a third of the 210 rape suspects charged in 2012 were immigrants. Twenty-four were from Jamaica, 14 from Nigeria, 13 from Poland and ten from Portugal. Out of 180 suspects in the capital charged with murder, 41 were foreign, including seven from Jamaica and five each from Turkey, Poland and Sri Lanka.

But 75 per cent of suspects charged with murder in Suffolk were immigrants. In Manchester, a total of 832 people were charged with rape, including 177 foreigners. One in 5 murder accused foreign. 20% rapes ‘by migrants’, A fifth of murder and rape suspects born abroad, shock survey finds

‘Du skal afstå dit land’

Det danske asylsystem er godt på vej mod sammenbrud. Asylcentrene er overbelastede. Sidste år sad der 6.078 asylansøgere i de danske centre, der på grund af pladsmangel nu er spredt ud over hele landet. Selv sommerhuskolonier er taget i brug uden for sæsonen.

Alene i perioden 2009 – 2012 blev der ifølge udlændingestyrelsens statistikker bevilget i alt 15.322 tilladelser til familiesammenføring. Af dem var de 12.081 familiesammenføring med ægtefælle eller samlever. Altså hvor de 12.081, der havde fået asyl, pludselig blev til det dobbelte, nemlig 24.162. Som under Nyrup: vi får asylkaos allerede i år

Politikerne har ikke grundlæggende forandret sig siden Nyrup-Jelveds tid: De sætter forældede, landsskadelige konventioner over det folk, der har valgt dem. Så længe de gør det, skal vi miste vores land.

Danskere og nordmænd mister det ganske vist senere end svenskerne, men tendensen er nøjagtig den samme. I midten af århundredet er svenskerne blev én folkegruppe blandt mange andre i Sverige, – under 50 % af befolkningen – og i Danmark er der i 2050 en million indvandrere og efterkommere. De bliver til to og tre hvis ikke nogen gør helt op med konventionerne, eventuelt træder ud af EU og FN, og de politikere er ikke til at få øje på. Hvorfor ikke, lader de sig ikke skræmme af  forstadierne til borgerkrig i f.eks. de franske opstande i Paris og Grenoble, af de seneste års stærke ophobning af muslimske terrorforsøg, af indvandringens økonomi? Hvordan kan de undgå at frygte tro at et befolkningsflertal, der ikke har noget politisk medejerskab til multikulturen, ikke vil gå fysisk til angreb på dem, når projektet er så kuldsejlet, at ingen kan undgå at se det?

Antagelig er det så banalt, at de sætter deres øjeblikkelige karriere højere end deres land. Det værste de kan forestille sig, er fordømmelse fra den internationale medie-politiske elite. Jeg kan forestille mig det, der er værre.

Beskeden fra Christiansborg og Bryssel er stadig den samme: Du skal afgive dit land, dine byer skal gå til i vold og anarki, og din økonomi skal ruineres for et højere, ædlere formål end et tusindårigt land, og du har – i al fald indirekte – selv stemt for det. Bagefter er det for sent at gå i fakkeltog og kræve nogen til ansvar for, at hele dit land er blevet til Tingbjerg, Vollsmose og Gellerup, et Malmø, et Marseille, et Birmingham eller et London, hvor englændere nu er i mindretal.

Historikeren Henrik Jensen skriver blandt andet om konventioner i dag i sin anmeldelse af Morgen Camre og Lars Hedegaards nye bog Anm: Holder diget?Jyllands-Posten, 13.05.2013 (ikke online)

En ulykke kommer sjældent alene, siger man. Da Anden Verdenskrig var slut, og alt syntes tabt for Europa, var der stadig mere at tabe. Europa kunne i tilgift til fortiden også tabe fremtiden. Det sidste risikerede en dødsmærket præsident Roosevelt og ikke mindst hans hustru, Eleanor, med flagskibet FN og en erklæring om “universelle menneskerettigheder”.

Det var en misforståelse af gigantisk omfang. Menneskerettigheder kan aldrig være blankochecks, som man bare strør ud over kloden. Det var en “døren er åben-erklæring” til alle i kolonierne om bare at komme til Europa – hvilket blev katastrofalt med oprettelsen af de universelle velfærdsstater, tillige et produkt af verdenskrigen.

” Vestens fundamentale problem er ikke islamisk fundamentalisme. Det er islam – en afvigende (different) civilisation, hvis mennesker er overbeviste om deres kulturs overlegenhed og besat af deres magts underlegenhed”. Forfatterne citerer her Samuel P. Huntington, som vel at mærke også mente, at islam ikke var Vestens største hegemoni-konkurrent. Det var Kina.

Problemet med islam er bestemt stort, og i Vesten gør man klogt i at tage det særdeles alvorligt – men historien viser, at ligesom det aldrig går helt så godt, som man kunne håbe, går det også sjældent så galt, som man kunne frygte. Nedadgående kurver retter sig. Men kan man nu være sikker på det? Nej, man kan ikke være sikker på noget som helst, hvor det drejer sig om fremtiden – altså heller ikke på en muslimsk magtovertagelse. Der er mange ubekendte faktorer i spil.Det er dog ikke et argument for at sænke paraderne.

Man burde i realiteten sætte konventionerne i parentes, lave et moratorium for den del af indvandringen og så få styr på integrationen. At der ikke er styr på den ses for eksempel på muslimers stigende forfølgelse af jøder i Europa og Danmark og den store og stigende kriminalitet blandt muslimer. Det kan også ses på Kokkedal-affæren, som man da sagtens kunne kalde banal, hvis den ikke også kunne frygtes at være symptomatisk for muslimsk magt i fremtiden.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


peter

Posted: 13 maj 2013 - 09:20 - Svar

velkommen til den rigtige verden med multi etniske samfund, som før eller siden også kommer til Danmark.

Fru.Frøken

Posted: 13 maj 2013 - 09:44 - Svar

Man må da tage hatten af for alle de mange mennesker der
rejser fra deres eget land,langt langt borte,for at bosætte sig
i et land som de helt tydeligt afskyr og foragter så helt utroligt
meget. Hvor stort set ALT er en fornærmelse mod dem og
deres dyrebare tro og kultur.
Et land hvor de med garanti ikke bliver glade for at være
fordi det strider imod ALT hvad de står for og tror på.Et land
der i udgangspunktet har en samfundsstruktur der gør at de
med 100% garanti bliver vrede og fornærmede,hver eneste
dag,i resten af deres liv.
Tænk at ofre så meget for at blive dybt dybt ulykkelige,
når løsningen er lige foran næsen på dem – en returbillet!

  Prudentius

  Posted: 13 maj 2013 - 11:41 - Svar

  Bortset fra at intet af dette er tilfældet.

  Muslimer elsker at leve i Vesten, med dens enorme rigdomme, relative fred og dyyyyybt naive/svage befolkninger og politikere.

  Her er der lebensraum for utallige klaner-bander, hele bydele, ja potentielt hele byer og landsdele, at sætte sig på og drive som forretninger via narko og beskyttelsespenge, mens man modtager socialeydelser og lever i dække af den indfødte integrationsindustri.

  Jo, jo man kan ikke lide de urene vantro og deres jahiliyya-samfund, men det bliver igen-igen en fordel når man med Allah i ryggen, kan nægte værterne enhver moralsk forpligtigelse og dermed voldtage dem (på alle måder, leder og kanter) med den bedste samvittighed, ja ligefrem betragte det som ens guddommelige mission.

  Vesten er (i højeste grad takket være os vesterlændinge) “a muslims paradise”. En lille jordisk forsmag på de evige samlejer med de evige jomfruer ved de kølige bredder langs floderne af vin, mælk og honning i Allahs have.

  Takbir!

falkeøje

Posted: 13 maj 2013 - 10:43 - Svar

Vi mister vel forhåbentlig tålmodigheden med vore
Quisling politikere og indleder den nødvendige frihedskrig.

Melodi: Når jeg ser et rødt flag smelde
Tekst: falkeøje

Når jeg ser muslimer brænde
og forhåne groft vort flag,
så fornemmer jeg mit frihedshjerte tændes
for vort land og for vort folk og for sag.
De siger vor respekt den vil de have,
de vil jage os fra hjem og fra vor rod,
dette land fik vi fra fædrene i gave,
det har vi pligt til at værne med vort blod.

Vi har værnet omkring landet,
vore fjender har man givet alt,
vore gamle, de skal bare resignere,
og for lederne er dagene talt.
Lad os rejse os i trods og gå til modstand,
vi har stolte traditioner på det felt,
nu vi søger en befrier, som for folket,
kan stå frem som en frihedens helt.

De har taget al vor velfærd,
men deres indsats er lig med nul,
deres selvros er helt misforstået,
deres indsigt er det store tomme hul.
Hvad blev der af berigelsen, som lovet,
det var bare løgn, som lederne fandt på,
lad os smide dem på porten – ud i mørket
og skabe landet, vi ikke måtte få.

falkeøje

Robin Shadowes

Posted: 13 maj 2013 - 13:09 - Svar

Har hört nu i förmiddag på P4 om det nya projektet att få bort ghettona. Lät väldigt kulturmarxistiskt flummigt och jag undrar om dom har sneglat på Sverige? Ni kan lika gärna kasta miljonerna direkt i Öresund från bron.

Anonym

Posted: 13 maj 2013 - 13:33 - Svar

Ja, hvis bare man kalder tingene noget andet og tager store skyklapper på,
så forsvinder alle problemerne jo nok helt af sig selv, ikke sandt? 😀

En ghetto er ikke en ghetto

Regeringen vil ikke kalde steder som Vollsmose, Gjellerup og Mjølnerparken for ghettoer.
Det lyder som om, det er kriminelle steder. [ Øh, ja? Og? ]

http://ekstrabladet.dk/nyheder/politik/danskpolitik/article1973268.ece

Derfor hedder regeringens helt nye udspil om ghetto-områder også ‘Udsatte boligområder – de næste skridt’.

[ Eller som man siger på nyfransk “Zones Urbaines Sensibles” / “Zones de non droit” ( No Go Zones ) … 😉 ]

Det er minister for by, bolig og landdistrikter Carsten Hansen (S), der står bag udspillet. Og det er længe siden, han har villet sige ghetto.

Allerede 17. oktober 2011 havde han et indlæg i Jyllands-Posten, hvor han skriver, at det er ‘slut med begrebet ghetto i Danmark’.

– Ikke flere ‘ghettolister’, ikke flere ‘ghettostrategier’, ikke mere ‘ghetto’, skrev Carsten Hansen og Københavns integrationsborgmester Anna Mee Allerslev (R) [!!!] dengang.

Bjovulf

Posted: 13 maj 2013 - 13:38 - Svar

Ja, bare man kalder tingene noget andet og tager de kæmpestore skyklapper på, så forsvinder alle de væmmelige (selvskabte!) problemer jo nok helt af sig selv, ikke sandt? 😉

En ghetto er ikke en ghetto [ 😀 ]

Regeringen vil ikke kalde steder som Vollsmose, Gjellerup og Mjølnerparken for ghettoer.
Det lyder som om, det er kriminelle steder. [ Øh, ja? Og så? ]

http://ekstrabladet.dk/nyheder/politik/danskpolitik/article1973268.ece
 
En ghetto er ikke en ghetto.

Derfor hedder regeringens helt nye udspil om ghetto-områder også ‘Udsatte boligområder – de næste skridt’.

Se også: Regeringen ændrer udskældt ghettoliste

Det er minister for by, bolig og landdistrikter Carsten Hansen (S), der står bag udspillet. Og det er længe siden, han har villet sige ghetto.

Allerede 17. oktober 2011 havde han et indlæg i Jyllands-Posten, hvor han skriver, at det er ‘slut med begrebet ghetto i Danmark’.

– Ikke flere ‘ghettolister’, ikke flere ‘ghettostrategier’, ikke mere ‘ghetto’, skrev Carsten Hansen og Københavns integrationsborgmester Anna Mee Allerslev (R) [!!!] dengang.

Bjovulf

Posted: 13 maj 2013 - 14:10 - Svar

Cykel-GPS for København og omegn …

“Anne Mee Allerslev likes this” 😀

http://www.180grader.dk/Indenfor/cykel-gps

Allan Hansen

Posted: 13 maj 2013 - 16:07 - Svar

Kort sagt: det er derfor U.K vil ud af E.U.

  falkeøje

  Posted: 13 maj 2013 - 16:17 - Svar

  Det vil de fleste danskere også!!!

  falkeøje

HH

Posted: 14 maj 2013 - 19:43 - Svar

Idag tisdag lyssnade jag på radion – ett samhällsprogram som speglade invandrares frustrationer. Gemensamt för dem är den enorma svårigheten att få ett arbete för att åtminstone inför deras barn framstå som en som arbetar, som alla andra.

Ju mer jag lyssnar förstår jag omöjligheten. Om man aldrig gått i en skola, inte vet vad en klocka är eller ett trafiktecken, allt det vi, danskar eller svenskar, finner självklart och enkelt, hur ska man då kunna ge dessa människor ett meningsfullt liv?

Nej, det är inte humant, inte att bry sig att låta alla dessa redan från början förlorade människor komma hit. Varje svensk och varje dansk har sedan barnsben en historia om sitt samhälle, sin tillhörighet. Man har hört sagorna berättade av pappa och mamma, är man ett danskt barn kanske man hör någon av H C Andersens vidunerliga sagor, är det ett svenskt barn blir det – åtminstone när jag var liten – Elsa Beskows underfundiga sagor med svensk natur eller kanske någon visa av Zackarias Topelius.

Vi har ett sammanhang från början, men det har inte de som kommer hit, rättare VÄLJS hit. Vår värld består av så skilda entiteter att det helt enkelt inte går att sammanföra dem till en helhet. Det är inte rasism utan helt enkelt omsorg om människor att INTE låta dem komma hit! De är förlorade redan från början. Det finns inga arbeten för analfabeter. Både svensk och dansk industri är högutvecklad och förutsätter att den som arbetar där kan och vet vad en dator eller ett datorstyrt instrument är till för.

Den beskärmade och felaktiga inställningen till omvärlden är våra politikers största förbannelse – och vår! Det är bättre att hjälpa de som har behov på plats. Det vill säga om deras korrumperade ledningar kan inse att medlen är till för de behövande.

Och jag har ALDRIG sett en sådan stigande brant kurva av kriminalitet i våra samhällen som idag. Alltihop är sjukt och det enda jag skulle önska vore att vi helt enkelt fick omrösta redan nu vilken politisk ledning vi vill ha. Jag tror att de flesta svenskar vill ha andra politiker i ledningen för vårt demokratiskt byggda samhälle. Alla inser vi att de som styr nu helt enkelt inte längre klarar av vad de ställt till med.

Leave a Comment