17
maj
Seneste opdatering: 17/5-13 kl. 2037
17 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Amer-Indian speaks to immigration and Islam, ‘Whats yours shall be taken from you unless you fight’

“Multikulturen” med dens egne ord

hVOR ER DET FEDT AT VI PERKER KOMMER OG ÆDER AF JERES PENGE OG TAR DEM NED TIL VORES LANDER OG BYGGER SLOTTE FOR DEM … OG JER DANSKE GRISE HUSK PÅ VI ER MUSLIMER OG VIL DØ FOR ISLAM OG VI VIL SLAGTE JER I FUCKING VANTRO BØSSER !!!!

Sig hvad i vil om islam men 1 ting er sikkert og det er I BRÆNDER OP I HELVED OG VI HAR ALLAH ( GUD ) MED OS … JØDER OG KRISTNE ER VORES FJENDER OG FOR AT LIGE FORTALLE JER FATSVAGE SJÆLE AT ISLAM VOKSER DAG FOR DAG … I ER EN FLOK VANTRO RØDE GRISE !!!

Kommentarer på Uriasposten.net. Første kommentator kalder sig “Muslim Manden Fuck-dansker@live.dk.” Jeg skal skåne jer for hans IP adresse. Hvis du er bemymret for dine børns fremtid, henvend dig til Nyrup, Jelved, Holger K Nielsen og Gammeltoft Hansen. Har de påført dine børn og børnebørn krig ? Naturligvis har de det. Lader I dem dø i fred med ridderkors og i den Blå Bog? Naturligvis gør I det, I er anstændige mennesker. Man skal ikke tage sorgerne på forskud, lad efterkommerene om dem. “Au reste, après nous, le Déluge”. Dette kan man skrive på en blog indtil EU forbyder det. Efter det er der ikke noget navn, for den krig I befinder jer i. De skyldige vil være beskyttet af døden og EU, hvad der er den mest effektive beskyttelse, kan diskuteres.

EU redo anta gemensam asylpolitik


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Bjovulf

Posted: 17 maj 2013 - 18:18 - Svar

Only in Sweden 😀

Svensk forslag: Mænd skal betale mere i skat

http://www.bt.dk/udland/svensk-forslag-maend-skal-betale-mere-i-skat

Svensk forslag: Mænd skal betale mere i skat
Af Jeppe Helkov Fredag den 17. maj 2013, 15:41

Kvinder er dårligere stillet økonomisk end mænd. Derfor bør mænd betale en ekstra kønsskat.

Det mener et flertal [!!!] af politikerne i ligestillingsudvalget i den svenske kommune Umeå i hvert fald. De har foreslået, at mænd fremover betaler en ‘ligestillingsskat’, der kan udligne lønforskellene mellem mænd og kvinders:

– Når man ser på beskæftigelse, uddannelse, forældreorlov og ulønnet arbejde, er kvinder tabere og mænd vindere, når det handler om at tjene penge, skriver politikerne i et læserbrev i en lokal avis.

….

  Bjovulf

  Posted: 17 maj 2013 - 18:24 - Svar

  Ups! – der gik da vist noget helt galt med html-koden der 😉

  Det skulle bare have været overskriften, der blev fremhævet.
  Beklager mange gange

  PisseNisse i Hökarängen

  Posted: 18 maj 2013 - 03:58 - Svar

  Matriarkatet Sverige är allt annat än jämställt. Svenska män hanrejar låter sig diskrimineras på alla plan. Om man vore seriöst intresserad av ekonomisk jämställdhet skulle pensionsåldern höjas enbart för kvinnor (de lever längre) och socialförsäkringsavgifterna höjas (de tar oftare sjukledigt).

falkeøje

Posted: 17 maj 2013 - 19:36 - Svar

Politikerne har påført en flok åndelige undermålere.
Nu er det lagt op til os andre, hvordan vi skiller os
af med dem igen.
Det bliver ikke på den blide måde, det vil de aldrig
kunne fatte.
Politikerne og muslimerne skal have den samme
ublide skæbne.

falkeøje

Prudentius

Posted: 17 maj 2013 - 21:01 - Svar

Jeg kan godt lide David Yeagley! Og sikke en situation de invaderende vesterlændinge har sat ham og hans folk i.

Først river man kontinentet fra indianerne i serier af blodige krige og dernæst forære man det væk til hvem der nu har råd til en flybillet fra den tredje verden.

Det er ligesom svenskerne, der først i en sky af blod, ild og krudtrøg tilraner sig en hel håndfuld af danske provinser og dernæst giver sig til at smide hele biksen væk til utaknemmelige nogoodniks fra Mellemøsten.

Nogoodniks der selvfølgelig straks forvandler deres nye hjem til det helvede de er flygtet fra.

  Olav

  Posted: 19 maj 2013 - 00:31 - Svar

  Du får gjøre litt plass for nordmennene her også, Prudentius.
  200 og 100 år siden henholdsvis selvstendighet og unionsoppløsning, og vi er i samme båt som resten av Skandinavia.
  Det norske folkeflertallet klarte å holde landet fra medlemsskap i EU, men vår “elite” svek oss og meldte oss så å si inn etterpå, via EØS-avtalen.
  Norge betaler mest til EU pr capita, etter Luxemburg.
  Belønningen er at vi får selge råvarer europeere ville tryglet oss om å få kjøpe.
  Vi har imponerende forhandlere; ikke sant..

Morani ya Simba

Posted: 17 maj 2013 - 22:47 - Svar

“HVOR ER DET FEDT AT VI PERKER KOMMER OG ÆDER AF JERES PENGE OG TAR DEM NED TIL VORES LANDER OG BYGGER SLOTTE FOR DEM … OG JER DANSKE GRISE HUSK PÅ VI ER MUSLIMER OG VIL DØ FOR ISLAM OG VI VIL SLAGTE JER I FUCKING VANTRO BØSSER !!!!
Sig hvad i vil om islam men 1 ting er sikkert og det er I BRÆNDER OP I HELVED OG VI HAR ALLAH ( GUD ) MED OS … JØDER OG KRISTNE ER VORES FJENDER OG FOR AT LIGE FORTALLE JER FATSVAGE SJÆLE AT ISLAM VOKSER DAG FOR DAG … I ER EN FLOK VANTRO RØDE GRISE !!!”

Jeg kan ikke finde den kommentar. Måske har Kim slettet den. Måske herrerne der skrev den skulle nærlæse “Our Muslim Troubles” afsnittet om de paramilitære. Og huske på at der ikke er sååå langt fra engelsk til dansk mentalitet 🙂

Gunnar Biering

Posted: 17 maj 2013 - 23:34 - Svar

David Yeagley er værd at lytte til. Vi andre har tit nævnt de amerikanske indianere som eksempel på, hvad der sker, hvis man tillader ukontrolleret immigration. Og nu gør denne indianske gentleman det!

Zenia Stampe, hør og forstå!

  Morani ya Simba

  Posted: 18 maj 2013 - 14:48 - Svar

  “Zenia Stampe, hør og forstå!”

  Det er psykologisk og omdømme-mæssigt utænkeligt at hun er i stand til det. Hun er ALT for fedtet ind I eftergivenhed og overgivelsespolitik. Det ville svare til at bede Horace Wilson vågne op og lugte kaffen i 1936. Could never happen…. Analogien med uanstændig holdning til jødernes særligt akutte sikkerhedsproblemer er der endda (“den ‘påståede’ forfølgelse af jøder…”)

  http://en.wikipedia.org/wiki/Horace_Wilson_(civil_servant)

  Bjovulf

  Posted: 18 maj 2013 - 22:06 - Svar

  Zenia Stampe politianmelder sig selv for slavehandel 😉

  http://heltnormalt.dk/rydforsiden/2013/05/17/125210

Erling

Posted: 18 maj 2013 - 08:01 - Svar

Posten på Uriasposten kan ligeså vel være spoof, men hvis det vralter som en taber, og bjæffer som en taber, hvad er det så?

Med fjender som ham her, behøver vi såmænd ikke engang USA på vores side.

Tim Pallis

Posted: 18 maj 2013 - 08:21 - Svar

David Yeagley er en rigtig vismand og en stor seer. Det er noget af det fineste jeg længe hørt og set. Send det ud over alle TV kanaler i verden. Her er en mand det er værd at lytte til. Det giver mig en god fornemmelse af håb at vide, at en sådan mand eksisterer. God kommentar til det Prudentius!

HH

Posted: 18 maj 2013 - 11:40 - Svar

I en kyrka i min närhet finns en dansk text inne i koret som man tagit fram. Den berättar lakoniskt om hur “svenskene” kom till orten, härjade runt och slängde människor i det närbelägna havet och betedde sig styggt och krigiskt. Men sen kom danske kungens “menner” och körde ut svenskarna och det blev lugn och ro igen!

Jag har läst in mig på hur dessa danska provinser behandlades när svenskarna tog över. Mycket handlade om tvång. Barnen i en dansk familj – det känns nästan konstigt när jag skriver så, men det är faktiskt sanningen – skulle tvingas gå i svensk konfirmandundervisning. Om familjen vägrade kunde de tvingas bort från sin gård!

Det finns mycket skrivet om göingehövdingen Dacke. Jag har med åren mer och mer blivit tveksam om svenska historieböcker verkligen talat sanning, om de helt enkelt inte varit ute för att göra propaganda. Nu fick jag tag i en liten svensk skrift som besannar mina misstankar. Dacke säger ju: “Vi vill ha det som fornt var”. Denna mening, om den nu är sann, skulle betyga att Dacke – enligt svenska historieböcker – ville ha kvar gränshandeln med Blekinge som ju var danskt område. Men mina misstankar har alltid funnits – hur kunde det komma sig att Dacke fick med sig ett så stort uppbåd av folk för sin sak? Alla dessa människor idkade naturligtvis ingen gränshandel. De blev ju så många att Gustaf Vasa tvingades till borgfred!

I själva verket måste Dackes uttalande tala om någonting annat. Dacke, liksom så många andra, ville ha kvar sin katolska tro! Och inte få den ersatt med en protestantisk präglad av den “svenske konge” Gustaf Vasa. Låter det konstigt? Men är det verkligen det? Jag ser mitt eget motstånd t ex i en så enkel sak som svenska kyrkans nya verison av “Fader vår”. Nu börjar den med “Vår fader” vilket är ett lån från engelska språkets “Our Father”. I alla andra språk börjar bönen med fem stavelser – Padre nuestro, Vater unser, o s v. En bön utan rytm är ingen bra bön.

Naturligtvis var motståndet starkt i vårt land när den nya formen av kristen religion som med tvång skulle införas. Det är bara det att våra historieböcker helt enkelt blundar för sanningen och låter bli att berätta om tvång och lidande och herremaktens förtryck.

Den sanna svenska historien har jag hitintills inte läst!

Det här är inget konstigt, snarare

Torben Caroc

Posted: 18 maj 2013 - 13:18 - Svar

De forment dumme indianere har mere mere føling med liv, død, kamp og natur end vi europæiske ånds-paver har. Vi er så kloge at vi kunne undvære hovedet. Det kommer vi måske også til.
Overmod, hybris, højt at flyve dybt at falde.

  Regnorm

  Posted: 18 maj 2013 - 22:03 - Svar

  Torben : Ofte er sandheder simple, men problemet består i at integrere tingene i ens liv og væsen. Det kan være skræmmende at se, hvor blinde belæste folk kan være over for noget, der forekommer naturligt og indlysende for primitive folkeslag.

  Jeg tror ikke, der kommer nogen redning fra de problemer, vi kommer til at gå i møde i fremtiden fra denne her internethøjrefløj. Der er ikke noget at gøre, og vi bevæger os længere og længere ned i et dyb af kulturel og åndelig fortabelse. Så dette bliver min sidste kommentar i disse internetdebatter. Farvel for evigt.

  Citerede kommentar er tydeligvis en forfalskning og en dårlig karikatur på en muhammedaner, og man må tage afstand fra sådan et forsøg på at udstille muhammedanere som rabiate.

   Bjovulf

   Posted: 18 maj 2013 - 22:12 - Svar

   Ja, sov du bare trygt videre – det er vist også det bedste for alle parter 😉

Allan Hansen

Posted: 18 maj 2013 - 13:31 - Svar

Yes, David let´s fight!
– Husk Kosovo!!!

Leave a Comment