20
maj
Seneste opdatering: 21/5-13 kl. 1826
22 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Her bankes en politimann opp mens en jente ler og roper «allah akhbar, politiet løper!» – Man ser det ikke lige i starten, men en tredjedel henne er det tydeligt, at det er en polis der når at redde sig op fra jorden. Nogle mener, han har trukket sit tjenestevåben, jeg kan ikke se det. Hvad hvis han havde måttet skyde sig løs med den livsfarlige ammunition, svensk politi bruger? Så tynd en line går Sverige på. (Der er en lidt anden og længere version her.)

Hvad skal man sige om opstanden i Husby i nat? Det er vold og hærværk med få variationer af bortforklaringerne hver gang, ikke bare fra nogle af beboerne, men også fra medier og politikere. For hver opstand bliver det planmæssigt lidt værre.

De første alvorlige ghettoadvarsler kom allerede for 11 år siden. Den seneste endnu alvorligere stod Mauricio Rojas for i 2006. Han blev fryst ud af landet så Riksdagspolitikerne kunne fortsætte med at spæde på ghettoproblemerne uden at blive forstyrret af sandheden. Det er skade for hjemgæld, og det bliver kun værre hen over sommeren.

Så kort kan det siges uden at skulle involvere den utålige pseudosnak, der foregår i medierne lige i disse timer. Det er “polisen”, “utanförskap”, “socioekonomiska faktorer”, “underprivilegierade”, “vilsna tonåringar” m m., hvis man tør tænde for Sveriges Radio. Der er grænser for, hvor længe man kan underholde mig med den reprise.

Klar tale og rene linjer, kunne måske lægge en dæmper på byguerillaens kamplyst, men det forventer jeg mig aldrig. Dette er folk, der vil føre krig mod den svenske stat, og af lutter angst for at gøre det værre, er der ingen der tør sige det. Man kunne parafrasere pressen således: “Det startede faktisk med at politiet lavede uroligheder. Da indvandrerdrengene gik ned for at tale dem til ro, angreb politiet dem.”

Herregud, hvad der sker er blot, at Sverige mere begynder at ligne de lande, de såkaldte flygtninge kommer fra, og derudover er der hverken arbejde eller bolig til dem mere, og når der en dag ikke længe er nogen check fra socialen, så har vi den rigtige ballade. Men man kan jo ikke debattere indtaget uden at være så ond en person, som jeg er, så de kan snakke alt det de vil, bare jeg slipper for at høre på det.

Der foregår en kamp om sandheden og virkelighedsbeskrivelsen i Sverige, og politikerne er ikke dummere end at de ved, aben er på vej over i deres skød. Et gæt: Hvis én ledende politiker udtaler sig om Husby, bliver det i en bisætning på tre ord og man skulle dog mene ødelæggelser i Husby for et stort millionbeløb krævede et par statsministerord. I Frankrig møder mindst indenrigsministeren op, når sådan noget sker. Her kl 17 ses ikke andet end en artikel af inferiøre navne som Mehmet Kaplan (MP), riksdagsledamot, Åsa Jernberg (MP), gruppledare i Stockholms stad, Awad Hersi (MP), gruppledare i Spånga Tensta stadsdelsnämnd og Yvonne Ruwaida (MP).

Stakkels svensk politi, stakkels Sverige. Efter upploppen i Husby: ”Här kommer nästa polismord att ske”

Jag är säker på att nästa polismord kommer att ske i vårt distrikt, så allvarligt är det, säger en polisman vid Västerortspolisen. – Folk i allmänhet har inte aning om hur allvarligt det är, men det har varit så många incidenter nu senaste året, att jag är övertygad om att det kommer sluta med att en polis dödas. Nästa polismord i Sverige kommer ske i Västerort.

“Polisen kallade oss ‘luffare, apor, negrer'” siger Daniel Ghirmai medborgarvärd i Husby til DN. Det er en grov beskyldning, men der er kun én kilde til den og det er ham selv. Lyver han eller DN? Indtil videre har DN fortiet, at han er journalist og knyttet til foreningen Megafon, alt andet end uvildig. Nu er de begyndt at rette i teksten og mon ikke Daniel Ghirmai kommer til at æde sine beskyldninger i sig. Læs her. Anyway, alle proffstyckare – update nu kl 23: Nya bränder i Husby

Politisk kunst – Lars Vilks i København

Når man hører Vilks på en ene side, og Mikael Brammer på den anden, fortår man umiddelbart at de ikke sender på helt samme kanal. Se også Vilks komitteens hjemmeisde og ‘Alvor er de enfoldiges skjold’ nogle fotos fra forleden.

Sigt ikke på en bevæbnet

Barcelona, 2 Marts: En spansk forretningsmand lukker sin virksomhed, sætter sig i sin bil og vil køre til en restaurant. En marokkaner, der har holdt øje med ham fra gadehjørnet, stormer hen til bilen og stikker sin pistol gennem det åbne bilrude mod hans hoved i et åbenbart røveriforsøg. Hans uheld: Spanieren har en våbentilladelse, gode reflekser og har ikke noget imod at forsvare sig. Se hvad der sker derefter ..

Forretningsmanden blev ikke tiltalt, men tværtimod rost af dommeren for sit mod og sin selvforsvarsvilje overfor bevæbnede kriminelle. Video Barcelona: Marokkanischer Migrant überfällt den Falschen (Snaphanens oversættelse)

(Her påstås det, det foregår i Sydamerika, hvad der ikke ændrer det principielle.) Hvad der skete med røveren, forlyder der ikke noget om, men så fredfyldt han ser ud, kommer han næppe til at kræve erstatning. Man kan kan ikke lade være med at tænke på, hvad en domstol her oppe i Nordeuropa – kællingebæltet m/k – ville taksere forretningsmanden til. Men hvad, her er det bare bander og psykopater a la Breivik der er rutinemæssigt bevæbnede, så situationen ville næppe opstå. Tænk hvor mange unge mennesker der havde været i live, hvis der havde været ét lovligt skydevåben på Utøya. Men nej, norsk politi skal stadig ikke være bevæbnet, mener kællingerne m/k. Hvad de derimod har beredt deres børn ud over død og lemlæstlelse, ser man på den hjerteskærende video nedenfor: Den fuldstændige afmagt og ydmygelse sat over for indtrængende sociopater,m de er så psykisk afvæbnede, at de end ikke får tanken at forsvare sig.

Video Wiesbaden: Junger Migrant schlägt einen sich nicht wehrenden deutschen Schüler

Annoncer fra Danske Partner-Ads:


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?