22
maj
Seneste opdatering: 22/5-13 kl. 1154
21 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

For tredje nat i træk stod biler i brand i hele Stockholm. Politimord er skyld i uro. skriver Politiken. Ja, ja, så siger vi det.

Sammanfattning: Flera bilar har brunnit runt om i Stockholm – Jakobsberg, Vårberg, Norsborg, Kista, Tensta. I Jakobsberg kastade 20-30 personer sten mot polishuset. Kravallpolis är på plats och helikopter har satts in. I Husby brann konstföreningen Husby Gård.

JUST NU: Bilar brinner – över hela Stockholm, Svenskt kulturarv brinner – Husby gård från 1800-talet i lågor. JUST NU: Bränder i flera förorter i Stockholm. – Er det nu Sveriges multikulturelle sandslot braser sammen? Ikke elitens, der skal meget mere til, og der kommer meget mere. Den politiske klasse skal stemmes ud, før de ændrer mening.

Tolv steder i Stockholmsområdet har der været optøjer. De journalistiske eftersnakkere? “Få sin egendom förstörd, sin trygghet rubbad och därtill ännu mera hatad av rasisterna. Den senare gruppen är tyvärr den som vunnit mest på Husbyupploppen.” Hvilket fremragende argument imod indvandreropstande! Det interessante er, hvordan dette påvirker den almindelige svenske vælger, hvornår er deres grænse nået? Alle har en grænse, også en svensker. Var det for at tone den ned, at statsministeren i sit alt for sene fremtrænde, lød ekstra flegmatisk og valiumstynget? For den ubehagelige sandhed bag al sniksnakken er, at hvis bare en brøkdel af Sveriges 200 ghettoområder beslutter sig for noget lignende, er der intet nogen svensk myndighed kan stille op. Så er der en ny magtaktør, alle andre må tage til efterretning, en ganske naturlig følge af at give sit land til andre. Bliver det ikke denne gang, bliver det når disse hundredetusinder af mennesker får en fælles sag.

Selvmord over homoægteskaber – virkelig?

Forfatteren Dominique Venner skrev dette på sin sidste blogpost i dag, inden han skød sig i Norte Dame de Paris. Det var nok at stramme den, men var det hele grunden? Jeg har ikke set den i noget europæisk medie, og hvad nytter det at dø for en politisk sag, når den holdes hemmelig?

The demonstrators on the 26 May will have reason to shout out their impatience and their anger. An infamous law that, once voted, can still be repealed.

I’ve just heard an Algerian blogger: “In any case,” he said, “in fifteen years the Islamists will be in power in France and they will abolish this law.” Not to make us feel good, I’m sure, but because it is contrary to Sharia (Islamic law).

It may well be the only point in common, superficially, between European tradition (which respects women) and Islam (which doesn’t). But the peremptory statement of this Algerian sends a shiver down your spine. Its consequences would in other respects be as giant and catastrophic as the detestable Taubira law. [a law on slavery] via Dominique Venner Expressed Fears of Islamisation in Last Blog Post Before Suicide, “Europe is in Hibernation”: Dominique Venner on the Shock of History And the Peril, But Also Redemptive Opportunity, of Alien Immigration into Europe.

Medierne vælger hans bemærkninger om islamiseringen fra, til trods for at de synes at være hans dybeste motivation. Man vælger jo selv, hvad man vil dø for, jeg skulle ikke nyde noget af at dø for noget så hysterisk. Er homoægteskaber vigtige ? Ikke i den virkelige verden. En til to procent af befolkningen er homoseksuelle, og ud af dem har det i al fald i Danmark været et forsvindende fåtal, der viste interesse for at blive kirkeviet, antagelig bryder de sig hverken om Gud eller folkekirken.

Men fænomenet har en voldsom symbolbetydning, navnlig for politikere, der ikke har noget på hjerte, og i Frankrig har den været enorm, gigantisk ophidselse og demonstrationer. Her i Norden mest blandt fjantede unge, kvindelige politikere, der alligevel aldrig beskæftiger sig med andet end ‘at sende signaler’ oftest af juvenil, moraliserende art – tænk Stampe og Allerslev og selvfølgelig samtlige svenske, der altid vader i homokarneval for at få det godt med sig selv over ingenting. Bortset fra at jeg mener, at alle med vielsesmyndighed selvfølgelig skulle tvinges, når nu kristne skal, er jeg fuldstændig ligeglad med en sådan lov. Næsten lige så ligeglad som de homoseksuelle er i det virkelige liv. Måske er de som børn, der tigger om legetøj, de ikke gider lege med, når de får det. Dette er blot en gisning. Essayist Venner: Selbstmord gegen Islamisierung

Hans handling synes at være en del af logikken i “det politiske offer”, ifølge et brev, han havde efterladt til sin venner i dag på Radio Courtoisie og det blev læst op af en anden højre aktivist Bernard Lugan lige efter annonceringen af hans død.

“”Jeg er sund i krop og sind, og jeg er fyldt med kærlighed til min kone og børn. Jeg elsker livet, men i dets aften dette, foran de enorme farer for mit franske folk og de europæiske lande, føler jeg pligt til at handle mens jeg endnu har styrke. Jeg mener, det er nødvendigt at ofre mig selv for at bryde den apati, der plager os. Jeg vælger et meget symbolsk sted, (…) som jeg respekterer og beundrer. Min handling rummer en etisk vilje. Jeg giver min død for at vække den slumrende samvittighed. Jeg en forsvarer for alle folks identitet og ret til et hjem. Jeg er imod den kriminelle udskiftning af vores folk, ” forstået som indvandringen. Une lettre lue sur Radio Courtoisie(Snaphanens oversættelse)


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Breidablikk

Posted: 22 maj 2013 - 00:35 - Svar

Veller skrev et eget avskjedsbrev, kan leses her:
http://www.fdesouche.com/373863-lhistorien-dominique-venner-se-serait- suicide-a-notre-dame

Protesten mot homoekteskap må forstås i den franske konteksten. Og er trolig sekundær i forhold til Vellers
bekymrethet for afroarabisk immigrasjon og islamismens innflydelse i Frankrike.

Man må bemerke at Veller ikke er katolikk, heller antikatolsk og bevisst hedensk. Selvmordet kan tolkes som en bevisst handling mot fransk katolisisme – hvor jo selvmord er en dødssynd. Men Veller kan også ønsket å gjøre handlingen på det mest symboltunge nasjonale stedet i Frankrike overhodet, der hvor det forut for kristendommen var et hellig sted for hedensk religion. Notre Dame blir dermed et symbol på det nasjonale forut for å være et spesifikt kristent eller katolsk symbol.

Veller beskrives som “far” til det moderne “ytre” høyre i fransk politikk og samfunnsliv. Den beste artikkel jeg har funnet i farten her:
http://droites-extremes.blog.lemonde.fr/2013/05/21/dominique-venner-le -pere-de-lextreme-droite-moderne-sest-suicide/

Bjovulf

Posted: 22 maj 2013 - 02:02 - Svar

Reinfeldt uttalar sig om Husbykravallerna:

“Unga ärga män” 😉

http://www.expressen.se/tv/nyheter/politik/reinfeldt-uttalar-sig-om-hu sbykravallerna/

  Nils

  Posted: 22 maj 2013 - 09:38 - Svar

  Helt håbløs statsminister de har. Han kan ikke engang snakke svensk.

Olav

Posted: 22 maj 2013 - 03:52 - Svar

Ja, det blir prekært når disse mennesker får felles sak.
Men har dere tenkt på at de faktisk kan få felles sak i våre 3 skandinaviske land, med kort avstand til det område som måtte trenge hjelp.
En felles sak for oss skandinaver skal det derimot mye til for å skape..

kira

Posted: 22 maj 2013 - 06:54 - Svar

Homovielser:
De kan også have mistet lysten til en kirkelig vielse efter at have oplevet intolerancen på folkekirkens højrefløj. Samme intolerance har været begrundelsen for flere udmeldelser af folkekirken.
Man kan lidt få det indtryk, at nogle nationalkonservative bruger homoseksuelle som et redskab for at fremme egen sag. De kan bruges når de hænger i de iranske kraner eller er blodige og forslåede efter at være blevet overfaldet af muslimer, men ellers er man helst fri for dem. Jeg har efterhånden forståelse for, at de vender sig imod Dansk Folkeparti, for det må gøre mere ondt at blive nedgjort af sine landsmænd end at blive overfaldet af muslimer. Det er ærgerligt, når vi kunne have haft flere allierede i denne befolkningsgruppe.

  Elefanten

  Posted: 22 maj 2013 - 08:36 - Svar

  Som folkekirkemedlem ser jeg mig som min gode ret til at være imod, når lovgivningsmagten og en ukonfirmeret kirkeminister vil bestemme, hvad der skal foregå i Guds hus.
  Hvis man har krav på religiøse ceremonier, fordi man dyrker sex på en bestemt måde, kunne man vel også religiøst velsigne frimærkesamling eller spisning af gule ærter.
  Jeg mener, at folkekirken skulle fraskrive sig sin vielsesret. Den slags hører hjemme på kommunen.
  Jeg kender ikke så mange homofile, men det er mit indtryk, at meget få har behov for at efterligne den heteronormale småborgerlighed. Og at den gensidige forsørgerpligt ikke er ønsket.

Varmt Konservativ (kr)

Posted: 22 maj 2013 - 07:32 - Svar

Att efter detta tala om fri invandring är ingenting annat än överlagt folkmord. Det är Al Qaidas juniorlag som är ute på försäsongsträning.

  Bergfast

  Posted: 22 maj 2013 - 08:50 - Svar

  Denna mycket intressanta – Analys av förstörelsedrifter – , som jag har kopierat från ett annat kommentarsfält, och vars signatur är:.. Hatzegopteryx…, är mycket läsvärd.

  Signaturen – Hatzegoptervyx – skriver:

  ”Jag gör här en kompletterande analys, byggande på djuppsykologi, för att förstå politikernas flathet inför den pågående samhällsförstörelsen, som inte endast kommer till uttryck såsom kravaller i förorter. Det är uppenbart att fegheten och den multikulturella agendan har lagt sitt blöta täcke över debatten. Men vilken är den omedvetna drivkraften?

  Den västerländska civilisationen har återkommande drabbats av en vanvettig besatthet vars syfte tycks ha varit kollektiv självförstörelse och samhällets destruktion. Förstörelse uppfattas omedvetet som en symbolisk emancipation av personligheten eftersom objektet för bindningen förstörs. Innebörden av den egna undergången är att anden frigörs från dess fjättrar. Det är vår materialism och välståndsivrande som leder till detta, eftersom det har grundlagt ett kollektivt moderskomplex där staten är bärare av projektionen. Om man bränner bilar så betyder det att man är besatt av att äga alla slags ting förknippade med materiell status, av vilka bilen är den främsta.

  När en naiv och materialistisk kollektiv omedvetenhet genomsyrar ett samhälle aktiveras ofelbart den omedvetna dödsdriften, Thanatos. Politikerna är besatta av en omedveten förstörelselusta. Exempelvis, EMU-projektet har kallats för en självmordspakt. Här i Sverige kommer det främst till uttryck genom den förda invandringspolitiken, men även skolan har man radikalt försämrat, från en position som en av världens bästa. SJ och sjukvården fungerar allt sämre. Militären och polisen tillhör de lågeffektivaste i västvärlden.

  Att det är omedvetna krafter i svang visas av att det är väldigt lätt att räkna ut de förödande konsekvenserna av de politiska besluten. Trots att jag saknar kunskaper i nationalekonomi så förutsade jag konsekvenserna av Greklands inträde i EMU, där de med sin olivolja och turistindustri förväntades hålla samma ekonomiska takt som Tyskland. Sjukdomsdiagnoser såsom depression har ökat dramatiskt de senaste åren eftersom politikerna har beslutat att vårdens institutioner skall ersättas ekonomiskt enligt antal satta diagnoser. På radions P1 nämndes ett exempel på en frisk pensionär som fått 19 diagnoser. Det värsta exemplet var någon som fått 30 diagnoser. De här konsekvenserna var naturligtvis enkla att förutse, även om ökningen inte enbart beror på överdiagnosticering. Man fattar alltså beslut som går på tvärs med grundläggande intellektuell förmåga, vilket visar att de behärskas av en omedveten förstörelselusta.

  I grund och botten är det samma kraft som ligger bakom muslimers idoga arbete att förstöra islam samt begå massmord på muslimer. Sunniter och shiiter mördar varandra och spränger gärna bort sig själva i sin omedvetna längtan efter frigörelse från det moderliga ideologiska fängelse som de själva har anammat såsom den “riktiga” islam. När politiker uppfattar vårt västerländska samhälle som ett tryggt och stabilt ymnighetshorn, vars våg de tanklöst kan rida på, så grips de av en omedveten förstörelselusta som syftar till att underminera både dem själva och det västerländska samhället. Invandrare som kommit till Sverige pga. dess materiella och moderliga trygghet, och som får sin längtan efter ett tanklöst liv vid modersbröstet tillgodosett, sätter igång att underminera samhället, ställer till kravaller, utvecklar ett förakt för dess befolkning, osv. De bär på ett självförakt såsom varande i en omanlig beroendeställning till “mamma”. Den inställningen blir projicerad på den inhemska befolkningen och på polisen, dvs. föraktet och rasismen tros komma därifrån, när det i själva verket kommer från det egna inre mörkret såsom faktor för projektion.

  Benägenheten att känna sig kränkt är stark eftersom den oidipala personligheten kompenserar sin ego-svaghet genom att blåsa upp sig till en liten kung Oidipus. Samtidigt viskar Lajus’ ande (den mördade fadern) från det omedvetna: “Drönare! Barnunge! Du är ingen riktig karl!” Den mördade fadern är den egna “faderligheten”. Det representerar en ansvarskännande och mogen manlighet som blivit förträngd. I opposition gentemot den medvetna ståndpunkten förvandlas han till en mörk fader, dvs. Thanatos, som viskar i sonens öra att han måste förstöra objektet för sin psykologiska bindning. Han måste nu göra förberedelser för sin egen död, helst i en terroristaktion.

  Symbiotisk omedvetenhet tycks ofelbart leda till uppvaknandet av Thanatos som en omedveten dödslängtan och förstörelselusta. Det illustreras av självmordssekterna, såsom “The Peoples’ Temple” (Jim Jones), “The Heavens Gate” (Marshall Herff Applewhite), “The Order of The Solar Temple” (Joseph Di Mambro), m.fl. Dessa sekter är såsom daghem för vuxna där medlemmarna hamnar i ett infantilt psykologiskt beroendetillstånd. Dessa samhällen är matriarkaliska, dvs. de är moderskulter där medlemmarna blir såsom utväxter på modern. De existerar inte längre såsom mogna och psykologiskt självständiga individer. Då vaknar Thanatos ofelbart till liv. I fallet med The Heavens Gate så uppnåddes befrielsen genom att medlemmarna förvandlade sig till andar för att kunna flyga upp till rymdskeppet som dolde sig bakom kometen Hale-Bopp.”

  ….

   Varmt Konservativ (kr)

   Posted: 22 maj 2013 - 13:03 - Svar

   Jag tror inte att du behöver göra det så komplicerat för dig. Den revolutionära vänstern är ett välkänt historiskt faktum. Det är den politiska kraft som har krävt flest människoliv under 1900-talet, långt fler än nazismen. Ända in på 70-80-talen arbetade den i väst öppet för revolutionen och i princip alla terrororganisationer under den tiden hade dokumenterat sovjetiskt stöd.

   Kommunistisk infiltration i de västerländska samhällena är också väldokumenterad. Det har skrivits mest om den påtagliga infiltration och värvande av agenter som spioneriet innebar, d.v.s. när det gällde att stjäla hemlig information, men det kunde förstås också handla om att påverka genom att föra in “information” eller propaganda eller att systematiskt vinkla nyhetsrapporteringen och påverka debatten i västvärlden i önskad riktning.

   När vi blickar bakåt på de senaste decenniernas nyhetsrapportering och mediedebatter kan vi se att de krafter som öppet bekänner sig till eller tidigare har bekänt sig till kommunismen eller socialdemokratins vänsterflank systematiskt har drivit på för en “generös flyktingpolitik” och för att stämpla allt motstånd mot fri invandring som rasism. Jag är övertygad om att det inte finns några som helst humanitära skäl bakom det agerandet. Tvärtom. Jag tror att det finns en etablerad samverkan mellan islamismens ledarskikt och den internationella vänsterns ledarskikt. Händelseutveckling, metoder och retorik är alltför likartad i alla länder i västvärlden för att man ska kunna undgå att dra den slutsatsen. Jag är också övertygad om att den vänsterextrema infiltrationen är långt mer omfattande än vad man tidigare har kunnat tro, även bland nominellt borgerliga politiker och journalister. De känns enklast igen på att de sedan några år inte alls bedriver borgerlig politik.

   Notera att jag inte tror att det handlar om en stor mängd människor, utan om de som är mest aktiva och pådrivande. Antalet röster har minskat i “debatten” (den ensidiga propagandan), men de som är kvar är desto mer aktiva. De övriga tror jag är de som tidigare var naiva, som följde med strömmen och sade vad de trodde krävdes av dem. Många av dem har nog fallit ifrån för att de har insett att de lät sig luras. De kan fortfarande inte förmå sig till att delta i motståndet, trots eller kanske på grund av att de har bäst kunskaper om hur bedrägeriet har gått till och vart det syftar, även om de borde inse att det inte finns någon annan väg, men jag tror att de snart kommer över till den rätta sidan. De som inte gör det är de som aktivt ställer sig på Al Qaidas sida.

   Vad vänstern skulle vinna på att liera sig med Al Qaida? Ingenting, om man tror att dess huvudmål är att bygga en ny kommunistisk värld, men så tycks det inte vara. Att döma av hur vänstern har agerat hittills tycks huvudmålet vara att förinta västvärlden. Vad som sker därefter verkar man inte bry sig det minsta om.

    Bergfast

    Posted: 22 maj 2013 - 13:55 -

    Varmt Konservativ (kr) sa:…”Jag tror inte att du behöver göra det så komplicerat för dig.”, vilket antyder att Varmt Konservativ (kr) kanske tror att det är jag själv som står bakom signaturen Hatzegoptervyx, vilket det alltså inte är.

    F.ö är det en intressant analys som Varmt Konservativ (kr) gör i sin kommentar, vilken jag i mångt och mycket kan hålla med om.

    Dock kan man ju alltid också läsa andra typer av analyser och andra vinklar på saker och ting, som kanske i och för sig kan riskera att – komplicera – bilden av vad som sker och har skett i samhället en aning, men som inte desto mindre ändå kan vara intressanta att läsa. För just ett vidare, bredare och kanske djupare perspektiv. Utan att för den skull behöva helt kullkasta övriga analyser som görs.

    Tyckte att denne – Hatzegoptrvyxs´ – text, (som jag hittade i kommentarsfältet under Stefan Torsells artikel på Avpixlat.), var en intressant analys, med ett berikande perspektiv.

pk

Posted: 22 maj 2013 - 08:55 - Svar

Følsomme svenske politikere:” De volder, fordi de er arbejdsløse.”
Og så siger reinfeldterne også :” Vi må have flere indvandrere, for vi skal have
udryddet den svenske ondskab.”

Jernhesten

Posted: 22 maj 2013 - 09:59 - Svar

Er det ikke snart på tide at man som “almindelig” lovlydig svensker begynder at stille sig selv nogle relevante spørgsmål om volden i Husby.

Ved man ikke hvor man skal starte, så lad mig komme med lidt inspiration:

1. Hvis 60 “unge” i Husby i den grad er i stand til at til at forbruge enorme resourcer hos brandvæsen og politi, hvad kan så ikke 600 eller 6.000 “unge” udrette? (Tallet 60 har været nævnt flere steder). Det fører så med sig et andet centralt spørgsmål: Magter politiet overhovedet at sørge for lov og orden?

2. Hvorfor har de enorme beløb som også i Sverige har været afsat til at “integrere” de her “unge” ikke forhindret optøjer som disse? Var det ikke på tide at lave en uvildig cost-benefit analyse på det her område? (Nå, nej ordet “uvildig” eksisterer ikke i politik, men det medfører så et andet centralt spørgsmål: Har politikerne overhovedet viljen til at løse de her problemer effektivt?)

3. Nu hvor det gang på gang nævnes at der er tale om en bydel med mange indvandrere, så var det vel interessant er få specificeret det yderligere. Fx få lavet etniske og religiøse statistiker over dem som står bag ødelæggelserne.

  falkeøje

  Posted: 22 maj 2013 - 11:37 - Svar

  Mon ikke folkestemningen kan sammenlignes med
  tiden før de franske revolution.
  Alle nationalt indstillede kan snart spille rollen som
  de koner, der sad foran guillutinen og jublede, hver gang
  et hoved røg af.

  falkeøje

Anonym

Posted: 22 maj 2013 - 10:14 - Svar

Ot, men når Reinfeldt alligevel er oppe…

Jeg mener at huske han har været omtalt som “elite soldat”.

Jeg har fået at vide, at han var almindelig soldat med speciale i at være i fejldene.

Altså ikke en SAS eller -jægersoldat, men et almindeligt speciale.

– men hvad, han påstår også, at være 1/16- dels neger, vel inspireret af den sovjetiske propaganda film, “Circus”.

Morani ya Simba

Posted: 22 maj 2013 - 11:50 - Svar

“In any case,” he said, “in fifteen years the Islamists will be in power in France and they will abolish this law.”

Måske. Men det tror jeg ikke. Jeg ved ikke om det er et bedre scenerie men jeg har læst El Ingles om aftenen de sidste par dage og kan rigtigt godt lide hans analyse og argumenter (teknisk set) og tror desværre han og andre har ret i at der kommer en ruptur som jeg tror ender i en krig måske ligeså blodig som Anden Verdenskrig. Jeg tror mindre og mindre på at politikerne, der er så langt efter kurven, vælger de mindre drastiske muligheder der stadig er teoretisk mulige, mens tid er. Og at der kommer en reaktion, tværs over Europa, på den tiltagende forværring af situationen og de tiltagende provokationer, er jeg tæt på at tage som givet. Fjendebillederne er skabt mellem europæere og muslimer og vi opfattes som alt for vattede til at en kursændring vil have nogen troværdighed før volden spinder ud af kontrol (tak også for at have fjernet statens troværdighed, multi-kultier). Den her historie har ikke nogen god afslutning og lighederne med eftergivenhedsperioden før anden verdenskrig til trods, skal ingen regne med at blive feteret efter et blodigt opgør som en “ny Churchill.” Bagefter (forudsat islamisterne ikke vinder) vil der blive spurgt om det “nu også var så galt som man gjorde det til om om lidt flere integrationsprojekter ikke kunne have forhindret katastrofen.” Kulturmaxismen vil ikke forsvinde fordi den er et catch-22: hvis man undertrykker den totalitært vil den senere få sympati og hvis man lader den stå vil den talende klasse klynge sig til den som idag fordi den er en billet til moralsk “status.” Det er muligt islam vil blive hæmmet, eller endda fjernet fra Europa. Men der vil kun være tabere efter kontinentet (igen) er blevet sat i brand.

  Peter Andersen

  Posted: 22 maj 2013 - 14:19 - Svar

  EU har opbygget en politi-enhed, kaldet Euro-genfor, som skal kunne træde til, hvis et land i EU kommer i en situation, som landets eget politi ikke kan magte. Styrken holder vist nok til i Italien et sted?

  Nu kunne man jo forestille sig, at EU har fundet på det her tiltag, fordi de selv begynder at se skriften på væggen.

  Og hvis nu Sverige – eller et andet land – begynder at spinne ud af kontrol og denne styrke kommer til hjælp, så kunne man vel sagtens forestille sig en eskalering – overalt i EU. Ja, man kunne vel ligefrem forestille sig, at nogle muslimer, efter deres ret så mislykkede forår, ligefrem ønsker en sådan situation. Og de er trods alt vant ved krig.

  Der skal som ikke så meget til. For enhver kan vel se, at det går den gale vej – med ekspresfart…

   falkeøje

   Posted: 22 maj 2013 - 16:01 - Svar

   Sætter EU en styrke ind for at nedkæmpe deres egne borgere,
   så skal kræfterne først og fremmest rettes mod det pågældende
   lands egne politikere.
   De vil være de skyldige!!!
   De skal straffes!!!
   Borgerne skal kyle dem på møddingen som kasserede individer,
   hvis de da ikke foretrækker at skyde dem på stedet.

   falkeøje

   Thomas Bolding Hansen

   Posted: 22 maj 2013 - 19:05 - Svar

   Euro Gendfor har nok ikke kapacitet til meget mere end at beskytte EU institutionerne in Bruxelles, hvis det går virkelig galt.

Hanne65

Posted: 22 maj 2013 - 13:38 - Svar

Jeg la inn en kommentar hos ledarbloggen.dagen.se under denne linken:
“Få sin egendom förstörd, sin trygghet rubbad och därtill ännu mera hatad av rasisterna. Den senare gruppen är tyvärr den som vunnit mest på Husbyupploppen.”


Eller kanskje det er så her:

Det største hinderet for sosial mobilitet er mangel på utdannelse, ikke bosted. Muslimske gutter gjør det gjennomsnittlig dårligere på skolen enn andre. De er heller ikke opptatte av utdannelse men fortrekker å henge rundt i gjenger fremfor å drive med sport og lekser som andre unger gjør. Ettersom muslimske jenter har langt bedre skoleresultater så er det kulturen som gir utslag. Guttene er husets herrer ved fars fravær og kan mer eller mindre gjøre som de vil, som for eksempel å sette fyr på nabolagets biler midt på natten i Allahs navn. En primitiv form for markering av revir.

De vet kanskje innerst inne at de kommer til kort i våre kunnskapssamfunn hvor man må gjøre seg fortjent til respekt. De krever og krever men samfunnet kan ikke gi dem viljen til å gjøre noe fornuftig ut av de mulighetene de har ved å bo i Sverige. At deres sosiale nettverk også har oppdratt dem til å tro at de er bedre enn ikke-muslimer hjelper selvsagt ikke på situasjonen. Denne kløften mellom hva de tror de er og hva de egentlig er istand til fylles med hat istedet for selverkjennelse.

Svenske politikere insisterer på å forsterke dette problemet ved å øke antall muslimske innvandrere. Idag er det 200 ghettoer. Hva gjør Sverige den dagen det brenner overalt?
Når blir grensen nådd? ”

Min kommentar var der i 5 minutter før den ble slettet.
Jeg gjorde et nytt forsøk:

Hanne65 • för 8 minuter sedan

“Ingen har kommenterat ännu”
Jo det har vi. Hvorfor sletter dere kommentarer? Det var overhodet ingenting rasistisk i min kommentar.

Den blir vel slettet den ogsaa.

  falkeøje

  Posted: 22 maj 2013 - 15:55 - Svar

  Svaret er fejghed!!!

  falkeøje

HH

Posted: 22 maj 2013 - 15:56 - Svar

Ganska oroad undrar jag om det här som händer i Husby och andra platser bara är en förfäktning? Vad ska man tro? Om man gör vårt land alltmer löst hopfogat, skapar skärmytslingar, brinnande bilar här, stenar mot räddningskår och mot poliser där, får man inte till sist någonting som mer liknar… Mellanöstern?
Kör du bil i kvarteret Seved i Malmö avkrävs du lösen – någon hundralapp för att få köra igenom. Vissa delar av vårt land får mer och mer enklaver där andra människor skapar sina egna lagar. Allt det här finns redan i en viss stadsdel i Berlin.
Själv vill jag ha tillbaka unionsdronningen Margrete/Margareta, kalla henne Kung Byxlös så mycket ni vill, men det var en kvinna vi skulle behöva idag!
Nyss friskade jag upp mitt historiska minne genom att omigen läsa Birger Jarls stiftade fridslagar – bl a den om Kvinnofrid. Jag gillar den där historiske mannen. Den talar en hel del om vår nordiska uppfattning om hur vi ska uppträda gentemot varandra. Och höviskheten vi män bör visa gentemot kvinnan.
Drottning Margrete – hör du mig??? Kom tillbaka!

Leave a Comment