24
maj
Seneste opdatering: 25/5-13 kl. 0953
27 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

RT: ‘They don’t want to integrate’: Fifth night of youth rioting rocks Stockholm med blandt andre Kent Ekeroth & Lars Hedegaard.

Kun omfanget adskiller denne gang fra alle andre gange. Alle de dårlige bortforklaringer og påskud for opstand er de samme, ganske enkelte analyser er bedre presset frem af den alvorligere situation. Det hele koger ned til magt, som jeg ser det og Hedegaard siger. En alternativ magt er ved at etablere sig i Sverige, og det vi ser er denne som meget spæd. I det meste af verden opfører aspirerende magthavere sig som mafiosoer, Sverige er ikke spor vant til metoderne. Når jeg ser ledende svenske politikere, kan jeg ikke lade være med at tænke på Leoparden, selv om de måske ikke ganske lever op til det ædle dyr, men lad os for et øjeblik lege at disse tørvetrillere og appeasere gør:

»Alt dette burde ikke kunne vare ved; men det vil blive ved, evigt; evigt efter menneskelig målestok, naturligvis: hundrede år, to hundrede år; og derefter bliver det anderledes, men værre. Vi var leoparderne, løverne; det bliver sjakalerne, hyænerne, der kommer i stedet for os; og alle til hobe, leoparder, sjakaler og får, vil fremdeles tro, at de er jordens salt.« (Giuseppe Tomasi di Lampedusa, Leoparden)

Opkomlingene bider leoparderne i halen, den er uvant, uforberedt og ude af balance. At dette er en politisk opstand, er f.eks. Megafonen helt åbne med. Det er jo ikke bilfri-by aktivister, de brænder biler, for at kunne lokke statens myndigheder til, for at kunne angtribe dem. De angriber politistationer, togstationer, børnehaver, skoler – alt hvad der repræsenterer offentligheden. I Sydsverige blev togtrafikken saboteret. Der er et mønster af facts, der taler sit eget sprog parallelt med journalistikkens røgslør. Politiet ved, at de står med en revolutionslignende situation, de beder om forstærkning og de frygter medborgergarder.

De revolterende hader ikke politiet, de bekriger dem de repræsenterer – statsmagten,  hvis magt de aspirerer til en bid af. Elementært, kære Watson. Dette er mini-revolutioner og afpresning, og denne er den hidtil mest omfattende. Den kan ikke appeases med politiets ‘defensive strategi.’

Hvis Säpo søger nok efter, finder de ikke utænkeligt nogle centrale aktører, der har orkestreret det. Moskéerne i forstæderne ville være det logiske sted at begynde, en moské er som kommandobro og ildledercentral på et krigsskib og skræddersyet til at styre en guerilla. SR skriver at Inga tecken på att upploppen är organiserade, hvilket jo ikke betyder, at de ikke er, og alene det at de skriver det, viser at de ligesom vi andre lugter en rotte. Havde svensk presse netop ikke været svensk, ville jeg have sagt “Fang den!” Hvad har man ellers journalister til? Men den slags journalistik er off limits i Sverige, ligesom journalistikken om de snart mange svenske jihadister. Den er forvist til det private initiativ.

Udadtil svarer den svenske stat spagfærdigt på udfordringen, men man må håbe for Sverige, at den gør det under den offentlige radar. Forhåbentlig kan man ikke tage Reinfeldt udtalelser for pålydende, forhåbentlig er han brød og skuespil. Han sidder i hemmeligt krisemøde med justitsministeren. Har nogen har meldt sig som mægler med et tilbud, der er svært at afslå?

Næste gang bliver mini-revolutionen mere omfattende, kan de roligt regne med, ingen socialpolitik kan ændre på det. Når hyænerne først har lugtet blod, vil de gentage det. Sverige har selv lukket sjakalerne, fårene og hyænerne ind, nu må de drukne i den lumske malstrøm eller lære sig at svømme. Måske vil den gamle verden forsvinde under alle omstændigheder, og en ny og værre komme. Det er, hvad jeg selv anser for sandsynligt. Indtil videre bider den nye verden stadig i sit  desorienterede offer kl 01 lørdag morgen: Invandrarvåldets sjätte natt. Brande og stenkast i flere svenske byer, Volden og ildspåsættelserne i Stockholm ser nu ud til at sprede sig.,Stockholmsområdet och Örebro, Bränder bröt ut i Rosengård i Malmö. Polis skadad efter upplopp i Örebro. Børnehaver brændte i Tjärna, Ängar og Borlänge i løbet af natten. I Åkersberga alene brændte 22 biler på en time. Det var også brandattentater mod biler i Falun og en skole i Uppsala.

Upplop­pen blir ett Ror­schach­test, en bläck­plump där allt från Sve­ri­ge­de­mo­kra­ter till anar­kis­ter tycker sig kunna läsa in just det som bekräf­tar den egna verk­lig­hets­bil­den. Inget kon­stigt i att var och en bil­dar sig sin egen uppfatt­ning. Kon­stigt däre­mot är hur skri­ben­ter på väns­ter­kan­ten inget lärt från tidi­gare utan fortsät­ter att okri­tiskt plocka god­bi­tar från detta sam­melsurium av ofta ano­nyma uppgif­ter och egna idéer och sedan för­packa dem som objek­tiva sanningar.

Kjöl­ler går igjen­nom noen av venstre­si­dens påstan­der, og fin­ner at de mang­ler dek­ning. Påstan­dene om at poli­tiet bru­ker rasis­tiske invek­ti­ver sprer seg på lik linje med moderne vandre­sagn, men hvis poli­tiet har benyt­tet seg av rasis­tisk språk­bruk i det omfan­get som orga­ni­sa­sjo­nen Mega­fo­nen og ano­nyme stein­kas­tere hev­der, hvor­for er ikke eksemp­ler på dette fes­tet til et eneste lyd­opp­tak til tross for det mas­sive opp­bu­det av jour­na­lis­ter og pri­vat­per­soners omfat­tende fil­ming med egne mobil­te­le­fo­ner?, spør hun.Skepsis til venstresidens Husby-påstander

Se Uriaspostens sammenfatning:Husby, Fittja, Jakobsberg, Vårberg, Norsborg, Kista, Tensta… “Allah akhbar, politiet löper, politiet löper!” Omfanget af dette burde forstyrre enhvers nattesøvn, og skulle der findes danske politikere, der ikke lader sig skræmme, bør vi være alvorligt bekymrede. De er uskikkede til at indtage ledende poster i landet. Sverige er skriften på væggen.

JP leder: Den svenske løgn

Det er tydeligvis en magtdemonstration. Den mellemøstlige voldskultur blandt unge mænd er kommet til den mest velmenende del af Skandinavien, hvor såvel de gamle medier som ledende politikere gribes af vantro. Det burde ikke kunne ske, men sker igen og igen. Også når medierne ikke rapporterer om det.

Som etnologen Karl-Olov Arnstberg og journalisten Gunnar Sandelin har beskrevet i den dystre, men stærkt påkrævede fremstilling ”Invandring och mörklaggning. En saklig rapport från en förryckt tid” (2013), der knap nok er blevet omtalt eller anmeldt i svenske mainstreammedier, er der ikke noget nyt i den svenske løgn. Den har stået på i årtier. Sagen er bare, at den bliver stadig mere desperat. Man kan ligefrem se det i blikket på den nominelt borgerlige statsminister Fredrik Reinfeldt, når han står på tv og lover at sende flere penge til de udsatte områder. Millionerne vil ikke slå til. Det er nemlig ikke penge, der gør forskellen, men indstilling og normer. Problemet er ikke materielt, men kulturelt. Det bunder i en afgrundsdyb forskel mellem den mentalitet, som har skabt det rige og velfungerende Sverige, og den fremmede mentalitet, som den aggressive del af indvandrerungdommen udviser. Det er på tide at erkende den sandhed. JP


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Bergfast

Posted: 25 maj 2013 - 01:30 - Svar

Till Steen,

Jag skulle vara mycket tacksam om det gick att blockera den – galne – signaturen Anonymous, eller även Agenten ibland, som endast skriver angripande och kränkande kommentarer mot min person.Detta i stället för att kommentera texter och poster som publiceras här på Snaphanen. Uppenbarligen lider denne Anonymous av vanföreställningar och kan inte låta bli att – förfölja – , mina inlägg med smädande, insinuanta, inbillningssjuka och föraktfulla kommentarer mot min person, vilket är både obehagligt, besvärande och kränkande. Dessutom tillför de kommentarerna ju ingenting till något ämne som kan dryftas här på Snaphanen, och bör därför vara helt ointressanta för alla och envar.

Tack.

steen

Posted: 25 maj 2013 - 01:35 - Svar

Gjort! Han var meget anonym, intet navn, ingen mail, fik ikke set efter IP.

Jeg kan ikke altid følge kommenater så nøje, som jeg gerne ville. Der vil også altid være noget kræs for en vaks Klaus Wivel at finde.

  Bergfast

  Posted: 25 maj 2013 - 08:30 - Svar

  Stort tack!

  V.h. J.B.

Bo Strömberg

Posted: 25 maj 2013 - 02:16 - Svar

Låt oss resa oss tillsammans, Danmark Sverige Norge och Norden:

Svea Artilleriregementes Marsch, som är för skydd för Norden:

http://www.youtube.com/watch?v=UIPeBSOmxOE

Poul Højlund

Posted: 25 maj 2013 - 08:18 - Svar

Leoparden flygtede ind i universets lovmæssighed, mens han iagttog sin verdens langsomme undergang. Vores kulturs undergang er ikke uafvendelig, – men vore folkevalgte er endnu ikke for alvor trådt ind i kampen, slet ikke!

Det er gammel søkrigserfaring, at hvis først ildledercentralen er sat ud af spillet, så er løbet stort set kørt. Alternativt kan ror og styremekanismer sættes ud af spillet. Men det kræver selvfølgelig, at man opfatter, at slaget er begyndt og opfører sig derefter.
Forholdsordren i Royal Navy skal have lydt således og nb i denne rækkefølge: Fight, Navigate, Float! Vi forholder os fortsat modsat.

Jeg færdes heldigvis ikke i de Politiken-enklaver, hvor der tales om alt undtagen det, der har betydning. Blandt de almindelige mennesker, som jeg omgås, møder jeg kun meninger, der omend mere ligefremme matcher Snaphanen fint. Men problemet her som i Sverige er de korrekte klassers virkelighedsflugt, – i Danmark heldigvis ikke så kraftigt understøttet af medierne som hinsidan, jf. også JP’s glimrende leder i dag.

  steen

  Posted: 25 maj 2013 - 08:30 - Svar

  De der klasser, heller ikke jeg. Hvad talte Miljøpartiet om på deres kongres fredag til søndag, mens Sverige stod i flammer ?

  MP: Monarkin bör avskaffas på sikt

  Miljöpartiets kongress skärper tonen mot monarkin. En majoritet av ombuden röstade för att det i det nya partiprogrammet, mot partistyrelsens vilja, ska stå att monarkin på sikt ”bör avskaffas”.

  I det nuvarande programmet, från 2005, står det att MP har svårt att se monarkins plats i ett modernt demokratiskt samhälle och att ingen ska kunna födas till ett ämbete. Det blir kvar, med tillägget att monarkin på sikt bör avskaffas.

  Nå ja, og så vil de smide gode penge efter dårlige

  Miljard ska hjälpa unga

  Utsatta ungdomar ska fångas upp tidigt genom så kallade sociala investeringar, föreslår Miljöpartiet som vill satsa 1,1 miljard kronor under fyra år. På så vis ska utanförskapet minska

   Poul Højlund

   Posted: 25 maj 2013 - 08:44 - Svar

   “..der tales om alt undtagen det, der har betydning.”

   Quod erat demonstrandum!

Chris

Posted: 25 maj 2013 - 09:30 - Svar

Ofta börjar min dag med starkt kaffe Financial Times, Handelsblatt o Borsen.
I dag har Financial Times en artikel som berör Snaphanens huvudtema.

“Riots in Sweden: Fire in peoples’s home”
Läsvärt. (krävs registrering för att läsa)

http://www.ft.com/intl/cms/s/0/ddbcd180-c44c-11e2-bc94-00144feab7de.ht ml#axzz2UHnz1xBb

“Neoliberalism has been taken to an extreme here”

Jag har tidigare pekat på Johan Norbergs roll i detta. Boken Migrationens Kraft. Sid 89

“Det är sannolikt att man inte kan ha helt fri invandring, samtidigt att man har en välfärdsstat av svenkt snitt”

De osannolikt höga opinionssiffrorna för Miljöpartiet beror på att dessa Neoliberaler gillar Miljöpartiet.
I Sverige, som i Danmark, finns inga miljöproblem, så partiet måste ha något annat att söka uppmärksamhet från.

Notera att Milöpartiet ingår i regeringen i Region Skåne med Alliansen och i Malmö med Socialdemokraterna.

Om det finns läsare av Snaphanen I Skåne som är engagerade i Politik. Uppmärksamma Miljöpartiets Neoliberala dynga!
(Gäller specielt Socialdemokrater)

Crass Børsting

Posted: 25 maj 2013 - 09:42 - Svar

Alle vestlige lande bevæger sig i samme retning, kun hastigheden er der forskel på.

HH

Posted: 25 maj 2013 - 09:49 - Svar

Miljöpartiet kallades förr Åsanisse-marxister. Epitetet kanske har försvunnit, men svår ångest får jag varje gång den f d ledaren Garthon uppträder i radio eller ruta. En man som verkligen tar för sig av ordet – och inte lyssnar på någon annan. Narcissist?

F ö börjar jag också få ångest över det som händer i vårt Sverige. Allt känns som ett mycket obehagligt klister som inte går bort. Igår kunde jag i alla fall läsa en tillrättavisning gentemot de ansvariga för bränder och upplopp i – tro det eller ej! – Dagens Nyheter. Sent ska syndaren vakna! Hur som helst – när jag ser t ex Reinfeldt framträda får jag retroaktiv ångest. Detta snedlagda huvud, denna ursäkt ¨åt diverse håll, denna ursäkt för att vi är svenskar och har rätt att vara svenskar. Är verkligen denne man en statsminister? Ask gör mig inte muntrare, samma undfallande röst och huvud, skammen är tydlig, blick som faller.

Jag vet inte hur danskar ser på sin forne statsminister – Schlyter tänker jag på. När det brände till som värst med våra nordiska valutor minns jag att denne dansk trädde fram och sa till det danska folket: “Nej minsann, här blir ingen devalvering! Här blir det en kartoffelkur!”

Danmark devalverade inte. Men under Palmes egid var det devalvering på devalvering tills en rulle toalettpapper kostade 1 krona och 50 öre! Detta apropå det jag läste idag om Kuba där det var ont om toalettpapper. Men hur som helst – tack vare Schlyter är nu danska kronan mer värd än den svenska! Och den dansk som läser det här kanske kan rätta min historieskrivning. Jag vet att Schlyter var mkt omdiskuterad. Hur mycket?

Kan vi inte samfällt begära regeringens avgång? Det går i Italien, varför går det inte här? Inte för att jag ser något hopp mot horisonten. Ska vi röstbojkotta? Och vad har SD för möjlighet? Ett parti satt i fryshuset av alla svenska “demokratiska” krafter…

Jag är utomordentligt trött på mitt lands fega regeringsutövare! Bort med dem!

  Nils

  Posted: 25 maj 2013 - 17:25 - Svar

  Olof Palme har uden tvivl afstedkommet mangt og meget i det svenske samfund, men der har været fri kurs på SEK siden 1992, så det er nok meeeget begrænset, hvor stor indflydelse han har på den nuværende vekselkurs mellem SEK og DKK/EUR.

  Schlüter who?

pk

Posted: 25 maj 2013 - 09:56 - Svar

Volden og ødelæggelserne i Sverige og Danmark er indenrigspolitik.
Sværere er det ikke.

Anonym

Posted: 25 maj 2013 - 10:58 - Svar

I følge Information forsøger svensk presse at tale situationen ned:

“De svenske medier har – i den vanskelige balance mellem at beskrive virkeligheden og ikke at bidrage til at gøre den endnu værre – været betydeligt mere afdæmpede i deres dækning end mange internationale. I går var der ikke én af Stockholms fire betalingsaviser, der havde balladen som tophistorie. Svenska Dagbladet og Expressen skrev om svensk indenrigspolitik, Dagens Nyheter om en mystisk elgsygdom, mens Aftonbladet kunne afsløre, at svenskerne har mindre sex end nogensinde”.

Kilde: http://www.information.dk/461599

Tja. Mystisk elgsygdom og manglende lyst i ægtesengen må da helt sikkert også være de vigtigste nyheder i Sverige lige nu.

Vidste jeg ikke bedre, ville jeg tro, at Miklael Wiehes berømte vise om Titanics forlis handlede om svensk indvandringspolitik. På nedre dæk kæmper den almindelige svensker mod elementerne, men på øvre dæk spiller musikken fortsat. Dog er man begyndt at snakke om ligegyldigheder for at holde virkeligheden fra livet.

pk

Posted: 25 maj 2013 - 11:01 - Svar

Reinfeldts verdenbilled ser sådan ud.

Muslimerne ødelægger Sverige, fordi de er uden job.
Vi må have flere ind.
Den svenske ondskab skal udryddes. Læs, svenskerne er lig ondskab.

Jørgen Duus

Posted: 25 maj 2013 - 11:06 - Svar

Ifølge Information forsøger de svenske medier at tale situationen ned, Avisen skriver:

“De svenske medier har – i den vanskelige balance mellem at beskrive virkeligheden og ikke at bidrage til at gøre den endnu værre – været betydeligt mere afdæmpede i deres dækning end mange internationale. I går var der ikke én af Stockholms fire betalingsaviser, der havde balladen som tophistorie. Svenska Dagbladet og Expressen skrev om svensk indenrigspolitik, Dagens Nyheter om en mystisk elgsygdom, mens Aftonbladet kunne afsløre, at svenskerne har mindre sex end nogensinde”.

Kilde: http://www.information.dk/461599

Tja, hvad skal man så sige til det? Sygdom i elgbestanden og træthed i ægtesengen må da helt sikkert være de vigtigste nyheder i Sverige lige nu.

Hvis jeg ikke vidste bedre, ville jeg tro, at Mikael Wiehes berømte vise om Titanics forlis handlede om svensk indvandringspolitik. På nedre dæk kæmper den almindelige svensker mod elementerne, mens på øvre dæk musikken fortsat spiller. Dog er man begyndt at tale om ligegyldigheder for at holde virkelighen fra likvet.

falkeøje

Posted: 25 maj 2013 - 11:09 - Svar

Hørte i Radioavisen kl. 11.00, at svenske højreorienterede havde fået
nok efter muslimers ugelange hærgen, og de havde etableret hævnpatruljer.
Dem forfulgte det svenske politi hele tiden, men de muslimske bøller, de har
haft frit slag under hele deres udåd.
Det er ufatteligt, at svenskerne ikke smider denne regering ud på røv og
albuer – ud i den mørke glemsel.

falkeøje

  Asger Nord

  Posted: 27 maj 2013 - 12:14 - Svar

  Det kræver vilje og mod. Er der tilstrækkelig mange som har det ? Og kan de finde hinanden ?

Bergfast

Posted: 25 maj 2013 - 11:27 - Svar

Denna insändare/kommentar postade jag på kommunisternas blogg, för att kontra lite mot deras märkliga förklaringsmodeller av tillvaron. Men där är det censur som gäller för hela slanten….

Astrid Boman, (på kommunisternas blogg) för ett märkligt och halvt om halvt – uppviglande och svenskahatande resonemang och säger, (och citerar också Fredrik Virtanen):…
-” Våldet är de maktlösas språk, (Fredrik Virtanen). Och visst är det så. Genom hela vår historia har vi sett hur de förtryckta tagit till våld när de inte ha kunnat göra sig hörda på annat sätt.”…..

Nej, våldet i sig handlar inte enbart om etnicitet eller maktlöshet.

Utan det handlar om viljor till makt.

Överallt och alltid.

Att kunna utöva våld – det är att kunna utöva makt.

Från den minsta indianby, till bråk mellan hutuer och tutsier, till bråk mellan alla olika folk över hela jordklotet, så är det de som har makt – som kan utöva våld, och som också vill tillskansa sig makt genom att utöva våld.

Det är överlevnadsviljor, och viljor att erövra – troner – och maktpositioner och därmed viljor att kunna utöva inflytande och att kunna sätta – dagordningar – , som är drivkrafterna. Liksom det är viljor att vinna, som också finns inom idrottens värld, som ligger bakom många konflikter.

Den som har mycket – makt – kan utöva mycket – våld och också bevisa sin makt – genom att just utöva våld.

Att vilja beskriva det som att det endast är – den onda och elake vite mannen som skulle kunna utöva våld – det är en mycket begränsad syn.

Det är – människan som varelse – som kan vara och som är en mycket aggressiv och krigisk varelse, och som har mycket krigiska och hat-uppviglande sidor, där ideologier, religioner, lagar och skrifter finns till hjälp för att – förklara- och också motivera, ursäkta och också sanktionera sina krigiska sidor.

Att vapen alltid har använts genom hela den mänskliga historien och att mycket vapen har tillverkats för jakt och fiske, och också för att användas i olika stamkrig mellan olika familjer, släkter, klaner och ätter och nationer alltsedan – begynnelsen – det är vad som är en verklighet.

Att då vilja – propagera för – , och att vilja formulera sig som att det endast och allenast är – den elake och onde – vite mannen – som är – våldsam – det är att göra en felbedömning.

Att förneka människan som varelse, och hur människor tenderar att fungera, samt att försöka vilja förneka de behov som människor har av identitet och att kunna – känna igen sig själva – det är inte människovänligt. Det är behov som finns hos ALLA människor. För att kunna känna – hemkänslor – och för att kunna känna sig befinna sig bland – kamrater – och vänner och bekanta samt för allas möjligheter till välbefinnande. Det är liknande behov för alla, och det är inte människovänligt att vilja försöka förneka dessa behov. En oansvarig invandringspolitik vill förneka dessa behov, som därmed kan beskrivas vara en mycket -människo- ovänlig politik.

De som då vill förespråka en sådan politik, är i praktiken människo-ovänliga, samt också samhällsoansvariga, samt också motarbetare av den mänskliga – mångfalden – , som alla olika folkstammar, folk och kulturer skapar tillsammans just med – varandra -.

Man skulle kunna säga att en oansvarig, människo-ovänlig invandringspolitik, är ett sätt att utöva – våld – , mot de europeiska nationernas befolkningar, samt även mot de invandrade folkgrupperingarna själva.

Att – importera – mycket främmande kulturer och mycket olika och främlingsskapande etniska profiler, som också de själva har svårt att kunna identifiera sig med de nordiska nationernas befolkningar, och därmed kunna känna sig som – hemma – , det är att utöva – våld – mot nationerna och deras befolkningar, som sådana, och det är också att i förlängningen vilja motarbeta den mänskliga – mångfalden – . Det är därmed att vilja – förtrycka – dessa nationers befolkningar, och samtidigt få dessa befolkningar att tro sig om att själva vara automatiskt – onda och elaka människor – , om och när de har kritiska synpunkter på invandringens storlek, hastighet och utformning. Det är också att vilja förstöra de europeiska nationernas förmågor att kunna bevara sina språk, och därmed både sina etniska och kulturella profiler, liksom också de invandrade folkgruppernas etniska, språkliga och kulturella profiler, vilket därmed skulle kunna betecknas som varande – försök till folkmord – , både på ursprungsbefolkningarna i de europeiska nationalstaterna, och de invandrade folkgrupperingarna.

Detta är inte förenligt med de s.k.- mänskliga rättigheterna – , och därför är var och en inom den etablerade massmedian, samt de etablerade politiska dagordningssättarna som vill förespråka och försvara en överdimensionerad invandring, egentligen både mycket – människo-ovänliga -, samt också några som bryter mot de s.k. – mänskliga rättigheterna -. De blir då i realiteten våldsutövare, som blir – potentiella folkmördare -. Utan att använda sig av andra – vapen – än av – ord -. Ord som då kan förvilla, förleda, förföra och förvirra medborgare i Europa, till att själva välja att vilja – utplåna sig själva -. Om de sätter sig emot detta, (storleken, hastigheten och utformningen av invandringspolitiken), så anses de automatiskt att inte vara – goda och snälla människor -, utan de anses då att automatiskt och med en slags självklarhet att vilja vara – onda och elaka människor – .

Det är en förödande hjärntvätt. Just därför att de flesta människor vill verkligen vara just – goda och snälla – människor, om de bara får klart för sig vad det egentligen är att i praktiken verkligen vara just – en god, människovänlig – och också snäll – människa.

Att det idag finns en enorm privat vapenindustri, som nästan verkar leva sitt eget liv, och vara mycket angelägen om att göra stora vinster, liksom det också finns en privat bankindustri som också är lika angelägen om att göra stora vinster, därför att det vill alla företag göra, så medför det att det finns – intressen – , alltså vinstintressen, inom dessa industrier att se till att skapa – marknader – , för att deras enorma och världsvida och multinationella företag skall just kunna göra dessa – vinster -, oavsett om länder, nationer och folk råkar komma – emellan -.

Så att vilja propagera för att det endast och enbart är – den vite mannen – som är den som är – förtryckande – och som därmed är att beskylla för all ondska som finns på denna vår jord en en felaktig beskrivning av verkligheten. Det är heller inte endast och allena – förtryckta människor – som vill använda sig av våld, utan våld kan användas av alla grupperingar, för att manifestera makt. Den som kan manifestera våld, och därmed anses kunna sätta sig i respekt, anses ha makt. Att vilja manifestera våld är att vilja erövra makt, som då skall medföra möjligheter till respekt.

Våld är till för att försöka demonstrera – makt -, och att vilja försöka – uppnå maktpositioner – , samt att vilja utöva – makt. Det kan användas av alla människor, i alla tider och av både starka och svaga människor, och i alla sammanhang.

De flesta samhällen vill undvika inre våldsamheter för att därmed kunna försöka bevara sig själva som funktionella nationer. För detta ändamål har nationerna poliskårer för att försvara sig mot våldsverkare.

Att stödja, eller ursäkta eller vara förstående mot våldsverkare och även tjuvar, rånare och mördare, är att vilja försöka söndra nationer inifrån.

HH

Posted: 25 maj 2013 - 12:24 - Svar

Det är bara att tacka och instämma i Bergfast analys. Det som händer i vårt land med brända bilar, stenar mot poliser och polishus, nedbrända skolor (det absolut värsta i symbolväg jag kan tänka mig!) kanske är ett sätt att destabilisera vår demokrati. Och som Bergfast skriver – att det handlar om makt, den slutliga och totala makten över oss.

Och jag kan inte se någon befriande horisont, det är faktiskt det värsta. Var finns de politiska konstellationer som kan få ordning och reda i vårt land? De politiska rörelser vi har inger inget som helst hopp. Faktiskt önskar jag en annan väg. Men hur ska vi finna den?

Det finns faktiskt invandrare som har en annan mening än den som den nuvarande regeringen och media uttrycker. Två personer jag känner och träffar då och då. Den ene är irakier, den andra en kvinna från Bosnien. Excellent svensktalande, ser Sverige som sitt hopp, har skaffat sig rejäla utbildningar som de tackar oss svenskar för. Och de vänder tummen ner för upploppen och kan helt enkelt inte fatta att dessa unga människor, med alla möjliga förutsättningar i världen att få en bra utbildning GRATIS! inte tar den utmaningen och börjar bli sannfärdiga medborgare.

Finns det något hopp?

NielsC

Posted: 25 maj 2013 - 15:09 - Svar

Der er mange grunde til den svenske misere, men en af de vigtigste er den meget liberale linie som Moderaterne står for. De er besatte af at få en arbejdskrafts reserve til landet. Så samtidig med de tillader store mængder flygtninge at komme til, giver man samtidig arbejdstilladelser i tusindvis til lavtlønsjob ( og ofte er der jo tale om at den der søger jobbet i dyre domme betaler arbejdsgiveren for jobbet, så det adskiller sig ikke fra at betale en menneskesmugler).

Man har bare lige fået det problem, at det tager længere tid at få folk i arbejde ( hvis det nogensinde sker). men Moderaterne er ligeglade de mener at arbejdskraftreserven er vigtig. Bag den ‘tolerante antiracistiske’ overflade, findes der en kynisme, der er sin egen form for racisme.

Thomas Bolding Hansen

Posted: 25 maj 2013 - 15:13 - Svar

“Som etnologen Karl-Olov Arnstberg og journalisten Gunnar Sandelin har beskrevet i den dystre, men stærkt påkrævede fremstilling ”Invandring och mörklaggning. En saklig rapport från en förryckt tid” (2013), der knap nok er blevet omtalt eller anmeldt i svenske mainstreammedier, er der ikke noget nyt i den svenske løgn. Den har stået på i årtier. Sagen er bare, at den bliver stadig mere desperat. Man kan ligefrem se det i blikket på den nominelt borgerlige statsminister Fredrik Reinfeldt, når han står på tv og lover at sende flere penge til de udsatte områder. Millionerne vil ikke slå til. Det er nemlig ikke penge, der gør forskellen, men indstilling og normer. Problemet er ikke materielt, men kulturelt. Det bunder i en afgrundsdyb forskel mellem den mentalitet, som har skabt det rige og velfungerende Sverige, og den fremmede mentalitet, som den aggressive del af indvandrerungdommen udviser. Det er på tide at erkende den sandhed.”

Heh, men så kan stille spørgsmålet. Hvis vi nu erkender, at vi har med en loyalitetskultur, en æreskultur, en militant religiøs kultur at gøre, der betyder, at nederlag går hårdt ud over æren og hellere gå planken ud end msite øren, og at man bakker hinanden op uanset hvad. Et godt eksempel er de franske uroligheder, hvor politiet jagter et par kriminelle, selvfølgelig gør de det. Men så vælger de kriminelle at løbe ind på en højspændingsstation og bliver dræbt af elektricitet. Helt og aldeles deres eget valg og intet politiet kunne have gjort for at undgå det, udover at droppe jagten på dem og selve lovhåndhævningen.
Der førte til de voldsomste uroligheder til dato i Europa, så vidt jeg husker. Og viser tydeligt, at loyaliteten mellem muslimske indvandrere er reelt ubetinget.

Så hvad gør man egentlig ved det?

Vandkanoner? Dem har de i Frankrig.
Gummikugler? Dem har de i Frankrig?
Lange fængselstraffe og udvisninger af deltagere uden statsborgerskab? Det har de gjort i Frankrig, måske har det gjort indtryk, men der har været uroligheder siden.

Løser man problemet med optøjer i gaderne, så kan der hurtigt opstå et nyt problem. Nemlig baghold med skydevåben, hvor man skyder fra strategiske gemmesteder.

Det sker allerede i Frankrig:

http://www.bbc.co.uk/news/world-europe-19295112

Vi taler om æreskultur, machokultur, der altid vil forsøge at tage det sidste stik og overbyde alt politiet kommer med. Og vi taler om en jihadkultur, hvor døden er lig med martyriet og ære.

Hvis man betragter, hvad der skete, da politiet bidrog til at to unge med nordafrikansk ophav løb ind på en højspændingsstation. Så kan man da kun frygte, hvad der sker den dag, hvor politiet for eksempel for at redde uskyldige liv, er nødt til at bruge dødelig magt.

Alle politikere i Europa har en stor hånende fuckfinger stukket op i ansigtet, hvorpå der står skrevet, “hvad kan i gøre?”

falkeøje

Posted: 25 maj 2013 - 17:20 - Svar

Kun likvideringer, reelt snigmord, som vi var mestre i at udføre under krigen,
de kan i dag løse de problemer, som ubetænksomme politikere har påført os!!!
Skam jer, politikere!!!
Vi kommer til at skyde os ud af jeres uføre!!!

falkeøje

Ole Burde

Posted: 25 maj 2013 - 17:38 - Svar

” politikere i Europa har en stor hånende fuckfinger stukket op i ansigtet, hvorpå der står skrevet, “hvad kan i gøre ?”
Det eneste vi KAN gøre er at udnytte situationen . Hvis muslimerne laver tilstrækkelig mange problemer på nuværende tidspunkt , så er de gået i FÆLDEN . For hver dag optøjerne bliver ved er der større sandsynlighed for at de muslimsk kontrollerede områder vil opnå en voksende grad af autonomi , hvilket for DEM er at skyde sig selv i foden . Hvis denne gradvise manifestation af modstand mod ” fremmed styre” og dermed begyndende politisk selvstændighed når over et vist kritisk punkt , vil den næsten automatisk lede hen mod en balkaniseringsproces .
Så vidt JEG kan se , er tiden kommet til at indrømme at der kun er to muligheder tillbage : Enten kommer Islaam til at konrollere HELE europa , eller også vil islamiseringen kunne INDHEGNES i muslimsk kontrollerede enklaver i og omkring det som engang var europas hovedestæder . Måske minder det lidt om den chemoterapi man får mod kræftsygdomme : medicinen kan vøre livsfarlig , men er stadig den bedste chance for at overleve …

  Thomas Bolding Hansen

  Posted: 25 maj 2013 - 18:30 - Svar

  Det er på en måde tragikomisk, men det kan ikke udelukkes, at vi en dag bliver nødt til at give dem selvstyreområder. Det kan heller ikke udelukkes, at nogle af de områder udvikler sig som Gaza, hvor raketter fyger over hegnet med jævne mellemrum.

  Det er faktisk en mulighed.

Ole Burde

Posted: 25 maj 2013 - 20:27 - Svar

Selvfølgelig er det svært og risikabelt at spå om fremtiden , men efterhånden som den snigende islamisering af Europa ruller fremad , bliver det nødvendigt at producere et udvalg af realistiske scenarier . Selvfølgelig er der stadig en tredje mulighed , nemlig et Happy- End scenarie , hvor en eller anden ukendt faktor får problemet Islaam til at fordampe .
”Håbet er grønt som grøn Tuborg” … Men bortset fra DET , er det enste realistiske scenarie hvor Islam IKKE kommer til at dominere Europa , et hvor muslimerne bliver ”hjulpet’ til at begå en strategisk fejltagelse , nemlig at gøre sigselv SÅ umulige at man bliver nødt til at sætte hegn omring dem . Erfaringen fra feks Israels hundredårlange konflikt med den arabiske verden viser , at der IKKE skal ret megen hjælp til for at få ”naboerne” til at skyde sig selv i foden helt rutinemæssigt . Det hænder endda at de klarer det HELT uden hjælp !

HH

Posted: 26 maj 2013 - 14:12 - Svar

I gårdagens Svd läste jag en kria av en gosse vid namn Lokko. Jag vet inte vad han har för bakgrund men ju mer jag läst desto mer häpen blev jag. Brända bilar, stenar mot polis och räddningspersonal, brända skolor…det ursäktades med att de som inte hade “röst” ville höras!

Jag behövde ingen längre stund av funderande för att komma på Lokkos sluttes. Lokko representerar SJÄLV den gamla knapadeln och de som protesterar är horden av okunniga människomassor, typ Lo Johanssons statare (som naturligtvis inte brände ned stall och logar!) som behöver varsam ledning. Bakom skribentens fasad anar man skräck och fasa – det här kan ju drabba honom själv!

Vi har haft folkskola sedan mitten av 1800-talet, hr Lokko och orkar man bara masa sig till sin skola så får man ett mål mat (otänkbart under min skoltid…) och dessutom får man BETALT för att gå i skolan (en fåfäng dröm för min generation…) man får hjälp hela vägen och – trumvirvel! – man kan bli en nyttig, ärlig och bra människa i vårt synnerligen liberala samfund.

Med andra ord, Lokkos inlägg är en kria av förakt för andra människor! Han kan helt enkelt inte tro att denna hord kan upplysas och rättas till. Han anser dem dömda till utanförskap och det talar deras beteende om.

Aldrig har jag sett en skribent bli mer avklädd. Av sina egna ord!

Asger Nord

Posted: 27 maj 2013 - 12:11 - Svar

Magten ligger allerede hos muslimerne og vi indfødte tør intet gøre som kunne vække massiv muslimsk vrede. Vi kamouflerer vor frygt under betegnelsen ‘menneskerettigheder’. Men det rationelle at gøre ville være at isolere risikokilderne. Dvs. internere alle som nu er på SÄPO’s observationliste. Det kunne man med fordel også gøre med indfødte kriminelle. Men nej, vi stikker stadigvæk hovedet i sandet og indtaler os at ‘ slemt er det trods alt ikke.’ Ærlig talt, jeg ser Europas slutstation i skraldespanden og min planlægning handler om at blive her så længe som muligt, men ikke så længe at udgangen bliver låst. Som den blev i DDR.

Leave a Comment