30
maj
Seneste opdatering: 30/5-13 kl. 0851
4 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Ingrid Carlqvist of Dispatch International joins Michael Coren to discuss Swedish riots and their immigration problem.

Moderat i går – rabiat i dag

I går aftes publicerede Olle Engström (M): Invandringen i Sverige kan leda till inbördeskrig. 24 timer efter er han ex-moderat. Jeg kan godt lide det uventede, hvis en forfatter var lige så forudsigelig som svensk politik, ville hen aldrig sælge en bog. Man skal vare sig for at advare svenske multikulturalister om hvad de har gang i, ingen i Sverige er sluppet godt fra det endnu. Jeg tæller ikke.

Boråspolitikern Olle Engström (M) lämnar sina partiuppdrag omgående efter en debattartikel som publicerades i Borås Tidning på onsdagen, rapporterar bt.se. I texten beskriver han den senaste tidens oroligheter i Stockholms förorter som konsekvensen av “en alltför optimistisk och okontrollerad invandring”. Engström, som är fullmäktigeledamot och styrelseordförande för Borås lokaltrafik, har inte längre förtroende från sina partikollegor i fullmäktigegruppen. Moderaten Engström avgår – efter uttalande

Engströms artikel har genererat rekordmånga läsarkommentarer på bt.se och själv har han fått mängder med telefonsamtal och mejl. Partikamrater och Boråspolitiker har kritiserat honom rejält. Bland annat på Twitter.

– Jag tänker inte göra en pudel eller ångra någonting. Jag ville väcka den här debatten – alla goda krafter måste sättas till för att få ett stopp på det här, säger han och syftar på kravallerna i Husby som sedan spritt sig till andra städer i Sverige. – Man är inte rasist för att man lyfter fram ett samhällsproblem. Olle Engström (M) tvingas lämna sina uppdrag efter dagens debattartikel i BT. inkl. 126 kommentarer


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


PisseNisse i Hökarängen

Posted: 30 maj 2013 - 04:03 - Svar

– Jag tänker inte göra en pudel eller ångra någonting.

Je ne regrette rien! Heder åt Engström. Samtiden behandlar oftast sina Powells illa, och det moderata packet i Borås är förstås inget undantag.

Lokaltidningen BT tillåter ju förvånansvärt nog kommentarer från allmogen så det enorma avståndet mellan hatande censur- och avstängsivriga moderatkollegor och deras väljarbas (vilken jag inbillar mig att de någonstans långt därinne ändå förstår att de är satta att representera) är ju enormt. Det uppenbart stora glappet mellan väljarnas kommentarer i “pissrännan” och artiklarnas politikeruttalanden och avstängning av en obekväm röst blir en slags ofrivillig uppvisning i den svenska demokratins totalhaveri.

I Sverige lyssnar inte politiker på sina väljare. De är barn som ska uppfostras. Dagisspråk är legio. “Olle förstår att han gjort fel” sa batikhäxan som förestår moderaterna som någon slags politikens Prussiluska. Men Olle har inte slagit ner åldringar, våldtagit unga flickor eller något annat som bara kräver en värstingseglats och lite omplåstring (både offer och gärningsman har rätt att “inte må så bra nu” i Sverige).

Men lille Olle, han har yttrat Fel Åsikter. Att råna, våldta och bränna kan rymmas inom en moderat värdegrund, särskilt om man gjort det från utanförskapet, men absolut inte detta.

Morani ya Simba

Posted: 30 maj 2013 - 13:14 - Svar

“I går aftes publicerede Olle Engström (M): Invandringen i Sverige kan leda till inbördeskrig. 24 timer efter er han ex-moderat. ”

At de reagerer så hårdt viser at de faktisk godt selv er klar over at den er ved at være gal. Men reagerer på den værst tænkelige made på problemet. De ved det altså godt…….

Leave a Comment