6
jun
Seneste opdatering: 7/6-13 kl. 0714
8 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

To af Europas mest kontroversielle kunstnere, Lars Vilks og Abel Azcona, mødtes i København. En fin, tankevækkende og overraskende aften, hvor Azcona blandt andet spiste en side af koranen og billedhugger, professor Bjørn Nørgaard holdt en kort og fremragende tale, hvor han nævnte truede folk som Vilks, Lars Hedegaard og Kurt Westergaard. Azcona og Vilks mødtes i København

Se også: Abel Azcona: Eating a Qur’an in Copenhagen

Vi “smørrebrødsnationalister” imellem

Expressen synes tydeligt nok ikke, at DN skulle have publiceret Dennis Nørmarks kronik om svensk feminisme. Det kan ikke komme bag på nogen. Det interessante her er ikke at svenske journalister hæver deres fede løn på at finde på kreative skældsord, men at Expressen indrømmer den meningscensur, vi andre har kendt til i tyve år. “Jeg troede vi var enige om ikke at publicere den slags.” Altid underholdende at se vogterne ved gærdet blive uenige om deres rolle som censorer. De skal vide, at vi foragter dem lige så meget, som de foragter os.

Jens Liljestrand tycker att danskens dumma brev borde ha stannat i mejlkorgen. Det finns ett slags konsensus i svenska rikstidningar att inte publicera alla typer av texter. Gudarna ska veta att inboxarna på våra redaktioner är fulla med Flashback- och Avpixlatskribenters små funderingar, men som genom en tyst överenskommelse låter vi dem stanna där – plats i mejlkorgen! Tydligen upphör dock regeln att gälla när avsändaren skriver från andra sidan sundet. Det är den enda rimliga förklaringen till att DN i går tryckte en lång, grumlig drapa av antropologen Dennis Nørmark….programmet väckte en våldsam debatt även i Danmark, där många av förståeliga skäl förfäras av de senaste årens långsamt sig utbredande geggiga smørrebrødsnationalism. Brev på gränsen till fördumning.

Pia Kjærsgaards grundlovtale

Lydfil, 22 minutter. Kristian Thulesen Dahls tale,min. 20.15


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Allan Hansen

Posted: 6 juni 2013 - 20:34 - Svar

Bill Warner:

Fast and Furious, Benghazi-gate, DOJ Reporter-gate,
IRS Suppression of Free Speech and now—

Humor-gate, Free Speech Intimidation in Manchester TN
Why has Obama shaped law enforcement into agencies of intimidation of our political speech? It all starts with the OIC (Organization of Islamic Cooperation) in the UN with Resolution 16/18 that criminalizes any criticism of Islam since it blasphemes Islam. Blasphemy punishment is pure Sharia law. There is NO free speech in Islam, since it does not allow any criticism of Islam. Hillary Clinton, as Secretary of State, worked for 3 days in NY with the OIC to find a way to accommodate Islamic blasphemy and slander laws in America. Tonight is the fruit of that labor.

Government agencies are trained about Islam according to Muslim Brotherhood standards. They are taught that Islam is a religion and that Muslims are just like everybody else. It is forbidden to discuss Islam as a political system. Language is controlled and jihad doctrine cannot be used in the analysis of Islamic violence.

Look at tonight’s event. The AMAC (American Muslim Advisory Council) is a political group and this meeting is political, yet the government gives all Islamic politics the cover of religion. Religious Islam disguises political Islam and tries to enforce Sharia law.

You will be told tonight that the problem with Muslims in America is how they are victims of bigoted oppression. Victimhood is a feature of Islam. Mohammed was portrayed as a victim, without any fault. Therefore, Islam is without fault and Muslims are victims. As an example, on 9/11 Muslims were the real victims, because it made some Americans criticize Muslims and Islam.

LarsS

Posted: 6 juni 2013 - 23:26 - Svar

Inspirerende samling af personligheder og jeg er faktisk mest imponeret over professor Nørgaards tilstedeværelse, jeg havde troet selskabet måske havde været lidt for kontroversielt for ham, nu på hans ældre dage i det finere etablissement – men jeg tog fejl.

Allermest en fed følelse at opleve kunstnere som tør – tør gå imod opinionen og tør være det kunstnere skal være: pisse irriterende for korrekthedens disciple.

“Few people are capable of expressing with equanimity opinions which differ from the prejudices of their social enviroment. Most people are incapable of forming such opinions.”

(Essay to Leo Baeck, 1953)”
― Albert Einstein

Allan Hansen

Posted: 7 juni 2013 - 01:52 - Svar

Well, der findes denne berømte anekdote!
( jeg ved ikke om den er sand – men det gør
heler ikke et spor).
En dag bragte John Lennon denne geniale
sang med i studiet (…) Ca. 1962.
Ringo og George fandt den spænende
– mens Paul ikke synses, det var en god (pop) sang.

” Hvordan skal du/den lyde?
Spurgte Georg Martin?
” Well, sagde John: det skal lyde, som Dali Lama
på toppen af Himalayas Mountain.

“Turn off your mind, relax and float down stream,
It is not dying, it is not dying

Lay down al thoughts, surrender to the void,
It is shining, it is shining.

Yet you may see the meaning of within
It is being, it is being

Love is all and love is everyone
It is knowing, it is knowing

And ignorance and hate mourn the dead
It is believing, it is believing

But listen to the colour of your dreams
It is not leaving, it is not leaving

So play the game “Existence” to the end
Of the beginning, of the beginning,,,,.

http://www.youtube.com/watch?v=spjcPS4ekOA&noredirect=1

Allan Hansen

Posted: 7 juni 2013 - 02:20 - Svar

Tak til Steen & the team for den musikalske tolerance!

http://www.youtube.com/watch?v=OGAHZ1wXVQk

Lev Vel.

    steen

    Posted: 7 juni 2013 - 05:16 - Svar

    “The team” – mig ? Du behøver ikke sige ‘de’ til mig 🙂

Morani ya Simba

Posted: 7 juni 2013 - 17:30 - Svar

“Pia Kjærsgaards grundlovtale”

Denne dame har altså rygrad haha Pludreklassen kan ikke se at det er den slags håndfaste holdninger der kan redde demokratiet og ikke deres “tolerance gas” som netop bringer det i fare.

Leave a Comment