8
jun
Seneste opdatering: 9/6-13 kl. 1848
13 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

…altså som tillader homoseksuelle at spankulere frit omkring uden at banke dem til lirekassemænd, ifølge den charmerende kolonisatør i programmet. – Hvem Banker Bøsserne? Svaret er kort: Muslimer som det fremgår to gange af denne udsendelse, og som det er fremgået af alle andre gange, hvor detajler om overfald har foreligget. Der kan være eksempler på andre gerningsmænd, men de mangler at materialisere sig. Radikale politikere, pk-.bøsser og ledere i politiet kan godt holde op med at lege gemmeleg med virkeligheden. Danmark ifølge Bubber, Sendt på TV 2. 6. juni 2013 Udførligere kommentar: Bubber som homoseksuel – Indvandrer: “Ifølge Islam skal jeg tæske dig… Danmark er et beskidt land”.

Jag bor i en mångkulturell krigszon

I skrivande stund har Posten bestämt att man ska dela ut posten en gång i veckan och det får vi nöja oss med, vi som bor i en mångkulturell krigszon. Detta sker då under polisbevakning. Det finns brevbärare som inte litar på att polisbevakningen kommer att räcka och som därför funderar på att säga upp sig….Före problemet med posten, 8 april i år, så inträffade en garagebrand ungefär 300 meter från där jag bor. Branden var anlagd och 140 bilar förstördes. Detta var alltså innan kravallerna i Husby satte igång. [..]

Jag har bott i området i ungefär 16 år och vad man kan säga är att problemen har blivit större. Under dessa 16 år har vi sett ett flertal integrationspolitiska ”lösningar” som inte har förändrat någonting. Första brottet i området som jag minns var en spektakulär våldtäkt där gärningsmännen (självklart gruppvåldtäkt) hade slängt en sten i huvudet på offret efter våldtäkten, ren tur att hon överlevde. Vet faktiskt inte om hon själv anser att det var tur att hon överlevde. Debatt:Jag bor i en mångkulturell krigszon Av:Mats Svensson

Fotograf Saxgren ‘s samba-piger censureret i Sverige

Den danske fotograf Henrik Saxgren har mig bekendt altid tilhørt den yderste venstrefløj. Da jeg spillede fodbold mod ham i 70 erne, hed hans klub helt bogstaveligt “Røde Stjerne.” Det var socialistisk fodbold for Bernadotteskolebørn. Nu møder han sine egne idealer ophøjet til statskarikatur, og kollisionen er tankevækkende i al fald for os, der aldrig har været sambasocialister. Han skriver på Facebook om den feministiske censur, han blev udsat for, da hans fotobog Krig og Kærlighed blev udgivet i Sverige:

“SVERIGE: ’FEMINISMENS SVAR PÅ SAUDI-ARABIEN’?

Dennis Nørmark skriver i Politiken, at rabiate svenske nyfeminister har formået at ændre Sverige fra et land med seksuelt frisind til det, Julian Assange kalder ”Feminismens svar på Saudi-Arabien”.

Jeg elsker og respekterer selvstændige og stærke kvinder, men jeg forstår virkelig Nørmarks/Assanges pointe. Jeg oplevede selv, da mit bog- og udstillingsprojekt: ’KRIG & KÆRLIGHED – om indvandringen i Norden’ skulle lanceres i Sverige, at der var en kønsforskrækkelse, som overtrumfede alle kunstneriske og kulturelle hensyn. Både bogforside og plakat i Danmark forestillede tre brasilianske immigranter, der havde lavet en lille sambagruppe i det nordlige Finland.
De tre kvinder var ikke bare både smukke og stolte, de udmærkede sig også ved at repræsentere diversiteten bland mennesker: Den ene var hvid, den anden mulat og den tredje var sort. Alene på den baggrund var billedet en selvfølgelig forside/plakat. Men ikke i Sverige!

Den dagsorden, som de svenske nyfeminister har sat i debatten, satte sig igennem på både det fine forlag i Stockholm og det fornemme kunstmuseum i Göteborg. Begge steder blev billedet afvist som sexistisk! I forbindelse med udstillingen havde jeg aftalt direkte med trykkeriet, at sambapigerne skulle på plakaten, men da jeg kom til åbningen, var det billedet af Monica og Frelsens Hær, der prydede plakaten…” Fotograf Henrik Saxgren ‘s samba-piger censureret i femi-Sverige


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Allan Hansen

Posted: 8 juni 2013 - 01:02 - Svar

Well, jeg har gemt det bedste til – sidst.
Nu skal i høre fra den anden side af verden
– jeg har selv været dér.
Men denne kvinde går ud over al forstand!
God fornøjelse and keep smiling.

http://www.youtube.com/watch?v=JMbCeM0Ro1A

Allan Hansen

Posted: 8 juni 2013 - 01:14 - Svar

P.S: Jeg har selv haft den fornøjelse, at opleve Gal Costa LIVE
først i Brasilien og siden i Portugal.

Lev Vel

En ung Gal Costa:

http://www.youtube.com/watch?v=4Dhn5zUjR-0

http://www.youtube.com/watch?v=ThUgpNYr2Oo&NR=1&feature=endscreen

Skjoldungen

Posted: 8 juni 2013 - 10:34 - Svar

Nu har jeg set Bubbers video, hvilket har fået mig til at erkende, at jeg er et rigti’, rigti’ stygt menneske…for jeg blev ramt af følgende tankerække: hvor stor er sandsynligheden for at denne Glen, som optræder i video’en, har stemt på Dansk Folkeparti, når han bor i København og tilmed er bøsse? – Jeg vil anslå den til nul, komma nul, komma numsehul. Ergo har han stemt på et af de otte islamofile partier. Skal man så ynke ham, når han selv bliver kulturberiget og altså mærker konsekvensen? – Undskyld, men jeg kan altså ikke…!

  steen

  Posted: 8 juni 2013 - 11:43 - Svar

  jeg har såmænd også tænkt, om de var værd at slå et slag for, når anslået halvdelen af dem ikke vil se i øjnene, hvem der overfalder dem (det er hvad jeg skønner efter at have set interne homodebatter) Men hvad, der er jo også jøder, der er i fornægtelse, selvom jeg tror, de er færre.

Prudentius

Posted: 8 juni 2013 - 12:07 - Svar

Den skaldede herre (20:51-55): “…hvis ikke de kan klare mosten og de ikke engang er fra vores land, jamen hvad laver de her så?”

Primært to ting.

1. Hjælper vores politikere med at nedbryde nationalstaten, uden dem ingen multikultur, ingen “berigelse” og intet samlende ideologisk projekt for det vestlige medie-bureaukratiske-politiske kartel.

2. Deltager i en velstand og sikkerhed, som de aldrig af hovedsageligt religiøse-kulturelle årsager kan skabe selv. Denne velstand og sikkerhed vil deres stadig mere omfattende tilstedeværelse i vores samfund selvfølgelig med fuldstændig sikkerhed hurtigt sætte en stopper for og det forbliver multikulturalismens og masseindvandringens centrale og fatale paradoks.

Den der bilder sig selv ind at “integration” eller “dialog” kan løse det her og multikulturen i en eller anden modereret form kan bibeholdes, har simpelthen intet forstået om de problemer vores politikere systematisk har skabt.

  Skjoldungen

  Posted: 8 juni 2013 - 12:24 - Svar

  …jamen hvad laver de her så?… Svaret kan såmænd kortes ned til: muslimer.

Thomas Bolding Hansen

Posted: 8 juni 2013 - 12:12 - Svar

60 dages betinget fængsel for at sparke en person i hovedet, der ligger ned. Det er ret absurd.

Det burde kunne tælle som mordforsøg.

I øvrigt helt aktuelt:

“- Jeg spurgte, hvorfor ser du sådan ud ? Det skulle jeg ikke blande mig i, og så kaldte han mig for en ‘møgperker’, forklarede den 21-årige i dommervagten.”

http://ekstrabladet.dk/112/article2004912.ece

Kraniet flækket, 2,5 x 2,5 af kraniet slået ind med muligvis en gummihammer, han tilfældigvis rendte rundt med.

Hans hidtidige register:

“Han er to gange tidligere straffet for vold. I maj 2009 fik han 60 dages betinget fængsel for vold ved retten i Sønderborg. I august 2011 fik han fire måneders fængsel for grov vold, også i Sønderborg og han er prøveløsladt med prøvetid til 27. januar 2014 med 42 dage i reststraf. ”

Endnu en der skal slå ihjel, før hammeren for alvor falder efter xx tilfælde af vold?

  steen

  Posted: 8 juni 2013 - 16:20 - Svar

  @ Thomas: Endnu en grim, garanteret etnisk historie fra i dag, selvom Ekstra Bladet gør sig hæderlige anstrangelser for at undgå sandheden, Jeg ikke orker blogge den, knapt nok at læse den. Den dukker nok op på Urias, han har unge stærke nerver. Et par udpluk:

  TEENAGEPIGES RÆDSELS-BERETNING: VOLDTAGET SOM 8-ÅRIG -I SIDSTE UGE SMADRET AF SAMME MAND

  21-årig varetægtsfængslet -16-årig pige indlagt på TraumeCenter efter at være blevet gennembanket, slået i hovedet med en flaske og en mursten, sparket og trampet i hovedet af hel bande af unge mænd

  I 2006 blev en nu 16-årig pige, Louise, voldtaget mellem 20 og 30 gange af en 13-årig dreng på en institution i Nordsjælland, hvor begge børn var anbragt. Pigen var dengang kun otte år gammel. Gerningsmanden, der ligesom pigen har haft en meget belastet og trist opvækst, blev aldrig straffet på grund af sin unge alder.

  Forleden vendte han angiveligt tilbage.Hun blev ifølge sigtelsen mod den 21-årige overfaldet, gennembanket, slået i hovedet med en flaske og en mursten, sparket og trampet i hovedet, mens hun lå på jorden, og hevet rundt, indtil hun besvimede.Klokken ca. halv to natten til fredag blev hun fundet bevidstløs af et vidne på fortovet ved Vejlands Alle på Amager flere kilometer fra sin bopæl og blev i ambulance bragt til først Hvidovre Hospital og dernæst TraumeCenter på Rigshospitalet, hvor hendes kæbe blev sat sammen med otte skruer og fire elastikker.

  Politiet søger yderligere mindst to-tre medgerningsmænd.
  Allerede tidligere på dagen torsdag blev den 16-årige pige opsøgt af den nu varetægtsfængslede nær den institution i København, hvor hun bor.
  ‘ Dig, kig på mig. Kig på mig. Du ligger under jorden inden for 24 timer’.
  Sådan sagde den 21-årige ifølge Louise, da han torsdag eftermiddag ved 16-tiden opsøgte Louise.

  Pigen får svære kvæstelser i ansigtet og må efterfølgende have sat sin kæbe sammen med otte skruer og flere elastikker. Da gruppen af unge mænd har indhentet pigen, bliver hun overfaldet og gennembanket. Flere af de unge mænd tildeler pigen slag og spark. De slår hende i hovedet med en flaske og en mursten og truer hende på livet med en kniv. Overfaldet er så voldsomt at pigen mister bevidstheden og først vågner op kl. 01.30 flere kilometer fra gerningsstedet, da et vidne finder hende og tilkalder en ambulance.


  20-30 UNGE MÆND VENTEDE PÅ LOUISE: ‘ De slog og sparkede mig, og jeg fik en kniv for halsen’

   Thomas Bolding Hansen

   Posted: 8 juni 2013 - 21:03 - Svar

   Det er ret usselt og ubeskriveligt lavt, at angribe et forsvarsløst menneske på den måde. Men tvivler på, at personen bag får den lange dom, som vedkommende burde have. Det er sådanne situationer, hvor man er fristet til at tænke, hvis samfundet ikke vil give vedkommende en ordentlig straf, så vil jeg.

    Prudentius

    Posted: 8 juni 2013 - 23:12 -

    Strengere og strengere straffe der skal imødegå og forebygge muslimers psykopati og dertilhørende vold er skruen uden ende.

    Vi ender som Syrien eller Saudi Arabien med en evig strøm af henrettelser, der skal lappe på en babysok der igen og igen skal sættes på en kæmpes fod.

    Det er meget tydeligt hvorfor islamiske lande er blodige despotier, muslimer har simpelthen de regimer de fortjener.

    Problemet er bare at vi lader os trække ned sammen med dem, hvis vi tror det kan lykkes at opdrage på dem. Det kan det vitterligt ikke! Og jo før vi holder op med at prøve, jo bedre.

    Islam har et moralsystem uden begreber som bekendelse og tilgivelse og genere således en reelt empati-samvittighedsløs kultur, der alene tænker i uniformeret sjælløs og regelret fromhed hvis dominerende ideal er helliggjort vold.

    Det er en ustoppelig kaosmaskine og vi kan ikke modstå den med vores demokratiske civilsamfunds institutioner. Konsekvenserne af islam kan kun imødegås effektivt militært, hvilket Assad i disse dage er igang med. Om han vinder eller ej har han kun købt sig selv og Syrien en stakket frist, før næste uundgåelige cirkel af massakre bryder løs. Det gælder alle lande med en betydelig muslimsk befolkning. Always have, always will.

T. Snorrason

Posted: 8 juni 2013 - 12:59 - Svar

Måske det var på tide, at nogle af de såkaldte og mere hårdtslående “læderbøsser” startede på lidt omvendt “bøssesafari”.
Ville utvivlsomt kulturberige nogle af de såkaldte “kulturberigere” på et højere plan.
Og oprigtigt talt, man ville få et godt grin, når pressen skulle beskrive en sådan berigelse.

Allan Hansen

Posted: 8 juni 2013 - 14:51 - Svar

Sir. Salman Rushdie.
Islam er én lang arabisk løgnehistorie.

Så er den ikke længer!

http://www.youtube.com/watch?v=simYXJ2vigQ

Allan Hansen

Posted: 8 juni 2013 - 16:12 - Svar

Muslim “Activist” Salwa Al-Mutairi Calls for Legalized Sex Slavery
When self-control just isn’t an option, sex slavery may be the solution (in Islam, that is). After all, we’ve got to protect people from adultery, and the best way to do that is to let men have sex slaves. This is what passes for “activism” in the Muslim world.

Hmmm. Where would a Muslim woman get the idea that it’s okay for men to have sex slaves? Oh, now I remember:
Qur’an 23:1-6—The believers must (eventually) win through—those who humble themselves in their prayers; who avoid vain talk; who are active in deeds of charity; who abstain from sex, except with those joined to them in the marriage bond, or (the captives) whom their right hands possess—for (in their case) they are free from blame.

Qur’an 4:24—Also (forbidden are) women already married, except those (captives and slaves) whom your right hands possess.
But it’s racist and Islamophobic to criticize Islam, so we’ll all just have to accept Muhammad’s teachings as a viable alternative to Western views.
KUWAIT: A female political activist and former parliamentary candidate has recommended the introduction of legislation to legalize the provision of enslaved female concubines for Muslim men in Kuwait in a bid, she says, to protect those men from committing adultery or corruption.

The activist, Salwa Al-Mutairi, suggested apparently seriously in a video broadcast online that she had been informed by some clerics that affluent Muslim men who fear being seduced or tempted into immoral behavior by the beauty of their female servants, or even of those servants ‘casting spells’ on them, would be better to purchase women from an ‘enslaved maid’ agency for sexual purposes.

She suggested that special offices could be set up to provide concubines in the same way as domestic staff recruitment agencies currently provide housemaids.

We want our youth to be protected from adultery,” said Al-Mutairi, suggesting that these maids could be brought as prisoners of war in war-stricken nations like Chechnya to be sold on later to devout merchants.

This is not religiously forbidden,” she added, indicating that Caliph Haroun Al-Rashid (766-809 AD) was married to one woman but possessed 200 concubines.

Leave a Comment