8
jun
Seneste opdatering: 10/6-13 kl. 0628
10 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Der er ikke én af de tusinder moskéer vores politikere tillader åbner i Vesten i disse år, der ikke kan eksplodere op i hovedet på os – bogstaveligt talt, og de har placeret sig i en position, hvor de ikke kan lukkes før efter, det er gået galt. Som f.eks. med Mohammed Attsas Masjid Taiba moske i Hamborg. Prøv at høre den undergravende virksomhed, der er foregået lige under næsen på naive Boston-politikere, man skulle jo tro det var i København.Muslim Brotherhood Gains Foothold in Boston, CBN June 06, 2013.

I dag var så dagen, hvor Al-Azhar in Cairo wants new pope to declare Islam a peaceful religion. Hvis jeg var paven, ville jeg sige: “Det er da ikke mig, der skal erklære at I er fredelige, det er jer der skal vise det, og i kan begynde med at tillade kirkebyggerier i Mekka og ivørigt holde op med at slå kristne ihjel i den muslimske verden, der hvor der overhovedet er nogle tilbage at slå ihjel. Så er det hele i vinkel med mig. Islam er blevet fredelig.”

“Terrorbekæmpelse”: EU vil slå hårdt ned på indvandringskritikere

Under dække af at bekæmpe terrorisme forbereder EU et stærkere angreb på indvandringskritiske aktører i Europa. Formanden for Europa-Parlamentet Martin Schulz og EU kommissær Cecilia Malmström, udtrykte deres hensigt i en artikel i Frankfurter Allgemeine Zeitung 6 juni. Efter at EU-embedsmændene først forsøger at skabe det indtryk, at deres “nødvendige instrumenter” retter sig mod terrorister og andre militante, erklærer de til slut åbent, mod hvem disse instrumenter rent faktisk skal bruges:

Fremmedfjendske kræfter udøver en ikke siden Anden Verdenskrig set indflydelse på de nationale parlamenter. …Det skal siges tydeligt, at fremmedfjendtlige grupper og politiske bevægelser ofte er grobund for ideologisk motiveret vold.

Årsag til vores bekymring er det nuværende mangel på lederskab i Europa, som bidrager til at flere og flere ekstremistiske bevægelser påvirker dagsordenen for de traditionelle partier og regeringer. EU-institutionerne tager faren for ekstremisme og hjemlig terrorisme meget alvorligt.

At dømme efter disse kritiikkens kontekst, retter bemærkningerne sig imod indvandringskritiske partier som Front National i Frankrig og unavngivne kritikere af indvandringen i partier som det tyske SPD (Socialdemokrati.).

Tidligere har også FN udøvet pres på Tyskland, fordi “den tyske befolkning ikke bleb beskyttet ihærdigt nok imod kritiske røster som Thilo Sarrazin”, og Tyskland fik fastsat en tidsfrist for iværksættelse af foranstaltninger for at forhindre udtalelser som Sarrazins. “Terrorismusbekämpfung”: EU plant Vorgehen gegen Zuwanderungskritiker (Snaphanens oversættelse)


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Allan Hansen

Posted: 8 juni 2013 - 20:37 - Svar

Moskeerne er vores kaserner
Minaretter vores bajonetter
Kuplerne vores hjelme
De troende vores soldater
– Yahya Kemal (Beyatli).

Dr. R. Brahamchari (fysiker): ”Den mest lystne mand der har brugt religion for sin egen personlige vindings skyld, er profeten Muhammed. Islam er en kult, med sin fuldstændigt irrationelle tro på Allah, skabt af Muhammed der var en løgner, tyv, morder og voldtægtsmand, til sit sidste åndedrag”

Dr. Khushwant Singh (professor): ”Islamiske samfund kvæles af lænker omkring ånden og hjernen. Islamisk teologi er drevet af masochisme, dominans, intolerance, underkastelse og vold mod alle der er uenige i lovprincipperne i Islam”

Dr. B. R. Ambedkar (fader til den indiske konstitution): ”Allah er en brutal tyran, en barbarisk morder og voldelig despot. Islamisk Umma er den største bande kriminelle på jorden, og Allah er deres leder og vejleder af denne kriminelle bande, og prøver at etablere sig selv som verdens gud, med hjælp fra mujahidinere gennem terror og blodsudgydelse”

Allan Hansen

Posted: 8 juni 2013 - 23:01 - Svar

Kvinde tro på dig selv!
Lyt til din indre stemme!

http://www.youtube.com/watch?v=nA2k79EGHbc

Lev Vel

  Allan Hansen

  Posted: 9 juni 2013 - 00:38 - Svar

  P.S: Som man måske forstod? så handler sangen
  om, at kvinden også ret til sin krop
  uden, at skulle sig over at være kvinde.

   Allan Hansen

   Posted: 9 juni 2013 - 00:46 - Svar

   UPS. “uden at skulle skamme sig over
   at være kvinde,,.

Tim Pallis

Posted: 9 juni 2013 - 09:22 - Svar

Steen – Jeg har det svagt i erindringen, at du tidligere har været bekymret for, om vi er ved at nærme os weimar-tilstande. Det skal forstås på en sådan måde, at der kan blive en fremtid, hvor der faktisk opstår politiske partier, som er rigtige højreradikale eller højreekstremistiske og voldelige, fordi det multikulturelle Europa er virkelighedsfornægtende og handlingslammede ligesom i Weimar-tidens Tyskland. Det ser ud til at EU forsøger sig med en svensk løsning på problemerne. Det er en dødsejler.

Hans Und

Posted: 9 juni 2013 - 12:05 - Svar

Jeg tror, at indlæget fra Malmstrom og Schultz er en del af en EU-kampagne. Thorning benyttede sin grundlovstale til at komme med et tilsvarende budskab. Det kunne være interessant, at se om det er, f.eks ved at der kommer tilsvarende indlæg over hele EU.

Noget andet jeg hæfter mig ved, er at de anråber “lederskab”. Jeg er for så vidt enig i den påstand, at der ikke er noget lederskab i EU, og at det er et kritisk punkt for gennemførelsen af de meglomane imperialistiske drømme, ikke mindst skabelsen af et “eurabia” og integration med islam.

Jeg tror så bare ikke, at de få personer der besider de kvaliteter der skal til for at lede et sådan projekt er villige til at påtage sig jobbet, fordi det er et dødssejler projekt.

Allan Hansen spurgte for et par dage siden efter en “frivillig” leder påvores side af hegnet. Igen, de kandidater der har de nødvendige kvaliteter er få. Og de kommer ikke frem før forholdene er til det.

Og det handler om bred erkendelse og ikke mindst anerkendelse af problemet, dvs et flertal i befolkningerne og blandt nøgle personer.

Så vi skal “bare” fortsætte med oplysning, oplysning og mere oplysning. Det har man så åbenbart også set hos multikultiens frontløbere såsom Thorning, Schultz og Malmstrom og i systemet gennerelt. Så nu prøver man med at skabe mulighed for, at smide dem der påtager sig den opgave i lejrerne.

Morani ya Simba

Posted: 9 juni 2013 - 14:43 - Svar

EU er fjendligt indstillet mod ytringsfriheden… Hvor er det jo en dybt logisk holding til et totalitært in-spe projekt……

Bjovulf

Posted: 10 juni 2013 - 12:23 - Svar

Nu skal imamerne åbenbart konsulteres, hver gang vi får en god ide, der involverer svin 😉

http://nyhederne.tv2.dk/article.php/id-20553294:imam-svineaffald-i-bus sen-intet-problem.html

Imam: Svineaffald i bussen intet problem

Torsdag d. 19. feb. 2009 [!!!] kl. 12:23 af Af Jeppe Lykke Hansen for TV 2 Nyhederne

I går havde en særlig danskproduceret biodiesel premiere i Århus. Brændstof­fet er lavet af bl.a. slagteriaffald, men det kommer ikke umiddelbart til at give problemer i forhold til landets muslimske medborgere, at Århus Sporveje skal til at køre med svin i tanken, vurderer generalsekretær for Danish Muslim Aid, imamen Abdul Wahid Pedersen over for nyhederne.tv2.dk:

[ Og hvad så, hvis det var et problem for vore kære “kulturberigere”? 😀 Skulle projektet så stoppes? ]

——————————————————————————

TV: Aalborg kan lave affald om til dieselolie

nyhederne.tv2.dk / article.php / id-68863691:tv-aalborg-kan-lave-affald-om-til-dieselolie.html

Et nyt anlæg, der er stillet op på Aalborg Universitet, kan lave halm og køkkenaffald og andre former for bioaffald om til noget, der til forveksling ligner dieselolie.

Ole Burde

Posted: 10 juni 2013 - 16:07 - Svar

..”Så vi skal “bare” fortsætte med oplysning, oplysning og mere oplysning” ..der er et par ting mere vi OGSÅ kan gøre, nemlig forbedre vores forslag til praktiske løsninger på de ”forbudte” problemer . De problemer som den politiske korekthed har skabt , er dem som det før eller siden bliver VORES ubehagelige job at løse .
Hvordan kan man rent praktisk hjemsende store mængder af illegale ”indvandrere” (eller andre former for uønskede residenter uden statsborgerskab ) , hvis deres oprindelseslande ikke er samarbejdsvillige ?
Hvordan kan feks Danmark være istand til at konfrontere sit eget juridiske system , hvis dette ser sin vigtigste rolle som forsvarer af den politiske korrekthed ? Hvad er det helt nøjagtigt for en lovgivning som skal til at omdefinere den juridiske proces ?
Hvordan er det muligt at komunikere ENTYDIGT til den muslimske minoritet i feks danmark , at de er nødt til ENTEN at omdefinere deres religion på en måde som gør det muligt for dem at blive en accepteret del af samfundet , ELLER rejse hjem hvor de kom fra ?

  Hans Und

  Posted: 10 juni 2013 - 17:29 - Svar

  Jeg er helt enig.

  Opgaven er hverken nem eller ufarlig, heller ikke selv om man sidder uden for imperialisterne i Bryssels, og SF/Ehedslistens væbnede gren, AFAs, umiddelbare rækkevidde.

Leave a Comment