23
jun
Seneste opdatering: 24/6-13 kl. 0107
9 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Several thousand people have taken part in a demonstration in Vienna in support of Turkish Prime Minister Recep Tayyip Erdogan. Police said about 8,000 people participated in Sunday’s pro-Erdogan demonstration in the Austrian capital — many waving red-and-white Turkish flags and some carrying banners with pictures of the Turkish leader.Thousands take part in demo backing Turkey’s Erdogan in Austria’s capital, Vienna Der var også en mindre imod Erdogan, politiet måtte sørge for, at de ikke mødtes: Tausende bei Pro-Erdogan-Demonstration in Wien

To af seks dommere ville smide Ahmed Omar Mohammed ud

Det var ikke alle seks dommere og domsmænd i Vestre Landsret, der var enige i, at en 18-årig somaliskfødt mand skal have lov til at blive i Danmark efter voldtægten af en 10-årig pige i Gullestrup ved Herning. Dombogen viser, at ud af de seks voterende dommere og domsmænd vurderede fire, at Ahmed Omar Mohammeds tilknytning til Danmark var så stærk, at en udvisning af ham ville stride med Den Europæiske Menneskerettighedskonventions artikel 8 og dermed Danmarks internationale forpligtelser. Derfor stemte de imod udvisning af voldtægtsmanden.

De fire lagde vægt på oplysningerne om den tiltaltes privatliv og hans tilknytning til Danmark, blandt andet at hele hans skolegang har fundet sted i Danmark og hans gode danskkundskaber.De resterende to voterende mente derimod, at forbrydelsernes grovhed kombineret med oplysningerne om den 18-åriges private forhold og hans tilknytning til Danmark gør, at Ahmed Omar Mohammed burde udvises. I Vestre Landsret er det altid sådan, at sagerne afgøres efter stemmeflertallet. Derfor fik voldtægtsmanden lov til at blive i Danmark. Dombog afslører: Så uenige var dommerne om udvisning af somalier


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Morten - - -

Posted: 23 juni 2013 - 20:24 - Svar

O t t e t u s i n d e … det var alligevel mange. Tænk, jeg anede slet ikke, at østrigerne engagerede sig så meget i tyrkiske forhold. Hvad er baggrunden for den østrigske sympati for Erdogan?

– – –

BeeCool

Posted: 23 juni 2013 - 21:09 - Svar

FREMTIDENS EUROPA

Etniske og religiøse konfliker i de såkaldte MENA -lande vil i stigende grad blive en del af EU-landene hverdag. Med 50 millioner
Kulturberigere i EU og dette tal ekspontialt stigende vil alle konflikter i MENA-landene blive repræsenteret og udøvet i hele EU.

Læg også mærkede til hvem det er demonstrerer: det er østriske tyrkere, der har levet det meste af deres liv i et sekulært land,
Der nu demonstrerer for den arrogante kvasiislamist Erdogan.

Det er et uhyggeligt varsel for fremtidens Europa!

Gertrud Galster

Posted: 23 juni 2013 - 22:39 - Svar

Tyrkiet har stormagtsdrømme:

For tre år siden besøgte den tyrkiske udenrigsminister professor Ahmet Davutoglu Bosnien-Herzegowina og holdt i Sarajevo en opsigtsvækkende tale, hvor han vilde genoplive det osmanniske rige.

Her er nogle vigtige passager fra denne tale:
For de muslimske nationer på Balkan, Kaukasus og det nære Østen er Tyrkiet en slags helle og hjemland. Hvorfor er det sådan? På grund af arven fra den osmanniske fortid. Ja, alt hvad der sker på Balkan, i Kaukasus og i det nære Østen angår os.
Når jeg i Ankara sidder med et landkort og tegner en cirkel med en radius på 1000 km, er der inden for denne kreds 23 lande. De er allesammen vore slægtninge, og fulde af håb forventer de vor hjælp og beskyttelse.

Derfor lægger vor nye udenrigspolitik an på orden i alle regioner, der omgiver os – på Balkan, i Kaukasus og i det nære Østen. Vi vil på ny integrere Balkan. Det er målet for vor udenrigspolitik og vi vil nå det.

Islam vil dominere verden!

  Allan Hansen

  Posted: 23 juni 2013 - 23:19 - Svar

  Kære Gertrud Galster.
  Velkommen! Du er vist en ny kylling i kurven!
  Islams (jihad og overherredømmes), krig har nu stået på i 1.400 år.
  Islams jihad-krig på Balkan begyndte i 1400 tallet, og har
  stået på lige siden.

  Mvh. Allan

anno

Posted: 24 juni 2013 - 01:32 - Svar

Da jeg så videoen var der en banner reklame fra Information (ja, avisen) der stod:
‘Er vi rigtig kloge?’

Elefanten

Posted: 24 juni 2013 - 06:20 - Svar

Ahmed Omar Mohammed har opnået sine skolekundskaber under varetægtsfængslingen. Det er åbenbart vejen frem for udenlandske forbrydere, der søger tilknytning til Danmark.

Leave a Comment