27
jun
Seneste opdatering: 29/6-13 kl. 1155
18 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Han fejrer nok, at det er lykkedes at holde Spencer og Geller ude af landet. Til gengæld får England nu besøg af Che Guevaras datter, Aleida

Che’s daughter visits Britain to promote, in her own words: “my father’s ideals, his concerns, and his ambitions. I believe that my father is a banner to the world.” Her last visit was in September 2012 where among other “promotions of her father’s ideals” she demonstrated in front of the U.S. embassy.

Og apropos: Germany Faced with “Loudspeaker Jihad”.

Bruce Bawer: Islam, Rape and Theology

Five days before 9/11, a famous Norwegian social anthropologist (and Norway may well be the only nation on Earth where there is such a thing as a famous social anthropologist) instructed her countrywomen that the way to bring down the high number of rapes – most of which, even way back then, were already being committed by “non-Western immigrants” – was for them to stop dressing in a manner that Muslim men found provocative. Norway, she lectured, was steadily becoming “a multicultural society,” and Norwegian women, if they didn’t want to wind up being brutally ravished in an alleyway by some Pakistani gang, should choose their wardrobes appropriately. Period.

That anthropologist, whose name is Unni Wikan, didn’t score any points that day for heroically championing women’s equality, but she was, at least, being honest. The rise in rapes in Norway – as throughout Western Europe – was almost entirely a product of Islamic immigration. That was a fact she didn’t attempt to disguise. [..]

So it goes. And yet when the growing incidence of rape in an increasingly Muslim Europe is discussed by politicians, academics, and mainstream journalists, such data are almost never adduced, the theoligical and cultural background to these phenomena almost never mentioned. In the last year or two I’ve written here about Oslo, where everyone found guilty of rape assault between 2006 and 2010 was “non-Western” (i.e. Muslim), and Sweden, with Europe’s second-highest percentage of Muslims and its highest rape figures; I’ve covered Britain‘s wave of Muslim “sex grooming” and Laurent Obertone’s documentation of Muslim rape in France.

All these developments have, of course, a common root – which it’s impossible to understand without a basic awareness of Islamic teachings about sex, gender roles, jihad, and so on. It’s all there, in the Koran, the fatwas, the sermons and public statements by those European imams who aren’t pretending to be building bridges and preaching love. No one who’s reasonably well acquainted with Islamic belief and practice should be surprised in the slightest by Europe’s rape epidemic. Unni Wikan (though her prescribed response to it was nothing but multicultural mush) saw it all quite clearly twelve years ago; Europe’s elites, however, persist in their refusal to recognize this epidemic as part of their continent’s transformation into a Muslim province. And so the statistics continue to soar. Frontpage Magazine.

Kastrup, 28.06.2013

28.06.2013 050

28 6 00628 6 00828.06.2013 06828.06.2013 065

klik f. helskærm


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Bergfast

Posted: 28 juni 2013 - 23:03 - Svar

Läste den intressanta artikeln av Bruce Bawer på Frontpage Magazine.

Skulle ha velat skriva en kommentar i kommentarfältet, men kunde inte. Men den skulle ha varit ungefär så här:

– Och?…..

Genom all denna information om hur misogyn islam är, hur förtryckande och hur misshandlande och nedvärderande mot kvinnor, som är bakgrunden till alla våldtäkter i västvärlden, så kan man inte annat än fundera på vad Bruce Bawer anser att lösningen kan vara på detta dilemma. Vad vill artikelförfattaren mena är lösningen på situationen, kan man undra.

Är det så att han hoppas på ett slags krig, i större eller mindre skala, i Europa, där européer åter igen skall lockas, manas, pockas, retas, luras, manipuleras, föras, förföras och genom en gedigen, målmedveten, långsam och väl genomarbetad propaganda sakta men mycket, mycket säkert ledas fram till en krigsvilja, genom finurliga hatstegrande propagandamanövrar, där framför allt alla hemskheter som rån, våldtäkter, mord, ohövligheter och misshandel nogsamt rapporteras och fokuseras på så att människor till slut blir mer och mer halvt om halvt vansinniga av hat?

Ett hat som då främst blir kanaliserat och riktat mot allt vad islam heter och framför allt alla muslimer som kollektiv fiendegruppering?

Ja, i så fall har man då nog ganska så säkert ett nätt litet inbördeskrig som i en liten ask till slut?

Viket då är den lösning många faktiskt verkar egentligen kanske önskat sig från början?

För vilka har de europeiska befolkningarna att skylla på om inte helt och hållet sig själva, för att över huvud taget tillåta en så pass omfattande och därmed omvälvande, och nästan därmed nästan med en självklar automatik kaosskapande och missförståndsskapande invandringspolitik, om inte endast och enbart sig själva, inklusive sina politiskt valda representanter?

Om då medborgarna som har röstat som de har röstat också då skulle, snällt och lydigt och sin vana trogen, låta sig ledas fram till att åter låta sig ledas in i inbördeskrigsaktiga situationer, med hjälp av upplysande och undervisande propaganda för den saken, en propaganda som samtidigt verkar på ett inlindat sätt, i tron att det skulle vara några som helst vettiga lösningar på ett helt och hållet alldeles självförvållat problem, det skulle nästan kunna beskrivas som en slags idioti?

Och mitt i alltsammans inbillar sig då tydligen de som vill skriva sådana avslöjande artiklar om islam, och om hur primitiv, enkelspårig, våldsam och kvinnohatande denna – ism, eller denna ideologi, eller för vissa då, denna religion då anses vara eller är, att själva, som västerlänningar, vara så upplysta och insatta, så kunniga och så civiliserade?

Det finns ingen våldsam eller krigisk lösning på problem med islam och med vissa muslimer i Europa.

Om man är så aningslös eller så oupplyst, eller så dum att man tillåter en så pass överdimensionerad invandring av islam till väst, ja, då är nog den enda lösningen att väst som civilisation själva blir heliga muslimer, om man vill vara någorlunda förståndiga, sansade, kloka och självbevarande som folk i Eurpa.

Vill man inte det, utan man är kanske fulla av självhat, och vill rikta detta hat mot islam, och inget hellre vill än propagera för en kommande krigföring, ja, då skulle ju lika gärna hela den europeiska kontinenten gå och hänga sig själ direkt istället?

Någon mer meningslös lösning på problemet finns inte. Att börja fantisera om att försöka starta krig mot islam i Europa, är totalt bortkastade liv.

Har man tagit sådana steg och gjort de politiska val man har gjort, genom att släppa in islam och muslimer i så pass stora skaror som man har gjort, så får man som nationer helt och hållet skylla sig själva.

Man får som nation helt och hållet skylla sig själva.

Den absolut bästa lösningen på situationen, som man själva som nationer har försatt sig själva i, är om alla nordiska unga, friska och alerta män, främst då i Norden, på stört blir heliga muslimer, skaffar sig fyra heliga, unga och vackra fruar och sätter igång att skapa mängder och åter mängder med barn och därmed bildar jättestora familjer. Giftasåldern är tillåten från arton års ålder, så det är bara för de yngre friska generationerna att sätta igång.

Detta bör då tillämpas särskilt mycket i Sverige, men även i Norge, Danmark och Finland och också i norra Tyskland.

Det är den absolut bästa överlevnadsstrategin som är mycket, mycket bättre än någon som helst annan vansinnig lösning på problem i anslutning till den situation som nationerna helt och hållet själva har valt att försätta sig själva i.

Europa och européer har haft nog av krig och inbördeskrig och därför är det absolut och definitivt ingen som helst lösning på några som helst problem och ingen enda människa bör någonsin, någonstans på något som helst sett ens tänka en endaste tanke åt något som helst krigiskt håll.

Skåning

Posted: 28 juni 2013 - 23:37 - Svar

Den blå planet. Jag var där för bara några veckor sedan. Lång kö utan förbokning, men ändå sevärt. Fascinerande med alla hajar och stingrockor. Antar att de på något sätt hade separerat dem med glas som inte syntes för publiken.

Och Bergfast. Vad i helvete babblar du om? En helt fantastisk kärringmentalitet. Jag tänker fan aldrig bli muslim. Jag dör hellre med vapen i hand om det skulle behövas. Visst. Konflikten borde ha tagits till sin spets redan på 80-talet, vilket hade sparat många liv. Men nu är det som det är. Kommer det till det är Västvärlden värd att försvara med väpnad konflikt om så skulle bli det enda alternativet.

  steen

  Posted: 28 juni 2013 - 23:56 - Svar

  @ Skåning – jeg var ikke inde, men jeg har set fotos idefra. Jeg var bare forbi stranden og give min hund en svømmetur. Jeg er fascineret af bygningen. Der er så bygget så utroligt meget i København de sidste tyve år, og næsten ingen bemærkelsesværdig arkitektur. Mon AP Møllers opera er den værste øjebæ af alle?

  Lige ved siden af den blå planet, ligger noget andet bemærkelsesværdig, ny arkitektur, en lille enkel badeanstalt, som er virkelig smuk. Den er nok mest kendt af de lokale.

  http://www.plataformaarquitectura.cl/cpgarq/albums/userpics/10002/Kope nhamn_Badbrygga_Kastrup141.jpg

  http://www.plataformaarquitectura.cl/cpgarq/albums/userpics/10002/006~ 1.jpg

  http://www.plataformaarquitectura.cl/cpgarq/albums/userpics/10002/008~ 1.jpg

  Bergfast

  Posted: 28 juni 2013 - 23:59 - Svar

  Just precis det.

  Kärringmentalitet var ordet.Eller rättare sagt kvinnomentalitet.

  Kvinnomentaliteten är en mycket bättre mentalitet än den krigsvilliga, för att inte säga krigsgalna, mansmentaliteten.

  Den krigsgalna mansmentaliteten har världen sett nog av. Den mentaliteten är galen när det krisar till sig.
  Den mentaliteten kan endast mentalisera våld, eller krig, som lösningar på konflikter vid kritiska situationer.

  Den manliga mentaliteten är därför begränsad i sin fantasi. Den manliga mentaliteten är därför benägen att göra felaktiga slutledningar. Den mentaliteten förlorar därför mycket lätt sitt sunda förnuft, sitt omdöme, sitt förstånd, sin sans och sin förmåga till eftertänksamhet. Och eftertänksamhet bör alltid komma före och inte efter.

  Kvinnomentaliteten är däremot mycket bättre. Den är i allmänhet mycket klokare, Mycket förståndigare. Mycket visare.

  Kvinnomentalitet är mycket mer omdömesgill, mycket mer sansad och mycket mer klok än någon någonsin någon mansmentaliteten kan vara i krissituationer.

  Kvinnomentaliteten är därför en mycket, mycket bättre, och mycket, mycket klokare än mansmentaliteten.

  Bergfast

  Posted: 29 juni 2013 - 00:01 - Svar

  Just precis det.

  Kärringmentalitet var ordet.Eller rättare sagt kvinnomentalitet.

  Kvinnomentaliteten är en mycket bättre mentalitet än den krigsvilliga, för att inte säga krigsgalna, mansmentaliteten.

  Den krigsgalna mansmentaliteten har världen sett nog av. Den mentaliteten är galen när det krisar till sig.
  Den mentaliteten kan endast mentalisera våld, eller krig, som lösningar på konflikter vid kritiska situationer.

  Den manliga mentaliteten är därför begränsad i sin fantasi. Den manliga mentaliteten är därför benägen att göra felaktiga slutledningar. Den mentaliteten förlorar därför mycket lätt sitt sunda förnuft, sitt omdöme, sitt förstånd, sin sans och sin förmåga till eftertänksamhet. Och eftertänksamhet bör alltid komma före och inte efter.

  Kvinnomentaliteten är däremot mycket bättre. Den är i allmänhet mycket klokare, Mycket förståndigare. Mycket visare.

  Kvinnomentalitet är mycket mer omdömesgill, mycket mer sansad och mycket mer klok än någon någonsin någon mansmentalitet kan vara i krissituationer.

  Kvinnomentaliteten är därför en mycket, mycket bättre, och mycket, mycket klokare än mansmentaliteten.

   Bergfast

   Posted: 29 juni 2013 - 00:17 - Svar

   Korrigering av text, (saknar korrigeringsmöjligheten):

   ……

   Kvinnomentalitet är i allmänhet mycket mer omdömesgill, mycket mer sansad och mycket mer klok än någonsin någon mansmentalitet kan vara i krissituationer.

   Kvinnomentaliteten är därför oftast mycket, mycket bättre, och mycket, mycket klokare och visare mentalitet än mansmentaliteten.

Da Capo

Posted: 29 juni 2013 - 00:36 - Svar

Kära syster Bergfast!
Matteus. 5:1-12. Du börjar – konvertera – ingå i ett litet hemtrevligt konkurbinat – kopulera igång – ställ in sikted på ett dussin barnsbörder – arbetslinjen gäller – skulle du hinna med det? – skulle du klara av det? – fysiologiskt? – bra – din goda vilja och ditt goda exempel skall vinna freden evinnerligen. Allahu akbar.
Till slut skola vi alla förenas i Mohammads paradis.

  Bergfast

  Posted: 29 juni 2013 - 01:11 - Svar

  Kära broder Da Capo

  Själv är jag gammal tant.

  Men de unga och friska och krya, som vill rädda Sverige, Norge, Danmark, Europa, skandinaverna och européerna….de borde just gifta sig unga och bilda mycket stora familjer. Att utveckla familjeregler och lära sig samarbete, samt hänsyn, omtänksamhet och hjälpsamhet sinsemellan, det kan aldrig skada. Att dessutom lära sig att kanske både sy egna kläder, baka eget bröd och laga egen mat, kan heller inte skada.

  Och lönearbetslinjen är det då fäderna som står för. De har försörjningsbördan och ansvaret för barn och hustru, enligt islam….

  Kvinnorna blir stoltare för varje barn. Ju fler barn desto stoltare mammor. Mödrarna har då sina arbetsinsatser fokuserade på sina familjer och sina barn under de år de är små.

  Majoriteten kvinnor har alltid kunnat föda många barn utan några större problem. Om de föder när de är unga, (från 19 och uppåt), så är det dessutom oftast både lättare och enklare att klara av flera barn, därför att styrka och ork finns i unga år. Att klara av att föda 7, 8, 9, 10, ja, även 11 och 12 barn, är för majoriteten kvinnor oftast inga större problem.

  Varför skulle inte nordiska unga familjer ges familjestöd när det importeras 10-barnsfamiljer som ges familjestöd?

   Peter Andersen

   Posted: 29 juni 2013 - 12:11 - Svar

   Bergfast

   Det er netop de kvindelige dyder, der har bragt os i den nuværende situation. Efterkrigstidens største mantra blev “fred”. Uanset hvad, skulle freden nu bevares. Og her fandt nogle genier ud af, at det var nationalisme der skabte krig, fordi kærligheden til fædrelandet selvfølgelig ville skabe had til andre? Men nu var nationalisme altså bare et svar på de problemer, som kom af trangen til at oprette emperier – om de så byggede på stormagtsdrømme eller internationale -ismer. Der samme kan antydes nu.

   Derfor skulle nationalisme lægges for had og apatien sænkede sig over et Europa, som overhoved ikke aner hvad det nu skal. Skal vi konkurrerer med Kina? Så duer disse kvinde-forestillinger ikke! Skal vi hamle op med islamiseringen? Så duer disse kvinde-forestillinger sgu heller ikke! Men nu sidder vi altså i suppedasen og vores stupide politikere kender ikke til andre løsninger end tolerance og ignorance. Skal vi videre, må vi snart begynde at opføre os som rigtige mænd – igen…

    Marit

    Posted: 29 juni 2013 - 12:26 -

    Helt riktig, Peter Andersen ! Men man kan lure på hvor de “rigtige mænd” befinner seg. Som tillater våre vestlige land å bli okkupert av fremmede folkeslag av muslimsk herkomst. Det ser ikke akkurat lyst ut for våre etterkommere.

    Bergfast

    Posted: 29 juni 2013 - 13:17 -

    Bergfast
    Det er netop de kvindelige dyder, der har bragt os i den nuværende situation. Efterkrigstidens største mantra blev “fred”. Uanset hvad, skulle freden nu bevares. Og her fandt nogle genier ud af, at det var nationalisme der skabte krig, fordi kærligheden til fædrelandet selvfølgelig ville skabe had til andre? Men nu var nationalisme altså bare et svar på de problemer, som kom af trangen til at oprette emperier – om de så byggede på stormagtsdrømme eller internationale -ismer. Der samme kan antydes nu.
    Derfor skulle nationalisme lægges for had og apatien sænkede sig over et Europa, som overhoved ikke aner hvad det nu skal. Skal vi konkurrerer med Kina? Så duer disse kvinde-forestillinger ikke! Skal vi hamle op med islamiseringen? Så duer disse kvinde-forestillinger sgu heller ikke! Men nu sidder vi altså i suppedasen og vores stupide politikere kender ikke til andre løsninger end tolerance og ignorance. Skal vi videre, må vi snart begynde at opføre os som rigtige mænd – igen…

    Peter Andersen säger: …”Det er netop de kvindelige dyder, der har bragt os i den nuværende situation. Efterkrigstidens største mantra blev “fred”:

    Nja, jag undrar om det verkligen enbart är verkligheten, Peter Andersen? Skulle nog hellre tro att det var betydligt större, och viktigare, intressesfärer som utövade påtryckningar i de riktningarna. Både på den s.k. kapitalistiska sidan, och också på just den – internationalistiska kommunistiska – , sidan. Precis som i kriget var de – samarbetspartner – , för det större Europabygget, och för Kol- o – Stålunionen, för EG, och för EU. Att feminism har förespråkats av både den kapitalistiska, liberala och nyliberala ideologin, samt också av kommunismens – kamratideologi -, och alltsammans under beteckningen – frihet -, det är nog än större verklighet än att det skulle vara kvinnliga dygder som har kunnat sätta några större politiska avtryck i storpolitiska skeenden. Kvinnorna har bara gjort som de har blivit manade och uppmanade till, alltsammans under frihetens täckmantel. Det är mer lönsamt att kvinnor bedriver just beskattningsbart arbete, både för stater och för näringsliv och industri.

    Så säger Peter Andersen: …”Men nu var nationalisme altså bare et svar på de problemer, som kom af trangen til at oprette emperier – om de så byggede på stormagtsdrømme eller internationale -ismer. Der samme kan antydes nu.”.
    Ja, det kan det verkligen, och det är mycket inflytelserika makter och intressesfärer som kan sätta agendan, som kan avlöna tankesmedjor, journalister och övriga opinionsbildare, s.k. – skräddarmästare -, till att framdriva, pådriva, förespråka och propagera för den politik som vill ska föras av dessa stora och mäktiga, och därmed påverkanskraftiga sfärer. Mot dessa kan befolkningarna oftast inte sätta så särskilt mycket, utan de blir som – Kejsaren som är naken”, och som är i händerna på dessa – skräddarmästare – , och deras viljor. Befolkningarna följer vad – experter, journalister, filmer, undervisare, professorer och skola, politiker och lärare säger, och – röstar som de röstar – , i politiska val, därför att de då har blivit – tilltroende – till att det är någonting – gott och bra -, samt också någonting – snällt och vänligt – , och klokt, civiliserat och – solidariskt – , osv., att rösta som de röstar, som ca 80%) röstar. Och därav kan den politisk som drivs faktiskt också drivas.

    Peter Andersen: …”Men nu sidder vi altså i suppedasen og vores stupide politikere kender ikke til andre løsninger end tolerance og ignorance.”…..
    Nja, som sagt så har de ju givits detta – mandat – av befolkningsmajoriteter, som ju är det – demokratiska – kännetecknet för just en demokrati. De partier som – majoriteterna – i en befolkning röstar på, de vinner – mandat – att just föra en politik som de just deklarerar att de går till val på….

    Så att vilja försöka utesluta befolkningars eget delansvar i samhällsutvecklingen det låter sig just inte göras i just en – demokrati – ……

    Bergfast

    Posted: 29 juni 2013 - 13:20 -

    Peter Andersen säger: …”Det er netop de kvindelige dyder, der har bragt os i den nuværende situation. Efterkrigstidens største mantra blev “fred”:

    Nja, jag undrar om det verkligen enbart är verkligheten, Peter Andersen? Skulle nog hellre tro att det var betydligt större, och viktigare, intressesfärer som utövade påtryckningar i de riktningarna. Både på den s.k. kapitalistiska sidan, och också på just den – internationalistiska kommunistiska – , sidan. Precis som i kriget var de – samarbetspartner – , för det större Europabygget, och för Kol- o – Stålunionen, för EG, och för EU. Att feminism har förespråkats av både den kapitalistiska, liberala och nyliberala ideologin, samt också av kommunismens – kamratideologi -, och alltsammans under beteckningen – frihet -, det är nog än större verklighet än att det skulle vara kvinnliga dygder som har kunnat sätta några större politiska avtryck i storpolitiska skeenden. Kvinnorna har bara gjort som de har blivit manade och uppmanade till, alltsammans under frihetens täckmantel. Det är mer lönsamt att kvinnor bedriver just beskattningsbart arbete, både för stater och för näringsliv och industri.

    Så säger Peter Andersen: …”Men nu var nationalisme altså bare et svar på de problemer, som kom af trangen til at oprette emperier – om de så byggede på stormagtsdrømme eller internationale -ismer. Der samme kan antydes nu.”.
    Ja, det kan det verkligen, och det är mycket inflytelserika makter och intressesfärer som kan sätta agendan, som kan avlöna tankesmedjor, journalister och övriga opinionsbildare, s.k. – skräddarmästare -, till att framdriva, pådriva, förespråka och propagera för den politik som vill ska föras av dessa stora och mäktiga, och därmed påverkanskraftiga sfärer. Mot dessa kan befolkningarna oftast inte sätta så särskilt mycket, utan de blir som – Kejsaren som är naken”, och som är i händerna på dessa – skräddarmästare – , och deras viljor. Befolkningarna följer vad – experter, journalister, filmer, undervisare, professorer och skola, politiker och lärare säger, och – röstar som de röstar – , i politiska val, därför att de då har blivit – tilltroende – till att det är någonting – gott och bra -, samt också någonting – snällt och vänligt – , och klokt, civiliserat och – solidariskt – , osv., att rösta som de röstar, som ca 80%) röstar. Och därav kan den politisk som drivs faktiskt också drivas.

    Peter Andersen: …”Men nu sidder vi altså i suppedasen og vores stupide politikere kender ikke til andre løsninger end tolerance og ignorance.”…..
    Nja, som sagt så har de ju givits detta – mandat – av befolkningsmajoriteter, som ju är det – demokratiska – kännetecknet för just en demokrati. De partier som – majoriteterna – i en befolkning röstar på, de vinner – mandat – att just föra en politik som de just deklarerar att de går till val på….

    Så att vilja försöka utesluta befolkningars eget delansvar i samhällsutvecklingen det låter sig just inte göras i just en – demokrati – ……

    Bergfast

    Posted: 29 juni 2013 - 13:44 -

    Det är MYCKET tråkigt att korrigeringsfunktionen är borttagen!

Bergfast

Posted: 29 juni 2013 - 14:36 - Svar

Man vet hur en fårskock framförs av en fåraherde med sin pådrivande, springande, nafsande och ur fårens perspektiv, hotfulla, vallhund. Vallhunden lyder minsta vink från fåraherden och på dennes kommando förs fåren just dit fåraherden vill.

Fåren kan inte så mycket annat göra än att springa i flocken, och de som råkar springa åt ett felaktigt håll de blir då vallhunden kommenderad att hämta.

Att en vallhund skulle kunna valla en fårskock alldeles själv är nog inte så troligt. Den behöver fåraherden som dirigerar åt vilket håll som vallhunden skall valla fåren.

Att en befolkning av människor självklart egentligen inte varken är en fårskock eller heller inte egentligen kan liknas vid en fårskock är självklart.

Dock finns det vissa likheter mellan hur befolkningar styrs i demokratier med hjälp just av – skräddarmästare -, eller – vallhundar – , som är opinionsbildare, lärare, professorer, experter, politiker och övrig massmedia och underhållning. Men dessa vallhundar, dvs. skräddarmästare, är oftast inte vallande och – opinionsbildande – alldeles i tomma intet och utan ledning och direktion.

Det är just internationalismen eller globalismen som idag anses vara det övergripande målet till vilket alla skall – församlas till – , dvs. till vilket alla befolkningar skall – vallas till – .

Att internationell eller global kommunism, internationell global islam samt också internationell och global kapitalism redan finns och i vars namn alla dessa olika intressesfärer gemensamt kan sammanstråla för att så att säga – hjälpas åt – för att uppnå just större och större politiska enheter, det är nog en verklighet.

Att kapitalism och kommunism har ansetts vara motsatta intressesfärer, fastän de ändå samtidigt har varit sammanlänkade och samspelande med varandra, är nog en också verklighet. Att islam idag vill utmålas som motståndare till väst, samtidigt som islam i sin internationalism intressemässigt ju sammanstrålar med både internationell kapitalism och internationell kommunism, det är nog en verklighet.

Att det idag pågår och finns denna s.k. mobilisering mot islam, som säkert också till stora delar har starka påverkanskrafter bakom sig vilka alltså kan avlöna, beskydda och försvara sina – vallhundar – och opinionsbildare för den saken, det går nog inte heller att förneka.

Vad man då tydligen från både kapitalismens och kommunismens sida önskar sig av islam är både en förnyelse och en anpassning till den s.k. – moderna – , världen. Därför vill man kritisera just de s.k. gammalmodiga sidorna inom islam. Bland dessa gammalmodiga sidor är då att kvinnor fortfarande i första hand manas, förmanas och förväntas att vilja bli husmödrar och mödrar, före att vilja sträva efter yrkeskarriärer eller beskattningsbara arbeten utanför hemmet. Dessa familjefokuserade s.k. gammalmodiga ideal vill då den s.k. – moderna – västvärlden att både manliga och kvinnliga muslimer skall överge och därför bedrivs intensiv propaganda och kritik mot muslimska familjeideal.

Men dessa ideal kommer nog inte av väldigt många muslimer att kunna överges i första taget. Muslimska kvinnor och särskilt kanske från utomeuropeiska nationer, t ex Somalia, kommer nog att fortsätta att föda väldigt många barn, i alla fall långt fler barn än vad de västerländska kvinnorna föder.

Därför, och enbart därför, är det enda riktiga och vettiga som särskilt nordiska unga människor kan göra det är att gifta sig tidigt och själva bilda mycket stora familjer.

Detta är då den enda egentliga vettiga, kloka, förståndiga, möjliga och fungerande protest som just de som vill protestera mot den förda invandringspolitiken kan göra.

Sådan – protester – kan heller inte anklagas för att vilja vara – främlingsfientliga eller rasistiska som annars då – vallhundarna – på den yttersta extrema vänsterkanten så gärna vill kalla alla former av protester mot en alltför stor och omfattande, och därmed en delvis konfliktskapande, och därför oansvarig och omdömeslös invandringspolitik, som vill framföras. Det är uppenbarligen alltså en politik som alltså riskerar att bädda för framtida bråk mellan olika grupperingar där främst då islam vill försöka utmålas som en möjlig fiendekonstellation. Samtidigt som också islam själv vill protestera mot de försök att förändra deras ideal som då vill pågå genom den islamkritiska fokuseringen. Denna kritik som islam då själv i sin tur vill – protestera mot – eller – försvara sig själv – emot.

Allt detta kan inte leda någonstans konstruktivt i förlängningen utan riskerar istället att eskalera till just inbördeskrigsaktiga scenarier av större eller mindre omfattningar. Sådana scenarier som inte alls på något som helst sätt kan lösa några som helst av dessa grundläggande problem.

Därför är det enda viktiga och det enda bästa och konstruktiva att göra för alla friska, krya och alerta unga skandinaver, (som är kritiska till invandringspolitiken och som också vill – försvara sig själva – ), faktiskt att själva bilda mycket, mycket stora familjer, med väldigt, väldigt många barn.

Robin Shadowes

Posted: 29 juni 2013 - 20:45 - Svar

“Det är MYCKET tråkigt att korrigeringsfunktionen är borttagen!”

Just därför anser jag att Snaphanen som så många andra bloggar borde gå över till Disqus också om nu den möjligheten finns. Det finns det kanske inte vad vet jag. Där kan man i alla fall redigera utan någon tidsgräns. Sedan skall det kanske sägas att Disqus inte är perfekt. Det är förmodligen inget kommentarssystem. Men dom förefaller åtminstone ha betydligt färre problem än vad som funnits här dom senaste månaderna eller året rent av. Hittills har problemen inte varit värre än att det räcker att ladda om sidan eller att det ligger nere ett par timmar ett par gånger om året på grund av uppdateringar. Skall dock påpekas att dom som har smart phones verkar ha problem med just Disqus. Inget problem för min egen del då jag inte använder sådana. Men även dom som använder smart phones, har väl ändå antingen laptop eller PC hemma som komplement?

Victor

Posted: 30 juni 2013 - 15:13 - Svar

Aleida og Camilo, to af Ches børn, er nu ikke tabt bag en vogn – og de har begge nosser.

For et par år siden afholdt regimet i Teheran en konference om Che og….læs selv.

http://www.iran-press-service.com/ips/articles-2007/september-2007/pol itics-iran-islamist-socialist-revolutions-dont-.shtml

Krille

Posted: 2 juli 2013 - 15:53 - Svar

Flot at se Köbenhavn i sommarskrud. Från min synvinkel har staden bara blivit flottare. Jag började upptäcka Köpenhamn när jag träffade en dansk pige 1991 (fra Jylland så Köbenhavn var nyt og exotisk för henne og). Innan dess såg jag bara staden som en transitstad. På väg till kontinenten via Interrail från 1978 och framåt

Leave a Comment