7
jul
Seneste opdatering: 7/4-14 kl. 0150
8 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

I den forstand at de er et sammenhængende socio-religiøst-politisk og autoritært program og et barn af det 20 århundrede, er begrebet velvalgt. Demokrati et i et land, hvor 82% går ind for stening for utroskab, 84 % går ind for dødsstraf for at forlade islam og 77 % er for afhugning af hænder for tyveri? Hvor minoriteter angribes og kvinder behandles værre end kvæg? Hvem vil de mon stemme på næste gang de får chancen ? Daniel Pipes mener, at Morsi skulle have haft lidt længere tid at miskreditere Broderskabet i. Brotherhood sees Egypt ‘coup’ fuelling hatred of West, det kan jo altid blive værre. Han glemmer at tænke på, at Egypten er Vestens største bistandsklient og invalidepensionist i Mellemøsten, og kan sulte dem ihjel på en måned. Man kan ikke spise had.

Unge skrækslagne for at gå ud i Oslo
Vidt har norske politikere bragt det, men endnu langt fra så vidt som svenske:

Kriminelle tenåringer sprer frykt i Oslo når de truer og raner jevnaldrende, men de lar seg ikke skremme av politiet. Mange skryter av at de er blitt arrestert. Terskelen for å true med vold og rane andre barn er blitt svært lav for et stort antall gutter i Oslo i alderen 15-18 år, skriver Aftenposten.

– Barn er livredde for å gå til skolen eller møte på arrangementer, etter at flere er blitt ranet av guttegjenger, sier to ungdommer Aftenposten har snakket med. Flere og flere har begynt å legge igjen lommeboken og putte sim-kortet inn i en dårlig, gammel telefon før de skal ut, sier han.

“Jeg tør å ta bussen, men når jeg går på setter jeg meg bare rolig ned og tar i hvert fall ikke opp mobilen. Kanskje jeg gjør det hvis jeg ser fire-fem etnisk norske. Til og med jeg begynner å få fordommer,” sier Ahmed. Mange Oslo-ungdommer livredde for å gå ut. Ungdomskriminalitet i Oslo: Ungdommer skryter av å sitte på glattcelle via Hodja.

Diagnose uden kur

Så här står jobbfrågan ett år före valet: Regeringen vet vad problemet är, men famlar efter lösningar. Socialdemokraterna vet inte ens vad problemet är.

Arbetslösheten blir alltmer koncentrerad till så kallade utsatta grupper – lågutbildade, utomeuropeiskt födda, funktionsnedsatta och 55-plusare. Under nästa år väntas deras andel öka till två tredjedelar av alla arbetslösa.Och den grupp som växer klart snabbast är de utomeuropeiskt födda. 60 procent av de nyanlända som skrivs in vid Arbetsförmedlingen har högst förgymnasial utbildning. Rapportförfattarna skriver nästan uppgivet om en “mycket bekymmersam situation” för dessa människor.

Är det någon som tror att en ungdom utan gymnasieutbildning eller en nyanländ flykting från Afghanistan har en chans på en sådan arbetsmarknad? Kruxet är att stöden är för brett utformade och att de övervältrar alla kostnader på skattebetalarna. Vänsterns blinda fläck i jobbfrågan

Der er selvfølgelig en løsning , ikke at hælde flere ‘oanställningsbara utomeuropeiska invandrare’ ind i landet, men Anna Dahlberg vil gerne have et job i morgen også. Sverige kan ikke formulere sine problemer, og derfor kan de ikke løses. Det må være beskedenhedens apoteose: At lægge sig til at dø fordi det er det mest hensynsfulde, at gå under af under af artighed og god smag.

“Nu vandrar Vilks i dödsskuggans dal”

Lad mig koge anmeldelsen ind til to linjer:

Vilks er ond fordi galleristen ikke er rød og fordi han er en helt blandt de forkerte personer, som ingen kan blive rost af uden at miste al ære. De udstillede billeder er af ringe kvalitet, fordi Islam er emnet.

“Han befinner sig nu vid vägs ände, ivrigt påhejad av islamfientliga krafter,” som anmelder Malmqvist skriver. Det må være af vanvare, at han låner rubrikken fra Salmernes Bog 23, HERREN er min Hyrde, mig skal intet fattes”, som er en af de mest trøstende tekster i Biblen. Anmeldelse af Conny C-A Malmqvist som er en skånsk komponist eller man må nok hellere sige “tonekunstner.”


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Bjovulf

Posted: 7 juli 2013 - 16:09 - Svar

Radikal muslimsk prædikant smidt ud af England 😀

[ Måske er der nye tider på vej i GB? Det var da på tide, at man statuerede nogle eksempler
Gid vore naive, uvidende og uansvarlige hjemlige politikere vil lade sig inspirere … ]

http://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/article2034657.ece

Abu Qatada er landet i Jordan, hvor han er anklaget for terrorvirksomhed og risikerer dom på livstid
Af: Ritzau /Nyheder

I næsten 10 år har Storbritannien forsøgt at udvise den radikale muslimske prædikant Abu Qatada, og nu er det endelig lykkes.

Lige efter midnat ankom en kortege af politibiler medbringende den 53-årige Abu Qatada til luftbasen Northolt, skriver BBC.

Og kort før klokken fire søndag morgen lettede et militærfly med Abu Qatada om bord fra England med retning mod Jordan, hvorfra han flygtede til Storbritannien for 20 år siden.

Abu Qatada har været en torn i øjet på det britiske samfund siden slutningen af 1990’erne.

….

Marit

Posted: 7 juli 2013 - 18:12 - Svar

Denne terroristen Abu Qatada har kostet Ummah Kingdom enerorme summer de 20 årene han har oppholdt seg der, boende i en luksusvilla med sin(e ?) kone(r ?) og 5 barn, på britiske arbeideres bekostning. Tenk bare på advokatutgifter over 20 år, samt fengselsforvaring. Få alle av hans likesinnede ut av siviliserte land ! Vi har totalt mistet tålmodigheten.

Bjovulf

Posted: 7 juli 2013 - 19:19 - Svar

Ja, der står jo faktisk ikke noget i konventionerne om, at familiesammenføring absolut altid skal foregå
til vestlige lande – kun at man har ret til det 😉 Det er bare vore naive politikere og såkaldte “eksperter”,
der i årtier har valgt at fortolke det på den måde, men nu har de så muligheden for at begynde at
gentænke deres vanvittige multi-kulti-for-enhver-pris-projekt – i hvert fald på dette felt.

Så måske kan Mullah Krekar og resten af hans familie også snart begynde at pakke deres kufferter –
kun 15-20 år (?) for sent . Det er shu ikke vores ansvar, hvordan man vælger at behandle sådanne
fanatiske og ekstremistiske islamister og terrorsympatisører i deres hjemlande – vi har altså fået
mere end rigeligt af det folkefærd i vore engang så fredelige, sikre og velfungerende lande nu!

I fremtiden bør man helt forhindres i at ankomme med den slags ekstreme holdninger, barbarisk mellemøstelig mentalitet og vanvittige krav samt total mangel på integrationsevne og -vilje og
og respekt for de ufrivillige vantro værter og deres samfunds grundværdier, love, normer, omgangs-
former og kultur.

Marit

Posted: 7 juli 2013 - 19:56 - Svar

Ja unge og barn av den norsk-norske slagsen, de som er igjen av dem- de fleste har jo gitt opp og flyttet fra “ghettoene”, blir i stadig større omfang ranet for verdier og truet av innvandregjenger. Alltid flere robbere mot en, helst yngre, norsk gutt. Det er jo det samme mønsteret over alt der “fredens religion” befester seg, over hele Europa. De gjør det ikke bare for vinnings skyld. De gjør det for å herske, skremme og undertrykke. Vise hvem som bestemmer og hvem som er Det nye Herrefolket. Ofte er det innvandrerungdommer som er født her, og mange av dem gjør det svært dårlig på skolen. Til tross for morsmålopplæring og spesialundervisning.

De hverken vil eller kan integreres. Men de hjernedøde myndigheter later som om problemene ikke eksisterer. Og da kan man heller ikke løse dem. Robberne og mobberne får status i egne rekker ved å bli innbrakt til onkel politiet, som tar på dem med silkehansker, i redsel for å bli kalt rasister. Dette vet ranerne.

“Ungdommene” forlyster seg også med å tenne på biler; også kalt carbecue. De blir sjelden tatt for det.

De etnisk norske familiene som har muligheter til det, flytter ut av belastede områder. De ønsker å gi sine barn en trygg oppvekst, og slippe å være omgitt av fiendtlige ungdomskriminelle av utenlandsk herkomst som de ikke har noe til felles med. Man kan jo bare undre seg over hvorfor de som har fått både boliger og livsopphold, går løs på givernes barn ? Hvorfor er de så sinte på urbefolkningen ? Kan det ha noe med “kuffaropplæringen” de får i hjemmet å gjøre ?
Se, det er det ingen som har giddet å finne ut av…de er redd for å få høre det i klare ord at mange bare har forakt til overs for oss. Politikerne bor selvfølgelig ikke her. De bor i velstående hvite (unnskyld !) enklaver i Oslo. Jeg skulle ønske at de og deres barn fikk føle på kropp og sjel hva andre må gjennomgå pga. politikeres stormannsgalskap og smisking for å sikre seg et internasjonal “beite” når denå ser ut til å måtte ta sin hatt og gå den 9.september. Jeg gleder meg ! For verre enn dette sosialistiske styret, kan det umulig bli.

Odd S.

Posted: 7 juli 2013 - 22:16 - Svar

Tjah, i Danmark og Norge er det vel mest voldelig jihad (med røverier, overfald og voldtægter) der ‘står på skemaet’.

I Sverige (hvor ellers) er de gået et skridt videre. Der ovre øst for Öresundsbron har de allerede indskrevet ramadanen i deres (svenske) kalendere: http://avpixlat.info/2013/07/07/ramadan-en-svensk-tradition/

Jeg håber at ikke at læserne får aftenkaffen galt i halsen…

Bjovulf

Posted: 8 juli 2013 - 01:44 - Svar

Qatada is leaving tonight on a plane –
I can see the red tail lights heading for Jor-daan
Oh and I can see Abu waving goodbye
God it looks like Abu – could there justice if we try?

http://www.friatider.se/wp-content/uploads/cache/picture667502.jpg 😀

Ole Burde

Posted: 8 juli 2013 - 10:31 - Svar

Her den israelske opskrift på hvordan man kan hjemsende ikke bare en enkelt Abu , men mange tusinder af dem :
1. Lav en mindre juridisk forandring på ´´flygtninge status’én ” , sådan at en givet gruppe (den som er i sigtekornet ) ikke bliver klart definerede som politiske flygtninge.
2. Efter som de nu ikke er flygtninge længere , så sæt dem i et ”reevalueringscenter” , som defakto er et ikke-femstjernet fængsel.
3. Efter at have bestukket hjemlandet til at samarbejde , kan målgruppen nu gives valget mellem at undeerskrive en erklæring om frivillig hjemsendelse , ELLER blive siddende i fængslet på ubestemt tid .
5. Efter at langt defleste hjemsendt kan nogen enkelte så få tildelt officielt asylsatus , specielt hvis de er MEGET samarbejdsvillige.

HH

Posted: 8 juli 2013 - 14:25 - Svar

Men jesses! Kan jag inte slippa få bli inblandad? Hör här – jag är inte ett DYFT intresserad av Egypten eller några andra arabiska länder. Jag tar gärna av mig hatten för den egyptiska storhetstiden med pyramider och allt – jag får inte glömma Nefertite som jag inte hann se vid senaste besöket i Berlin. Men resten! Nutiden!

Ibland önskar jag mig tillbaka till barndomen. Gärna femårsåldern då man fick gå omkring och skrota och vara i fred för vuxnas förmaningar och tidens historia. Då den EGNA fantasien inte krävde diverse tillägg i form av böcker, tidningar eller bombastiska filmer.

När jag stänger av radion och inte längre läser någon tidning och TV-apparaten är bortmonterad – DÅ känner jag mig fri! Och då har jag FRID i sinnet och kan prata lugnt och sansat med mina grannar.

Kan jag få vara i fred nu? Jag kan faktiskt inte göra någonting åt Egypten. Låt mig slippa höra mer, tack!

Leave a Comment