12
jul
Seneste opdatering: 13/7-13 kl. 1344
14 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Terrorists detonated a nail bomb outside a mosque this afternoon – just an hour after the funeral of murdered British soldier Lee Rigby took place.Windows were smashed and cars and homes damaged by the large explosion in the car park of Kanz-ul-Iman Central Jamia Mosque in the West Midlands at around 1pm. Hundreds of worshippers should have been in the area at the time for the first Friday prayers of Ramadam. But by a miraculous stroke of good fortune, religious leaders had delayed the call by an hour. TERROR IN TIPTON: Nail bomb explodes at mosque Friday prayers just an hour after funeral takes place of murdered soldier Lee Rigby, Tipton mosque terror blast designed to “cause serious harm”. Tipton mosque blast a terrorist incident, say police.

Der knytter sig nogle spørgsmål til det formodede attentat: Hvad var grunden til, at fredagsbønnen var en time forsinket? Der foreligger intet om det fredag aften. Endvidere rejser en engelsk ven nogle spørgsmål:

Has anyone actually looked at the mosque location in Google maps? The mosque is the third building along Binfield Street, about 20 meters from the junction with Victoria Street. The police reports say that the explosion took place on the disused railway line behind the mosque. At the closest point to the mosque, that’s about 15 meters away.

In June, a small home-made bomb was left outside a mosque in Walsall, a few miles north-east of Tipton. The device was reported to be about the size of a mobile phone. Now, reports say they heard a dull thud. That sounds consistent with the size (you’ve all heard the noise the pressure cooker bomb made in Boston). A bomb that size would have a dangerous range of (educated guess) about 5 meters. This does not add up for an attack. The location is just too suspicious. Anyway, just tongue in cheek, the Park Methodist Church is nearer … how do know it wasn’t a Methodist terrorist?

Tillykke med de 78 år, Kurt Westergaard

Drengen fra Døstrup, der blev verdenskendt med et pennestrøg, da han tegnede religionsstifteren Muhammed med en bombe i turbanen, fylder i dag 78 år.

For 78 år siden kom Kurt Westergaard til verden i landsbyen Døstrup nær Randers. Efter en skoletid, hvor han var klassekammerat med Mogens Camre, uddannede han sig i 1958 til lærer på Ranum Seminarium. Herefter arbejdede Westergaard i en årrække i åndssvageforsorgen, mens han sideløbende dyrkede interessen for at tegne på et semiprofessionelt plan som teatertegner for blandt andet Aalborg Stiftstidende (det nuværende Nordjyske, red.). I 1988 blev Kurt Westergaard ansat som tegner på Jyllands-Posten. Her fortsatte han frem til 2010, hvor det konstante terrortryk mod avisen, fik Jyllands-Posten til at sende Westergaard på pension…læs videre

Svensk politik er skræddersyet til at øge asylstrømmen

Resultatet udebliver ikke: 18.855 ansøgninger første halvår 2013. Indtil 31.5 i Danmark: 2.143.

Asylsökande det första halvåret 2013. Under tiden januari – juni 2013 har det kommit 18.855 asylsökande till Sverige. Det är 15 procent fler än förra året under samma tid, då det kom 16.338 vilket är 15 procent fler än förra året. (En enkel fråga: Hur länge kan antalet asylsökande till Sverige, varav 94 procent vägrar visa id-handlingar som kan styrka vilka de är och varifrån de kommer och varför, som inte får jobb och som inte kan – eller inte vill – integreras, öka?)

Antalet sökande från Syrien har ökat från 1.190 till 4.750. Efter Syrien följer asylsökande från Somalia, Afghanistan och Eritrea…..Merit Wager: 15 procent fler asylsökande första halvåret 2013 jämfört med 2012


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Santor

Posted: 12 juli 2013 - 20:55 - Svar

Man kan så undre sig over hvad der får en dybt religiøs imam til at udsætte bønnen, som jo er tidsbestemt!, en time.

Håber at det Engelske politi tager det med i deres overvejelser.

  steen

  Posted: 12 juli 2013 - 21:04 - Svar

  ja, det lugter lidt mærkeligt- en skriver på Twitter:

  Better plant a bomb at a Mosque. Need to reinforce Muslim community’s victim-status In wake of Lee Rigby’s funeral.

  den er grundigt kameraovervåget, også på parkeringspladsen hvis man går ud i Street View, så hvis båndene mangler……

  hvis nogle husker den store moskebrand i Malmø i 2003,

  http://www.sydsvenskan.se/malmo/april-2003-malmos-moske-i-lagor/

  husker de også, at efterforskningen og pressedækningen pludselig stoppede, da politiets spor førte ind i moskeens egen kreds.

  det er nemt at finde på Sydsvenskan lige indtil artiklen om de ophidsede Malmø muslimer, som tilbød at overtage efterforskningen – punktum. Uopklaret og urapporteret siden da

  Hvis det endelig er et engelsk vs. islam angreb, var det vel ikke så uforventeligt, at det ligefrem er chockerende. Jeg er i al fald ikke chockeret.

   Santor

   Posted: 12 juli 2013 - 21:31 - Svar

   Det er et spørgsmål om at kende sine lus på travet 🙂

   Lad os se om policen tør!

   Skåning

   Posted: 12 juli 2013 - 22:47 - Svar

   Det är bra att du tar upp det där exemplet igen, Steen, alltså branden i Malmö-moskén. Det hela bara slutade med enda artikel i Sydsvenskan där man helt enkelt misstänkte “inre motiv” eftersom branden startades inifrån moskén och någon måste haft tillgång till nyckel. Det fanns inga spår efter inbrott.

   Minns också att det hade klottrats en davidsstjärna och ett hakkors (dööööh) på byggnaden. Vi ska heller inte glömma att självaste Bejzat Becirov (Moskéns huvudman) en månad tidigare tecknade ett mobilabonemang på Carl P. Herslow (ledare för ett lokalt islamkritiskt parti) och ringde in hot till sig själv.

   Polisen kom alltså inte vidare med utredningen eftersom personerna inom kretsen inte ville berätta någonting. Men om detta nämndes ingenting i de stora nyheterna, de vanliga TV-kanalerna och rikstäckande tidningar. Vem man än frågar på gatan så tror de fortfarande att det var ett “rasistiskt” brott. Ingen har en aning om hur det verkligen ligger till eftersom de inte aktivt satt sig in i det.

    steen

    Posted: 12 juli 2013 - 22:56 -

    den underligt malplacerede jødestjerne er på foto her

    http://www.pppress.se/bilder/main.php?g2_itemId=76369

    jeg har ikke checket Sydsvenskan, men jeg mistænker de artikler er svære at finde i dag. Men de findes bla her

    http://muslimskafriskolan.blogspot.se/2008/03/en-mosk-avsljas.html

    og her

    http://www.kristeligt-dagblad.dk/artikel/144029:Kirke—tro–Svensk-polit i-trues-efter-udtalelse-om-moskebrand
    Svensk politi trues efter udtalelse om moskebrand

    28. juni 2003
    Politiets jagt på gerningsmand finder sted i det islamiske centers inderkreds

    MALMØ: Politiledelsen i Malmø advarer nu sine medarbejdere, efter at man har modtaget oplysninger om trusler mod politiet. Truslen er en følge af politiefterforskningen af den påsatte brand i moskeen i Malmø i slutningen af april.

    Det skyldes, at politiet nu undersøger det, der betegnes som »interne motiver«.

    – Truslerne kommer fra kredse, som ikke bryder sig om, at politiets jagt på gerningsmanden finder sted i Islamic Centers inderkreds, siger Malmøpolitiets stabschef, Bertil Mårtensson, til avisen Sydsvenska Dagbladet.

    Malmøs politifolk opfordres til at være mere årvågne, når de går hjem efter fyraften, ligesom de også skal holde skærpet opmærksomhed i og omkring politiets lokaler. Endvidere har de fået ordre til at være forsigtige i det daglige arbejde.

    Beslutningen om at advare personalet skete ifølge Mårtensson efter lange diskussioner i politiledelsen. Konklusionen i ledelsen var, at informationen kom fra meget troværdige kilder, som ikke blot kunne affærdiges.

    Da svensk politi i ugens løb begyndte at tale åbent om at undersøge eventuelle indre modsætninger inden for Islamic Center for at finde gerningsmanden til den påsatte brand, blev centrets administrerende direktør, Bejzat Becirov, meget vred. Men han reagerede samtidig med bestyrtelse, da han hørte om truslerne mod politiet.

    [..]

Polka Charlie

Posted: 12 juli 2013 - 21:08 - Svar

Helt tilfældigt var djævledyrkelsen udsat en time… – Mon ikke der er tale om ‘offerrolle-pleje’?

Polka Charlie

Posted: 12 juli 2013 - 21:20 - Svar

Jeg bliver lige nødtil at tilføje, at det er utroligt at det så hurtigt bliver kaldt ‘terror’… Lee Rigby blev slagtet på åben gade af en koranciterende muslimsk jihadist – det var nooooget usikkert om det var terror. Men en lille eksplosion ved en moské, en håndfuld søm, skade på et vindue – det er terror… hmm… Godt de fik udsat bønnen/numsesnifferiet en times tid.

I bedste Martin Krasnik-stil kan man jo spørge sig selv: var der overhoved en eksplosion? – eller er det bare noget de påstår…

  Santor

  Posted: 12 juli 2013 - 21:30 - Svar

  Jeg elsker din tilbagelægning til Krasnik 🙂

Nielsen

Posted: 12 juli 2013 - 22:13 - Svar

Er der snart nogen der ikke forstår, at terrorister er muslimer? Islam har været en hadideologi i 1400 år. Hvornår vil vi begynde at tage våbnene op mod dem, der har ført krig mod os siden før vi blev født? I de 1400 år islam har hærget jorden, er flere end 270.000.000 mennesker faldet for deres aggressivitet, som er nedfældet i deres forbrydermanual (koranen). Skal vi ikke snart få den tendens til at stoppe?

norge

Posted: 13 juli 2013 - 00:17 - Svar

4968 asylsøkere pr 30 juni i Norge (http://www.udi.no/Oversiktsider/Statistikk-og-analyse/Statistikk-/Asy l/Asylsoknader-fordelt-pa-statsborgerskap/Asylsoknader-fordelt-pa-stat sborgerskap-2013/). Tydeligvis fungerer ikke det store gjerdet man har satt opp langs grensen mot Tyrkia, og Frontex sin overvåkning helt etter hensikten, yet.

Bo

Posted: 13 juli 2013 - 01:01 - Svar

Det kan stå på stenar i Uppland eller Östergötland från ungefär år 1000:

“knut reste sten efter ingvar broder dog i särkland gud vare med honom anund ristade ”

I framtiden kommer det kanske stå på stenar som ännu inte finns:

“Johan dog i försvaret av Nordens folk, mot Muselmanerna. Gud vare med honom i Himmelen. Anders ristade”

Bo Strömberg

Ole Burde

Posted: 13 juli 2013 - 09:35 - Svar

På vestbredden har der været flere tilfælde hvor muslimerne selv har sat ild til lokale moskeer for at kunne beskylde bosætterne . Det holdt de ret hurtigt op med , måske fordi bosætterne cirkulerede en humoristisk video hvor de ”afslørede” at det var DEM som havde lokket muslimerne til selv at brænde Moskeen af !

Fru. Frøken

Posted: 13 juli 2013 - 11:09 - Svar

@ Nielsen

Ikke alle Muslimer er terrorister
– men næsten alle terrorister er Muslimer.

Tornuggleman

Posted: 14 juli 2013 - 12:16 - Svar

It is allways a pleasure to hear how these murderous cultmembers kill each other.
ALL muhammedans are evil ! (Exeption proofes the rule)

I doubt an englishman would risk any innocent members of the public. And pedofileworshipers are all evil and never innocent. Either in a juridical term o moalic !

And I am also “pissef off” over the killing of a soldier in London.
Just wish our leader would declare war on these very dangerous pedofileworshiping parasites !

Ha en god dag och försök njuta av sommaren . Åk bara inte till Malmö…

Leave a Comment