17
jul
Seneste opdatering: 18/7-13 kl. 2157
7 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Jeg tøvede med at skrive denne bog. Jeg fortæller om mit liv, en almindelig fransk kvinde der arbejder for at kunne forsørge min datter. Jeg er boghandler, en af de sidste her i kvarteret. Jeg har været udsat for seksogtyve angreb på seks år. Det skete på min arbejdsplads, i mit hjem, på gaden i min by. Ingen af ​​mine overfaldsmænd er nogensinde blevet straffet. Le Bourget var engang en fredelig og venlig bydel, det har ændret sig dramatisk. Den vold, som jeg var offer for, har jeg hverken søgt eller provokeret. Den kom over mig som et lyn. Masser af mennesker bor nu i Frankrig, sådan som jeg bor i min forstad. Denne bog er et råb, et råb om hjælp: Det skal stoppe. Nogen må sige nej. (Snaphanens oversættelse)

Sådan skriver boghandleren Marie-Neige Sardin i forordet til sin bog Celle qui dit non. Hvis nogen synes, de genkender hende, har hun før fortalt om overfald, dødstrusler og endda voldtægt imod sig på video, første gang i 2010.

Ingen racismesag mod Thilo Sarrazin

Efter en klage fra den tyrkiske sammenslutning i Berlin-Brandenburg (TBB) havde FN’s- menneskerettighedskomité opfordret Tyskland til at tiltale Sarrazin for racisme. Fordbundsregeringen bad Berlin om at ‘overveje alle muligheder for at rejse tiltale”, men anklagemyndigheden i Berlin mener stadig ikke, at der er grundlag for en tiltale mod Sarrazin.

Berlins offentlige anklager vil ikke genoptage sagen fra 2009 mod den tidligere finansminister og tidligere medlen Bundesbanks bestyelse, Thilo Sarrazin. På anmodning fra det føderale justitsministerium skulle man have “kontrolleret den faktiske og retlige situation” igen, siger talsmanden, Thomas Rock, der blev offentliggjort i Berlin “Tagesspiegel” i onsdags, men beslutningen står fast. Anledningen til forsøget var Sarrazins kontroversielle bemærkninger om indvandreres påståede manglende integrationsvilje.

Især to udtalelser blev kritiseret: “Tyrkerne vil erobre Tyskland ligesom kosovoalbanerne erobrede Kosovo: Med en højere fødselsrate” Og: “Jeg er ikke nødt til at anerkende folk, der lever af staten, men forhindrer denne stat i at undervise deres børn fornuftigt og konstant producerer nye, små tørklædepiger.” Berliner Staatsanwaltschaft bleibt dabei: Kein Verfahren gegen Sarrazin, Berliner Staatsanwaltschaft will nicht gegen Sarrazin ermitteln. (Snaphanens oversættelse)

Broderskabets dagsorden

Islamist Imam Ismat Al-Hammouri at Al-Aqsa Mosque Pro-Morsi Demonstration: U.S., France, Britain to Be Destroyed, Rome to Be Conquered

His name is Muhammad Al-Zughbi. He delivered his hysterical sermonette in mid-May, while Dr. Mohammad Morsi was still riding high. Can you imagine the level of Muhammad Al-Zughbi’s hysteria and hate today? Og så har ‘vores udenrigsminister’ Lady Pooh Bah lige været i Cairo og udtalt:

“I am going to Egypt to reinforce our message that there must be a fully inclusive political process, taking in all groups which support democracy,” she said in the statement. “I will underline that Egypt needs to return as rapidly as possible to its democratic transition,” she said.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Nielsen

Posted: 18 juli 2013 - 01:01 - Svar

Det er svært at føle andet end had efter at have set hvad Marie Neige har på hjerte.

  T. Snorrason

  Posted: 18 juli 2013 - 04:42 - Svar

  Mere forbavsende synes jeg det er, at høre at fransk politi tilsyneladende har givet op, sager “skæres til” “for at undgå uro”, specielt fremgår det, at det er politiledelsen, ikke den menige betjent.
  Noget tilsvarende synes i gang her til lands, hvor politiledelsen ikke er deres opgave voksen.
  Det er den igangværende kamp om gaderne, senere hele områder omdannet til “muslimsk område”.
  Hvis vort politi ikke har forstået, hvad der er i gang og griber resolut og konsekvent ind nu, ja så forstærker de kun problemerne på længere sigt.
  Så svært skulle det vel ikke være, at omringe og afklapse diverse, trække i bistanden via bøder og ved gentagelse smide familierne ud af boligområdet eller helt ud af landet.
  Især det sidste vil sikkert have en særdeles “pædagogisk” effekt. Bare erstatning for skader på politi- og brandkøretøjer fra stenkast må kunne give store erstatningskrav.
  Når man kan finde ud af at stresse rockere, så skulle man vel nok kunne klare et par muslimske tumber og deres fætre.
  Hvad med at idømme de pågældende, at de ikke må færdes ude uden de er under opsyn af og ledsaget af et jævnaldrende kvindeligt familiemedlem, det ville nok bringe diverse machotendenser lidt ned.Ingen søster, niece eller kusine med, bøde både til den pågældende og familien.

   steen

   Posted: 18 juli 2013 - 10:30 - Svar

   Den er nærmest lige efter bogen, politiets optræden, det er derfor jeg nævner ordet appeasement i rubrikken.

   Den tapre boghandler har de ikke noget at frygte fra, men kvarterets kriminelle herrefolk kan splitte det ad. Det er formentlig en politisk ordre, men det er at pisse i bukserne for at holde varmen, og samtidigt stø’der de deres egen befolkning fra sig. Politikerne forbereder antagelig et Helvede for sig selv, den menige politibetjemnt står midt imellem, men tvinges han en dag til at vælge, vælger han ofrene og sine landsmænd mod politikerene og de indvandrede terrorister.

    T. Snorrason

    Posted: 18 juli 2013 - 12:09 -

    Enig.
    De menige politifolk, de reelt politiuddannede er i orden
    Problemet er de overordnede fra djøf-segmentet.
    Forbavsende, som sådanne “halvstuderede” folk har fået møvet sig ind i diverse fagområder, bankvæsen osv, til dyb skade alle vegne, idet de reelt er uvidende og mangler de enkelte fags etik og hardcore faglighed.
    For de fleste er det blot 7 år for længe i skolen uden de dermed er i stand til at udføre fornuftigt arbejde, men alene arbejder efter teoretiske modeller, som de er indoktrineret, men ude af stand til at tænke selv.
    Som funktionærer kan de fleste måske anvendes som lavtrangerende funktionærer, men så afgjort ikke som ledere.
    Og endnu værre bliver det, når femin tankegang kombineres med “djøf-faglighed”.

    T. Snorrason

    Posted: 18 juli 2013 - 12:11 -

    Sæt blot mit navn på seneste anonyme, glemmer desværre konstant at sætte navn på før afsendelse 🙂

    Morten - - -

    Posted: 18 juli 2013 - 15:01 -

    Derfor ønsker politiets elite og politikerne jo også samstemmende, at der optages flere “ikke-landsmænd” i korpset. Til parodisk overflod har Det Radikale Venstre her i Danmark tilmed foreslået, at også udlændinge med “lyst til politiarbejde” (bemærk betegnelsen “arbejde” i denne forbindelse, der forsoner alt i vor tid – ved at reducere det til noget “professionelt” og dermed “individuelt”) skal kunne søge ind ved politiet hertillands.

    For, som de mener, hvorfor skulle dygtige, professionelle mennesker fra en anden kultur ikke være sågar endnu mere kvalificerede til at udføre “politiarbejde” end vore egne bondeknolde? Hvis mennesker fra en anden, spændende kultur interesserer sig for politiarbejde og har uddannet sig, må det da være lige så naturligt, som når erhvervslivet caster ledere i udlandet. Ikke sandt?

    – – –

Robert R

Posted: 18 juli 2013 - 07:39 - Svar

Man undres over, at de politikere franskmændene selv har stemt på lader dette ske!

Leave a Comment