17
jul
Seneste opdatering: 17/7-13 kl. 2332
14 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Det er vel helt normalt. Breivik, Peter Lundin og amerikanske seriemordere får også avisforsider og ægteskabtilbud. DR kan slet ikke undvære ABB, som bliver ved med at lægge æg for lyserøde, værdipolitiserende journalister: DR viser Lollikes Breivik stykke på toårsdagen for Utøya. Ikke at det fik gode anmeldelser eller at TV-Teatret med Holberg, Dürrenmatt og Becket pludselig er genindført, det er bare DR og grunden til, at jeg ikke har haft TV i snart ti år. Man må forestille sig, at vi skal leve med Breivik i mange år endnu, altså mediebilledet, ikke den mere problematiske, virkelige person, der ikke var kristen, der ligesom Hitler udtrykte beundring for islam og (Bin Ladin) , og som ifølge sit forsvarsteams udsagn efter dommen var utilregnelig foruden det amerikanerne kalder NPD, Narcissistic Personality Disorder – Malignant Self-Love/Narcissism. Blodtørsten og voldfantasierne har han til fælles med Al Qaeda. I den del af manifestet, han selv har skrevet, fantaserer han om vold og død – sågar atombomber – mod så mange europæere som muligt, ligegyldigt hvem. Faren for en ny Breivik er nogenlunde lige så stor som for en ‘skoleskyder’, hvis profil han passer bedst på. Risikoen er vel større, at der dukker en hel rationel, upatologisk “Breivik” op efter et ‘vellykket’, muslimsk terrorangreb. Jeg ville spare min teatertorden til den tid, hvis jeg skrev fiktion. “Peace”, som Pat Condell siger.

Radikal ramadan-respekt

BT har historien at kunstneren Uwe Max Jensen har tilbudt: Jeg maler Muhammed på dit hus, Støjberg og elegant demonstreret, at man ikke skal tage Inger Støjberg på ordet. Ikke fordi hun er uærlig, men fordi hun hverken kan eller vil gøre noget ved radikale muslimer i Danmark, og de ved udmærket, de intet har af frygte fra Folketinget. (Diskussionen nedenunder blev så hed, at BT har fjernet den.) “Tag mig på alt, undtagen på ordet” sagde Suzanne Brøgger dengang man endnu kunne få lyst til at tage på hende.

Ta inn hele skjermen 17.07.2013 161005

Den tidligere landformand for Radikal Ungdom, Simon Dyhr kommer Ramadanen i hu og holder den hellig, man er vel Radikal, hundrede års landsskadelig virksomhed forpligter. “Uwe er respektløs” i modsætning til Simon Dyhr, som spiller trompet, holder af lange løbeture i naturen og læser desværre for Danmarks fremtid statskundskab på Københavns Universitet. Man kan da more sig over at de husmandspartiet er blevet så gudeligt på sine gamle dage. Der skulle en Muhammed til, før de nappede på ‘det spirituelle’. Det ville have interesseret Hørup og Brandes.

UK Taxi Rapes: “No Woman is Safe in a Cab”

Another wave of sex crimes involves predatory Muslim taxi drivers who are raping female passengers. The number of so-called taxi rapes is snowballing to such an extent that a British judge has issued a warning that no woman can expect to be safe while traveling in a cab. Reliable statistics on taxi rapes nationwide are difficult to obtain, and Freedom of Information requests seeking accurate data on cab-related sexual assaults are routinely denied.

However, a much acclaimed report produced by the London Metropolitan Police Service estimates that on average there are a total of 1,125 sexual assaults, including rapes, each year involving taxi drivers in just London; this works out to approximately 22 sexual assaults against women by taxi drivers each week in England’s capital city alone.

Moreover, according to a report entitled, “Ending Violence against Women and Girls in the UK,” published by the Home Office in March 2013, only around one in ten women who experience serious sexual assault report it to the police. As a result, one can infer that the actual number of taxi rapes across Britain as a whole is far greater than many are willing to admit.

Apart from a few high-profile cases, taxi rapes are rarely reported by national newspapers in Britain, apparently because the politically incorrect crimes are not deemed to be newsworthy. But a survey of stories buried deep inside local newspapers shows that taxi rapes are occurring in all parts of England, Wales and Scotland on an almost daily basis. UK Taxi Rapes “No Woman is Safe in a Cab”

Hvis kun hver 10 anmelder, overfaldes/voldtages der altså her uge i London-taxis 220 kvinder. I DK opfordrer Dansk Kvindesamfund efter engelsk forbillede: “Kvinde, fortæl om sexisme i din hverdag.”, men er de nu sikre på de vil vide det? Vi ved fra Sverige, at islam trumfer feminisme til enhver tid. Skulle man ikke hellere kalde på The European Islamo-Fascist morality Police?


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Elefanten

Posted: 17 juli 2013 - 13:32 - Svar

Jugoslaven Naum Conevski blev dømt for voldtægt imod en taxi-kunde.
Ekstrabladet og Information mente, at der var tale om justitsmord imod den stakkels udlænding med de dårlige danskkundskaber, og Naum Conevski blev frikendt ved den særlige klageret.
Da erstatningen var forbrugt, myrdede Naum Conevski to unge mænd af had til Danmark.

  anno

  Posted: 17 juli 2013 - 14:46 - Svar

  Conevski-sagen
  Det kvindelige offer, der var blevet udhængt i pressen som løsagtig og løgnfældig, ville have sin sag for retten påny, nu hvor gerningsmanden både var dømt for mord og andre voldtægter, men dette blev nu afvist af Den Særlige Klageret.
  Kort tid efter, valgte det kvindelige voldtægtsoffer at tage sit eget liv.
  ht tp://voldtaegt.wordpress.com/undervisningsmateriale-2/retshistorie/con evski-sagen/

   Marit

   Posted: 17 juli 2013 - 15:25 - Svar

   Flere voldtektsofer i Norge har også valgt å ta sitt eget liv. Senest en 14-årig pike som ble gjengvoldtatt av utlendinger i Trondheim for et par år siden. Men det tier MSM om.

Bjovulf

Posted: 17 juli 2013 - 17:01 - Svar

Voldtaget kvinde smidt i fængsel for sex i Dubai

http://www.b.dk/globalt/voldtaget-kvinde-smidt-i-faengsel-for-sex-i-du bai

Af Anders Bæksgaard, Berlingske Nyhedsbureau
17. juli 2013, 14:22

En kvinde fra Norge har anmeldt en voldtægt i Dubai, men er efterfølgende selv blevet idømt en fængselsstraf for sex uden for ægteskab.

En norsk kvinde, der har anmeldt en voldtægt i det stenrige arabiske emirat Dubai, er selv blevet dømt til fængsel i et år og fire måneder for at have dyrket sex uden for ægteskabet. Det skriver avisen VG, der har været i kontakt med kvinden.

»Jeg har fået den strengeste straf for sex uden for ægteskab og den strengeste straf for at drikke alkohol. Derudover er jeg dømt for falsk vidneforklaring,« siger hun til avisen.

Britta

Posted: 17 juli 2013 - 17:17 - Svar

Jamen der kan man se: Allah ER stor!! Det må han være, når han har omvendt det gamle lærer- og husmandspart – nuværende kulturradikale.

  Prudentius

  Posted: 17 juli 2013 - 17:40 - Svar

  Det er ikke islam som sådan, der har de radikales interesse, men deres egen gamle (1700-tallet) paradis-fantasi om den absolutte fornuft manifesteret i den abstrakte ide-nation, der løsrevet fra naturen og historien bygger alene på rationalismens idealer.

  De radikale er således en slags gudløse teokrater, ligesom deres åndelige bedstefar Maximilien de Robespierre.

  Dog må man selvfølgelig medgive, at de netop i deres hjælpeløse sammenblanding af religion og politik slægter islam en hel del på.

   Prudentius

   Posted: 17 juli 2013 - 21:03 - Svar

   De radikale er således nu gået igang med fodre den islamiske krokodille, i det forfængelige håb om at blive ædt sidst.

   En krokodille de selv har hentet fra dens rådne sump og installeret i badeværelset, som den efterhånden er ved at vokse sig for stor til, selvfølgelig i håbet om at knuse den uperfekte naturlige nation, til fordel for den perfekte men unaturlige ide-nation, opført på idealerne om “tolerance” og “menneskehed”.

   Jo, de radikale er i sandhed landsbyens aldeles autentiske tosser.

   steen

   Posted: 17 juli 2013 - 21:05 - Svar

   det var nu lidt med tungen i kinden 🙂

    Prudentius

    Posted: 17 juli 2013 - 21:15 -

    Jeg er født uden humor Steen og kan altid bringes til et raserianfald over den seneste radikale selvmords-akrobatik. Og det bliver næppe bedre i årene fremover. 😉

    steen

    Posted: 17 juli 2013 - 23:20 -

    over for Radikale et et hvert sprogligt angreb berettiget.

Bjovulf

Posted: 17 juli 2013 - 17:45 - Svar

Hvornår er det nu lige, at vore uinviterede “kulturberigere” (generelt) har udvist for bare 25 øre
respekt for vore vestlige værdier, kultur, normer, omgangsformer og love, Simon Dyhr? 😀

Zenia Stampe, watch your back! 😉

Thomas Bolding Hansen

Posted: 17 juli 2013 - 21:17 - Svar

Kun en ud af ti anmelder, det taler vist for, at tilliden til politiet ikke er for stor.

Bjovulf

Posted: 18 juli 2013 - 00:50 - Svar

Set på Uriasposten ( Off Topic )

Hvorfor fanden ønsker manden så overhovedet bo i et KRISTELIGT / VANTRO / URENT / VESTLIGT / IKKE-MUSLIMSK land, hvor det er fuld ud lovligt og en helt naturlig del af kulturen at tage renter for at udlåne penge – hvilket blandt er årsagen til, at der (normalt) er langt større villighed til at udlåne penge og dermed mulighed for at foretage større investeringer, huskøb og forbrug af andre større ting og dermed for økonomiske fremskridt med skabelse af arbejdspladser for samfundet som helhed?

Burde han ikke bare overveje at spille fodbold i Saudiarabien eller lignende steder i stedet? 😀

http://politiken.dk/sport/fodbold/premierleague/ECE2025385/religioes-a ngriber-vil-ikke-spille-i-newcastles-troeje/

Religiøs angriber vil ikke spille i Newcastles trøje

Newcastle har fået et mindre problem med den senegalesiske angriber Papiss Cisse, der nægter at spille i klubbens trøje.

Årsagen er, at Newcastle hen over sommeren har fået en ny sponsor i form af Wonga – et firma, der tilbyder kviklån med høje renter.

Papiss Cisse, der er muslim, har ifølge BBC meddelt Newcastle, at han på grund af sin religion ikke kan spille i en trøje med Wongas logo. [!!!]

….

Leave a Comment