18
jul
Seneste opdatering: 18/7-13 kl. 1206
9 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

article-2367612-1ADCFD1E000005DC-626_964x636

Man kan jo næsten kun elske eurokraterne i Bryssel og deres ødelæggertrang. De lader os plyndre og smiler til. Hvor mange turister har sat deres ben i Paris for sidste gang?

Stalking their prey around some of the most famous tourist attractions in the world, they will stop at nothing to intimidate and steal. These disturbing pictures showing gangs from Romania and Bulgaria operating in Paris were published in the prestigious Paris Match magazine, which devoted eight pages to them under the headline The Flagrant Crimes Of Pickpockets. Brazenly targeting their victims in broad daylight at cashpoints, on crowded pavements and in parks and Metro stations, the increasingly aggressive gangs are causing chaos and misery in the French capital.

Police patrols have had to be dramatically increased around iconic monuments such as the Eiffel Tower and The Louvre museum, where earlier this year staff walked out because of the lack of protection against organised Roma groups stealing on an industrial scale from workers and tourists.Countless thefts are being carried out every day by members of the gangs, many of whom are barely teenagers. And, as Britain prepares to allow thousands of immigrants from Romania and Bulgaria to seek work in the UK as a result of changes to EU immigration rules on January  1 next year, there is every chance of similar Roma gangs coming to the United Kingdom. Invasion of the pickpockets: Disturbing pictures show Eastern European gangs brazenly targeting victims in broad daylight on Paris streets (and they could be heading for the UK) – se alle fotos.

article-2367612-1ADCFD42000005DC-880_964x636

I Holland har samme rumænere – formentlig også sigøjnere – udført et mere spektakulært tyveri/hærværk:

All seven paintings stolen in a raid on Rotterdam’s Kunsthal last October have been destroyed in a fire after the thieves failed to sell them, investigators have confirmed.

Monet’s Charing Cross Bridge, London – one of seven paintings thought to have been reduced to ashes by the frustrated gang.The €18 million haul, including works by Monet, Matisse and Picasso, was taken in the early hours of October 16 before being transported to Romania. Six suspects are due to stand trial in Romania in connection with the theft, including the mother of one of the robbers. Priceless Monet, Matisse and Picasso works burned by gallery raiders

To nazimordere, Norges værste massemorder…og Fjordman

Lidt injurier op til toårsdagen for Utøya. Stian Bromark er ikke hvilken som helst internetchikanør, han kalder sig journalist, litteraturkritiker, oversetter og forlagsredaktør, og han ved, at andre er sluppet afsted med et lignende, inkriminerende mobberi i Norge, så Stian Bromark er en rigtig helt, uden tvivl an honourable man. Den 22 bliver en hård dag for det plagede Norge at komme igennem, men bagefter venter i det mindste valget den 9. september, hvor den røde regering næppe kan undgå at ryge ud med et brag.

Uavhengig av skyldspørsmålet: Flere har de siste dagene spurt seg hva det er med jordsmonnet i Norge som gjør at hatretorikere har så gode vekstkår. Tre internasjonalt kjente ekstremister er nevnt. Vi kan føye til én av Europas mest innflytelsesrike islamofobe ideologer; den norske bloggeren Fjordman. Quisling, Breivik, Vikernes og Fjordman er forskjellig i form og innhold, men fellestrekket er hatet mot minoriteter og sosialdemokratiet, og dyrkingen av det ariske, norrøne og det «ekte» europeiske. Fascinasjonen for den ariske rase er gammel og lite aktverdig, og dessverre langt fra utdøende. Norge og nordmenn har alltid hatt en særegen posisjon i dette blonde, muskuløse universet, og dette kan forklare hvorfor de har fått internasjonal stjernestatus. Men det forklarer ikke hvorfor aggresjonen i utgangspunktet bobler under vårt moderne, harmoniske overflodssamfunn. De fire store

Hvert fjerde “asylbarn” er voksen – mange er kriminelle

Svært mange enslige asylsøkere oppgir feilaktig at de er mindreårige, for å påberope seg flere rettigheter. Men nå tas stadig flere av dem i aldersjuks. Utlendingsdirektoratet (UDI) bruker blant annet røntgenbilder av tenner og håndledd for å fastslå alderen, en praksis som har vært i bruk siden 2008.

Røntgenbruken er gradvis trappet opp i omfang, og fra april i år begynte UDI med røntgenundersøkelser også av mindreårige asylsøkere som først har søkt asyl i andre europeiske land, såkalt Dublin 2-ere. Dermed utføres det nå røntgen på alle enslige mindreårige asylsøkere som ikke kan dokumentere alderen sin.

– Vi så at mange i denne gruppen mindreårige asylsøkere var over 18 år. Denne gruppen unge voksne skapte problemer ved flere av mottakene våre. Mange var også kriminelle, forteller Bente Skarprud Aavik, enhetsleder i Barnefaglig enhet i Asylavdelingen i UDI. Stadig flere asylsøkere tas i aldersjuks


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Prudentius

Posted: 18 juli 2013 - 11:13 - Svar

Genier ud i kunsten at destabilisere nogen af verdens hidtil mest velfungerende og succesfulde samfund.

Det sjove paradoks, der er indbygget i den omsiggribende vestlige deroute er, at samfund åbenbart kan blive så rige og så sikre, at deres eliter gribes af kollektivt vanvid.

Mennesket skal åbenbart leve i en eller anden grad af modgang for at bevare fødderne bare nogenlunde på jorden. Og netop i denne sammenhæng kan vi, meget mod vores vilje, prise os lykkelige for modgangen er på vej i lårtykke stråler.

Vores politikere satte ud for at besejre virkeligheden. Og det ved vi udmærket hvordan ender.

  steen

  Posted: 18 juli 2013 - 11:48 - Svar

  jeg kunne tænke mig at spørge Folketinget, om Japan og Sydkorea er mon dårlige FN medlemmer fordi, som Uhrskov lige har skrevet:

  Dan­mark mod­tog i 2012 ansø­gere om asyl i et for­hold 1 til 912, dvs. for hver asy­lan­sø­ger var der 912 ind­byg­gere i lan­det i for­ve­jen. Det til­sva­rende tal for Japan hed i 2012 1 til ca. 50.000, og for Syd­korea var for­hol­det 1 til 43.860. En ret pæn fors­kel mel­lem det vest­lige land Dan­mark og de to rige ikke-vestlige lande, Japan og Syd­korea, ikke sandt?

  Hvis Japan rela­tivt set skulle have mod­ta­get lige så mange asyl­sø­gere som Dan­mark (5,6 mil­lio­ner skal hol­des op imod ca. 127 mil­lio­ner), ville der i 2012 være kom­met 139.255 asyl­sø­gere til Japan. Så mange kom der ikke.

  http://www.document.no/2013/07/japan-og-sydkorea-flyver-under-radaren/

  må vi mon få en forklaring ? For ikke at glemme denne yderst interessante artikel, jeg fandt for en måned siden

  The Land without Muslims, The Japanese do not feel the need to apologize to Muslims for the negative way in which they relate to Islam.

  Hvor bliver ramaskriget mod Japan af ?

   JensH

   Posted: 18 juli 2013 - 12:33 - Svar

   Det kultur-marxistiske selvhad er åbenbart ikke nået til Japan endnu. Det forkommer mig faktisk, at være et fænomen som udelukkende har ramt Europa og Nord-Amerika.

    Morten - - -

    Posted: 18 juli 2013 - 14:49 -

    Mener du mon ikke den kultur-marxistiske selvgodhed? For deres had er vist kun til os andre, selvom de omtaler os som “vi danskere”.

    – – –

    T. Snorrason

    Posted: 18 juli 2013 - 18:15 -

    Den med europæisk selvhad tror jeg er endnu et forsøg på at finde en forklaring på noget, som er noget helt andet.
    At marxistisk og kommunistisk tænkning og opfattelse er blevet en del af vort uddannelsessystem, er der ingen tvivl om.
    Ligeledes er feminisme blevet en del af Vestens tankesæt.
    Men jeg tror nok så meget, at den nuværende situation med at tage sig af “flygtninge” (som reelt for størstedelen af de til Vesten jommende, er fattigdomsflygtninge og ikke politiske flygtninge.) skyldes eftervirkningen af jødeforfølgelserne før WWII.
    Siden er der med FN og propaganda opstået en hel industri, som lever fedt og godt af “international hjælp” til diverse nytteløse projekter.
    Asien har ikke af dette menneskesyn, kristendom og marxisme er ikke en del af deres livsopfattelse, men er derimod rascistiske i bredeste forstand, og tænker helt naturligt på dem selv først, deres politikere sørger først og fremmest for deres egne og lider ikke af noget ønske om at “frelse” hele verdenen.
    Om EU bevidst ønsker at ødelægge nationalstaterne i deres reelt kommunistiske projekt, tror jeg gerne på.
    Men at de enkelte befolkninger lider af selvhad pga kolonitid og andet vrøvl, tror jeg er endnu en af disse propaganda kampagner for at få befolkninger til at holde kæft.

JensH

Posted: 18 juli 2013 - 15:33 - Svar

Uanset hvor meget disse ‘selvgode’ kultur-marxistister hader ‘os Danskere’ og gør alt hvad de kan for at distancere dem selv fra os og Danmark, (som de ‘verdensborgere’ de selv mener de er), så kunne de færreste af dem tænke sig at bo og leve i eksempelvis et muslimsk land. Jo, måske for en kort periode, hvor de er udsendt for en eller anden af disse talrige ‘NGO’er’, men de kunne for eksempel ikke drømme om at udskifte deres Danske pas med for eksempel et Egyptisk, og er som sådan er de dybest set lige så store ‘hjemmefødninge’ som alle os “frikaldelle-spisende kolonihave-Danskere”. I det hele tror jeg ikke der er ret mange af disse elitære vestlige ‘verdensborgere’, som kunne tænke sig at blive borgere i et ikke-vestligt land, da de natruligvis ikke vil opgive deres behagelige og komfortable liv i den højere vestlige middelklasse, hvor også samfunds-instutionerne fungerer noget bedre end de gør i de lande/kultuerer de (verbalt) lovpriser på bekostning af den vestlige verden.

HH

Posted: 20 juli 2013 - 16:17 - Svar

I juli 1916 lästes avpolitiskt intresserade athenare följande cirkulärskrivelse, undertecknad av metropoliten Ambrosios och ärkebiskop Nikeforos:

“Vi undertecknade ha från tusentals medborare och reservister mottagit uppmaningar att exkommunicera Eleutherios Venizelos såsom skyldig till landsförräderi. Han har förått vårt folk till engelsmän och fransmän. – –

– – – Över denne förrädare Venizelos ha vi därför nu uttalat exkommunikation, under bön att följande olyckor må drabba honom: Jobs sårnader, Jonas elände, Johavas spetälska, de dödas mörker, de döendes kval, Helvetets åskor och Guds och människors förbannelse. Och samma anathema skall av oss utsägas över alla som rösta på honom vid de stundande valen. Ytterligare skola vi bedja att sådana väljares händer må förtvina och att de må bli döva och blinda. Amen.” (Compton Mackenzies meomarer “Greek Memories.

Alla likheter med dagens verklighet kan extraheras med lämpliga namnbyten och förhållanden. Lycka till!
Och amen därtill.

Bergfast

Posted: 30 juli 2013 - 09:51 - Svar

Kanske mänskligheten alltid har varit mer eller mindre kriminell? Vad är nationer? Vad är skatt? Är skatt som medborgare betalar ungefär detsamma som – beskyddarpengar – , i den kriminella världen? Vem vet…

Utdrag ur boken When victims rule, där de flesta citaten, (och de ibland märkliga negativa generaliseringar som görs kring judar, vilka man nog inte skall fästa sig alltför mycket vid. Livet var nog många gånger svårt i det Nya Landet, Amerika, på den tiden), kommer från judiska skribenter.

9

“Of all the areas of Jewish enterprise,” notes Gerald Krafetz, “none has been so overlooked as the field of crime. And it isn’t because of a lack of Jewish criminality. For an introspective people, this oversight is significant. It is as if Jewish crime did not exist, an unsavory skeleton is best left in the family closet

… The sociopathology of Jews is not an acceptable notion since it runs counter to both religious precepts and preconceived ideas that Jews have of themselves.” [KREFETZ, p. 112]

“Jews were … involved in many of the most visible and spectacular frauds of the post-Civil War period,” notes Benjamin Ginsberg, “as well as in economic dislocations and financial manipulations that characterize the era.” [GINSBERG, p. 75]

In one much publicized scandal for instance, the Jewish governor of South Carolina, Franklin Moses, oversaw the issue and selling of $6 million in fraudulent state securities, as well as funneling hundreds of thousands of dollars in public funds into his own pocket. [GINSBERG, p. 75]

In a broader financial sphere, very visibly at the top of the socio-economic pyramid, Jewish businessman Joseph Seligman’s nefarious activities in the late 1800s helped to create the infamous “Black Friday”(black Thursday?), stock market crash. Benjamin Ginsberg notes that the crash

…”ruined thousands of investors, implicated President Grant, and led to a Congressional investigation of [Jay] Gould and Seligman … Similarly, in the early 1890s, Jacob Schiff collaborated with E. H. Harriman in the latter’s attempts to wrest control of the Northern Pacific Railroad from J. P. Morgan and James Hill … When the price of the Northern Pacific Stock collapsed, the entire market crashed in the notorious ‘Black Thursday’ panic that led to a nationwide economic depression.” [GINZBURG, p. 73]

In 1885 the French-based project to build the Panama Canal collapsed, resulting in financial scandal that led, in part, to Seligman again.

..”Both the United States Congress and the French Parliament had inquiries,” says Ginsberg, “In both countries major Jewish financiers were implicated: Baron Jacques de Reinach in Paris and Joseph Seligman in the United States. Many shareholders lost everything, but Seligman lost nothing.

In contemporary parlance, the Seligmans engaged in influence peddling, insider trading, and corporate asset stripping and looting — all at the expense of credulous investors.” [GINZBURG, p. 74]

The French end of the Panama Canal scandals, notes Albert Lindemann, …”involved large amounts of French capital and threatened national prestige — and Jewish agents were deeply involved. The intermediaries between the Panama Company and parliament were almost exclusively Jews with German names and backgrounds, some of whom tried to blackmail one another.” [LINDEMANN, p. 87]

The Jewish component of (Gentile) Huey Long’s corrupt political machine in early 20th century Louisiana included Leon Weiss, an architect, who …”was implicated in the financial scandals surrounding the administration and served prison time.” [KIRKUS, 10-1-97]

Herbert Stempel was willing participant in the 1950s television quiz show scandals until a Gentile, Charles Van Doren, usurped him in deceit. Jewish TV producer Lew Cowan, denying guilt, was one of the most prominent executives who lost his job in the wake of the scandals.

Even at the heart of the World Zionist Organization, after founder Theodore Herzl’s death, his wife Julie (“an extravagant and unstable woman”) “threatened the Zionist leaders with scandals and lawsuits if they didn’t meet her extravagant financial needs.” [STERNBERGER, I., 8-15, 1995]

At the other end of the socio-economic world, “the scant attention [popular author Irving Howe] paid to Jewish crime in World of Our Fathers, his magisterial study of the [Manhattan Jewish] Lower East side,” notes Charles Silberman, …”is a good example of the amnesia American Jews show about this part of their history.” [SILBERMAN, p. 128]

In researching the level of Jewish crime during the early decades of this century in the Lower East Side, Albert Fried notes that …”I discovered that an enormously complex, richly endowed culture of vice and criminality, made up mainly of young people, thrived on the Lower East Side, that most outsiders regarded it as Tammany’s bastion of power [Tammany Hall, the corrupt New York city government of the era] that the Jews themselves eventually came to look upon it as an insufferable burden of shame and embarrassment.” [FRIED, p. xiv]

Such embarrassment included Jewish “Fagins” (bands of pickpockets), thieves, pimps, prostitutes, opium dealers, gamblers, brothel-owners, racketeers, murderers, robbers, and others of virtually any persuasion. Arson for building insurance and horse-poisoning in extortion rackets were … “two offenses associated almost exclusively with Jews.” [JOSELIT, p. 36] …”In the area of only one square mile [in the Jewish Lower East Side],” notes Jenna Weissman Joselit, “authorities estimated there were approximately two hundred disorderly [prostitution] houses, three hundred and thirty-six gang ‘hang-outs,’ and over two hundred pool halls-cum-betting establishments; dance halls, a rendezvous of pimps and procurers, were found every two and one-half blocks.” [JOSELIT, p. 24]

Abe “the General” Greenthal, “was one of America’s premier pickpockets … Abe’s home and base of operation was in New York City, but his gang traveled all over the United States picking pockets.” Michael Kurtz (born in 1850) “was one of America’s most celebrated burglars.” Joseph ‘Yoski Nigger’ Toblinsky “led a gang that specialized in stealing and poisoning horses.” Benjamin (Dopey) Fein “was the first gangster to make labor racketeering a full-time and profitable business. He institutionalized the practice of furnishing gangs of hoodlums to unions in their wars against employers.” [ROCKAWAY, R., 1993, p. 88, 91, 94, 95]

“In 1908,” notes the Jerusalem Post, “Jews were 25 percent of the four million residents in New York City but 50% of the prison population.” [HENRY, M., 10-4-01]

That same year, the police commissioner of New York City, Theodore A. Bingham, publicly noted that half of all the criminals in his city were Jewish.

“Jewish leaders,” notes Robert Rockaway, “worried that Jewish gangsters provided ammunition for Jew-haters. Consequently, they steadfastly refused to acknowledge the problem in public.” [ROCKAWAY, R., 1993, p. 51]

As stories of Jewish crime in New York City became increasingly publicized in the mainstream mass media, initially the “Yiddish press challenged the veracity of the evidence,” [GOREN, p. 141], but …”beginning in 1909 and reaching a climax in 1912,” says Arthur Goren, “widely publicized disclosures of vice and crime among Jews created dismay and then alarm in Jewish circles. Protests of innocence were now impossible.” [GOREN, p. 135]

The murder of a well-known Jewish gambler, Herman Rosenthal, was particularly horrifying for the Jewish community in that it opened up a Pandora’s Box of trials and testimonies profoundly unflattering to local Jewry. Goren notes that

…”The appalling fact was that the underworld segment which the trials and the indefatigable press had so thoroughly laid bare consisted almost entirely of Jewish gangsters and gamblers. No longer could Jewish apologists find comfort in viewing the phenomena as a rare deviation from the norm. In the accounts, the criminals appeared as commonplace East Side figures. Sons of hard-working parents, most had been exposed as children to religious training and had led average
family lives. Even considering the hired gangsters apart, one could point to exceptional and touching instances of family loyalty, pride in one’s ethnic group, and knowledge of an affection for Jewish religious tradition.” [GOREN, p. 154]

..”Jewish criminals,” wrote Moses Rischin, “regularly made newspaper headlines. The appearance of an ungovernable youth after the turn of the century was undeniable and excited apprehension.” [FRIED, p. xvi]

In April 1911, for instance, 400 Jewish shopkeepers flooded a criminal court building to complain and testify before a grand jury about robberies and gangs in their neighborhoods. [FRIED, p. 26]

In 1909 alone, 3,000 Jewish “youngsters” appeared before an area juvenile court. [FRIED, p. 41]

Gangster Monk Eastman alone “bossed a Jewish street gang that could field as many as 1,200 men on short notice.” [ROCKAWAY, R., 1993, p. 97]

While many criminals were rooted in poverty, some prominent Jewish gangsters — like Arnold Rothstein and Big Jack Zelig — came from comfortable backgrounds. [FRIED, p. 40]

The king of Jewish crime in the era, Arthur Rothstein, “was a rich man’s son.” [COHEN, R., p. 46]

Monk Eastman’s father “was solidly middle class, a restaurant owner.” [COHEN, R., p. 45]

Israeli scholar Robert Rockaway discounts the usual apologetics for Jewish gangsters, saying:

…”More likely, these men selected careers in crime because they wanted money, power, recognition and status; and they wanted it fast. Crime offered them a quick way to realize their dreams.” [ROCKAWAY, R.,1993, p. 52]

..”It was the Jews, by and large,” says Norman Cantor, “not the Italians, who created what was later called the Mafia. In the 1920s the Italians began to replace the Jews in the New York organized crime industry, but as late as 1940 if you wanted a spectacular hit you were looking for a representative of the Lepke Buchalter Gang, also known as Murder Inc.

Jews were also prominent in the gambling trade and developed Las Vegas in the 1940s. It was a Jewish gambler who fixed the 1919 baseball World Series — what became known as the Black Sox scandal.” [CANTOR, p. 389]

The perpetrator of the scandal was Arnold Rothstein, notes Charles Silberman, “the inventor of organized crime.” [SILBERMAN, p. 128]

“It was with some astonishment,” notes Jewish critic Marvin Kitman, …”that I discovered what an integral part of American Jewish life crime was. Our forefathers made names for themselves, such as they are, as gangsters, murderers, musclemen, hit men, acid throwers, arm breakers, bombers

9

  Bergfast

  Posted: 30 juli 2013 - 10:27 - Svar

  Oj, då, det blev visst en ej avsedd dubblering av texten. Steen får gärna korrigera bort den andra halvan, (alltså från den andra 9:an i texten), som ju är i stort sett densamma som den första halvan. (Tråkigt att korrigeringsfunktionen är borttagen.)

Leave a Comment