20
jul
Seneste opdatering: 20/7-13 kl. 2130
10 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

250 stener en politistation og sætter ild i huse og biler. Jeg vil gerne se franske politikere håndhæve burkaloven eller andre ‘fornærmende’ sækulære love om bare 20 år. De har skudt sig i foden, desværre er foden Frankrig. Måske vil man i fremtiden, hvis Europa synker ned i barbari som et andet Romerrige, betragte demokratiet som en ideel men naiv styreform, uegnet til at opretholde en civillisation. Vi ser Sverige forsvinde for vores øjne på 40′ år, 12 procent er kommet frem til at stemme imod politiker-projekt nedlæg Sverige. Det kan kun betyde én af to ting: Enten er ideen god, eller også er demokratiet kapabelt til vanvid.

In Trappes, a gritty suburb southwest of Paris, police said a crowd gathered in response to the arrest on Thursday of a man who had assaulted a police officer during an identity check on his wife, who was entirely veiled.

Some 250 people who collected outside the Trappes police station on Friday night threw stones and other projectiles and destroyed property before being repelled by riot police in the early hours of Saturday, a police statement said.A witness said the crowd called on police to release the husband but were “insulted” by authorities.

“They (the police) didn’t want to listen and it got out of control,” the man, who gave his name as Sofiane, told iTele. “Trappes is a big family. When you attack us we’re going to respond.” Violence erupts in France over police check of veiled Muslim woman, Muslim arrested. Hundreds riot.

flere videooptagelser fra minut 4:17 efter interviewet


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Morten - - -

Posted: 20 juli 2013 - 16:54 - Svar

Stakkels, enfoldige betjente. Så blev de igen udsat for et tilfælde af den skrækkelige politivold. – Meget af den kunne undgås, hvis politifolkene blot var en anelse mere sensitive, og udviklede deres multikulturelle kompetencer lidt mere. Jeg tror også, det vil være godt med lidt flere kvinder i politikorpset, og gerne med ikke-vestlig baggrund, for de har nogle andre sociale færdigheder, end de her lidt ferske provins-knejte, og er helt enkelt mere empatiske. Modstanden mod tørklædeklædt politi hører ikke hjemme i et oplyst samfund anno 2013.

Og flere med ikke-vestlig baggrund i det hele taget er jo nærmest et imperativ. Man kan ikke forlange, at mennesker af anden herkomst skal kunne have respekt for et rent “hvidt” politi. Tænk bare på, hvordan vi selv ville opleve at blive mødt af lutter sorte politifolk i f. eks. et afrikansk land. Nå, så kunne det nok være, vi kunne finde brostenene frem, hva’? 😉

Hvis vi ønsker at blive respekteret, må vi udvise meget, meget mere imødekommenhed. Det siger sig selv. Men danskerne er en nation af bondeknolde. Vi har sandelig meget at lære af dem, vi så småligt foragter.

– – –

falkeøje

Posted: 20 juli 2013 - 17:39 - Svar

Hvad stiller man op mod idiotiske muslimer, der ikke fatter nogetsomhelst?
De er en prøvelse for de samfund, der er blevet belemret med dem.

falkeøje

Prudentius

Posted: 20 juli 2013 - 17:41 - Svar

“Trappes is a big family. When you attack us we’re going to respond.”

Den multikulturelle stats fallit bør være åbenbar for enhver når dens egne officielt udpegede og certificerede offergrupper/klienter, der er udvalgt og importeret til statsanktioneret positiv særbehandling-særstilling socialt og økonomisk, føler sig angrebet af… ja… den multikulturelle stat.

De her mennesker kan ikke assimileres/integreres/whatever kulturelt og etnisk, dertil er deres grupper nu for store og deres livsform og normsæt for anderledes. Spørgsmålet er så om de skal vende tilbage til deres hjemlande eller have ny lande på europæisk jord.

Franskmændene i Algeriet måtte vende hjem, vi får se hvordan algierne i Frankrig klare den.

Så vidt jeg har læst mig til vil flere af de sunni-islamiske militser involveret i den syriske borgerkrig udråbe en islamisk stat i det nordlige Syrien efter ramadanens afslutning. Hvor længe inden lignende grupper udråber lignende stater i Frankrig, England, Belgien eller Sverige?? Og vil de vestlige stater, der nu forsyner de syriske separatister med våben, ligeledes forsyne separatisterne på egen jord?? Man skal sgu aldrig sige aldrig.

Er der i grunden nogen forskel på det multikulturelle/multietniske Syrien og det multikulturelle/multietniske Frankrig, andet end graden af opløsning??

Jeg tror det ikke.

T. Snorrason

Posted: 20 juli 2013 - 17:52 - Svar

Vorts såkaldte “dekokrati” er da røget forlængst, hvis vi da nogensinde har haft egentligt demokrati, i den forstand at befolkningerne afgør samfundets udvikling ved afstemninger, som feks. i den schweiziske model.
Parlamentarisme?
En form for, men i mange år havde vort Justitsministerium da både den lovgivende, udøvende og dømmende magt, lidt diskret måske, men sådan var det indtil for ca 10 år siden.
Og EU og den såkaldte EU-Domstol, som i dag overtrumfer alle danske love og dermed reelt bestemmer og har sat Folketinget ud af kraft, så det er endt som ligegyldigt sogneråd, er reelt et diktatur, kopieret efter Napoleons statssytem. Vi mangler kun, at de nationale lande opløses og der i stedet indføres “mere økonomisk praktiske” departementer/præfekturer, ledet af EU-udnævnte præfekter. Ligeledes at få nedlagt de nationale styrker, hære, og i stedet indført militærdistrikter, som ikke er identiske med departementerne, således at der ikke opstår “nationalisme”.
EU politistyrker er oprettet og vis skal vel også have paramilitært politi i form af gendarmeristyrker.
Overvågning er allerede massiv.
At EU er stangkorrupt, passer fint ind i det hele.
Djøffokrati og kommunisme har sejret.
Forslag til ove kommer fra et “kompetent” udvalg, men kommissionen (kommissionsformanden) bestemmer, hvad der overhovedet skal stemmes om.
Selvfølgelig kommer der et opgør med islam, og et et voldeligt et, den slags er ikke nyt i Europa og foregår allerede massivt i fortrinsvis de muslimske lande, hvor anderledes tænkende og troende udryddes i religionens navn.
Det er naivt at tro, at blot fordi tyskerne udryddede jøder og andre under WWII og det siden har fået sin egen legende, så kan sådant ikke gentage sig i “vore oplyste tider”.
Selvfølgelig kan det det, blot tænk på Jugoslaviens seneste opløsning, der slagtede man bravt hinanden efter religiøs overbevisning.
Islam og vestlige samfund kan ikke leve sammen, så enkelt er det.
“Demokratierne” forsøger at overse problemet – endnu – men islam proklamerer højlydt og arbejder intenst på islamisering. Islam er evigt fornærmet og “under angreb”, men man strømmer alligevel til vesten fra alle de muslimske “failed states” og prøver at islamisere, dvs. ødelægge velhavende og nogenlunde fungerende stater.
Selvfølgelig kommer der ledere, når udplyndringen og volden er blevet for stor, der tager skeen i den anden hånd og hælder islam ud på den ene eller anden vis.
Hvornår det sker?
Når der har været tilstrækkeligt med “oprør”, mord, voldtægter osv.
Man skulle egentlig tro at befolkningerne i Sverige, Norge og Frankrig – Belgien snart er modne.
Hvad EU måtte mene i sådanne tilfælde, tror jeg ikke betyder noget som helst.
Dette er ikke en dommedagsprofeti ol., men et ganske simpelt kig i historiebøgerne.
Historien gentager sig altid, med lidt variationer, men menneskets natur ændrer sig aldrig.
Selv med nok så megen inddoktrinering og propaganda

Morten Dreyer

Posted: 20 juli 2013 - 20:22 - Svar

Er der en af Jer, som har et fornuftigt svar ?

Hvilke muslimer er det vi har fået til Danmark.

Er det sunnier eller shitter ?

Hvad er fordelingsnøglen.?

  steen

  Posted: 20 juli 2013 - 20:26 - Svar

  skud fra hoften: Langt hovedparten er fra Tyrkiet, dernæst Pakistan.

  Det må være sunni. Nærmere fordelin må kunne findes.

   Anonym

   Posted: 20 juli 2013 - 22:15 - Svar

   Jeg tror ikke at nærmere fordeling forefindes i officielle statistikker. Det er jo forbudt at føre statistik over folks religiøse tilhørsforhold herhjemme.

   Det har nok heller ikke meget mere end akademisk betydning sålænge muhammedanerne er i mindretal. Så står de jo sammen hvadenten de er sunnier, shiitter eller noget tredje.

   Det er først når de kommer i flertal, at de begynder at slagte hinanden.

   Så foreløbigt har det nok kun betydning for folk som overvejer at konvertere

  boeufhjerte

  Posted: 20 juli 2013 - 23:05 - Svar

  På side 116 i denne rapport:
  http://teo.au.dk/fileadmin/www.teo.au.dk/samtidsreligion/Religion_DK_2 012/Religion_i_DK-2012.pdf
  hævdes det at:

  “En undersøgelse fra 2008 fordeler otte etniske grupper fra muslimsk dominerede lande på følgende måde: 45 % sunnier, 11 % shiitter og 23 % ’Islam, andet’, som bl.a. kan inkludere ahmadiyyaer, alevier og forskellige sufi-bevægelser, som ikke føler sig
  som en af de to dominerende retninger indenfor islam.”

Jakob

Posted: 20 juli 2013 - 22:07 - Svar

For nu at være så politisk ukorrekt, som muligt håber jeg inderligt, at uroen eskalerer…

Jernhesten

Posted: 20 juli 2013 - 22:44 - Svar

Ligesom i et tidligere indlæg her på Snaphanen hvor der stilles spørgsmålstegn ved om togulykken i Bretigny var en ulykke eller sabotage, så vil jeg også tillade mig at stille spørgsmålstegn ved om det var 250 “unge” som stener politistationen. Stammer den oplysning fra en troværdig kilde…

En af Jihadwatch skriver følgende om sagen:

“I’ve read in some if the links up there that there were 400, not 250 Jihadists assaulting the police station. In American military terms a full Battalion is between 300-1000 men, the Muslims mobilized a Battalion strength force in hours.

This is clearly a military threat to the sovereign territory of France.”

http://www.jihadwatch.org/2013/07/paris-muslims-riot-injuring-five-aft er-muslim-tries-to-strangle-police-officer-ticketing-his-wife-fo.html

Leave a Comment