25
jul
Seneste opdatering: 25/7-13 kl. 1915
22 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Sabotage eller ulykke?: Jeg har fået lavet en slow motion-version af den officielt udgivne video. Alerta Digital skriver bl.a.: “Flere tilstedeværende hørte en eksplosion – ikke lyden af sammenstød. Vogn nr. 2 blev presset lodret op – ikke slynget ud til en af siderne.” Hvis man ser videoen, evt flere gange, er det første man ser at vogn to eller tre er på vej af skinnerne allerede fra sekund 14, så et kraftigt lysglimt og røg mellem vogn 1 og vogn nr 2, så afspores vogn to og først da førervognen. Det ligner afgjort den eksplosion, folk på stedet fortæller om, men det er umuligt at sige, om den er en følge af afsporingen.

WARNING: Video contains footage that some may find disturbing. Video footage has emerged of the moment a train in the Santiago de Compostela crashed, killing 78 passengers and leaving over 140 injured in one of the worst train crashes in four decades. The footage, recorded by a security camera positioned above the track, shows the trains first carriage behind the locomotive come off the tracks first, slamming the tail of the locomotive into a concrete wall. Santiago de Compostela train crash: Video footage emerges showing the moment train derails and kills 78

SANTIAGO DE COMPOSTELA: Government working on hypothesis it was an accident, At least 60 people dead after train derails in Spain, leaving dozens of passengers crushed under smashed carriages. El Pais skriver at det er et næsten nyt højhastighedstog på en nyrenoveret banestrækning, og at togets fart ikke kan forklare ulykken, som er den værste i Spanien i 40 år. Samtidigt skriver avisen dog, at toget kørte alt for hurtigt til kurven. Man bemærker, at det spanske indenrigsministerium var lynhurtigt til at meddele, at der ikke kunne være tale om et attentat – midt om natten! De enkelte vogne bliver først undersøgt i dag torsdag. I parentes kan det bemærkes, at i dag er den lokale helgens dag, Santiago Matamoros, ‘muslimdræberen’, en dag spanske muslimer har klaget over festligholdelsen af i nogle år. Vidne fortæller, at der lød en eksplosion, inden højhastighedstoget blev afsporet. Var det en ulykke?

Now isn’t that interesting. In france in the last week or so there have been two train derailments, one having passengers and another containing nuclear waste. Both are thought to be sabotage. In Canada we had a very very serious train derailment that has killed scores of people and wiped out part of a small town within the last month. Now we have a train derailment in Spain killing 20 and not too long after Al-Qaeda suggested that muslims go after trains instead of aircraft as they are much easier targets. Vlad Tepes

Om 27 år är Sverige inte längre svenskarnas land

Ja du läste rubriken rätt – 27 år! Det dröjer inte längre tills dess det är fler invandrare än svenskar i Sverige, om dagens politiker får styra. Det som tog tusentals år att bygga upp, har tagit två generationer att rasera. Är det bara falskt alarm? Många har ju ropat vargen kommer länge nu. Den tycks ju komma – men långsamt – tänker du. Tänk om!

Många är de som ropat vargen kommer. De smartaste och de med mest insikt insåg vart det skulle barka redan för 20-25 år sedan. Bara ta hatten av för dem. Nu kommer vi andra sengångare med på tåget. Men vi kommer – var så säkra. De som varnade fick rätt. Deras farhågor har t.o.m. överträffats i antalet permanenta uppehållstillstånd som beviljats under perioden 1980-2012 – 1.640.746. Vem kunde tro det 1980, när vansinnet påbörjades?! læs videre

Jeg har med visse mellemrum vist det med tal gennem ti år, og det er klart, at jo nærmere vi kommer 2040-2050 desto præcisere bliver prognosen. For den der hører det første gang, lyder det alarmistisk, men det er det ikke. For mit vedkommende var første gang en SCB rapport gengivet i Aftonbladet for 12-15 år siden, den satte årstallet til 2049. Nu er det rykket lidt frem. Siden da, er de løbende tal røget fra pressen over på f.eks. Affes Statistikblog, da man vel skønner, de netop vil alarmere det svenske folk, en alarm der i så fald ville ankomme på et temmeligt fremskredent tidspunkt i forløbet.

For tolv år siden troede jeg nok, at svenskerne kunne undgå at komme i mindrertal. Det tror jeg ikke længere, nu er kun tidspunktet til forhandling med historien. “Hvad så”, vil de ansvarlige sige, “vi kan have det samme, ja et bedre land med andre mennesker.” Næppe, siger jeg, ikke ud fra noget, som kan observeres i dag. Sverige er historien om den kogte frø, der hvis den skulle have gastonomisk korrekt, skulle have heddet den friturestegte frø. Det bliver interessant at overvære, hvis der kommer en dag, hvor ansvaret skal fordeles, hvis der altså er nogen tilbage til at fordele det.

Jeg ser Sverige for mig som en fyldt bus, der er på vej mod en dyb kløft. Kortet siger, der er en bro over, men når de ser ud af forruden, er der ingen. Næsten alle har valgt at tro kortet frem for deres øjne. At være svensk, er at være drømmen om hvordan verden burde være, dissident bliver man ved at gengive den som den er. En svensk ‘borgerlig’ kan få de sidste ord for at illustrere den alt dominerende opfattelse i den politiske klasse indtil denne dag. Der er ingen grund til at tøve så nær ved målet, gaspedalen i bund, that’s the spirit, min gosse:

Indspilning i fuld skærm 25-07-2013 072153

Svensk direktør på knæ, men slaget er tabt

Tilbage i Dubai sidder Thomas Lundgren med sit velfortjente rygte. Han valgte side, og nu vil han vælge om, men han er indtrådt i rædselskabinettet af sharia-apologter for længst. Han bliver ikke glemt i Vesten lige med det samme. Det er jo ikke det normale, at man ligefrem bliver glad og opløftet af at læse aviser, men det sker: “Hvis hun ønsker å jobbe i Doha eller for oss har hun en jobb, det var heilt feil å sparke henne. Det var totalt unødvendig sier Thomas Lundgren .” Mon ikke hun betakker sig? Marte skulle sagsøge ham for bagtalelse, svie og smerte og uberettiget fyring.

Indspilning i fuld skærm 25-07-2013 073958


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Santor

Posted: 25 juli 2013 - 06:08 - Svar

Er der ingen der finder det besynderligt når der sker 3-4 alvorlige togulykker rundt omkring i verden inden for et par måneder?

Lad os håbe at der er journalister der tør grave lidt dybere end tv2 gjorte da de meddelte at der jo var separatistiske grupper i lige netop den del af Spanien. Hvad med at kikke lidt på “fredens religion” islam?

  steen

  Posted: 25 juli 2013 - 07:57 - Svar

  Det tror jeg nu nok, hvis du kigger internationale sites igennem de kommende dage. TV 2 ser jeg ikke.

Hans Und

Posted: 25 juli 2013 - 08:22 - Svar

Halvdelen af de sidste 25 års togkatastrofer er sket indenfor de sidste 7 år.

http://jyllands-posten.dk/international/europa/ECE5752657/25-ars-ulykk er-her-er-de-store-togkatastrofer-i-europa/

Det kalder på nærmere undersøgelse. Også selvom der som i den seneste kan peges på meneskelige fejl (for høj fart). Thi der kan jo være tale om en kombination af fejl og sabotage. Og det er let, for let, i den situation at sætte fokus på den meneskelige fejl alene.

Santor

Posted: 25 juli 2013 - 08:37 - Svar

Ang : Svensk direktør på knæ, men slaget er tabt.

Han har ikke alene tilbudt hende at få sit arbejde igen men også voldtægtsmanden er velkommen tilbage i firmaet!

“Han sier både Dalelv og den voldtektsanklagede mannen, som også ble benådet etter å ha blitt dømt for seksuell omgang utenfor ekteskap, nå blir tilbudt jobbene sine tilbake.”

Den mand fremstår mere og mere klam. Jeg håber at han bliver i dubai, for ever.

Kim Rasmussen

Posted: 25 juli 2013 - 09:24 - Svar

Ang. “Svensk direktoer….” : Too little too late,sucker.
Men om 27 aar vil der utvivlsomt vaere masser af topposter til din slags,i dit “hjemland”….

JensH

Posted: 25 juli 2013 - 09:37 - Svar

@Steen

Hvilket (vest) Europæisk land har efterhånden den værste demografi??? Jeg kunne forstille mig at lande som Sverige, Frankrig og UK topper listen???

Og med ‘værste demografi’ mener jeg:

1. Hvor den oprindelige befolkning har udsigt til at komme i mindretal indenfor en genrations tid.
2. Hvor stor en andel den muslimske befolkningsgruppe udgør nu, og ifølge prognoserne vil komme til at udgøre til den tid.

  steen

  Posted: 25 juli 2013 - 10:01 - Svar

  Jeg har ikke lige tallet ved hånden, (det findes vel på Eurostat) men hvis man indskrænker sig til at se på PEWS ‘s The Future of the Global Muslim Population, Projections for 2010-2030, så overstiger Sveriges øgning i perioden både Englands og Frankrigs, nemlig en fordobling.

  I Danmark er øgningen en brøkdel – fra 4.1 til 5.6 % af befolkningen

   JensH

   Posted: 25 juli 2013 - 10:36 - Svar

   Okay, tak for linket. Jeg kan se, at tallet mht. muslimer i Sverige for 2010 er sat til 451.000, svarende til 4,9 % af den samlede befolkning. Jeg ville have troet dette tal var meget højere, (selvom det er naturligvis ‘højt nok’). Men taget i betragtning af, at Sverige gennem flere år har taget en indvandring (via asylsystemet +, familie-sammenføringer) på ihvertfald over 50.000 personer, hvoraf hovedparten kom fra muslimske lande, så skulle man tro dette tal var meget højere, Alene i Malmø med cirka 300.000 indbyggere, udgør den muslimske befolknings-andel vel efterhånden en 1/3 af befolkningen, eller hur???

   Og at den muslimske befolknings-andel i Frankrig ‘kun’ skulle udgøre 7,5 % i 2010 finder jeg også usandsynligt i.f.t. så mange andre kilder. Selv i MSM regner de med ihvertfald 10 %???

   Misforstå mig ikke. Selvom tallene i dit link er sat lavere end jeg troede, så er de såmænd skræmmende nok. Når det kommer til muslimsk befolknings-andel i de Europæiske lande, så tror jeg det man kunne kalde ‘kritisk masse’ ligger langt under de famøse 50 procent.

    steen

    Posted: 25 juli 2013 - 10:50 -

    det er jo et svært tal, da der ikke er nøjagtig statistik, så PEW s skøn må være konservativt. Jeg har ikke sat mig ind i, hvordan det er opstået.

    Dine Malmø tal passer sikkert.

    Robin Shadowes

    Posted: 25 juli 2013 - 18:42 -

    Dom ljuger. Detta tal har legat fast sedan början av 2000-talet. Därför är talet säkert minst dubbelt så mycket. Det beräknas ju även ha kommit hit 2 miljoner sedan 1980.

JensH

Posted: 25 juli 2013 - 09:42 - Svar

“Jeg ser Sverige for mig som en fyldt bus, der er på vej mod en dyb kløft. Kortet siger, der er en bro over, men når de ser ud af forruden, er der ingen. Næsten alle har valgt at tro kortet frem for deres øjne”

Hvilket måske også delvis kan skyldes, at chaufføren har overbevist dem om, at bussen ingen bremser har. Svenskerne bliver jo dagligt bombarderet med budskabet om, at denne massive indvandring nærmest er en ‘naturlov’, som man ikke kan gøre noget ved.

Morani ya Simba

Posted: 25 juli 2013 - 13:32 - Svar

“Om 27 år är Sverige inte längre svenskarnas land”

Tak for den historie. Det er demografien der er langt, langt det vigtigste problem. Europa styres vitterligt af folk der tror på hippie-sloganet om “Make love not war”. Til trods for at menneskets historie er krig, krig og mere krig. Europa er i større fare end i 1939. Mest fordi problemet er dårligt afgrænset og defineret.

  JensH

  Posted: 25 juli 2013 - 15:01 - Svar

  “Europa er i større fare end i 1939. Mest fordi problemet er dårligt afgrænset og defineret”

  I det mindste var man i de vestlige demokratier fra september 1939 ikke i tvivl om, at det var Nazi-Tyskland som var fjenden, og det var ikke ildeset at tale om Nazisterne som ‘the bad guys’. Tværtimod, så behøvede datidens anti-Nazister ikke at frygte, at blive offentligt udskammet som værende ‘uanstændige’ eller ‘ikke-stuerene’

   Morani ya Simba

   Posted: 25 juli 2013 - 16:00 - Svar

   Problemet idag er nok at problemet er langt mere diffust og abstrakt end nazisternes relativt “ligetil” trussel om massiv militær invasion. Men i 1930ernes England var der faktisk en diskussion om eftergivenhed som mindede ret meget om dagens debat om islam og indvandring. Jeg kan varmt anbefale bogen “Troublesome Young Men” om den debat. Deri bliver dokumenteret at regering og “elite”, fra Chamberlain og presse til BBC, brugte meget ufine metoder til at miskreditere modstandere af eftergivenhed og debatten havde mange af de samme karakteristiska der kendes idag, deriblandt social stigmatisering af dissidenter, udelukkelse fra medier, postulater om at negativ tale om forholdene i Tyskland (uanset oprustning eller forfølgelser) i sig selv ville fremprovokere en ellers undgåelig konflikt. Og desuden splittelse blandt modstanderne. Mange anti-nazister stolede ikke på Churchill (han lavede nogle frygtelige og tragiske politiske fejl ved at brænde tonsvis af politisk troværdighed af på tronfølgerkrisen og Indien) og Eden var lidt datidens Støjberg/Søvndahl der sagde de rigtige ting men uden vilje og mod til at følge op på dem.

B. Nielsen

Posted: 25 juli 2013 - 15:19 - Svar

Vi begræder svenskerne, men så må de lade være med at stemme på de samme forbrydere igen og igen og igen. I øvrigt sker der en masse lige nu i England. Ligeså har Marine i Frankrig vind i sejlene, så måske kan det nås endnu.

Morani ya Simba

Posted: 25 juli 2013 - 15:50 - Svar

JensH og Steen, var ikke først opmærksom på jeres diskussion. En hurtig kommentar: Jeg kan ikke få tallene “etniske svenskere i mindretal om 27 år”, dvs i 2040, til at passe med 9,9% muslimer i Sverige i 2030. Der er en halv generation imellem 2030 og 2040 og må betyde at langt de færreste indvandrere til Sverige ikke er muslimer. Selv hvis kun halvdelen er muslimer skulle de betyde mere end en fordobling, fra 20% i 2030 til 50%, i 2040 på 10 år. Det lyder ikke realistisk.

En meget hurtig analyse baseret på PEWs tal for Sverige kunne se således ud: Fordoblingstid for muslimsk andel i befolkningen er 20 år (fra ~5% til ~10% mellem 2010 og 2030). Tiden hvor muslimer (ikke indvandrere men kun muslimer) er 50% af Sverige’s befolkning er så 2076. Tekniske antagelser er konstant fordoblingskonstant for muslimsk andel i befolkningen og (naturligvis) eksponentiel vækst i relativ muslimsk befolkning. Disse antagelser kan bestemt diskuteres og jeg hører meget gerne kritik. Sverige’s statistiske kontor bruger sikkert (forhåbentlig) en mere sofistikeret model end på formen y=a exp(k t) men denne giver stadig en ide om hvor den nuværende kurs fører hen.

  steen

  Posted: 25 juli 2013 - 16:02 - Svar

  @ Morani ya Simba: Begynd her og søg så videre på siden

  Utländsk bakgrund i alla kommuner 2050

  http://affes.wordpress.com/2011/08/25/utlandsk-bakgrund-i-alla-kommune r-2050/

  Svenskar i minoritet år 2050?

  http://affes.wordpress.com/?s=minoritet

  derefter kan du gå direkte ind på http://www.scb.se/, men så skal du regne med et længere studium

  minoritet

  og: der er anslået 500.000 muslimer i Sverige, men der er næsten 2 mio indvandrede og efterkommere. Glem religionen et øjeblik

   Morani ya Simba

   Posted: 25 juli 2013 - 16:08 - Svar

   Tak, vil prøve at lege lidt m tallene. Ved du hvor stor andelen af indvandrere og efterkommere der er muslimer? Min beregning handler om muslimer, ikke indvandrere generelt. Det er klart at da nogle indvandrere ikke er muslimer vil etniske svenskere komme i mindretal før 2076.

  Morani ya Simba

  Posted: 25 juli 2013 - 16:03 - Svar

  Her falder jeg over mine egne ord: “Der er en halv generation imellem 2030 og 2040 og må betyde at langt de færreste indvandrere til Sverige ikke er muslimer.”

  Der skulle stå: “..og må betyde at langt de færreste indvandrere (og efterkommere) til Sverige er muslimer.” 🙂

Morani ya Simba

Posted: 25 juli 2013 - 16:48 - Svar

Brugte denne side http://www.scb.se/Pages/TableAndChart____26041.aspx da jeg skulle bruge tal for hele landet og de ville være arbejdsomme at mine ud fra kommunaltal af de andre sider. Jeg brugte tallene for 2000 og 2010 og regnede i andele der var af fremmed herkomst. I 2000 var det 14,5% og i 2010 19.1% (tallene valgt fordi virkede logisk at tage en 10-års periode). Antagelserne om konstante parametre og eksponentiel vækst i andel af indvandrerbaggrund iøvrigt de samme. Det er svært at tage forbehold for ændringer i lovgivning, flygtningemønstre osv i fremtiden og kræver en langt mere kompleks model at tage højde for ændrere fødselsrater etc. Vi kan så reducere problemet til den logaritmiske ligning 0,191=k x 10 år + 0,145 hvilket giver k = 0,0046 og ligningen for hvornår halvdelen af befolkningen er indvandrere bliver 0,5 = 0,0046 x t + 0,145. Her får jeg t=77,2, dvs (da t=0 var 2000) 2077 er halvdelen af befolkningen med udenlandsk baggrund.

Forskellen til estimatet 2050 kan skyldes flere forhold, bl.a. at jeg har brugt den simpleste model der er tænkelig og at den relative vækst i indvandrere ikke er konstant som jeg antager. Det kan også skyldes at jeg har lavet en fejl, det her var ”back-of-the-envelope” beregninger m en simpel lommeregner.

  Morani ya Simba

  Posted: 26 juli 2013 - 16:53 - Svar

  Der er en tåbelig fejl i denne beregning. Beklager meget. Det gik lidt for hurtigt igår. Du må gerne slette den kommentar hvis du gider Steen.

Bjovulf

Posted: 25 juli 2013 - 17:14 - Svar

Henrik Dahl i Berlingeren: “Radikale landsbytosser” 😀

http://www.b.dk/groft-sagt/radikale-landsbytosser

Af Henrik Dahl
22. juli 2013, 22:30

Anna Mee Allerslev og Zenia Stampe er – med en kliché fra deres pressemedarbejder, som de selv har godkendt – faret i blækhuset over Henrik Day Poulsen. Han har nemlig i et Indspark i Berlingske, der handlede om »l’affaire Støjberg«, dristet sig til at nævne de to ved navn i forbindelse med den generelle konstatering, at »radikale landsbytosser og andre ignorerer, at Danmark ikke kan blive ved med at give ophold til personer, der kun vil have vores penge, men ikke vores fælles værdigrundlag.« [!!!]

Leave a Comment