28
jul
Seneste opdatering: 29/7-13 kl. 1226
10 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

J.J.Cale er død 74 år gammel.

“Sveriges vrede unge mænd”

Hur blir ett samhälle med en stor grupp unga män som inte lyckas hitta någon stadigvarande kvinnlig partner, som inte kommer att leva med barn och som inte kommer att ha en fast position på arbetsmarknaden? Det finns goda skäl att tro att detta blir ett tämligen bökigt samhälle att leva i. Bland denna grupp unga män kommer det att finnas ett betydligt antal som upplever utanförskap, frustration och brist på respekt. Vi vet också att unga män är betydligt mera vålds- och brottsbenägna än unga kvinnor och att socialt destruktivt beteende ofta har sin bakgrund i olika former av frustration som följer av att vara ensamstående och ha låg social status. På motsatt vis finns det anledning att anta att ansvaret för barn, för att sköta ett arbete och för att leva upp till en partners förväntningar är företeelser som så att säga civiliserar unga mäns beteende. Nobbade män är en tickande bomb

Bo Rothstein gør ret i at bekymre sig, det gør jeg også. Vi er ved at ophobe en gruppe unge mænd med indvandrerbaggrund, som ikke kan bruges til noget, og som ikke får andet at lave end at hade og gå til angreb på det samfund, der ikke kan bruge dem. Visse partier, vi ved alle hvem, har sat vores børn ovenpå en bombe, der vil detonere på et tidspunkt. At Expressen kun to måneder efter at ‘vrede unge mænd’ (Reinfeldts udtryk) splittede over 50 svenske forstæder ad, illustrerer artiklen med skinheads, er så virkeligheds- og fornuftsstridigt som kun svensk presse kan præstere. Et par tal fra området:

Næsten 48 procent med indvandrerbaggrund forlader folkeskolen uden at kvalificere sig til den svenske lighedsgymnasium, som er indrettet på at de mest middelmådige skal kunne komme ind, da man ikke ved, hvor man ellers skal gøre af dem. 48 procent! Af somalierna mislykkes 75 procent. Indvandringen har sendt Sverige ned på en 23′ plads blandt 34 OECD-lande. Af dem der dernæst klarer gymnasiet, kan over halvdelen ikke kvalificere sig til masseuniversitetet, og hvis de endelig ankommer der skriver Ebba Lisberg Jensen, fil. doktor Studenter på 13-åringsnivå kräver nya arbetssätt.

Der er god grund for Bo Rothstein til at være urolig over Sveriges eksplosivt voksende proletariat af hel- og halvanalfabeter, de kommer til at udgøre en hær, hvis man har mig ordvalget undskyldt, og som vi har set andre steder i Europa behøver sådanne hære ingen tungtvejende anledning til at gå til angreb. I vil spørge “hvorfor” igen mange gange endnu, og der vil kun være et tilnæmelsesvist svar: “Fordi de hader jer for deres egen mislykkethed. Fordi de hader at skylde jer deres eksistens.”

Vi ved allerede i dag helt uden sociologiske rapporter, at der er casus belli nok. Sveriges demografiske tipping point er derfor ikke, når der bliver flere indvandrere end svenskere, men når “de vrede unge mænd” bliver mange nok, og det tidspunkt indtræffer længe inden det første. Mange har kommenteret det faktum, sociologen Gunnar Heinsohn, Paul Weston og El Inglés. Rothstein og Expressen er idyllikere eller også gør de sig dummere end de er, i hvad de tror er en god sags tjeneste.

Fort Hood Terrorist Blames US Refusal to Accept Islamic Sharia

The killer shrink of Fort Hood, Major Nidal Hasan, is acting pro se in his defense for his upcoming trial, and, boy, does he have a fool for a client.

Se også: French Military Increasingly Concerned About Terrorists in its own Ranks


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Peter Buch

Posted: 28 juli 2013 - 17:20 - Svar

At alle får en partner og afkom er måske ikke så udbredt gennem historien som man først kunne tro.
Her nævnes 124 klostre som har eller havde tilknytning til Danmark.
http://da.wikipedia.org/wiki/Danske_middelalderklostre

Var der dengang flere hundrede tilknyttet de største og en del de mindste ville procentdelen der levede formelt partnerløs måske ikke være så forskellig fra den aktuelle, i nogle egne.

Kirsten Damgaard, psykolog

Posted: 28 juli 2013 - 19:35 - Svar

Det er de frustrerede selvovervurderende unge mænd, der giver problemer.Dem der synes at de burde tilkomme bedre.
I 1980’erne blev det klarlagt, at ca.30 af den voksne danske population aldrig blev forældre. Nogle er uden partner, andre er barnløse og endelig er en voksende gruppe barnefri (selvvalgt uden afkom).Historisk har der været mange fattige, som ikke giftede sig og fik afkom(tjenestepiger,daglejere,sømænd) .Nu er bøtten vendt. Jeg kender flere danskere, der gerne ville have flere børn, men afholder sig fra det fordi det er dyrt at forsørge en stor familie. Deres skattepenge kan så gå til indvandrerfamilier, der på trods af at de ikke kan forsørge de børn de allerede har, alligevel udvider familien…

Kirsten Damgaard, psykolog

Posted: 28 juli 2013 - 19:36 - Svar

Jeg skulle skrive 30%

Beklager fejlen.

  Ole Burde

  Posted: 29 juli 2013 - 15:13 - Svar

  ”Jeg kender flere danskere, der gerne ville have flere børn, men afholder sig fra det fordi det er dyrt at forsørge en stor familie. Deres skattepenge kan så gå til indvandrerfamilier, der på trods af at de ikke kan forsørge de børn de allerede har, alligevel udvider familien”

  Ganske rigtigt, men hvad betyder det egentlig at er ‘for dyrt” ?
  Hvorfor bliver danskerne VED med at fastholde denne overdrevent høje materialistiske standard ,samtidig med at de kan se at indvandrerne uden videre problemer er i stand til at få alle de børn de har lyst til ?
  Rent faktisk betyder det at ”normative” danskere er blevet programeret , bl.a. via reklamer , til at prioritere materielle goder højere end BØRN .
  Dette er meget svært at indrømme overfor sig selv , fordi en sådan selverkendelse har en ubehagelig bismag af at ”kulturberigelse”.
  Problemet er , at der ikke rigtig er noget valg . Hvis vi ikke begynder at få nogen flere børn , ender vi på historiens og evolutionens lossseplads . Selv har jeg fire , og ingen af dem har taget nogen skade af at have manglet designer jeans eller ferieture med skiinstruktør , TVÆRTIMOD !

Peter Buch

Posted: 28 juli 2013 - 21:14 - Svar

Zudem werden die die Ritterschaft betreffenden Themen besprochen, die ritterschaftliche Rechnung verabschiedet und die Klosterrevisoren berichten über die Entwicklungen der Adeligen Klöster. Sitz und Stimme haben zu diesem Teil nur die ritterschaftlichen Besitzer Adeliger Güter sowie die Vorstände der Adeligen Klöster; die Versammlung wird vom präsidierenden Prälaten geleitet…
Eine grundsätzliche Frage bei der Lösung all dieser Probleme ist die Schulfrage und damit die Sichtung und Siebung der Jugend. Für die nicht-deutsche Bevölkerung des Ostens darf es keine höhere Schule geben, als die vierklassige Volksschule. Das Ziel dieser Volksschule hat lediglich zu sein: Einfaches Rechnen bis höchstens 500, Schreiben des Namens, eine Lehre, daß es ein göttliches Gebot ist, den Deutschen gehorsam zu sein, und ehrlich, fleißig und brav zu sein. Lesen halte ich nicht für erforderlich. Außer dieser Schule darf es im Osten überhaupt keine Schule geben. […] Die Bevölkerung des Generalgouvernements setzt sich dann zwangsläufig, nach einer konsequenten Durchführung dieser Maßnahmen, im Laufe der nächsten zehn Jahre aus einer verbleibenden minderwertigen Bevölkerung […] zusammen. Diese Bevölkerung wird als führerloses Arbeitsvolk zur Verfügung stehen und Deutschland jährlich Wanderarbeiter und Arbeiter für besondere Arbeitsvorkommen (Straßen, Steinbrüche, Bauten) stellen.
Et klip fra nettets nutid, et fra fortiden.

Jernhesten

Posted: 28 juli 2013 - 22:02 - Svar

Det er tankevækkende at politikerne ævler løs om at alle (eller næsten alle) unge skal tag en uddannelse og universiteterne skal være blandt verdens bedste.

Alt imens det sker så fører de en politik som fører landet i den stik modsatte retning. Masseimport af unge mennesker fra lav-IQ landene vil naturligvis før eller siden sænke det generelle niveau.

Endnu værre er det dog at de lader den mest fjendtligsindede religion (som vel mere er en ideologi) vokser nærmest uhæmmet. Det medfører ikke kun økonomisk forfald og elendighed, men er en direkte trussel mod selve nationens eksistens.

Seneste eksempel på det læste jeg for et timer siden:. Brian Mikkelsen version af hvordan Danmark anno 2050 ser ud – naturligvis klinisk renset for ord som islam, muslimer, sharia og halal.

http://www.b.dk/kultur/brian-mikkelsen-om-2050-skat-paa-25-pct.-og-slu t-med-su

Marit

Posted: 29 juli 2013 - 10:55 - Svar

Angående sinte unge menn : Norske MSM har også omtalt denne bekymringen. Dog ved å bringe et illustrerende foto av hvite skinheads. Selv om alle vet at det er innvandrerungdom som faller utenfor samfunnet.
Når skal offentlige løgner og hykleri ta slutt ?

Morani ya Simba

Posted: 29 juli 2013 - 16:31 - Svar

Jeg synes det er svært at overdrive hvor interessant Heinsohn’s “youth bulge” teori om konflikter, er. Han er måske kommet tættere “urårasagen” til krig end nogen anden??

Evald

Posted: 29 juli 2013 - 19:16 - Svar

Rothsteins artikel, som är läsvärd, är från 2010. (Jag tycker mig dock inte minnas skinheads-bilden.)

Leave a Comment